Cum să tabără în curtea ta

Campingul în curtea dvs. poate fi o mulțime de distracție, indiferent cât de vechi sunteți. Este minunat pentru păstrarea copiilor distrați, oferă oportunități de a verifica cerul de noapte și vă permite să fiți mai zgomotos decât de obicei. Campingul în curtea dvs. vă permite să aveți prieteni să rămână peste cine ar putea să nu se potrivească altfel în interiorul casei dvs. Tot ce ai nevoie sunt corturi, saci de dormit, haine calde, gustări, un foc de tabără și câteva activități distractive.

Pași

Partea 1 din 2:
Configurarea spațiului
  1. Imagine intitulată Camp în curtea dvs. Pasul 1
1. Configurați corturile (corturile). În funcție de numărul de membri ai familiei și de oaspeți, este posibil să aveți nevoie de mai mult de unul. Adresați-vă prietenilor să-și aducă corturile dacă este necesar. Dacă sunteți nou la camping, urmați instrucțiunile la asamblați un cort.
  • Utilizați un cort de bună calitate - nu este timpul pentru umbra plajă. Trebuie să fie un cort pe care îl ai cu adevărat în tabără, să te protejezi de ploaie, bug-uri și vânt.
  • Imagine intitulată tabără în curtea ta Pasul 2
    2. Pregătiți-vă patul. Puneți ceva moale pe podea pentru a se afla pe: Coturi de camping, o saltea de aer, covoare de yoga, prosoape, un mângâietor gros, sau chiar perne de canapea funcționează bine. Adăugați perne și pungi ușoare de dormit sau pături de bumbac pentru căldură de vară, mai ales dacă locuiți unde temperaturile de noapte se dau considerabil.
  • Imagine intitulată tabără în curtea ta Pasul 3
    3. Umpleți corturile (corturile). Adăugați jucării moi sau animale umplute pentru copii. Puneți câteva lanterne, felinare sau bastoane strălucitoare în fiecare cort. De asemenea, puteți seta punțile de cărți sau jocuri de bord în cazul în care devine rece.
  • Imagine intitulată tabără în curtea ta Pasul 4
    4. Aranjați o zonă de relaxare. Dacă aveți o masă de picnic sau un set de patio, care ar funcționa cel mai bine. În caz contrar, ați înființat câteva scaune de gazon și o masă mică pentru a stabili băuturi și alimente. O opțiune de întreținere redusă este să stați o pătură la soare, astfel încât prietenii tăi să se pot relaxa, să mănânce și să vorbească. Asigurați-vă că iarba nu este umedă!
  • Înainte de a pune în afara zonei de relaxare, faceți o măturătoare pentru Docgy Do-do, Mothills, Pickles, sau alte iritante și născi care ar putea strica experiența.
  • Imagine intitulată Camp în curtea ta Pasul 5
    5. Scoateți spray-ul de bug. Moșii de țânțari vor pune cu siguranță un amortizor pe distracție, așa că asigurați-vă că aveți o mulțime de respingere a bug-urilor pentru dvs. și pentru oaspeții dvs. Puteți folosi, de asemenea, o bug zapper sau lumânări ușoare Citronella sau torțe Tiki umplute cu citronella pentru a păstra bug-urile plictisitoare departe.
  • Asigurați-vă că copiii dvs. știu să nu atingă sau să se joace cu Bug Zappers, Citronella Lumanari sau Tiki Torches. Chiar și spray-ul de bug-uri poate fi periculos dacă este ingerat sau pulverizat în ochi. Asigurați-vă că un adult supraveghează sau aplică produsele pentru copii.
  • Imagine intitulată Camp în curtea dvs. Pasul 6
    6. A stabilit alimente și băuturi. Ai putea să pregătești ceva înainte de timp sau chiar să ordone. Pizza este o opțiune bună, dacă sunteți cu un grup mare de oameni. Au câteva pungi de jetoane sau alte obiecte de gustare, precum și un răcitor plin de gheață cu o varietate de băuturi. Pentru după-amieze de vară fierbinte, luați în considerare realizarea de homemade, inclusiv:
  • Pizza
  • Câini fierbinți
  • cartofi prajiti
  • Floricele de porumb
  • Limonadă
  • Ciocolate cookie-uri
  • Partea 2 din 2:
    Adăugarea de activități distractive
    1. Imagine intitulată Camp în curtea ta Pasul 7
    1. Lumina un foc de bonfire. Un foc cald este un clasic de camping. Doar asigurați-vă că aveți permisiunea municipală (dacă sunteți copil, trebuie să aveți supravegherea adulților) și să țineți un ochi apropiat de focul dvs. Amintiți-vă să urmați toate măsurile de siguranță a incendiilor, să păstrați un furtun sau un stingător de incendiu la îndemână și să nu lăsați niciodată Bonfire nesupravegheată.
    • Dacă spațiul dvs. nu permite un foc de bonfire, ia în considerare utilizarea unui vas de teracotă ca o groapă de foc. Liniați oala cu folie de aluminiu, umpleți-o cu cărbune și aprindeți-o. Acest lucru vă va permite să vă prăjiți s`mores sau alte articole, oferindu-vă acel simț adevărat de camping. Nu uitați să păstrați un furtun sau un stingător de incendiu la îndemână și să nu lăsați niciodată groapa de foc nesupravegheată.
    • Asigurați-vă că copiii sunt supravegheați de adulți când sunt aproape de orice flacără deschisă. Luați în considerare desenarea unui cerc în jurul focului sau a pompitului și învățați copiii să nu treacă linia.
  • Imagine intitulată Camp în curtea ta Pasul 8
    2. Utilizați focul pentru mâncare și distracție. Pe lângă păstrarea caldă, puteți, de asemenea friptura marshmallows sau câini fierbinți pe focul de tabără. Este, de asemenea, un loc minunat de a fi confortabil și de a privi la flăcări.
  • Puteți cere copiilor să indice forme în flăcări sau cărbuni și să vadă unde le iau imaginația (asemănătoare cu găsirea unor forme în nori).
  • Campfire este, de asemenea, o locație excelentă pentru activități de grup, cum ar fi povestile sau cântecele cântând.
  • Imagine intitulată Camp în curtea ta Pasul 9
    3. Întoarceți gazonul într-un tablou Twister. Tăiați un cerc dintr-o cutie de pizza și utilizați-l ca șablon pentru a pulveriza diferite cercuri colorate pe gazon. Veți avea nevoie de patru până la șase culori diferite pentru a face rânduri de patru până la șase cercuri fiecare, fiecare rând având propria culoare.
  • Utilizați un spinner din jocul în sine sau faceți-vă propriul cu hârtie și marcatori. Cineva ar putea chiar să apeleze culorile și părțile corpului la întâmplare (e.G., albastru drept albastru, galben stânga, etc.).
  • Utilizați vopsea de spray de marcare a contractantului dacă doriți să spălați cu ușurință vopseaua după tabăra dvs.
  • Imagine intitulată Camp în curtea dvs. Pasul 10
    4. Ține o Nature Scavenger Hunt. Face o listă de elemente care ar putea fi găsite în curte și de a realiza copii tuturor celor care dorește să joace. Acest joc funcționează bine individual și în echipe. Puteți vedea cine poate găsi cele mai multe elemente sau care pot găsi elemente cele mai rapide. Luați în considerare predarea unui mic premiu câștigătorului (e), cum ar fi bastoane strălucitoare sau bomboane.
  • Câteva idei pentru lista dvs. includ un trifoi cu patru frunze, o ladybug, ceva galben, două frunze identice, o pene, o rocă rotundă etc.
  • Imagine intitulată Camp în curtea dvs. Pasul 11
    5. Porniți muzică. Aduceți un stereo sau boombox în afara sau chiar conectați telefonul într-un difuzor de proiecție compatibil. Muzica va duce la tabăra dvs. în cel mai scurt timp. Luați întoarcerea fiind DJ, astfel încât toată lumea să-și audă melodiile preferate. Puteți începe chiar și o petrecere de dans!
  • Dacă aveți vecini apropiați, încercați să vă liniștiți, deoarece seara progresează. Vecinii dvs. pot avea copii mici care încearcă să doarmă. Nu faceți zgomote asurzitoare sau jucați muzică tare, în plină expansiune toată noaptea, mai ales după 9-10: 00 PM.
  • Imagine intitulată Camp în curtea dvs. Pasul 15
    6. Face amintiri. Aveți o cameră în apropiere pentru a lua instantanee stupide ale dvs., a copiilor dvs., a membrilor familiei dvs. și a prietenilor dvs. Luați un grup mare împușcat cu toată lumea zâmbind și râzând. Asigurați-vă că faceți copii pentru toată lumea!
  • Ați putea chiar să atârnați un cadru de imagine dintr-o ramură de copac pentru a vă crea propria cabină de fotografie.
  • Imagine intitulată Camp în curtea dvs. Pasul 12
    7. Du-te geocaching. Geocaching este o lume în lumea reală, o vânătoare de comori în aer liber în care călătoriți într-un anumit loc și găsiți containere pline de "comoara" lăsată de alții. Ca regulă generală, dacă luați ceva dintr-o cache, ar trebui să lăsați ceva de valoare similară în locul său. Veți avea nevoie de un GPS portabil sau un smartphone pentru această activitate. Puteți descărca aplicația GeoCaching sau vizita http: // Geocaching.COM Pentru a găsi o sursă pentru cache-urile dvs.
  • Imagine intitulată Camp în curtea dvs. Pasul 13
    8. Ecranul unui film. Dacă aveți un proiector video, puteți să închideți o foaie în curte (ca ecran) și să urmăriți un film în afara. În conformitate cu tema ta, ai putea chiar să vizionezi un film despre camping. Capcana părinților sau Tabara de rock sunt alegeri minunate dacă faceți camping cu copii, în timp ce Fără o paletă și Bushwhacked sunt mai bune pentru audiențele mai în vârstă.
  • Imagine intitulată la tabără în curtea dvs. Pasul 14
    9
    Stargaze. Stargazing este o mare activitate de vânt. Răspândiți pături pe iarbă și așezați-vă să priviți stelele. Ai putea chiar să vezi cine poate arăta cele mai multe constelații sau să învețe pe cei mici cum să găsească constelații proeminente, cum ar fi Orion. Aplicații cum ar fi "harta cerului" vă arată numele fiecărei stele și constelația utilizând locația dvs. în timp real.
  • sfaturi

    Dacă într-adevăr doriți să mergeți la toate, trimiteți invitații în prealabil. Includeți o listă de articole necesare, cum ar fi corturile suplimentare, saci de dormit, pijamale calde și obiecte de gustare. Oaspeții dvs. vor trebui, de asemenea, să știe unde va fi localizată partidul, la ce oră începe și la ce oră ar trebui să fie acasă în dimineața următoare. Puteți găsi invitații ieftine la orice magazin.
  • Transformați sprinklerele, dacă acestea sunt setate să pornească în noaptea sau orele de dimineață.
  • Dacă participați la "Marele Camp Backyard american afară", Puteți chiar să strângeți bani pentru caritate! Verificați un motor de căutare pentru detalii.
  • Invitați cât mai mulți oameni doriți! Puteți să tambri singur, sau cu o mulțime de prieteni. Campingul este vorba despre sa te bucuri de tine în aer liber. Dacă apar câțiva prieteni suplimentari, doar să le înghesuiți într-un cort sau să înființezi un plus, puteți să întrebați întotdeauna unui prieten să aducă un alt cort sau chiar să întrebi vecinii pentru un cort.
  • Avertizări

    Uită-te la prognoza meteo cu o zi înainte să planificați să iasă. În țările mai reci precum Anglia sau unele părți din vremea Canadei se pot schimba foarte repede, lăsându-vă într-un cort de îngheț, umed!
  • Dacă există copii care sunt camping în curtea tăbătească, ia în considerare faptul că ei primesc frigid și rece mai repede decât adulții, asigurându-vă că sunt păstrați în mod corespunzător în timpul nopții. Ei ar trebui să poarte îmbrăcăminte stratificată în timp ce dorm și cortul ar trebui să fie capabil de temperaturi mai scăzute.
  • Asigurați-vă că copiii (în special fetele) vor avea acces la cheile de casă, astfel încât să se poată întoarce la casă pentru a utiliza baia dacă ar trebui să apară nevoia.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Cort
    • Pături
    • Pungi de dormit ușor
    • Paturi de aer / tabără
    • Perne, perne
    • Îmbrăcăminte caldă și stratificată
    • Mancare si bautura
    • Lemn pentru un foc de bonfire
    • Bug repellent
    • Prietenii si familia
    • Lanterne sau felinare
    • Jucarii moi
    • Muzică (și un player muzical portabil)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar