Cum să se îmbrace ca un cap de metal

Un metalhead este cineva care ascultă și apreciază muzica grea. Ca și alte genuri muzicale, metalul are propria imagine unică, iar metalheads, de obicei, îmbrăcămintea. Un costum tipic de metal, implică un tricou de bandă neagră, pantaloni negri strânși și adidași. Apoi puteți adăuga o varietate de accesorii cum ar fi jachete denim, bijuterii, pălării și curele. Moda metalică poate fi la fel de diversă ca oamenii care ascultă muzica, dar acestea sunt puncte de plecare comune pentru un costum de metal.

Pași

Metoda 1 din 3:
Alegerea topurilor potrivite pentru a purta
  1. Imagine intitulată rochie ca un cap de metal Pasul 1
1. Stocați-vă pe cămăși de bandă. Partea cea mai indispensabilă a îmbrăcămintei metalice este cămașa de bandă. Metalheads poartă cămăși de bandă aproape în fiecare zi și acest stil se potrivește în majoritatea situațiilor. Tricouri, mâneci lungi și tricouri de stil de baseball toate arată grozav cu logo-urile benzii pe ele. Tricourile de bandă arată, de asemenea, bine pe bărbați sau femei, astfel încât oricine poate să le poarte. Faceți o listă cu unele dintre benzile preferate de metale. Apoi căutați online sau în magazine, cum ar fi subiectul fierbinte pentru cămăși care afișează acele trupe. O opțiune chiar mai bună poartă o cămașă de bandă pe care o aveți în timp ce văzuiți acea trupă în concert.
  • Dacă este posibil, cumpărați marfa de bandă de pe site-ul web al trupei în loc de un comerciant cu amănuntul. Astfel știți că banii dvs. se îndreaptă spre sprijinirea trupei.
  • Unele benzi metalice celebre care apar întotdeauna pe tricouri sunt Iron Maiden, Sabatul Negru, Metallica, Slayer, Slipknot și HatesBreed. Începeți aici dacă nu aveți unde să începeți sau să căutați doar o cămașă de la orice bandă de metal doriți.
  • Dimensiunea tricoului tău nu contează atât de mult. O cămașă mai strictă este un aspect mai clasic, în timp ce o cămașă supradimensionată este un pic mai modern. Ambele stiluri sunt bine cu colegii metalici, așa că du-te cu ceea ce te simți confortabil.
  • Dacă purtați un tricou de bandă, asigurați-vă că sunteți de fapt un fan al acelei trupe. Metalheads iubesc să vorbească despre muzica lor preferată și dacă cineva vă vede cămașa, ei pot să comenteze și să întrebe melodiile dvs. preferate, albume și concerte. Dacă purtați doar tricoul de bandă pentru stil și nu ascultați muzica lor, alte metalheads vor afla rapid.
  • Imagine intitulată rochie ca un pas metalic pas 2
    2. Găsiți haine cu imagini întunecate, gotice sau satanice. Metalheads nu purta doar îmbrăcăminte de bandă. Orice fel de imagini întunecate se va potrivi și el. Cranii, cruci și alte simboluri tematice de groază vă vor amesteca hainele, astfel încât să nu purtați întotdeauna cămăși de bandă.
  • Metalheads sunt, de obicei, fanii filmelor de groază, de asemenea. Cămăși care afișează logo-urile de film de groază sau arta va fi o adăugare plăcută.
  • Simbolul baphomet este o capră coarne care reprezintă Satana. Multe benzi metalice o folosesc în logo-urile lor și este un grafic popular pentru îmbrăcăminte și accesorii.
  • Imagine intitulată rochie ca un pas metalic pas 3
    3. Adăugați un sacou de denim sau piele pentru un aspect clasic. Este un pic de modă veche în unele scene, dar de zeci de ani și jachetele din piele au fost cele mai populare priviri în comunitatea de metal. Dacă mergeți la un aspect mai clasic, luați în considerare una dintre aceste jachete pentru a vă completa garderoba.
  • Pentru autenticitate extra, decorați jachetele cu știfturi, autocolante și patch-uri care au banda de logo-uri imprimate pe ele.
  • Imagine intitulată rochie ca un pas metalic pas 4
    4. Purtați o haină neagră sau o bluză pentru un aspect mai modern. Hoodies și bluze sunt mai frecvente în moda metalică în zilele noastre. Adăugați-le la garderoba dvs. pentru un aspect mai modern. Ca un bonus suplimentar, acestea sunt mult mai confortabile decât jachetele din piele sau denim.
  • Multe benzi tipăriți jachete cu logo-urile lor pe ele. Căutați unul dintre acestea pentru a vă reprezenta trupele preferate. În caz contrar, orice culoare închisă va face.
  • Imagine intitulată rochie ca un pas metalic pas 5
    5. Evitați liniile de modă metalică la prețuri ridicate. Deoarece modelul de modă a devenit mai popular în ultimii ani, unele linii de modă au încercat să numerare cu liniile de designer de îmbrăcăminte de metal de specialitate. Acestea sunt în mare parte foarte scumpe și în afara tuturor oamenilor. Vestea bună este că nu trebuie să cheltuiți sute de dolari pe un tricou de designer. Îmbrăcămintea metalică este simplă, iar doar o cămașă de bandă ieftină și o pereche de blugi este tot ce trebuie să se potrivească.
  • Alte metalheads vor putea, probabil, să spună că purtați haine de designer la prețuri ridicate oricum, astfel încât să cheltuiți o mulțime de bani pe mărcile exclusive nu vă vor ajuta să vă acceptați în comunitate.
  • Amintiți-vă că îmbrăcămintea este o alegere personală. Dacă vă place aceste linii de îmbrăcăminte, nu ezitați să le purtați. Doar nu vă așteptați ca purtarea hainelor scumpe să impresioneze alte metalici.
  • Metoda 2 din 3:
    Alegerea pantalonilor și a pantofilor
    1. Imagine intitulată rochie ca un pas metalic pas 6
    1. Purtați blugi strânși sau pantaloni din piele. Stilul ideal al pantalonilor metalului se comută între baggy și strâns în funcție de perioada de timp. În acest moment, pantalonii mai stricți sunt mai în stil. Căutați blugi sau pantaloni din piele care sunt mai multe forme. Asigurați-vă că pantalonii sunt încă confortabili, totuși. Jeans care sunt prea strânși vor face greu să se deplaseze la concerte.
    • Pantalonii negri sunt culoarea cea mai populară, dar blugi normali sau gri sunt acceptați prea.
    • Un stil popular de pantaloni pentru metalheads de sex feminin este blugi negri strânși cu Rips.
    • Nu optați pentru blugi slabi, totuși, totuși. Care a fost mai mult de o tendință de modă metalică din 2000 și este depășită acum.
  • Imagine intitulată rochie ca un pas metalic pas 7
    2. Obțineți pantaloni scurți de culoare închisă pentru un aspect mai relaxat. Metalheads nu poartă întotdeauna pantaloni. Dacă găsiți pantaloni mai confortabili, nu ezitați să le purtați. Cele mai populare stiluri de pantaloni scurți sunt negre sau alte culori închise sau camuflaj.
  • Indiferent dacă purtați pantaloni scurți sau pantaloni scurți este o alegere personală. Shorts Baggy sunt puțin depășite, dar unii oameni îi preferă încă. Pantaloni scurți care se odihnesc chiar deasupra genunchiului sunt mai populare acum.
  • Imagine intitulată rochie ca un pas metalic pas 8
    3. Găsiți o fustă neagră sau întunecată, pentru un aspect feminin metalic. Fustele sunt populare printre metalhele de sex feminin. Negrul este întotdeauna cea mai populară culoare, dar plăci de culoare închisă sunt și noi. Căutați albastru roșu sau întunecat amestecat cu dungi negre. Căutați, de asemenea, fuste cu designuri cum ar fi cranii sau cruci.
  • O fustă din piele neagră adaugă un alt strat de stil în costum.
  • Fanii metalici de sex feminin adaugă adesea ciorapi negri atunci când poartă o fustă.
  • Imagine intitulată rochie ca un pas metalic pas 9
    4. Cumpărați încălțăminte confortabilă. Metalheads nu pune prea accent pe încălțăminte. Bocanci negre grele vă vor oferi un aspect mai clasic din anii 1970 și 1980. Adidatorii sunt mai frecvenți pentru confort, iar bărbații și femeile le pot purta.
  • Unele metalheads cum ar fi stiluri clasice de sneaker, cum ar fi converse sau adidas. Marca de nume mai noi sunt prea bine.
  • Deoarece o mulțime de metalheads ca atletic-uzură în zilele noastre, adidași de alergare sau baschet sunt și ele.
  • Dacă sunteți în mod gotic, cizmele de platformă neagră sunt o alegere populară. Moda metalică și gotică sunt diferite unul de celălalt, dar există ceva crossover.
  • Metoda 3 din 3:
    Accesați-vă costumul
    1. Imagine intitulată rochie ca un pas de metal Pasul 10
    1. Căutați arbanzi negri și curele. Un accesoriu popular pentru metalheads este o bandă de piele neagră și curea. Metalheads poate purta o bandă pe una sau ambele brațe. Lungimea variază. Unele metalheads preferă o bandă de mână care trece doar 1-2 inci (2.5-5.1 cm), în timp ce alții ar putea dori una care aproape ajunge la cot. Încercați câteva soiuri diferite pentru a vedea ce vă place.
    • Unele bănci sunt împodobite sau spiked pentru stil suplimentar. Dacă optați pentru această opțiune, aveți grijă să nu călcați sau să frecați niciodată pe cineva în public cu ei.
    • Curelele negre stâncoase sunt deosebit de populare cu femeile din scena metalică. Ei merg bine cu pantaloni negri strânși.
  • Imagine intitulată rochie ca un pas de metal Pasul 11
    2. Puneți o pălărie de bandă montată. Începând cu anii 2000, pălăriile sunt mult mai frecvente în comunitatea de metal. Membrii trupei le poartă adesea pentru a-și păstra părul din ochi în timp ce sunt pe scenă. Fanii au început să poarte mai des pălării. Cel mai frecvent tip este un stil de pălărie de baseball montat, de obicei cu o logo de bandă.
  • Alte modele pe pălăria ta sunt bine. Dacă vă place o echipă sportivă, nu ezitați să purtați o pălărie și cu logo-ul lor.
  • Pălării diferite precum Fedoras nu sunt foarte populare printre metalheads. Optați pentru o pălărie de baseball sau fără pălărie.
  • Imagine intitulată rochie ca un pas de metal Pasul 12
    3. Magazin pentru bijuterii de argint pentru a vă completa costumul. Femeile din metal, în special, cum ar fi purtarea bijuterii strălucitoare, argint cu hainele lor. Coliere, lanțuri, brățări, inele și cercei merg bine cu un aspect de metal greu. Bijuterii decorate cu cranii sau cruci funcționează mai ales bine.
  • Bijuterii nu sunt doar pentru femei. Mulți bărbați metalici cum ar fi purtarea colierelor craniului sau a lanțurilor de argint.
  • Fii atent dacă purtați bijuterii la un concert. Asigurați-vă că nu este prea slăbită sau ar putea fi prinsă pe cineva și s-au retras.
  • sfaturi

    Metalheads încă mai purta haine normale. Tricourile și blugi de culoare închisă sunt populare printre niște fanii metalici.
  • Metalheads se poate îmbrăca, de asemenea, mult mai elaborat. Unele ca o mulțime de accesorii, machiaj și modificarea corpului. Aceasta este o alegere personală pentru ei. Cele mai multe metalheads nu primesc acest lucru în accesoriu.
  • Amintiți-vă că metalul este un gen divers de muzică, iar metalheads toate poartă o varietate de îmbrăcăminte diferite. Nu vă limitați cu ceea ce purtați. Simțiți-vă liber să experimentați și să găsiți diferite stiluri.
  • Nu criticați alte metalheads pentru ceea ce poartă. Metalul este despre aprecierea muzicii, iar unii oameni nu vor să poarte moda metalhead. Asta e bine. Nu judeca oamenii pentru ceea ce purtau.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar