Cum de a alege culoarea părului pentru tonul pielii

Dacă te-ai uitat în oglindă în ultima vreme și crede că arăți drab sau spălat afară sau dacă ai multe păr gri Făcând tenul dvs. să arate plictisitor, ar putea fi timpul să vă reevaluați culoarea părului. Mai degrabă decât să alegeți orbește o culoare care vă place, asigurați-vă că va funcționa cu umbra și tonul pielii. Determinați rapid umbra pielii, apoi dați seama ce este subtilitatea pielii. Aflați ce culori de păr funcționează bine cu pielea dvs. exactă. Culoarea dreaptă a părului vă va accentua aspectul și vă va face să arătați revitalizați!

Pași

Metoda 1 din 4:
Evaluarea pielii
  1. Imagine intitulată Alegeți culoarea părului pentru tonul pielii Pasul 1
1. Luați în considerare umbra pielii. În general, nuanța pielii dvs. este cel mai probabil palidă, medie, măslin sau întuneric / adânc. Acest lucru ar trebui să fie destul de evident, dar util în alegerea unei culori de păr. Nu veți dori ca culoarea părului să se potrivească exact cu umbra și tonul pielii sau culoarea părului dvs. va arăta spălat.
  • Imagine intitulată Alegeți culoarea părului pentru tonul pielii Pasul 2
    2
    Găsiți tonul pielii. Indiferent de umbra pielii tale, trebuie să determinați ce este subtilul pielii: cald, rece sau neutru. Purtați o cămașă albă și stați în fața oglinzii. Stați în lumină naturală sau lumini incandescente luminoase, dacă este posibil. Uită-te la venele de pe partea inferioară a încheieturii mâinii pentru a determina subtilitatea.
  • Dacă vene sunt predominant albastru-purpuriu, aveți subtilități răcoroase. Dacă sunt în principal verzi, aveți subtilnați cald și dacă sunt un amestec între cele două, aveți subtilități neutre.
  • Imagine intitulată Alegeți culoarea părului pentru tonul pielii Pasul 3
    3. Gândiți-vă la subtilitățile pielii. Dacă aveți probleme cu determinarea totală a pielii, întrebați-vă câteva întrebări simple. Arăți mai bine în aur sau argint? În cazul aurului, aveți subtilități calde. În cazul în care argintul, aveți subtilnați cool. Ce culoare sunt ochii tai? Dacă sunt verzi, maro sau alune, aveți subtilități calde. Dacă ochiul albastru, gri sau verde, probabil că ați primit subtilnați cool.
  • Metoda 2 din 4:
    Alegerea unei culori de păr pentru nuanțele pielii întunecate
    1. Imagine intitulată Alegeți culoarea părului pentru tonul pielii Pasul 4
    1. Concentrați-vă pe alegerea culorilor complementare pentru pielea dvs. Aceasta înseamnă că culorile părului pe care le alegeți ar trebui să fie în partea opusă a tonului pielii pe o roată de culoare pentru a vă asigura că acestea vor arăta bine pe tine.
    • De exemplu, dacă aveți piele de aur, atunci o blondă de fildeș sau o cenușă sau Mocha Brown ar arăta grozav pe tine.
    • Dacă aveți o piele rece, atunci o roșie de cupru, blondă de aur sau miere maro ar arăta grozav pe tine.
    • Dacă aveți un ton neutru de piele, atunci veți arăta cel mai bine în nuanțe dezactivate, cum ar fi mahon.
  • Imagine intitulată Alegeți culoarea părului pentru tonul pielii Pasul 5
    2. Echilibrează toate tonurile calde. Dacă aveți un subtil cald, alegeți o culoare de păr care are nuanțe bogate de castane sau scorțișoară. Acest lucru va ajuta la echilibrarea oricăror subaloane galbene sau calde din piele.
  • Dacă aveți un subtil cald, de aur și o nuanță mai deschisă de piele întunecată, puteți alege cu adevărat cele mai multe culori ale părului, de la lumină la maro închis sau roșii și blonde. Repere care conțin o bază roșie pot ajuta la accenturile de aur.
  • Imagine intitulată Alegeți culoarea părului pentru tonul pielii Pasul 6
    3. Încălzi orice tonuri răcoroase în piele. Dacă aveți subtilități răcoroase, alege o culoare Cu unele evidențe calde pentru a vă lumina părul. Vrei o nuanță mai caldă pentru a adăuga o anumită dimensiune părului, mai ales dacă este deja maro închis sau negru.
  • Metoda 3 din 4:
    Alegerea unei culori de păr pentru nuanțe de piele pal sau medii
    1. Imagine intitulată Alegeți culoarea părului pentru tonul pielii Pasul 7
    1. Selectați o umbră care este opusul tonului pielii pe o roată de culoare. Privind la o roată de culoare vă poate ajuta să treceți prin numeroasele culori de păr și să selectați unul care va arăta bine pe tine.
    • De exemplu, dacă aveți piele rece, palidă, apoi optați pentru culori calde, cum ar fi maro-maronii de aur și roșii de cupru.
    • Dacă aveți pielea de bord, apoi optați pentru culori de păr mai răcire, cum ar fi Browns și Blondes.
  • Imagine intitulată Alegeți culoarea părului pentru tonul pielii Pasul 8
    2. Alegeți o bază bogată adâncă pentru culoarea părului. Dacă aveți subtilități calde cu galben, alegeți o culoare părului care se sprijină ca un castan, maro de aur închis, auburn și mahon. Apoi evidențiați utilizarea unei baze roșii, cum ar fi scorțișoară sau cupru.
  • Dacă alegeți o bază de bază blondă sau o evidență blondă, puteți ajunge să vă supraîncărcați subremphasizarea subtilității galbene.
  • Imagine intitulată Alegeți culoarea părului pentru tonul pielii Pasul 9
    3. Alegeți o bază de culoare intensă pentru părul dvs. Dacă aveți tonuri răcoroase cu un subtil roz sau albastru, căutați o bază intensă maro, roșie sau blondă. Apoi, alegeți evidențierea care au un aspect de grâu de miere sau cenușă. Acest lucru vă va ajuta să vă contrastați subtilitățile răcoroase.
  • Alegeți culoarea părului Burgundy, Cherry sau Garnet pentru pielea întunecată, cu subtilități răcoroase. Puteți să le utilizați ca pe o culoare de bază sau să evidențiați culoarea. Tonurile roșii răcoroase în această culoare de păr vă oferă pielea o privire luminată.
  • Metoda 4 din 4:
    Alegerea unei culori de păr pentru nuanțele pielii de măsline
    1. Imagine intitulată Alegeți culoarea părului pentru tonul pielii Pasul 10
    1. Alegeți o culoare de păr mai caldă. Dacă aveți pielea de măsline cu o subtilă caldă sau galbenă, alegeți o culoare de aur pentru baza dvs. De exemplu, alegeți o culoare blondă, auburn, castan sau mocha.
    • Dacă faceți evidențierea, încercați o culoare roșie caldă pentru a aduce într-adevăr căldura tonului pielii.
  • Imagine intitulată Alegeți culoarea părului pentru tonul pielii Pasul 11
    2. Alegeți o culoare răcoroasă a părului. Dacă aveți pielea de măsline cu o subtilă rece, deoarece majoritatea oamenilor de măslinați, alegeți o culoare părului care evidențiază aceste tonuri reci. De exemplu, alegeți o cenușă, platină, cupru sau roșu violet.
  • Dacă aveți pielea de măslini întunecată cu subtilnați răcoroși, evitați alegerea unei blonde ușoare de asamă sau ceva similar care va contras.
  • Imagine intitulată Alegeți culoarea părului pentru tonul pielii Pasul 12
    3. Accentuează ochii tăi. Dacă aveți o culoare caldă a ochilor, cum ar fi Hazel, Brown sau Green, luați în considerare alegerea unei culori care vă va evidenția ochii. De exemplu, dacă ochii tăi de căpșuni au niște fascicule de roșu, alegeți o culoare părului care are o nuanță roșiatică pentru a vă aduce ochii.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar