Cum să acopere rădăcinile gri pe părul evidențiat

Experimentarea cu diferite culori de păr și evidențiere poate fi o mulțime de distracție, dar poate fi frustrant pentru a vedea rădăcinile gri cresc în părul tău nou. În timp ce mulți oameni sunt îmbrățișând părul lor gri sau de argint, Este natural să vrei să-l acoperiți! În funcție de tipul de păr și de lungimea regrowth, puteți acoperi rădăcinile gri prin redotarea evidențierii sau folosind un luciu. Există câteva modalități naturale de a acoperi Grays fără a vă vopsi și părul.

Pași

Metoda 1 din 2:
Aplicarea colorantului permanent la rădăcini
  1. Imagine intitulată acoperă rădăcinile gri pe părul părului evidențiat 1
1. Alegeți culoarea colorantului drept pentru rădăcinile dvs. Alegeți un colorant care este aproape de culoarea dvs. actuală a părului. Un vopsea de 2 până la 3 nuanțe mai ușoare sau mai întunecate decât culoarea dvs. actuală va arăta cel mai bine. Când alegeți între 2 nuanțe, stick cu culoarea mai ușoară, care poate fi mai ușor de corectat dacă este necesar.
  • De exemplu, dacă părul tău este un maro închis, apoi lipiți cu o umbră care este o culoare similară maro închis.
  • Imagine intitulată acoperă rădăcinile gri pe părul părului evidențiat 2
    2. Utilizați un colorant permanent pentru o acoperire de durată. Un colorant semi-permanent sau demi-permanent se va spăla încet în timp, iar aceste tipuri de coloranți nu vă vor acoperi complet firele de păr gri. În schimb, coloranții semi- și demi-permanenți ajută firele de păr gri să se amestece. Ei pot lăsa, de asemenea, o nuanță galbenă pe părul gri, deoarece culoarea se estompează. Cel mai bine este să utilizați un colorant permanent pentru a vă acoperi rădăcinile.
  • Dacă ajungeți cu o nuanță galbenă la părul gri, utilizați un șampon purpuriu pentru ao ajuta.
  • Imagine intitulată acoperă rădăcinile gri pe părul părului evidențiat 3
    3. Se amestecă colorantul cu dezvoltator conform instrucțiunilor din kitul dvs. Amestecați colorantul de păr și dezvoltatorul împreună într-un castron mic de unică folosință. O perie de aplicator vă poate ajuta să aplicați coloranți la rădăcinile dvs. mai precis decât sticla inclusă în kitul dvs.
  • Utilizați mănuși de unică folosință la manipularea vopselei.
  • Dacă aveți doar câteva zone mici cu fire de păr gri, atunci puteți folosi o periuță de dinți curată sau o baghetă de rimel pentru a aplica colorantul.
  • Dacă aplicați coloranți în apropierea templelor sau frunții, acoperiți-vă părul, urechile și gâtul cu jeleu de petrol înainte de a aplica colorantul. Acesta vă va proteja pielea de petele de vopsire.
  • Imagine intitulată acoperă rădăcinile gri pe pasul părului evidențiat Pasul 4
    4. Utilizați peria pentru a aplica colorantul la rădăcinile dvs. cu lovituri scurte și blânde. Partea părului în câteva secțiuni mai mici înainte de a începe să vă asigurați o acoperire mai bună. Curățați cu atenție peria sau bagheta în vopsea de-a lungul rădăcinilor dvs. Aveți grijă să nu aplicați vopsea prin linia de regare, unde părul dvs. gri întâlnește părul colorat. Acest lucru poate provoca o linie decolorată.
  • Imagine intitulată acoperă rădăcinile gri pe părul părului evidențiat Pasul 5
    5. Urmați instrucțiunile kit-ului tău pentru setarea și clătirea părului. Puneți pe un capac de duș din plastic pentru a împiedica dopul să picureze sau să coloreze nimic în timp ce așteptați. Va trebui să părăsiți colorantul în părul dvs. timp de 20 până la 30 de minute. După aceea, vă veți clăti părul cu apă caldă. Kiturile de colorant au de obicei cu balsamul pe care îl veți aplica după clătire. Asigurați-vă că clătiți balsamul cu apă rece pentru a etanșa cuticula de păr.
  • Dacă aveți vopsea rămas, aruncați-o în conformitate cu instrucțiunile kit-ului. Substanțele chimice se descompun în timp și ar putea afecta părul în mod diferit.
  • Imagine intitulată acoperă rădăcinile gri pe părul părului evidențiat Pasul 6
    6. Atingeți rădăcinile la fiecare 4 până la 8 săptămâni cu colorant permanent. Cât de des atingeți rădăcinile depind de cât de gri este părul tău. Părul mai gri pe care îl aveți, cu atât mai des veți avea nevoie să o vopiți.
  • Vă puteți reîmprospăta părul peste 3 până la 4 ori pe an, cu evidențieri și lumini. Făcând acest lucru, atât de des, asigură adesea că rădăcinile și lungimea dvs. se amestecă în mod natural.
  • Imagine intitulată acoperă rădăcinile gri pe pasul părului evidențiat
    7. Redo evidențiați-vă dacă nu vă puteți atinge rădăcinile. Dacă a fost prea lungă între întâlnirile de culoare, rădăcinile dvs. s-ar fi putut culca prea mult timp pentru o atingere. Dacă v-ați evidențiat deja părul cu ajutorul unui kit de colorant la domiciliu, le puteți reface pe dvs. folosind un kit sau mergeți la un profesionist de salon pentru a le avea redone.
  • Dacă aveți părul întunecat, luați în considerare scăderea luminii la camerele de păr gri camuflaj. Lowlights va acoperi Grays în părul întunecat într-un mod mai subtil.
  • Imagine intitulată acoperă rădăcinile gri pe pasul părului evidențiat Pasul 8
    8. Păstrați evidențierea proaspătă cu șampon de conservare a culorilor și balsam. Pentru a vă păstra evidențiale, utilizați șampon și balsam special formulate pentru părul tratat cu culori. Sunt mai blânzi decât șamponul și balsamurile obișnuite și nu vă vor dezbrăca părul de culoare.
  • Metoda 2 din 2:
    Acoperirea rădăcinilor gri cu remedii rapide
    1. Imagine intitulată acoperă rădăcinile gri pe părul părului evidențiat Pasul 9
    1. Ascundeți părul cenușiu rar, cu o aplicație de luciu de păr. Părul gri tinde să fie grosier și uscat, astfel încât aplicarea unui luciu de păr vă poate împiedica toate firele și ajutați rădăcinile gri se amestecă. Aceasta este o opțiune excelentă dacă aveți doar câteva fire de păr gri. Alegeți o luciu colorată pentru a vă corecta evidențiarea sau o luciu limpede pentru a adăuga stralucire.
  • Imaginea intitulată acoperă rădăcinile gri pe părul părului subliniat Pasul 10
    2. Utilizați un concealer rădăcină pentru o soluție temporară. Concealerii rădăcinii gri vin în formă de pulverizare, bastoane sau pulbere. Aplicați un concealer rădăcină la rădăcinile dvs. și lăsați-l să se usuce sau setat dacă este necesar. Mulți concealeri durează aproximativ o zi sau până la următorul șampon. Este o reparație la îndemână care funcționează într-un vârf.
  • Imagine intitulată acoperă rădăcinile gri pe pasul părului evidențiat Pasul 11
    3. Atingeți rădăcinile cu ușurință cu o rimel de păr. Alegeți o culoare care este cea mai apropiată de culoarea părului natural sau de bază. Bagheta va arata ca o bagheta de mascara folosita pentru genele voastre. Periați bagheta de la rădăcină spre locul în care se termină regrowth, lăsați-l să se usuce câteva minute, apoi pieptene părul pentru a scăpa de orice exces.
  • Puteți aplica rimelul de păr de la rădăcină la vârf dacă doriți să experimentați culori noi.
  • Imagine intitulată acoperă rădăcinile gri pe părul părului evidențiat
    4. Ascundeți firele de păr gri cu o coafură Bun dacă vă grăbiți. Dacă nu aveți timp să utilizați un concealer rădăcină, ascundeți rădăcinile prin punerea părului lung într-un topknot sau a Jumătate în sus Topknot. Trageți tot sau jumătate din părul într-un bun și asigurați-l cu un pini elastici sau bobby. Acest lucru poate ascunde Grays pe coroana dvs. sau în jurul unei părți.
  • Acesta este un stil bun pentru a asocia cu o mascara de păr. Puteți acoperi orice game vizibilă de-a lungul părului, după ce părul este în sus în Bun și nu va trebui să vă faceți griji cu privire la restul.
  • Imagine intitulată acoperă rădăcinile gri pe pasul părului evidențiat 13
    5. Ascunde gri în păr mai scurt cu o eșarfă sau bandă de cap. Dacă aveți o parte mijlocie sau laterală în părul dvs. scurt, curățați părul înapoi și plasați o bandă de cap de aproximativ 1 inch (2.5 cm) din linia de păr. Puteți utiliza o eșarfă pliată ca o bandă de cap sau turban.
  • sfaturi

    Adresați-vă unui salon colorist pentru sfaturi privind acoperirea rădăcinilor gri. Ele vă pot ajuta să alegeți cea mai bună metodă pentru a acoperi rădăcinile gri în funcție de lungimea părului, textura părului și cât de des doriți să o mențineți.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar