Cum să colorați părul maro închis roșu folosind produse naturale

Adăugarea evidențelor roșii sau a subtilității este o modalitate frumoasă de a lumina părul maro închis. În loc să mergem la salon pentru a face treaba, încercați să utilizați produse naturale la domiciliu. Aceste metode nu vor transforma părul Cherry Roșu - ar trebui să-l înălbiți mai întâi și să utilizați un colorant cumpărat de la magazin pentru a atinge acest efect - dar vor crea o cămașă superbă a lui Auburn sau Ruby Hue.

Pași

Metoda 1 din 3:
Jamaican Sorrel
  1. Imagine intitulată colorant de culoare maro închis roșu folosind produse naturale Pasul 1
1. Adunați ingredientele. Dacă locuiți într-o țară tropicală, puteți găsi proaspete Jamaican Sorrel. Este o floare roșie strălucitoare care poate fi folosită pentru a adăuga o nuanță de rubin la părul care strălucește în soare. Dacă nu găsiți proaspete Jamaican Sorrel, cumpărați în schimb versiunea uscată. Veți avea nevoie de două cupe. În plus, obțineți următoarele consumabile:
  • 2 cani de apă
  • 1/4 cană de miere
  • Imagine intitulată colorant de culoare maro închis roșu folosind produse naturale Pasul 2
    2. Face amestecul de sorrel. Așezați cele două cești de apă într-o cratiță mică peste căldură medie medie. Aduceți la fierbere, apoi adăugați sorrelul, acoperiți tigaia cu un capac și opriți căldura. Lăsați-o să se înmoaie timp de câteva ore, astfel încât vopseaua de sorrel în apă, apoi tulpina apa într-un castron și se amestecă în miere.
  • Imagine intitulată colorant de culoare maro închis roșu folosind produse naturale Pasul 3
    3. Ia-ți părul gata. Șamponați părul ca de obicei, dar nu utilizați balsamul. Balsamul rămâne în păr și poate împiedica decontarea colorantului. Prosopul de uscare a părului și folosiți un pieptene dințate la scară largă pentru a îndepărta tangurile.
  • Imagine intitulată colorant de culoare maro închis roșu folosind produse naturale Pasul 4
    4. Aplicați amestecul de sorrel. Puneți pe latex sau mănuși de plastic și utilizați degetele pentru a răspândi amestecul prin părul de la rădăcini la sfaturi. Asigurați-vă că ați distribuit-o bine, astfel încât nici o fire de păr să se rămână.
  • Dacă doriți evidențiere roșie, alegeți doar câteva fire, separați-le de restul părului, folosind benzi din folie de aluminiu și utilizați o perie veche de paint sau o perie de patiserie pentru a aplica tratamentul.
  • Imagine intitulată colorant de culoare maro închis roșu folosind produse naturale Pasul 5
    5. Acoperiți părul și lăsați colorantul să stea. Utilizați un capac de duș din plastic sau o folie de plastic pentru a acoperi părul, astfel încât să nu se usuce în timp ce colorantul se înmoaie în. Lăsați-o să stea timp de 4 ore sau peste noapte. Cu cât vopseaua este mai lungă în părul tău, redder-ul va arăta.
  • Imagine intitulată colorant de culoare maro închis roșu folosind produse naturale Pasul 6
    6. Clătiți colorantul. Scoateți capacul sau foliile de plastic și clătiți părul cu apă caldă. Șampon și starea ca de obicei, apoi uscați părul și stilului.
  • Metoda 2 din 3:
    Suc de sfeclă
    1. Imagine intitulată colorant de culoare maro închis roșu folosind produse naturale Pasul 7
    1
    Suc două sfeclă. Sucul roșu strălucitor va crea o nuanță de aburn întunecată când este folosit cu păr brun închis. Nu aveți nevoie de carnea sfeclelor, doar sucul. Dacă nu aveți un juicers, executați sfecla prin intermediul blenderului și utilizați un filtru pentru a transforma sucul de la pulpă.
  • Imagine intitulată colorant de culoare maro închis roșu folosind produse naturale Pasul 8
    2. Se amestecă sucul de sfeclă cu miere. Așezați sucul de sfeclă într-un castron și adăugați 1/4 ceașcă de miere. Se amestecă bine până când amestecul este complet combinat. Această combinație simplă este gata să se aplice părului.
  • Imagine intitulată colorant de culoare maro închis roșu folosind produse naturale Pasul 9
    3. Spala-ti parul. Șampon-l ca de obicei, dar nu aplicați balsam. Sucul de sfeclă va funcționa mai bine pe păr fără reziduul lăsat de cele mai multe balsamuri de hidratare. Prosopul vă usucă părul și folosiți un pieptene cu vârf la îndoială pentru a lucra prin orice încurcături.
  • Imagine intitulată colorant de culoare maro închis roșu folosind produse naturale Pasul 10
    4. Aplicați amestecul de suc de sfeclă. Puneți pe latex sau mănuși din plastic și folosiți degetele pentru ao netezi peste păr, asigurându-vă că fiecare catenă devine uniform acoperită. Dacă vrei Auburn Repere, Aplicați amestecul la firele individuale separate de restul părului cu benzi de folie din aluminiu.
  • Imagine intitulată colorant de culoare maro închis roșu folosind produse naturale Pasul 11
    5. Acoperiți părul și lăsați amestecul să stea. Puneți pe un capac de duș sau câteva foi de folie de plastic și așteptați sucul de sfeclă pentru a transforma Auburnul părului. Lăsați amestecul să stea în păr timp de 4 ore sau peste noapte.
  • Imagine intitulată colorant de culoare maro închis roșu folosind produse naturale Pasul 12
    6. Clătiți sucul de sfeclă. Rulați părul sub apă caldă pentru a clăti sucul și miere, apoi șampon și condiție ca de obicei. Când părul tău este uscat, vei vedea tonurile întunecate de Auburn strălucind.
  • Metoda 3 din 3:
    Henna
    1. Imagine intitulată colorant de culoare maro închis roșu folosind produse naturale Pasul 13
    1. Cumpărați pulbere de henna. Pudra de henna este derivată din floarea henna. Pulberea este transformată într-o pastă care este aplicată pe piele sau păr pentru ao transforma o culoare roșcată roșiatică. Pudra de henna vine în mod obișnuit în cutii de 100 de grame, care este cantitatea perfectă pentru a vopsi părul de lungime medie.
    • Paprika și pulberea de cățel pot fi, de asemenea, folosite pentru a vă vopsi părul diverse nuanțe de roșu. Dacă nu aveți acces la pulberea henna, încercați una dintre aceste condimente în schimb.
  • Imagine intitulată colorant de culoare maro închis roșu folosind produse naturale Pasul 14
    2. Face pasta de henna. Conform instrucțiunilor care au venit cu pulberea de henna, amestecați pulberea cu linguri de apă până când aveți o pastă cremoasă. Dacă doriți să vă lăsați părul, precum și să-l rotiți roșu, utilizați suc de lămâie în locul apei. Acoperiți pasta și lăsați-o să stea peste noapte. Se amestecă încă o lingură de apă a doua zi, iar pasta de henna este gata să plece.
  • Imagine intitulată colorant de culoare maro închis roșu folosind produse naturale Pasul 15
    3. Aplicați pasta de henna. Umeziți părul (fără a fi nevoie să-l șamponați), prosopul uscați și pieptenei prin el pentru a elimina orice încurcături. Puneți o pereche de mănuși de latex sau plastic pentru a vă proteja de vopsea. Utilizați degetele pentru a lucra pasta de henna prin părul dvs., asigurându-vă că acoperiți fiecare fir.
  • Dacă un pic de pastă de henna devine pe piele, ștergeți-l imediat. Pasta de henna va vopsi pielea la fel de usoara cum vã vãrat parul tau.
  • Pentru Henna subliniază, fire separate de păr pe care doriți să le evidențiezi de restul capului folosind benzi de folie de aluminiu. Vopsea pasta de henna pe firele de păr folosind o perie veche de patiserie.
  • Imagine intitulată colorant de culoare maro închis roșu folosind produse naturale Pasul 16
    4. Acoperiți părul și lăsați-l să stea. Puneți pe un capac de duș sau utilizați câteva bucăți de folie de plastic pentru a vă acoperi părul în timp ce colorantul se fixează. Lăsați-o să stea în părul dvs. timp de cel puțin 4 ore. Cu cât l-ai lăsat mai mult, redder-ul tău va fi.
  • Imagine intitulată colorant de culoare maro închis roșu folosind produse naturale Pasul 17
    5. Clătiți-o pe henna. Utilizați apă rece pentru a spăla vopselele. Continuați să rulați apa prin părul până când rulează clar în loc de roșu. Așteptați până la a doua zi înainte de a vă șampona părul. Părul tău va fi roșu bogat la început, iar peste câteva zile se va ușura.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Jamaican Sorrel este, de asemenea, cunoscut sub numele de floare Hibiscus.
  • Toți acești coloranți naturali pot pata îmbrăcămintea, lenjeria, gura de țiglă și așa mai departe. Purtați haine vechi și așezați o acoperire protectoare, astfel încât să nu vă lăsați să vă colorați podeaua de baie.
  • Alegeți Henna cu atenție. Unele companii au substanțe chimice în henna, care pot transforma părul albului.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar