Cum să beți bere folosind toate metodele de cereale

Aceasta este o metodă de fabricare a berii folosind boabe malțate în loc de extragere, cu accent pe obținerea de a fi făcută ieftin, dar fără a sacrifica calitatea.

Ingrediente

  • Orz
  • Malţ
  • Hops
  • Apă
  • Drojdie
  • Adjuvanți (miere, porumb, malț de ovăz, grâu fortificat, zahăr brun, melasă etc.) (opțional)

Pași

  1. Imagine intitulată Brew Beer utilizând toate metodele de cereale Pasul 1
1. Alegeți boabele.Berea prin definiție trebuie să conțină cel puțin 60% orz malț, care este malțul de bază pentru toate berii lumii. Alte tipuri de boabe pot fi adăugate (ovăz, secară, grâu etc.). Acestea sunt numitedjuncte și ar trebui să facă doar până la 30% din factura dvs. de cereale. Orzul malț este făcut parțial germinarea orzului în apă caldă, apoi uscarea / gătitul înainte de împrăștierea semințelor.Orzul este procesat în moduri diferite de a obține diferite caracteristici.De obicei doriți aproximativ 8-15 kg (4-7 kg) malț de bază pe 5 galoane (18.9 l) (21 l), în funcție de tipul de bere pe care îl beți.2 rândul britanic britanic malț este minunat pentru a începe cu.Adăugați 1-2 lbs (0.5-1 kg) de cereale de specialitate (cristal, caramel etc.) pentru a obține o aromă bună.Cristalele mai ușoare sunt bune pentru a adăuga dulceață.Maltele prelungite vor crea mai mult un corp de malț.Gustați cerealele pe măsură ce formulați rețeta.Acesta este un indicator excelent cu privire la calitatea cerealelor.
  • Imagine intitulată Brew bere folosind toate metodele de cereale Pasul 2
    2. Moară de cereale.Cerealele trebuie să fie sparte pentru a avea acces la amidonuri și enzime din interior.Magazinul Home Brew ar trebui să aibă o moară de utilizat dacă nu se poate cumpăra sau construi.De obicei, acestea sunt două role despre .045" în afară de faptul că boabele sunt hrănite.
  • Imagine intitulată Brew Beer utilizând toate metodele de cereale Pasul 3
    3. Face tunul de mash.Cerealele conțin cea mai mare parte amidon care trebuie să fie convertită în zahăr, astfel încât drojdia să aibă ceva de fermentat.Enzimele din cereale vor face acest lucru și o fac bine. Tunul de mash va ține granulația la 68 ° C (154 ° F) timp de 1-2 ore.Tunul de mash poate fi făcut în moduri diferite, dar o găleată de 6 galoane (22 l) cu fundul fals (o plasă în partea de jos pentru drenaj) va fi cea mai ieftină.O recomandare bună pentru un tun ieftin de o calitate mai bună, ar fi convertirea unui răcitor.10 Gallon (40 L) Rotunjirea igloo sau coolerele Gatorade lucrează cele mai bune.Fundul fals sunt vândute pentru ieftine și ușor de instalat sau pentru a vă face propriul.Pentru a vă face propriul, obțineți un 12" Linia de apă de toaletă cu împușcare inoxidabilă pe ea și taie capetele oprite.Scoateți panglica inoxidabilă.Crimă un capăt închis cu clește și atașează celălalt capăt la un 3/8" Flex bucata de cupru cu o clemă de furtun.Utilizați un dop de cauciuc găurit, unde gaura este aproape de partea inferioară a răcitorului pentru a preveni scurgerea.O clemă de supapă sau furtun de vinil poate fi utilizată pentru a controla fluxul lichidului fierbinte după mash.
  • Imagine intitulată bere de bere folosind toate metodele de cereale Pasul 4
    4. Începeți mashingul. Pentru fiecare 1 kilogram (0.5 kg) de căldură de cereale 1 US-Quart (950 ml) (1/4 galon, 1 L) de apă la 170 de grade (76 ° C). Se toarnă apa de 170 de grade (76 ° C) împreună cu boabele care se amestecă pe măsură ce mergeți. Doriți să adăugați uniform cerealele împreună cu apa, astfel încât să nu fie prea cald sau formează aglomerări. Temperatura ar trebui să fie oriunde de la 148-158 grade (64-70 ° C). Dacă este undeva în mijloc sunteți de aur. Enzimele beta amilază sunt active spre capătul de 145 de grade (63 ° C), care fac zaharuri fermentabile, făcând o bere uscată. Enzimele de amilază alfa sunt active spre capătul de 160 de grade (71 ° C), făcând zaharuri nepermanitabile, făcând o bere dulce. Temperatura echilibrului - este de până la brevetul și tipul de bere pe care o faci. Izolați tonul de mash prin împachetarea într-o pătură sau sac de dormit sau jachete (care nu sunt necesare cu un tun de răcire). În timp ce vă bateți, începeți încălzirea cu 2 litri (2.000 ml) (1/2 galon, 2 L) de apă pe kilogram (0.5 kg).
  • Imagine intitulată Brew Beer folosind toate metodele de cereale Pasul 5
    5. Testați WOT.După aproximativ o oră, conversia de la amidon la zahăr va fi completă.Puteți testa acest lucru cu iod.Puneți o cantitate mică de mustăți pe o suprafață albă (ca o placă) și adăugați o picătură de iod.Dacă transformă că amidonul negru încă mai există și trebuie să stea mai mult.NOTĂ: Aruncați sunărea cu iodul nu o puneți înapoi în wort.Dacă nu se schimbă culoarea la toată conversia este completă.Începeți să scurgeți încet must de la patul de cereale.
  • Imagine intitulată Brew Beer folosind toate metodele de cereale Pasul 6
    6. Efectuați sparguirea.Sparând este procesul de clătire a lichidului fierbinte de pe patul de cereale.Cea mai bună metodă nonsens nu este de a face acest lucru în 2 pași.Când lichidul fierbinte se face drenaj, adăugați jumătate din apa de spargere la 180-190 de grade (80-90 ° C) și lăsați-o să stea la 20 de minute. Scurgere. Apoi faceți-o din nou. Vrei aproximativ 6 1/2 galoane (25 L) de lichid fierbinte în cele din urmă. Aceasta este musturile de bere. Cea mai eficientă modalitate de a sparge se numește spargere continuă.Cu această metodă controlați o scurgere lentă a lichidului fierbinte în timp ce adăugați apă de 170 de grade în partea superioară a patului de cereale la aceeași rată.Luați primele două pereți de lichid fierbinte și se toarnă înapoi la patul de cereale pentru a filtra coji care provoacă arome atunci când sunt fierte.Continuați să spulbați până când volumul pre-fierbere este atins - în mod obișnuit aproximativ 6 galoane (23L) pentru un lot de 60 de minute de 5 minute (21L).
  • Imagine intitulată Brew Beer folosind toate metodele de cereale Pasul 7
    7. Fierbeți mustonul.Aduceți temperatura până la fierbere.
  • Imagine intitulată Brew bere folosind toate metodele de cereale Pasul 8
    8. Adăugați hameiul.Hameiul sunt o floare verde dintr-o viță de vie.Ei adaugă amărăciune la bere care oferă un echilibru împotriva dulceaței zaharurilor.Hamei adaugă, de asemenea, aromă și aromă.Există multe soiuri diferite.Fighgle, East Kent Golding, și cascada sunt soiuri bune pe care nu poți merge prost.Cu cât este mai mare procentul de acid alfa și timpul fiert, cu atât va fi mai amară.4-5% este aproximativ medie și 10-12% este ridicată.Există calcule care să dau seama de OBU (unitățile internaționale de amărăciune) pentru a obține o estimare mai exactă a amărbării.10-20 IBU este scăzută la amărăciunea medie (Gândire Light Lager) 40 este moderat ridicat (cred că Pale) și 50-60 + este foarte amar (cred IPA).Unele rețete IPA se laudă peste 100 de IBU.Cu cât este mai multă cantitate de hop, cu atât mai multă amărăciune va fi extrasă.
  • Imagine intitulată Brew Beer folosind toate metodele de cereale Pasul 9
    9. Între timp, primiți fermentoarele. Cel mai ieftin fermentor este de 6 galoane (22.7 l) găleată cu un armlock pe partea de sus.Un armloc este un dispozitiv care permite doar aerul afară și nu. Acestea ar trebui să fie curățate de orice crudă din fermentația anterioară și s-au dezinfectat cu soluție de iodofor (verificați magazinul local homebrew) sau o soluție de înălbire, două linguri pe 5 galoane (18.9 l) de apă rece.Nu curățați fermentatorii din plastic!Zgârieturi microscopice în plastic port sălbatic drojdie și bacterii care vă vor distruge berea! Lăsați acest lucru să stea timp de 20 de minute, apoi clătiți cu apă curată filtrată de două ori. Acest pas de dezinfectare este cel mai bine făcut în timp ce mustul se fierbe, altfel o oră petrecută așteptând să nu primească altceva realizat.
  • Imagine intitulată Brew Beer utilizând toate metodele de cereale Pasul 10
    10. A fierbe.Fierbeți sunărea timp de cel puțin o oră la un fiert de rulare. Cu atât mai viguroasă se fierbe mai bine. Odată ce mustul se fierbe, adăugați hameiul aromatizant. 1 oz de pelete este bun pentru a începe cu.Asigurați-vă că amestecați wort în timp ce se ridică la temperatură.În timp ce mustul se fierbe, asigurați-vă că fermentatorii sunt curați și gata.10-15 minute înainte de sfârșitul oră, adăugați hameiul aromatizant de obicei aproximativ 1/2 oz (15g). La 5 minute de la capăt adăugați aromă haps 1/2 oz (15 g). Aroma hamei poate fi, de asemenea, adăugată la Wort înainte de fierbere, când transferați mustul de bere de la tunul de mash la ceainic (se numește Primul Wort Hopping). Acest lucru permite aromelor să-și cuipă drumul în bere într-un stadiu incipient. Ei nu vor fierbe ca o mulțime de aromă fac atunci când se adaugă la fierbere 5-10 minute înainte ca fierberea să se termine.
  • Imagine intitulată Brew Beer utilizând toate metodele de cereale Pasul 11
    11. Răciți mustonul. Puteți achiziționa un răcitor de wort, dar nu este necesar dacă ați fiert mai puțin de 3 galoane (11.4 l).Răcitorul de răcire va răci la 7-75 (20-24 ° C), astfel încât să puteți împinge drojdie.Fără un răcitor, puteți obține rezultate bune, plasând oala de fierbere într-o baie de gheață, fie într-o chiuvetă mare, fie într-o cadă. Este imperativ să se răcească șocul de fierbere la sub 80 de grade cât mai repede posibil. Berea este cea mai susceptibilă la infecție la, sau în jurul valorii de 140 de grade.Este foarte important să mergeți de la 212 la 70 de grade cât mai repede posibil.
  • Imagine intitulată Brew Beer folosind toate metodele de cereale Pasul 12
    12. Umple fermentorul.Se toarnă mustul finit printr-un filtru pentru a îndepărta hameiul în găleata de fermentație. Dacă este necesar, adăugați numai apă curată pură pentru a opri fermentatorul la un pic peste 5 galoane (18.9 l).Strângeți-l și scuturați-l din ea pentru a încorpora oxigenul necesar în must. Acest lucru este sigur de a face acum că mustul este răcit și foarte important deoarece oferă oxigenul inițial pentru reproducerea de drojdie aerobă. Când mustul este de 70-75 grade (20-24 ° C) pitch drojdia.Utilizarea unui filtru nu este necesară dacă este utilizat un jacuzzi.Un jacuzzi este pur și simplu când amesteci mustul greu și lăsați-l să se rotească în fierbătorul de fierbere timp de 10 minute chiar la flacără afară (nu vă faceți griji, mustul este încă în jurul valorii de 195 de grade, dar păstrează încă capacul în timp ce se rotește pentru a evita contaminare).Acest proces utilizează forța centrifugă pentru a separa substanțele solide de la sună ca o centrifugă într-un laborator de chimie.Dacă sunărea este drenată din partea oală, nu vor fi turnate hamei sau trub-uri în fermentator.
  • Imagine intitulată Brew Beer utilizând toate metodele de cereale Pasul 13
    13. Alegeți drojdie.Dacă utilizați o drojdie lichidă, un starter este recomandat pentru rate mai sănătoase, deși nu este necesar.Dacă utilizați drojdie uscată, rehidrați cu apă caldă înainte de pitching.
  • Imagine intitulată Brew Beer folosind toate metodele de cereale Pasul 14
    14. Transferați la un secundar curat. După 1-2 săptămâni de transfer de fermentație primară la o secundară curată și dezinfectată pentru a șterge bere și a lăsa să condiționeze.Utilizați un sifon dezinfectat pentru a obține berea de la primar la secundar.Berea va avea cea mai mare parte a alcoolului în el deja astfel încât să fie mai rezistentă la gastiile din aer. Sfaturi: Evitați să suge pe sifon și să obțineți germeni de gură în bere. Cu siguranță, evitați stropirea în acest stadiu, deoarece alcoolul este ușor oxidat și va face berea funky. Dacă puteți pompa un gaz de CO2 (dimensiunea cartușului de paintball va face) și umple secundarul în prealabil sunteți un as și veți avea cel mai bun transfer de bere posibil. Fii atent, dar îți dai seama că nu te pregătești să faci o intervenție chirurgicală sau ceva.
  • Imagine intitulată Brew Beer folosind metoda de cereale Pasul 15
    15. Sticla sau butoi de bere.Kegging mult mai ușor decât îmbutelia.Costă mai mulți bani, dar în cele din urmă vă economisește mult timp.Soda Kegs sunt folosite cu un rezervor de CO2 la presurizare.Curățați și dezinfectați butonul. Umpleți-l cu gaz de CO2 pentru a furniza o pătură protectoare (CO2 este mai greu decât oxigenul și se scufundă, împiedicând astfel alcoolul prezentat de la oxidare) și ușor sifonul de bere.Sigilați capacul și ardeți-o în frigider până la cel puțin 40 de grade. (Acest lucru nu este necesar să-l răciți, dar cel mai rece este cel mai mare gaz se va dizolva în ea). Împingeți-l până la rezervor pentru a presa la 20 psi.Va dura aproximativ o oră de rulare a butoiului în jurul sub presiune (în timp ce se curăță excesul de presiune care se construiește) pentru a obține CO2 în bere dacă doriți să o beți imediat.În caz contrar, lăsați-o să stea pentru câteva zile la 30 psi.Dacă îmbutelierea este metoda dvs. de alegere, înmuiați sticle în PBW sau curățarea preferată pentru câteva ore pentru a îndepărta organicele și pentru a face peeling-ul de pe etichete mai ușor.Clătiți bine, apoi înmuiați-vă în iOdaphor sau sanitul preferat timp de cel puțin 5 minute.Nu clăti.Așezați sticlele pe suportul de spălat vase sanitar sau copacul de sticlă pentru a picura uscat.Siphon bere de la carbook secundar la o găleată de îmbuteliere împreună cu o soluție de apă de zahăr pre-fiert (1/3 până la 1/2 cană de zahăr din trestie de zahăr la Prime, în funcție de nivelul dorit de carbonare dorit).Capac fiecare sticlă cu capace dezinfectate (lucrări de fierbere fine) și lăsați să stea la temperatura camerei timp de cel puțin 2 săptămâni, mai mult dacă aveți răbdarea.
  • Imagine intitulată Berea de bere folosind toate metodele de cereale Pasul 16
    16. Servi.Coborâți presiunea la 12 - 15 psi prin curățarea unui gaz din orificiul de admisie la gaz. Cea mai ușoară modalitate de a servi este utilizarea unei plăci reci într-un răcitor.Nici un frigider și este portabil.Rulați liniile prin placa rece și aruncați niște gheață pe ea.Apoi rulați o linie cu un robinet din răcitor. Este încă foarte important să păstrați o răceală rece. Nu lăsați niciodată berea să se încălzească în mod inutil.
  • Imagine intitulată Brew Beer folosind toate metodele de cereale Pasul 17
    17. Beți-vă creația.Observați cât de proaspătă este berea.Observați cât mai bine este o bere proaspătă în comparație cu Micro Brews chiar în zona dvs.Dacă nu, încercați din nou.Vei ajunge acolo.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Este uimitor cât de diferit se va întoarce berea cu diferite tulpini de drojdie. Experimentați cu diferite lucruri - nu veți fi dezamăgiți.
  • Nu vă înfășurați în echipament fantezist sau metode NIT Pleinky până când nu aveți mai întâi conceptul unui proces bun. Concentrați-vă asupra procesului de bază general, menținând lucrurile curate și ingrediente de calitate.
  • Investiți în butoaie de sifon și construiți un Kegerator, probabil că veți avea mult mai multă distracție decât mângâierea cu sticle.
  • Hot lichior: apă de zahăr fierbinte, produsul unui mash
  • Wort: lichior fierbinte care a fost fiert cu hamei
  • Brewing-ul este distractiv și interesant și după câteva bere sub brevetul centurii va fi a doua natură.
  • Curățați tot ceea ce berea vine în contact cu după fierbere cu PBW sau cu mai curat de alegere, apoi dezactivarea dvs. de alegere.Fermentatorii și sticlele ar trebui să fie curățate temeinic și apoi s-au dezinfectat.
  • Oxyclean se spune că lucrează pentru curățarea similar cu PBW.Cu toate acestea, oxicleanul este un percarbonat de sodiu, iar PBW este un metacicat de sodiu.Acestea nu sunt la fel.
  • Beers bogate în hamei și / sau vârsta de malț bine la temperatura pivniței.Încercați să renunțați la câteva sticle din fiecare lot și să le păstrați timp de 6 luni la 2 ani.Nu veți fi dezamăgiți!
  • Cinci stele Starsan este un tip de dezinfectant. Recomandat 1 oz per 5 galoane (18.9 l).Nu clăti.User Feriți-vă, totuși, acesta este un dezinfectant acid, astfel încât să utilizați îngrijire la manipulare.Mulți bere cu experiență nu folosesc acest dezinfectant din cauza unui nivel nedorit ridicat de spumare.Nu clătirea lasă această spumă în fermentatori și sticle, oferindu-vă berea foarte aspru arome.BTF iodofor funcționează la fel de bine ca San San fără spumă sau efecte dăunătoare ale pielii dvs. și durează doar 2 minute de timp de contact pentru a sanciiza.Utilizați un capac plin de iodofor pe 5 galoane (18.9 l).
  • Când veți obține mai mult cu o singură lovitură de perfuzie, încercați următorul pas în sus de la acea: mashing decoct.Este vechea metodă germană folosită pentru a crea Pils și Bocks și vă va oferi o creștere vizibilă a retenției, corpului și a profilului de malț.
  • Un arzător în aer liber, cu un butoi convertit pentru fierbere este o investiție bună.Cu un butoi convertit vă puteți dubla dimensiunea lotului la 10 galoane (37.9 l).
  • Avertizări

    Curățenia este evlavia, dar numai atunci când berea berii.
  • Nu fi un erou și încercați să beți loturi răsfățate de bere.Unele infecții pot apărea din ciuperci și bacterii dăunătoare oamenilor în doze destul de mari.Doar scoateți-l, învățați din greșelile dvs. și încercați din nou!
  • Fiți atenți când clătiți cu apă de la robinet care să nu vă asumați că echipamentul dvs. va fi sanitar ulterior.Cele mai multe apă de la robinet conține cantități de patogeni nu dăunători oamenilor, dar va strica o fermentație.De aceea sunt majoritatea dezinfectanților "NO-CLINSE."
  • Nu confunda "curat" cu "sanitar."Curat înseamnă pur și simplu că -Clean.Mijloace sanitare fără agenți patogeni și ciuperci.Ceva curat poate să nu fie sanitar.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar