Cum să obțineți semne negre de pe pereți

Marcajul negru pe pereți au o varietate de cauze, variind de la marcaje simple de ciuperci la mucegai. Metoda de curățare depinde de pată și de tipul de suprafață pe care o aveți. Pentru zidurile vopsite, un burete umed cu unele săpunuri de mâncare poate îndepărta cele mai multe semne, dar puteți încerca, de asemenea, să coaceți soda sau alcoolul pentru petele încăpățânate. Dacă aveți tapet, o spălare ușoară cu un radieră de gumă ar trebui să îndepărteze handprint-urile sau mărcile de creioane. Pentru petele de mucegai, utilizați un amestec de apă și înălbitor și curățați bine peretele.

Pași

Metoda 1 din 3:
Ștergerea mărcilor de pe vopsea
  1. Imagine intitulată Obțineți mărci negre de pe pereți Pasul 1
1. Ștergeți scuffs simplu cu apă și un burete de bucătărie. Cele mai multe semne de scuff se îndepărtează cu apă și o spălare bună. Începeți prin umezirea unui burete sau o cârpă curată cu apă caldă. Scârțâind-o, așa că este doar umed, mai degrabă decât înmuiat. Începeți să frecați ușor și să vedeți dacă marca începe să dispară. Dacă nu începe să coboare imediat, apoi creșteți treptat presiunea până când o face. Apoi uscați zona cu o cârpă curată și uscată.
  • De asemenea, puteți încerca să pulverizați marcajul cu un aparat de curățare cu totul și curățați-l cu o cârpă sau un burete.
  • Dacă aveți vopsea plată pe perete, asigurați-vă că strângeți bine buretele. Acest tip de vopsea nu este rezistent la apă, astfel încât să puteți desprinde vopseaua dacă utilizați un burete înmuiat.
  • Asigurați-vă că buretele sau cârpa pe care o utilizați este curată sau puteți lăsa pete pe perete.
  • Scrub în mai multe direcții diferite pentru a lovi pata de pe mai multe laturi și scoateți-o complet.
  • Dacă utilizați un burete de bucătărie, utilizați doar partea non-abrazivă. Partea aspră ar putea deteriora vopseaua.
  • Dacă apa începe să picureze pe perete, atunci buretele este prea umed și ar putea lăsa urme de apă. Scoateți-l mai mult și scrub din nou.
  • Imagine intitulată Obțineți mărci negre de pe pereți Pasul 2
    2. Adăugați o picătură de săpun de spălat vase pentru petele de grăsime. Dacă pata nu va ieși sau există unii rămași în urmă, apoi încercați să utilizați un agent de curățare ușoară. Strângeți o mică picătură de săpun de mâncare pe burete și frecați-o înăuntru. Apoi curățați marca cu o presiune crescândă din nou. Când ați terminat, clătiți zona cu o cârpă umedă.
  • Dacă știți că un semn a fost cauzat de grăsime sau de mâncare, apoi utilizați mai întâi săpun.
  • Imagine intitulată Obțineți mărci negre de pe pereți Pasul 3
    3. Se presară bicarbonat de bicicletă pe un burete umed pentru marcajul dur scuff. Dacă unele scuffs nu vor ieși cu o curățare simplă, apoi umeziți și strângeți un burete de bucătărie. Se presară 1 lingură (6 g) pe partea nerabrazivă a buretelui. Frecați-l în burete cu degetul. Apoi curățați marcajul scufund. Utilizați presiunea crescândă pentru a lucra marcajul scufund. Apoi ștergeți zona cu o cârpă uscată.
  • Lucrați în mai multe direcții diferite pentru a obține marcajul. Începeți cu o mișcare circulară, apoi du-te înapoi și înapoi sau lateral pentru a lovi scufful din toate direcțiile.
  • Imagine intitulată Obțineți mărci negre de pe pereți Pasul 4
    4. Folosește o Magic Eraser pentru a obține un creion și crayon marchează. Dacă copiii tăi au decis să tragă pe pereți, atunci spuma de melamină sau o radieră magică poate face truc. Umeziți produsul și îl îndepărtați. Apoi curățați toate zonele colorate într-o mișcare circulară.
  • O radieră magică poate lăsa urme pe vopsea plană, deci nu utilizați acest produs dacă aveți vopsea plană în zonă.
  • Dacă nu sunteți sigur ce tip de vopsea aveți, faceți un test rapid la fața locului. Curățați un loc ascuns, ca o zonă din spatele canapelei, și vedeți dacă vopseaua pierde oricare dintre strălucirea sau pare decolorată. Dacă nu, utilizați eraserul magic pe pete.
  • Imagine intitulată Obțineți mărci negre de pe pereți Pasul 5
    5. Îndepărtați markerul și cerneala cu alcool de frecare. Aceste pete sunt un pic mai greu de ieșit, astfel încât să folosiți o substanță chimică mai puternică. Se toarnă niște alcool de frecare pe o minge de bumbac. Curățați pata într-o mișcare circulară. Utilizați presiunea crescândă până când stația începe să coboare.
  • Întotdeauna test la fața locului cu alcool înainte de ao folosi în zone mari. Dab puțin într-un loc ascuns și frecați-l. Așteptați câteva minute și vedeți dacă peretele pare decolorat deloc. Dacă nu, atunci este sigur să utilizați alcoolul.
  • Metoda 2 din 3:
    Scoaterea mărcilor pe fundal
    1. Imaginea intitulată Obțineți mărci negre de pe pereți Pasul 6
    1. Frecați scuffs, semne de creioane sau dulciuri murdare cu o radieră de gumă. Aceste semne de lumină pot fi literalmente șterse din perete. Apăsați ușor cu un radieră de gumă și lucrați înainte și înapoi. Aplicați mai multă presiune dacă marca nu vine. Continuați să frecați până când marca este oprită.
    • Reasterele de gumă sunt disponibile pe scară largă la magazinele hardware sau artizanale.
    • Evitați utilizarea unui radiator de creion pe perete. Acestea sunt de obicei murdare și pot lăsa mai multe semne în urmă.
  • Imagine intitulată Obțineți mărci negre de pe pereți Pasul 7
    2. Grăsime de frecare cu apă și săpun de mâncare. Se toarnă apă caldă într-un castron și adăugați o picătură de săpun. Amestecați soluția împreună pentru a face SUDS. Apoi, dați un burete în și înfășurați-l. Curățați orice note pe perete într-o mișcare circulară până când au ieșit. Apoi ștergeți zona cu o cârpă uscată.
  • Strângeți buretele foarte bine, pentru că excesul de umiditate provoacă tapet pentru a fi bubble sus. Dacă orice apă se scurge, ștergeți-l rapid și strângeți buretele mai mult.
  • Unele tapet nu este lavabil. Pentru a verifica, frecați o cantitate mică de soluție de curățare într-un loc ascuns și ștergeți-l. Așteptați și vedeți dacă apare o decolorare. Dacă nu, atunci tapetul dvs. este lavabil.
  • Imagine intitulată Obțineți mărci negre de pe pereți Pasul 8
    3. Îndepărtați petele de cerneală cu alcool de frecare. Se toarnă un alcool pe o minge de bumbac. Stoarce bumbacul astfel încât excesul de alcool scurgeri. Curățați pata într-o mișcare circulară. Utilizați presiunea crescândă până când stația începe să coboare.
  • Întotdeauna testul la fața locului cu alcool înainte de al utiliza pe tapet. Dab puțin într-un loc ascuns și frecați-l. Așteptați câteva minute și vedeți dacă tapetul pare a fi decolorat deloc. Dacă nu, atunci este sigur să utilizați alcoolul.
  • Imagine intitulată Obțineți mărci negre de pe pereți Pasul 9
    4. Contactați producătorul de fundal pentru petele stabilite care nu vor ieși. Dacă ați încercat alte metode de curățare, iar pata nu va ieși, contactați producătorul înainte de a încerca metode de curățare mai stricte. Diferitele imagini de fundal sunt realizate cu materiale diferite, iar solvenții sau substanțele chimice ar putea ruina unele tipuri. Contactați producătorul și explicați pata. Ele vă pot oferi recomandări despre ce agent de curățare să utilizați sau să vă spuneți că pata nu va ieși fără a înlocui tapetul.
  • Unele metode suplimentare de curățare folosesc înălbitor sau oțet. Nu încercați aceste lucruri fără aprobarea producătorului.
  • Metoda 3 din 3:
    Scurgerea petelor de mucegai
    1. Imagine intitulată Obțineți mărci negre de pe pereți Pasul 10
    1
    Identificați petele de mucegai prin apariția, locația și textura lor. Mucegaiul negru este o altă cauză comună pentru petele de perete negru. De obicei crește în bloturi circulare și se simte subțire la atingere. De asemenea, dă un miros umed și murdar. Dacă vedeți aceste semne împreună cu pete de perete negru, atunci vinovatul este probabil mucegai.
    • Locațiile comune pentru matrița neagră sunt în jurul conductelor, colțurile camerei și materialele care conțin celuloză ca covoare sau covoare.
    • Dacă casa ta miroase în general Moty, dar nu vezi pete, atunci poți să ai mucegai în interiorul pereților. Luați în considerare apelarea într-un antreprenor pentru a vă inspecta casa.
  • Imagine intitulată Obțineți mărci negre de pe pereți Pasul 11
    2. Se amestecă o soluție de înălbire și de curățare a apei. Umpleți o găleată cu 1 galon (3.8 l) de apă caldă. Apoi amestecați în 1 cană (0.24 l) de înălbire.
  • Nu amestecați niciodată înălbitorul cu alte agenți de curățare a gospodăriei, în special amoniac. Acest lucru poate produce vapori toxici.
  • Purtați mănuși de cauciuc și ochelari de protecție când manipulați înălbitorul pentru a vă proteja. Evitați stropirea pe haine sau covoare.
  • Imaginea intitulată Obțineți mărci negre de pe pereți Pasul 12
    3. Curățați pata cu soluția de curățare și o perie rigidă. Îndepărtați peria și lăsați-o să se scurgă peste găleată pentru un minut. Apoi curățați pata cu presiune în creștere. Când mucegaiul începe să coboare, apoi să rămână cu această presiune.
  • Scrub de la mai multe direcții diferite pentru a lucra toată mucegaiul. Începeți cu spate și înapoi, apoi treceți la partea laterală și, în final, la o mișcare circulară.
  • Această metodă funcționează, de asemenea, pe tapet, dar asigurați-vă că vă strângeți bine peria sau tapetul ar putea fi bubble. Dacă mucegaiul apare pe tapet, poate exista o creștere mai mare sub ea. Ar trebui să vă gândiți să o îndepărtați în jurul acelui loc pentru a verifica.
  • Imagine intitulată Obțineți mărci negre de pe pereți Pasul 13
    4. Clătiți zona cu un burete umed. Bleach stânga pe pereți poate provoca pete, astfel încât să clătiți bine zona. Îndepărtați un burete pentru a curăța apa și a scuipa. Apoi frecați toate punctele pe care le-ați plasat mai curat pentru ao elimina.
  • Nu folosiți un burete care este înmuiat. Dacă apa începe să picureze pe perete, apoi se ridică mai mult.
  • Nu uitați să clătiți orice pete în care soluția de curățare a picurat și ea.
  • Imagine intitulată Obțineți mărci negre de pe pereți Pasul 14
    5. Frecați toată apa cu o cârpă uscată. Nu lăsați pete umede pe perete. Luați o cârpă nouă și uscată și ștergeți întreaga zonă în jos. Asigurați-vă că obțineți toate punctele în care apa ar fi putut să picur în timp ce curățați.
  • Eliminarea tuturor apei este deosebit de importantă cu o problemă de mucegai, deoarece umiditatea încurajează creșterea ulterioară a mucegaiului.
  • Imagine intitulată Obțineți mărci negre de pe pereți Pasul 15
    6. Au un contractor să inspecteze casa dvs. dacă petele de mucegai continuă să apară. Dacă petele de mucegai sunt o problemă persistentă, atunci condițiile din casa dvs. sunt probabil contribuind la acesta. Este posibil să aveți o scurgere de apă sau o umiditate prea mare în casa dvs. Au un antreprenor profesionist să intre și să inspecteze casa dvs. pentru a găsi cauza principală a creșterii matriței.
  • Utilizarea unui dezumidificator este o soluție comună pentru creșterea mucegaiului, deoarece condițiile umede ajută mucegaiul să crească.
  • Dacă contractantul găsește scurgeri de apă, fixați-le imediat.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    Ștergerea scufundării marchează de pe vopsea

    • Apă
    • Burete sau cârpă
    • Detergent de vase
    • Bicarbonat de sodiu
    • Magic Eraser
    • Spirt
    • Bile de bumbac

    Scoaterea mărcilor pe fundal

    • Gumă radieră
    • Apă
    • Detergent de vase
    • Burete sau cârpă
    • Spirt
    • Bile de bumbac

    Scurgerea petelor de mucegai

    • Apă
    • Albire
    • Burete
    • Pânză uscată
    • Manusi de cauciuc
    • Găleată

    Avertizări

    Dacă utilizați orice solvenți sau curățători de aspirație pe perete, încercați întotdeauna într-un loc ascuns mai întâi pentru a vă asigura că nu afectează vopseaua. Frecați o cantitate mică în spatele unei canapele, a unui birou sau a unei imagini încadrate. Așteptați și asigurați-vă că vopseaua nu se estompează sau nu schimbă culoarea. Dacă nu, utilizați apoi curățătorul pe pete.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar