Cum de a alege un design tatuaj

Pentru a alege un design tatuaj, ar trebui să reflectați asupra personalității, intereselor și aspectului dvs. Luați în considerare stilul dvs. de viață înainte de a alege dimensiunea, plasarea și colorarea tatuajului. Lucrați bugetul și cercetarea artiștilor de tatuaje locale ale căror muncă vă place. Un tatuaj poate fi un mod frumos de a comemora un moment important de viață sau de a-ți exprima identitatea și interesul.

Pași

Metoda 1 din 5:
Obținerea ideilor de design
  1. Imagine intitulată Alegeți un design tatuaj Pasul 1.Jpeg
1. Uită-te la tatuaje online. Vizitează băncile de imagine sau galeriile online pentru a vedea imagini ale diferitelor tatuaje sau desene. Imaginile sunt, de obicei, grupate după categorie, ceea ce vă poate reduce timpul de căutare dacă aveți o idee de bază în minte. Salvați imaginile dvs. preferate într-un dosar de pe computer sau pe o Pinterest.
  • Ar putea fi util să luați în considerare și planurile de tatuaj pe termen lung. Dacă doriți ca designul dvs. inițial să facă parte dintr-o persoană mai mare Tatuaj cu mânecă, Apoi căutați imagini care prezintă tatuaje individuale utilizate într-un manșon mai larg.
  • Imagine intitulată Alegeți un design tatuaj Pasul 2.Jpeg
    2. Verificați lianții la un magazin de tatuaje. Majoritatea magazinelor tatuajelor vor afișa portofolii ale artiștilor lor obișnuiți în zona lor de așteptare. Vizitați un magazin și peruse pe acești lianți pentru a vă familiariza cu ceea ce are de oferit fiecare artist. Multe magazine vor face, de asemenea, portofoliile artiștilor să fie disponibile pe site-ul lor.
  • Imagine intitulată Alegeți un design tatuaj Pasul 3.Jpeg
    3. Rezervați o consultare cu un artist de tatuaj. Dacă găsiți un artist de tatuaj al cărui lucru vă place, rezervați o întâlnire de consultare pentru a discuta un posibil tatuaj. Aduceți-vă de-a lungul imaginilor de artă, desene sau alte tatuaje doriți să oferiți artistului un sentiment de ceea ce doriți. Discutați dimensiunea tatuajului pe care doriți și unde doriți să o puneți astfel încât artistul să poată genera un design de potrivire pentru dvs.
  • Metoda 2 din 5:
    Decizia asupra detaliilor de tatuaj
    1. Imagine intitulată Alegeți un design de tatuaj Pasul 4.Jpeg
    1. Aflați cât de mare doriți ca tatuajul dvs. să fie. Dimensiunea este o considerație importantă pentru tatuaje, deoarece limitează ce fel de desene puteți alege. De exemplu, un portret foarte detaliat nu va funcționa pentru o zonă foarte mică de piele. Alternativ, un design foarte de bază ca o notă muzicală ar putea să arate ciudat dacă este întins peste o mare parte a corpului.
    • Consultați un artist de tatuaj pentru sfaturi privind dimensiunea, designul și plasarea următorului tatuaj.
    • Dacă aveți o toleranță scăzută pentru durere, optați pentru un tatuaj mai mic, care va dura mai puțin timp.
  • Imagine intitulată Alegeți un design tatuaj Pasul 5.Jpeg
    2. Alegeți plasarea tatuajului dvs. Înainte de a decide să obțineți un tatuaj, ar trebui să decideți cât de vizibil doriți să fie și cum poate fi modificată ca vârste corporale. Dacă nu sunteți liber să afișați tatuajele la locul de muncă, nu alegeți o zonă deschisă a corpului dvs. la tatuaj, cum ar fi mâinile, încheieturile, gleznele, brațele inferioare sau gâtul. Adresați-vă artistului tatuajului pentru sfaturi despre plasare pentru a evita tatuarea unei zone a corpului care vă va întinde și distorsionează tatuajul, cum ar fi abdomenul dvs. inferior.
  • Imagine intitulată Alegeți un design tatuaj Pasul 6.Jpeg
    3. Decideți între o culoare completă, alb sau negru și gri tatuaj. Ar trebui să decideți imediat ce schema de culori doriți ca tatuajul dvs. să aibă. Dacă doriți un tatuaj mai subțire, un design alb sau negru și gri este cel mai bun pariu. Dacă doriți ceva îndrăzneț, colorat și distractiv, un tatuaj de culoare completă este o alegere excelentă.
  • Dacă nu sunteți sigur de această decizie, rețineți că puteți adăuga întotdeauna culoarea tatuajului în jos.
  • Rețineți că tatuajele albe și galbene tind să se estompeze cel mai rapid.
  • Imagine intitulată Alegeți un design de tatuaj Pasul 7.jpeg
    4. Lucrați bugetul tatuajului. Înainte de a contacta artiștii tatuaje pentru a începe să vă planificați tatuajul, ar trebui să știți cât de mult sunteți dispuși să cheltuiți pe ea. Artiștii de tatuaje bune pot percepe 250 de dolari sau mai mult pe oră pentru munca lor, iar unele tatuaje vor necesita mai multe sesiuni. Fii clar cu orice artiști cu care vorbești despre cât de mult trebuie să cheltuiți și să obțineți estimări pentru ceea ce tatuajul pe care îl imaginați va costa în total.
  • Factori într-o cantitate de vârf de cel puțin 20% pentru artistul dvs. de tatuaj.
  • Imagine intitulată Alegeți un design de tatuaj Pasul 8.Jpeg
    5. Asigurați-vă că alegeți un design care vă face fericiți. Înainte de a se stabili pe un design tatuaj, asigurați-vă că este ceva ce vă veți bucura să vă uitați la restul vieții. Dacă vă place natura, de exemplu, un tatuaj al unui răsărit de răsărit, pasăre, copac sau fluture va reflecta personalul tău pentru în aer liber. Evitați să vă stabiliți pe ceva popular sau la modă care nu vă aduce bucurie.
  • Când aveți câteva opțiuni schițate, luați-vă timpul și uitați-vă la toate. Care vă aduce un sentiment de plăcere? Care se simte cum e vorba de tine? Du-te pentru asta.
  • Metoda 3 din 5:
    Comemorarea unor evenimente importante
    1. Imagine intitulată Alegeți un design tatuaj Pasul 9.Jpeg
    1. Au o dată semnificativă tatuată pe tine însuți. Un eveniment important poate fi comemorat cu un tatuaj al datei, fie în text, numere sau cifre romane.Aduceți o imagine a designului specific pe care îl doriți pentru data sau căutați eșantioane de diferite fonturi pe care doriți să le utilizați. De asemenea, puteți cere artistului tatuajului să deseneze data în ornate script pentru un fler mai artistic.
  • Imagine intitulată Alegeți un design tatuaj Pasul 10.Jpeg
    2. Obțineți un tatuaj portret. Tatuajele Portret sunt o modalitate frumoasă de a onora un iubit, fie după trecerea lor, fie în timp ce sunt prezenți pentru a aprecia gestul. Căutați un artist de tatuaj care este specializat în portrete și programați o consultație pentru a discuta despre ceea ce doriți. Asigurați-vă că alegeți o fotografie clară și detaliată pentru a vă baza pe tatuaj și să o dați artistului să lucreze de la.
  • Tatuajele Portret sunt, de asemenea, o modalitate bună de a plăti un omagiu unui erou personal sau unei celebrități preferate.
  • Portret tatuaje se poate face, de asemenea, pentru a comemora animalele de companie prețuite.
  • Puteți opta pentru a încadra portretul cu o margine sau un design victorian de cameo.
  • Imagine intitulată Alegeți un design tatuaj Pasul 11.jpeg
    3. Exprimați numele unui iubit. Tatuajele sunt o modalitate excelentă de a onora părinții, frații, copiii sau soții. Luați în considerare obținerea numelui lor tatuată de sine sau înconjurată de un design care reflectă personalitatea lor. De exemplu, dacă primiți un tatuaj pentru soțul / soția dvs., un grădinar avid, ați putea adăuga un trandafir lângă numele lor.
  • Așteptați mult timp înainte de a avea numele unui alt tatuat semnificativ pe tine însuți. Aceste tatuaje tind să fie cele care sunt cele mai frecvent acoperite mai târziu în viață.
  • Metoda 4 din 5:
    Reflectând identitatea și interesele
    1. Imagine intitulată Alegeți un design tatuaj Pasul 12.jpeg
    1. Alegeți un design care reflectă fundalul cultural. Reprezintă propriul dvs. fundal cultural, alegând un tatuaj inspirat de opera de artă tradițională sau simbolism. De exemplu, dacă sunteți de coborâre irlandeză sau scoțiană, puteți opta pentru un tatuaj celtic, ca un cerc de noduri sau cruce. Pentru un tribut mai direct, puteți opta pentru un tatuaj de pavilion al națiunii sau simbolului național.
  • Imagine intitulată Alegeți un design tatuaj Pasul 13.Jpeg
    2. Obțineți un tatuaj inspirat de filmul dvs. preferat, emisiunea TV sau carte de benzi desenate. Exprimați-vă aprecierea pentru un element favorit al culturii pop prin împrumuturi de la TV, cinematografie sau literatură pentru designul tatuajului dvs. Optați pentru ceva care ați fost un fan de mult timp și vă așteptați să vă bucurați de viitorul previzibil. Aduceți o fotografie a unui anumit logo, caracter sau captură ecran pentru artistul dvs. de tatuaj pentru a lucra și a discuta ideile dvs. specifice cu ei.
  • De exemplu, ați putea opta pentru un tatuaj Batman dacă sunteți un fan de carte de benzi desenate de mult timp.
  • Imagine intitulată Alegeți un design de tatuaj Pasul 14.jpeg
    3. Optați pentru un tatuaj inspirat de literatură. Obțineți un tatuaj care reprezintă o carte sau autor preferat, alegând o ofertă specifică sau creând un design bazat pe o lucrare specifică. Dacă optați pentru o ofertă scrisă, alegeți fontul sau stilul scrisului pe care doriți. Dacă aveți în vedere un design artistic, aduceți imagini de diferite elemente pe care doriți să le încorporați în tatuaj la întâlnirea dvs. de consultare și să discutați ideea dvs. cu artistul tatuajului.
  • De exemplu, ați putea obține un tatuaj al unui corb ca un omagiu pentru Edgar Allen Poe.
  • Metoda 5 din 5:
    Alegerea unui design clasic tatuaj
    1. Imagine intitulată Alegeți un design tatuaj Pasul 15.Jpeg
    1. Obțineți un tatuaj retro nautic. Marinarii au fost câțiva dintre primii oameni din U.S. pentru a obține tatuaje, în cea mai mare parte pentru a-și comemora serviciul. Ancore, nave, înghițite și stele nautice sunt toate modelele de tatuaje time, care sunt încă populare astăzi. Căutați un artist de tatuaj specializat în tatuaje vechi școlare și alegeți simbolul inspirat de nava pe care îl doriți cel mai mult.
  • Imagine intitulată Alegeți un design de tatuaj Pasul 16.jpeg
    2. Alegeți un tatuaj de flori. Floare face design frumos tatuaje și poate deține, de asemenea, o mulțime de semnificație. De exemplu, margaretele sunt adesea folosite pentru a simboliza puritatea și nevinovăția în timp ce trandafirii roșii sunt un semn de iubire și pasiune adevărată. Puteți să optați pur și simplu pentru un tatuaj al florii dvs. preferate sau o combinație de flori pe care le găsiți din punct de vedere vizual.
  • Imagine intitulată Alegeți un design tatuaj Pasul 17.jpeg
    3. Du-te pentru un design abstract elegant. Ia-ți artistul tatuaj Doodle câteva forme sau modele care vă apelează. Luați în considerare desenele formelor simple, cu linii drepte sau puncte perfect distanțate. Optați pentru a obține un design geometric abstract sau o reprezentare geometrică a unui obiect, animal sau persoană preferată.
  • Dacă vă trageți propriul design, utilizați un conducător sau un protractor pentru a face linii sau cercuri perfect uniforme.
  • Formele simple arată bine îmbrăcați cu bijuterii, deci luați în considerare să le luați pe încheieturi sau chiar sub claviculele voastre.
  • sfaturi

    Odată ce aveți în minte un design, luați ceva timp să vă gândiți înainte de a fi tatuat. Atarna o imagine a designului pe oglinda sau frigider pentru a vedea daca inca mai place dupa cateva zile sau saptamani.
  • Dacă primiți un cuvânt sau o frază dintr-o altă limbă tatuată pe dvs., asigurați-vă că obțineți o traducere exactă înainte de a trece prin ea.
  • Unele tatuaje vor necesita touch-up-uri în jos pe linie pentru a le păstra să caute neclare. Discutați cu artistul dvs. de tatuaj despre acest lucru în timpul consultării dvs. pentru un calendar estimat.
  • Eliminarea tatuajelor laser este scumpă, dureroasă și consumatoare de timp, deci nu ar trebui să o utilizați ca un motiv pentru a fi casual despre decizia dvs. de tatuaj.
  • Tatuajele de acoperire sunt posibile, dar sunt greu de făcut peste modele mari, îndrăznețe.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar