Cum să tabără în camera ta

Nu lăsați febra cabinei în timpul vacanțelor de vacanță, în nopți reci și ploioase sau pe nopți fierbinți și umede. În schimb, configurați dormitorul pentru a avea o tabără cu prietenii sau familia. Nu este nevoie să faceți prea mult sau să aveți multe lucruri de făcut o noapte de succes și trebuie doar să decorați, să vă confruntați cu un cort și să pregătiți niște mâncare de tabără pentru a vă bucura de voi înșivă.

Pași

Partea 1 din 4:
Decorarea camerei dvs
  1. Imagine intitulată Camp în camera dvs. Pasul 1
1. Face semne. Veți dori să alertați pe toți în casă că o tabără se întâmplă, așa că semnele pentru ușă vor răspândi cuvântul. Ele ar putea fi la fel de simple ca anunțând prezența călătoriei de camping: "Janice și site-ul de camping al lui Ioan."În interiorul camerei, semnele dvs. pot seta starea de spirit, cum ar fi" Aveți grijă de urși."
  • Utilizați placa de postere dacă doriți ca semnele să dureze, dar hârtia de construcție este o opțiune mai puțin costisitoare și mai colorată.
  • Imagine intitulată tabără în camera ta Pasul 2
    2. Desenați pe ferestrele dvs. Dacă aveți sau cumpărați niște markeri lavabili care sunt destinați sticlei, vă puteți decora ferestrele ca și cum ați fi fost la un tabără. Puteți desena copaci, păsări și chiar ratonii.
  • Utilizați șabloane pentru a ajuta imaginile să arate mai realiste.
  • Imagine intitulată Camp în camera dvs. Pasul 3
    3. Acoperiți mobilierul. Draperea pături și foi peste vestiare, scaune și electronice. Încercați să găsiți cele care sunt maro sau verde, astfel încât să poată arăta ca copacii, tufișurile sau chiar. Utilizați foi florale pentru a arăta ca și tu ai tufișuri de flori.
  • Imagine intitulată Camp în camera dvs. Pasul 4
    4. Stinge luminile. Explorați camera într-un mod nou. Utilizați bastoane strălucitoare pentru a privi în jur. Sunt mai sigure decât lumanari reale, și le puteți găsi în formă de Wands, săbii și chiar fluturi la multe magazine.
  • Imagine intitulată Camp în camera dvs. Pasul 5
    5. Creați un foc de tabără. Unele magazine vinde focuri false cu frize fluturate de țesătură. Nu trebuie să cheltuiți bani, totuși. Puteți lua pur și simplu o lanternă mare cu un fund plat, îndreptați-l la tavan și adunați niște hârtie maro în jurul bazei. Includeți o hârtie portocalie, roșie și galbenă pentru a ajuta la emularea flăcărilor.
  • Imagine intitulată Camp în camera dvs. Pasul 6
    6. Face un cer de noapte înstelat. Obțineți o colandere din bucătărie și o lanternă mică. Strălucește lumina prin găurile din colander pentru a obține o vedere a "stelelor."
  • Imagine intitulată Camp în camera dvs. Pasul 7
    7. A pus animalele umplute. Găsiți jucăriile umplute pe care trebuie să le distribuiți în jurul campingului. Puteți folosi animale sălbatice sau păsări sau adăugați în câteva animale de pădure mai puțin văzute, cum ar fi caii sau câinii.
  • Imagine intitulată Camp în camera dvs. Pasul 8
    8. Împrăștiați bug-uri în jurul valorii de. Tăiați bug-uri de la hârtie sau găsiți sau cumpărați bug-uri din plastic. Păianjeni, țânțari și furnici pot fi găsiți la un tabără. Lăsați-le în afara sferturilor de dormit. Furișa unii în interiorul cortului sau chiar în interiorul sacilor de dormit pentru a da o experiență adevărată de camping la colegii tăi.
  • Imagine intitulată Camp în camera dvs. Pasul 9
    9. Întoarceți sunetele naturii. Există canale pe posturile de radio digitale, cum ar fi Pandora sau Spotify, care joacă sunete ale naturii. Dacă preferați o experiență vizuală, Netflix și alte servicii de streaming oferă experiența "jurnal Yule", astfel încât să puteți viziona un incendiu.
  • Multe dintre programele de jurnal Yule joacă muzică de Crăciun. Reduceți sunetul pentru a vă ajuta să rămâneți în starea de camping.
  • Partea 2 din 4:
    Configurarea cortului
    1. Imagine intitulată tabără în camera ta Pasul 10
    1. Configurați un cort sau un tee-pipi. Dacă aveți deja un cort de pui sau un mic tee-pipi, împingeți patul din cale și înființat în mijlocul camerei. Ar trebui să fie centrală a campingului dvs.
    • Măsurați camera și cortul înainte de a începe. Nu doriți să aflați că nu se va potrivi după ce ați început.
  • Imagine intitulată tabără în camera ta Pasul 11
    2. Face un fort pătură. Veți avea nevoie de patru sau cinci scaune cu spate înalte și cel puțin două pături mari sau foi de greutate ușoară. Regina sau lenjeria de dimensiuni rege sunt cele mai bune.
  • Puneți scaunele într-un cerc cu spațiu suplimentar între două dintre ele pentru intrarea dvs.
  • Trageți păturile sau foile, astfel încât acestea să acopere scaunul înapoi și să stea în jos peste părțile laterale, creând pereții din jurul fortului tău.
  • Pentru a ajuta la menținerea zidurilor să cadă în timpul nopții, puteți utiliza pini de siguranță în partea de sus pentru a le atașa la scaune.
  • Imagine intitulată tabără în camera ta Pasul 12
    3. Găsiți pungi de dormit (sau pături grele). Podeaua, chiar dacă este mochetă, poate fi incomod când stai sau dormi pe ea toată noaptea. Răspândiți pături groase sau pungi de dormit confortabile pentru a evita sporturile dureroase.
  • Partea 3 din 4:
    Crearea de activități
    1. Imagine intitulată Camp în camera dvs. Pasul 13
    1. Lăsați tehnologia la ușă. Puneți toate dispozitivele electronice, cum ar fi telefoanele, iPod-urile și tabletele, în afara camerei când începeți călătoria dvs. de camping. Vă va permite să luați legătura cu pustia camerei dvs.
  • Imagine intitulată tabără în camera ta Pasul 14
    2. Obțineți jocuri distractive. Campingul implică ședința în jur, deci găsiți favoritele dvs. Poate doriți să jucați un joc de cărți ca "Uno", un joc de bord cum ar fi "Viața" sau chiar Dominos. Spre deosebire de un loc de camping real, știi că veți avea o suprafață de joc la podea.
  • Imagine intitulată Camp în camera dvs. Pasul 15
    3. Spune povestile fantomelor. Puteți scrie propriile dvs. sau le puteți citi dintr-o carte sau un site web. Utilizați iluminatul pentru a vă ajuta să faceți acest lucru.
  • Puteți descărca și juca povestiri fantome, dar va trebui să spargeți regula de tehnologie.
  • Imagine intitulată Camp în camera dvs. Pasul 16
    4. Aduceți o cameră foto. Alegeți o cameră digitală, o cameră de unică folosință sau o cameră de la Polaroid. Vă puteți poziționa unul cu celălalt, cu "animalele sălbatice" pe care le găsiți sau cu unul dintre semne. Când ați terminat, faceți un scrapbook să vă amintiți călătoria dvs.
  • Imagine intitulată Camp în camera dvs. Pasul 17
    5. Redați-vă propria muzică. Dacă cineva din grup joacă un instrument adecvat de campare ca o chitară, le-a adus-o. Campfire cântă-de-a lungul timpului este întotdeauna o modalitate foarte bună de a avea un moment bun.
  • Partea 4 din 4:
    Pregătirea alimentelor
    1. Imagine intitulată Camp în camera dvs. Pasul 18
    1. Umpleți cantinele sau termocozele cu sucuri sau sucuri de fructe. Ați putea folosi cutii de suc, dar nu vor oferi același sentiment de out-in-woods.
  • Imagine intitulată Camp în camera dvs. Pasul 19
    2. Faceți mixul de traseu. Utilizați ingredientele preferate. Unele ingrediente comune sunt M & MS, Cereale Chex, Cheerios, stafide, arahide, migdale, cashews, piese de reese, mini-covrigi, floarea soarelui sau semințe de dovleac, nucă de cocos tocat și fructe uscate. Puteți să-l faceți ca fiind sănătos sau ca decadent după cum doriți.
  • Imagine intitulată Camp în camera dvs. Pasul 20
    3. Gătiți câini fierbinți. Câinii calde sunt o mâncare tradițională de tabără. Utilizați o garl-tiga pe aragaz pentru a obține aceleași linii pe care le-ați obține pe grătarul BBQ. Nu uitați chiflele și condimentele.
  • Imagine intitulată Camp în camera dvs. Pasul 21
    4. Pop popcorn. Fă-o calea veche de modă. Producătorii de popcorn Air-Pop sunt încă ușor de găsit la cele mai multe magazine mari sau puteți să-l afișați pe aragaz. Popcornul cu microunde este o substituție suficientă.
  • Imagine intitulată Camp în camera dvs. Pasul 22
    5. Microunde unele s`mores. Faceți un sandwich cu o bucată de cracker Graham, un pătrat de ciocolată, un marshmallow mare și o altă bucată de cracker Graham deasupra. Puneți sandwich-ul pe o placă de siguranță cu microunde și cu microunde pentru între 15 și 30 de secunde. Lăsați-o să se răcească înainte de a mânca.
  • Dacă preferați să nu gătiți deloc, puteți înlocui stratul de marshmallow cu puf de marshmallow și aveți o mai ușoară (deși rece) s`mores cu aproape nici un efort.
  • sfaturi

    Avertizări

    Nu utilizați lumânări reale. Găsiți niște lumânări LED care pâlpâie dacă doriți aspectul real-lumânărilor. În caz contrar, vă puteți baza pe lanterne sau la lanterne electrice.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar