Cum să obțineți bine la scoparea rapidă și nici o singurătate la apel de negre negre

Doriți să aflați cum să faceți o aplicare rapidă, cum ar fi profesioniștii? Ești bolnav de a obține o singură lovitură și vrei să începi să faci niște returnare? Urmați acest ghid și veți fi un maestru de scopare rapidă înainte de ao ști!

Pași

  1. Imagine intitulată obține bun la scopuri rapide și fără scopuri pe apel de datorie negru ops pas 1
1. Practicați-vă calendarul. Scoparea rapidă se bazează în întregime pe calendarul și memoria musculară. Practicați-vă scopul de aplicare și învățați cât timp ia pentru scopul de a deveni "activ". Ridicați și reduceți scopul dvs. de aplicare pentru a obține momentul în jos.
  • Imagine intitulată obține bine la scopuri rapide și fără scopuri pe apel de datorie negru ops Pasul 2
    2. Creați loadul de încărcare rapidă. Pentru a obține o aplicare rapidă, veți avea nevoie de unele atașamente și avantaje specifice înainte de a începe să jucați. Încercați acest exemplu de încărcare și opriți-l pe baza PlayStyle și preferințele:
  • Arma: L96A1 - Aceasta este o pușcă de lunetist de scopârire rapidă.
  • Atașament: Domeniul variabil sau Mags extins. Mulți oameni susțin că domeniul de aplicare variabil este mai precis atunci când se descurcă rapid, astfel încât să încercați să vedeți cum se simte pentru dvs. Dacă puteți juca rapid bine cu scopul standard, utilizați MAG-uri extinse pentru a crește numărul de fotografii pe care le aveți până când trebuie să reîncărcați.
  • Perk 1: fantomă. Vă împiedică ascunși de UAV-urile inamice
  • Perk 2: scopuri întărite sau constante. Întărite permite gloanțelor să pătrundă materiale mai puternice, permițând mai multe fotografii de perete. Scopul constant Creșterea preciziei dvs. în timp ce nu intenționează, făcându-l util pentru faptele fără scopuri, dar nu afectează scoparea rapidă.
  • Perk 3: Marathon. Acest perk vă va permite să sprintați pentru perioade mai lungi, ceea ce este foarte benefică, deoarece mișcarea în mod constant vă va ține în viață mai lungă.
  • Imagine intitulată obține bun la scoparea rapidă și fără scopuri la apel de duty negru ops pas 3
    3. Joacă împotriva roboților. Utilizați opțiunea de formare Combat pentru a juca împotriva adversarilor controlați de calculator. Setați-le la o dificultate ușoară, astfel încât să nu vă omoare imediat. Acest lucru vă va oferi o mulțime de obiective în mișcare pentru a vă practica abilitățile de eficacitate rapidă.
  • Imagine intitulată Obțineți bun la scoparea rapidă și nici o singurătate la apel de datorie negru ops Pasul 4
    4. Nu vă mișcați în timpul fotografierii. Chiar dacă ar trebui să vă mișcați în mod constant între fotografii, asigurați-vă că vă opriți pentru o secundă divizată în timp ce luați fotografia. Acest lucru vă va păstra acuratețea de a fi penalizată din cauza mișcării. De îndată ce luați fotografia, începeți să vă mișcați din nou.
  • Imaginea intitulată Obțineți bun la scopuri rapide și fără scopuri pe apel de datorie negru ops Pasul 5
    5. Practicați din nou și din nou. Scoparea rapidă este o abilitate care este totul simt și memoria musculară. Nu o vei face imediat, dar nu te descuraja. Păstrați-vă la ea și veți obține ură în cel mai scurt timp.
  • Imagine intitulată Obțineți bun la scopuri rapide și fără scopuri la apel de datorie negru ops Pasul 6
    6. Înțelegeți no-scopul. No-scopul înseamnă a lua o lovitură fără a ridica scopul, sau arderea pușcă de lunetist de la șold. Shot nu va trage aproape niciodată direct la crosshirurile voastre și va trage în schimb la întâmplare într-un con. Scopul constant va reduce acest con, dar este încă randomizat. No-scoping este aproape întotdeauna de noroc.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar