Cum să tambri peste noapte în linie

Indiferent dacă sunteți în căutarea de a cumpăra noul iPad în Black Friday, fiți unul dintre primii clienți pentru a obține alimente gratuite sau pentru a câștiga un loc în primul rând la concertul dvs. favorit al trupei dvs., este posibil să trebuiască să așteptați în linie lungă pentru o noapte întreagă sau câteva zile. Dacă sunteți dispus să vă bucurați de o noapte de camping cu o mulțime entuziastă, asigurați-vă că vă pregătiți în avans și adunați-vă consumabilele. Puteți avea o campare de succes prin a dormi, rămânând cald, vizionându-se pentru biletele de pre-vânzare și luând pauze strategice de baie și este probabil să devină o poveste amuzantă pentru a spune prietenilor dvs. după aceea!

Pași

Partea 1 din 3:
Pregătirea în avans
  1. Imagine intitulată Camp out peste noapte în linia pasului 1
1. Apelați în avans să întrebați despre detaliile de eliberare. Dacă doriți un bilet de concert sau eveniment, verificați data de lansare online și sunați la biroul de bilete pentru a vă asigura că este o admitere generală mai degrabă decât a scaunelor pre-atribuite. Dacă există un anumit element pe care îl doriți, sunați la magazin, confirmați că o au și întrebați câte elemente pe care le au. În orice caz, întrebați dacă au lăsat campingul în linie și, dacă da, când permit oamenilor să înceapă campingul.
  • Chiar dacă doriți doar să mergeți la o vânzare și să vedeți ce puteți cumpăra, întrebați ce oră se deschide magazinul și dacă va fi primul, primul servit sau va predarea biletelor de pre-comandă pentru a evita haosul. Dacă există doar o duzină de sisteme de jocuri disponibile și sunteți a 20-a persoană, nu merită timp să stați toată noaptea.
  • Încercați să obțineți sfaturi pe lansare, punând multe întrebări, deci nu sunteți în curs de desfășurare.
  • Imagine intitulată a ieșit peste noapte în linia pasului 2
    2. Alegeți un magazin de outlier dacă doriți să cumpărați un articol popular. Dacă există mai multe magazine care vând elementul dorit, încercați să căutați cele care sunt mai departe de centrul orașului, deoarece acestea ar putea avea linii mai scurte și timpuri de așteptare.
  • Găsiți un magazin de outlier pe site-ul brandului și sunați pentru a vă asigura că au elementul dorit. Dacă nu, este posibil să aveți nevoie să rămâneți la magazinul central care are elementul.
  • Imagine intitulată Camp out peste noapte în partea 3
    3. Găsiți la ce oră au început campurile din trecut și alegeți timpul dvs. Având în vedere cantitatea limitată de bilete sau elemente disponibile, calendarul este un factor crucial în planificarea unei campanii în linie. Căutați online pentru campurile din trecut la biroul de bilete selectat sau pentru elementul dorit și vedeți ce timp de timp au sosit pentru a forma o linie. Dacă doriți să o jucați în siguranță, intenționați să mergeți cu o oră înainte de acel moment.
  • Este, de asemenea, înțelept să conduceți de către magazin / biroul de bilete seara pentru a vedea cât de mulți oameni au aliniat deja. Dacă există peste 20 de ani, ați putea dori să le luați în considerare în curând, mai degrabă decât să așteptați dimineața.
  • Imagine intitulată Camp out peste noapte în linia Pasul 4
    4. Planificați înainte și aranjați angajamentele de a doua zi în consecință. De îndată ce știi în ce noapte, va trebui să tambri, să încerci să eliberezi noaptea înainte și ziua de eliberare. Dacă aveți școală sau lucrați a doua zi, probabil că veți fi prea epuizați pentru a merge după o altă nord, deci încercați să eliberați acea zi.
  • Imagine intitulată Camp Outnight în linia Pasul 5
    5. Adunați împreună consumabilele într-un rucsac. Indiferent de sezon, cel mai probabil va fi rece peste noapte. Puneți împreună câteva pături sau mângâieri și o pernă. Scaunele de gazon pliabile sunt un plus imens, deoarece ședința de pe pământ vă va face mai repede. De asemenea, aduceți reviste sau o carte și un obiect gadget de divertisment, cum ar fi un sistem iPad, laptop sau un sistem de joc handheld pentru a ușura plictiseala.
  • Luați în considerare aducerea unui încălzitor spațiu dacă este iarna sau dacă vă răciți ușor. Aduceți protecția solară dacă veți fi și camping în timpul zilei.
  • Asigurați-vă că vă luați și telefonul cu dvs.
  • Pentru o campare care va dura câteva zile, ați putea dori să adăugați într-un kit de prim ajutor.
  • Imagine intitulată Camp Outnight în linia Pasul 6
    6. Aduceți o geantă de dormit și / sau cort. Acest lucru depinde de cât timp credeți că veți fi camping, dar având ceva ce puteți dormi sau este întotdeauna util. Dacă campania ar putea dura câteva zile, puteți beneficia de un cort. Dacă este doar o noapte, este posibil să puteți scăpa cu o pungă de dormit sau chiar doar pături.
  • Imagine intitulată Camp out peste noapte în linia Pasul 7
    7. Aduceți alimente sănătoase. Stați toată noaptea și așteptarea în linie este probabil suportabilă numai dacă aveți gustări. Luați alimente nutritive și umplute cu dvs., cum ar fi un bare de sandwich, energie sau proteine, fructe și legume, precum și o pungă de jetoane sau covrigi și gumă. Nu uitați să aveți o sticlă mare de apă, în plus față de băuturile energetice sau cafeaua într-un termos pentru a vă menține.
  • Imagine intitulată Camp out peste noapte în linia pasului 8
    8. Aduceți un prieten. Dacă este posibil, aduceți un prieten, soț, soție, fată / iubit, frate-practic oricine! Există siguranță în numere și veți avea pe cineva care să țină loc în linie în timpul unei pauze de baie necesare sau o fugă de mâncare. Dacă nu puteți face acest lucru, încercați să căutați un prieten în linie, deși ați putea risca să vă pierdeți locul atunci când plecați.
  • Imagine intitulată Camp out peste noapte în linia Pasul 9
    9. Verificați locul cu o zi înainte. Dacă este posibil, conduceți la locația cu o zi înainte. Căutați băi posibile, cafenele și locații de 24 de ore. Dacă nimic altceva, veți dori ca un loc să se încălzească. Dacă nu există magazine alimentare cu 24 de ore, căutați magazine de conveniență.
  • Imagine intitulată Camp out peste noapte în linia Pasul 10
    10. Rochie cu căldură și confortabil. Înainte de a pleca la Campout, nu uitați să purtați haine calde și confortabile. Au câteva straturi pe partea de sus, cum ar fi un tricou, turtleneck și pulover, plus un strat. Au două straturi pe fund (pantaloni de jogging / pantaloni de flanel), o pălărie, mănuși, eșarfă, straturi duble de șosete și pantofi calzi.
  • Partea 2 din 3:
    Asigurarea locului dvs. în linie
    1. Imagine intitulată Camp out peste noapte în linia Pasul 11
    1. Găsiți locul dvs. la sosire. Când ajungeți, șansele nu veți fi prima persoană de acolo. Aflați locul dvs. în linie și spuneți-vă tuturor. Rămâneți bun și respectuos pentru colegii tăi, veți trece prin multe în acea noapte!
  • Imagine intitulată Camp out peste noapte în linia pasului 12
    2. Configurați cortul, sacul de dormit și / sau spațiul de ședere. Dacă ați adus un cort și / sau o geantă de dormit, le-ați stabilit la sosire. Dacă nu aveți nici, scoateți scaunul pliabil sau puneți o pătură pe podea pentru a sta. Acest lucru vă va marca locul, făcându-l mai ușor să vă găsiți locul după o pauză de baie și faceți un început confortabil la campoul dvs.
  • Imagine intitulată Camp out peste noapte în linia Pasul 13
    3. Localizați o toaletă în apropiere. Dacă nu ați făcut acest lucru mai devreme, este important să localizați cea mai apropiată baie de îndată ce vă configurați locul. Dacă sunteți cu un prieten, lăsați-i în linie și căutați o toaletă. Dacă nu aveți pe nimeni, cereți celorlalți în linie pentru toaletă și când trebuie să mergeți, întrebați pe cineva să vă salveze locul.
  • Dacă nu există o toaletă în apropiere și sunteți bărbat, este de obicei posibil să găsiți un loc discret pentru a face pe pipi după întuneric.În caz contrar, ar trebui să fii foarte atent pentru restul nopții pentru a minimiza nevoile de baie. Încercați să beți puțină apă sau lichide și să evitați să mâncați o masă mare, grasă.
  • Partea 3 din 3:
    Trecerea timpului în linie
    1. Imagine intitulată Camp out peste noapte în linia Pasul 14
    1. Incearca sa dormi. Somnul ar fi ideal nu numai pentru a trece timpul, ci și pentru a evita perturbarea rutinei zilnice (dacă nu trageți în mod regulat all-Nighters). Dacă folosiți o geantă de dormit, purtați câteva straturi, dar nu prea multe, deoarece aceasta ar putea împiedica sacul de dormit să vă încălzească corpul și să vă facă să vă simțiți mai rece. Utilizați dopuri de urechi dacă este zgomotos. Încercați să vă deconectați de faptul că dormiți pe teren afară și concentrați-vă pe obținerea unor odihnă.
  • Imagine intitulată Camp Outnight în linie Pasul 15
    2. Mergeți în jur pentru a rămâne cald dacă nu puteți dormi. Dacă nu puteți dormi absolut și ați decis să rămâneți treji, să beți băuturi cofeinale, cum ar fi ceaiul, cafeaua sau băuturile energetice. Amintiți-vă că starea caldă este crucială, așa că umblați în jur fără a vă părăsi locul. Dacă sunteți cu cineva, luați pauze auto sau baie, faceți o gustare sau o alergare a alimentelor și păstrați un ochi pe timp.
  • Imagine intitulată Camp out peste noapte în linia Pasul 16
    3. Rămâneți hidratat, dar urmăriți nevoile dvs. de baie. Este important să evitați deshidratarea în timp ce așteptați în afara, mai ales dacă o parte din ea implică așteptarea la soare. Încercați să beți apă pe parcursul nopții, cum ar fi o ceașcă la fiecare două ore pentru a vă menține corpul sănătos. Dar amintiți-vă că dacă nu aveți un amic sau dacă nu există nici o baie aproape, o pauză de baie poate să nu fie ușoară. Încercați să păstrați pauze la un minim următorând aportul de lichid.
  • O altă soluție este de a vă pregăti prin ajustarea dietei pre-camping pentru 24-36 de ore înainte de a începe campingul. Prin minimizarea aportului de alimente grase în prealabil, ați putea avea nevoie de mai puține pauze de baie în timpul așteptării. Cu toate acestea, acest lucru depinde de lungimea campingului - dacă este sub o zi, este posibil să nu aveți nevoie să mergeți la acea extremă.
  • Imagine intitulată Camp out peste noapte în linia Pasul 17
    4. Faceți cunoștință cu alți entuziaști în linie. Deși ochii tăi ar putea fi pe premiu, nu există niciun motiv pentru care nu ar trebui să vă bucurați de camping cu o mulțime de clienți hardcore sau fanii care au același scop exact așa cum faceți. Fără a-ți pierde locul, socializați cu oamenii din jurul vostru și cunoașteți poveștile lor. Acest lucru nu numai că vă va ajuta să treceți de timp, ci și să faceți o memorie bună pentru a vă aminti de ani de zile!
  • Imagine intitulată a ieșit peste noapte în linia pasului 18
    5. Joaca jocuri. Dacă ați adus un sistem de joc handheld sau iPad, puteți încerca întotdeauna să jucați jocuri pe cont propriu pentru a trece timpul. O altă opțiune este să discutați cu vecinii dvs. în linie și să vedeți dacă doresc să joace un joc împreună, cum ar fi Charades. Cu o hârtie și un stilou, puteți crea și propriul dvs. joc de tabu.
  • Imagine intitulată Camp out peste noapte în linie Pasul 19
    6. Concentrați-vă pe un hobby cum ar fi citirea sau scrierea. Chiar dacă nu este o linie foarte socială, puteți găsi în continuare lucruri de făcut singur. Gândiți-vă la acest timp ca timpul personal pentru a vă concentra pe un hobby pe care îl aveți. Puteți citi cartea pe care ați lăsat-o la luna trecută sau puteți scrie în jurnalul dvs. pentru prima dată după câteva săptămâni ocupate. De asemenea, puteți asculta muzică cu căștile și meditați. Bucurați-vă și apreciați acest timp liber!
  • Imagine intitulată Camp out peste noapte în linia Pasul 20
    7. Treziți-vă devreme și rămâneți alertă. Pe măsură ce vă apropiați de o oră până la deschidere, rămâneți treaz și cu siguranță nu părăsiți linia! Dacă așteptați o vânzare, managerul poate realiza bilete de pre-vânzare și nu doriți să pierdeți acest lucru - ați fost camping toată noaptea pentru acestea!
  • sfaturi

    Trebuie să te îmbraci călduros, acest lucru nu poate fi supraestimat! S-ar putea să găsiți un coleg de cumpărător care este fericit să vă ajute și să vă cumpărați o pătură sau să vă cumpărați o cafea, dar veți fi în cea mai rece noapte din viața voastră dacă nu planificați înainte!
  • Nu renunțați la speranță și să rămâneți răbdători și civili pe tot așteptarea.
  • Aduceți scaune pentru a evita așezarea pe pământ. Înfășurați pături strâns în jurul dvs. pentru a vă prinde în căldură.
  • Poartă un telefon mobil pentru timp, siguranță și în cazul în care trebuie să sunați la o rudă sau la spital.
  • Asigurați-vă că toate electronicii dvs. sunt încărcate complet. Aduceți o baterie suplimentară dacă este disponibilă.
  • Avertizări

    Nu purtați numerar. Utilizați o debită sau un card de credit sau să plătiți prin cec. Lăsați-vă punga acasă.
  • Nu începeți luptele sau argumentele cu persoanele care conduc. Unii pot să conducă și să glumească prin a spune că sunt managerul și că sunteți prea târziu. Ignorați-le.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Rucsac pentru a ține consumabile
    • Băuturi energetice, sodă sau cafea / ceai / cacao fierbinte într-un termos
    • Magazine sau carte pentru posibile materiale de citire
    • Scaune de gazon pliabile
    • Pături sau mângâieri și o pernă
    • Încălzitor spațiu (dacă temperatura scade sub zero)
    • Gustări cum ar fi chips-uri, gumă și bomboane
    • Telefon mobil
    • Sac de dormit sau cort (opțional)
    • iPad, sistem sau laptop de joc handheld (opțional)
    • Carte sau jurnal (opțional)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar