Cum să vopsească locurile cu ingrediente naturale

Locurile sunt un stil în care părul este răsucite în secțiuni mici. Când părul este lăsat să crească fără pieptănat, părul se blochează, devenind dificil de dezvăluit. Datorită naturii locurilor, părul are o calitate "asemănătoare cu buretele" în cazul în care absoarbe / stochează substanțe care sunt aplicate. Cu aceasta, este important ca produsele care sunt utilizate pe locii să fie sănătoase, motiv pentru care oamenii au început să graviteze spre produsele naturale de păr. Locurile pot fi vopsite sau colorate negru sau maro cu pigmenți naturali, cum ar fi Henna și Indigo.

Pași

Metoda 1 din 2:
Pulbere de henna
  1. Imagine intitulată Dye Locuri cu ingrediente naturale Pasul 1
1. Cumpărați praf de henna naturală online sau dintr-un magazin alimentar natural. Pudra de henna vine de la planta de henna. Conține pigmenți care pot rezista permanent părului roșu, maro închis sau negru. Henna conține o calitate naturală de protecție împotriva deteriorării căldurii, iar substanțele sale bogate de nutrienți promovează intensitatea părului.
  • Imagine intitulată Dye Locuri cu ingrediente naturale Pasul 2
    2. Se amestecă pulberea de henna cu o bază acidă. Pigmentul de vopsire al lui Henna, numit Lawson, trebuie să fie activat de o bază acidă, ceea ce creează o textura turnată. Se amestecă pulberea de henna cu suc de lămâie sau ceai simplu până când devine o pastă netedă. Se amestecă treptat până când pasta are bucăți minime.
  • Imagine intitulată Dye Locuri cu ingrediente naturale Pasul 3
    3. Permiteți setarea amestecului de pastă. Lăsați amestecul să se fixeze la temperatura camerei de la 3 - 24 de ore. Cu atât mai mult amestecul este lăsat să stea, cu atât este mai intensă rezultatul de pigment. Lăsarea amestecului peste noapte este recomandată pentru cea mai mare intensitate.
  • Imagine intitulată Dye Locuri cu ingrediente naturale Pasul 4
    4. Aplicați pasta de henna. Aplicați pasta liberal pe locurile de sus în jos. Aveți grijă să nu apăsați prea tare în locurile deoarece amestecul este dificil de spălat. Lăsați amestecul în păr timp de 3-12 ore. Împachetarea părului (cu o pungă de plastic, capac de duș, înfășurarea Saran etc.) va deschide porii și va spori pătrunderea pigmentului.
  • Imagine intitulată Dye Locuri cu ingrediente naturale Pasul 5
    5. Spălați-vă. Spălați henna prin stoarcerea locurilor sub apă călduță. Spălați părul până când apa se scurge clar. Nu se spală imediat cu șamponul deoarece poate spăla pigmentul. Așteptați până la următoarea zi de spălare pentru a face rutina dvs. normală de spălare.
  • Metoda 2 din 2:
    Pulbere indigo
    1. Imagine intitulată Dye Locuri cu ingrediente naturale Pasul 6
    1. Cumpărați praf de indigo natural online sau dintr-un magazin alimentar natural. Pulberea indigo provine din planta de indigo uscată. Pigmenții indigo pot colora o culoare negru sau albastru-negru și conțin proteine ​​cum ar fi keratina. Indigo poate fi folosit special pentru vopsirea părului gri la negru natural și eficient.
  • Imagine intitulată Dye Locuri cu ingrediente naturale Pasul 7
    2. Se amestecă praful indigo cu apă caldă. Se amestecă praful indigo cu apă caldă până când se formează o consistență netedă de iaurt. Acest amestec permite ca Indigo să fie distribuit cu ușurință în păr. Asigurați-vă că amestecul nu este prea apus sau prea gros, deoarece va afecta salariul de culori.
  • Imagine intitulată Dye Locuri cu ingrediente naturale Pasul 8
    3. Permiteți setarea amestecului de indigo. Lăsați amestecul să se fixeze la temperatura camerei timp de până la 20 de minute. Lăsarea amestecului la setare permite activarea pigmenților.
  • Imagine intitulată Dye Locuri cu ingrediente naturale Pasul 9
    4. Aplicați amestecul Indigo după tratamentul Hennei. Amestecul de indigo trebuie adăugat după tratamentul henna, deoarece oxidează pigmenții legii la o culoare neagră. Mixul trebuie lăsat în păr timp de 24-48 de ore pentru ca Indigo să aibă efect pe deplin.
  • Imagine intitulată Dye Locuri cu ingrediente naturale Pasul 10
    5. Spălați-vă. Spălați Indigo prin stoarcerea locurilor sub apă călduță. Spălați părul până când apa se scurge clar. Nu se spală imediat cu șamponul deoarece poate spăla pigmentul. Așteptați până la următoarea zi de spălare pentru a face rutina dvs. normală de spălare.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar