Cum să obțineți pielea strălucitoare în doar o săptămână

Având pielea clară, strălucitoare poate fi o mare creștere a încrederii dvs., dar nu vine întotdeauna în mod natural.După un regim strict pentru o săptămână, inclusiv curățarea și hidratarea fața dvs. vă va ajuta să obțineți această strălucire, dar îngrijirea perfectă a pielii este atât de mult decât să vă spălați fața. Obținerea unei străluciri și menținerea implică o mare parte din obiceiurile dvs. zilnice și păstrarea celor care sunt în verificare vă va ajuta să mențineți o piele radiantă pentru o lungă perioadă de timp.

Pași

Partea 1 din 4:
Determinarea tipului de piele
  1. Imaginea intitulată Obțineți pielea strălucitoare în doar o săptămână Pasul 1
1. Aflați tipurile de bază ale pielii. Există cinci tipuri diferite de piele: uscat, uleios, combinație, normal și sensibil și este important să știți care dintre ele este a ta înainte de a începe să vă tratați pielea. Fiecare tip de piele este tratat diferit, astfel încât să învățați cum să vă tratați dvs. vă va oferi cea mai radiantă strălucire.
  • Imaginea intitulată Obțineți pielea strălucitoare în doar o săptămână Pasul 2
    2. Curățați pielea. Pentru a testa pielea pentru a determina ce tip de piele aveți, este important să o curățați cu un dispozitiv de curățare ușoară pentru a elimina orice exces de murdărie, machiaj și uleiuri. Apoi, se usucă cu un prosop, dar nu frecați cum nu doriți să vă iritați pielea.
  • Imaginea intitulată Obțineți pielea strălucitoare în doar o săptămână Pasul 3
    3. Apăsați hârtie de țesut sau un șervețel în zona T. După ce ați curățat și uscați pielea, așteptați aproximativ 30 de minute și apoi testați pielea în zona dvs. T. Luând hârtie de țesut sau un șervețel, apăsați ușor în jos în zona T, asigurându-vă că întreaga zonă face contact cu hârtia.
  • Zona T include fruntea și nasul tău. Imagine care face un t, cu partea superioară a t deasupra sprâncenelor dvs. și lungimea T de-a lungul nasului.
  • Imaginea intitulată obține pielea strălucitoare în doar o săptămână Pasul 4
    4. Examinați țesutul. Scoateți hârtia de pe față și priviți murdăria și uleiul lăsat pe el de pe piele pentru a determina tipul de piele. Iată câteva lucruri diferite pe care le-ați putea vedea:
  • Uscat: pielea se simte strachnica si taut, sunt semne de piele fulgi si moarte dupa ce v-ați curățat fața, iar porii sunt mici. Cu acest tip de piele, va trebui să aveți grijă în plus în hidratare.
  • Uleios: fața strălucitoare și ulei pe țesut, cu pori deschisi mari. Pentru a obține o strălucire cu această față, va trebui să păstrați producția de ulei prin utilizarea produselor mai ușoare. Nu vrei ca fața ta să aibă o strălucire doar de pe ulei!
  • Combinație: țesutul va fi uleios din cauza zonei T, dar obrajii și alte părți ale feței dvs. pot fi normale sau uscate. Acesta este un tip de piele foarte comun și poate fi tratat cu ușurință.
  • Normal: țesutul va avea puțin ulei și nu vor exista fulgi de piele. Acest lucru înseamnă într-adevăr că fața ta este sănătoasă și produce o cantitate adecvată de ulei - nu prea mult, nu prea puțin. Încă veți dori să vă tratați fața zilnic, totuși, pentru a-și menține normalitatea.
  • Sensibil: acest lucru nu va arăta neapărat pe țesutul dvs., dar se poate arăta pe față după ce ați scos țesutul. Fața ta arată roșu sau iritat? Adesea simțiți o senzație de arsură pe față după ce ați folosit produsele de îngrijire facială? Dacă este cazul, probabil că aveți o piele sensibilă și va trebui să aveți grijă deosebită atunci când vă curățați fața pentru a vă asigura că nu utilizați produse care sunt prea dure pe piele.
  • Partea 2 din 4:
    După CTM
    1. Imaginea intitulată obține pielea strălucitoare în doar o săptămână Pasul 5
    1. Aflați CTM (curățare, tonifiere și hidratare) și rămâneți la o rutină zilnică. Este important să urmați această rutină în fiecare zi, deoarece vă oferă pielea cu umiditatea și curățenia necesită. A face acest lucru dimineața vă va ajuta să începeți ziua dvs., oferindu-vă o față proaspătă, curată și apoi repetați rutina noaptea.
    • Persoanele care au o piele mai sensibilă sau piele uscată ar trebui să facă acest lucru o dată pe zi, deoarece curățarea pielii dvs. prea mult poate să-l uscați și mai mult și să o determină mai iritată. Dacă aveți pielea uscată, încercați să urmați CTM dimineața și apoi eliminați machiajul și hidratarea feței pe timp de noapte înainte de a vă culca.
    • Amintiți-vă că exfolierea este, de asemenea, importantă. Exfoliați utilizarea unui scrub de față sau a unui enzimă exfoliant de două până la trei ori pe săptămână pentru pielea normală sau grasă și de una până la două ori pe săptămână pentru pielea uscată sau sensibilă.
  • Imaginea intitulată Obțineți pielea strălucitoare în doar o săptămână Pasul 6
    2. Curățați-vă fața. Cumpărați un cleanser moale, blând pentru a vă spăla fața cu fiecare zi. Începeți prin clătirea feței cu apă caldă pentru a ajuta la ridicarea murdăriei din piele, apoi utilizați un dispozitiv de curățare pentru a îndepărta uleiul și pentru a vă curăța fața. Puneți curățarea pe vârful degetelor și frecați ușor fața și gâtului folosind mișcări circulare și lucrați din centrul feței. Apoi, clătiți cu apă caldă și uscați cu un prosop.
  • Asigurați-vă că obțineți un dispozitiv de curățare potrivită pentru tipul de piele. La cumpărarea unui detergent, vor fi adesea informații despre flacon care explică ce tip de tip de piele Cleanser este bun pentru. De asemenea, puteți utiliza Produse de curățare a facială naturală care probabil va fi mai puțin iritant pe față.
  • Un cremă de cremă este mai hidratativ, astfel încât se poate simți mai răcoritor pe față și poate fi mai bine dacă aveți pielea uscată. Cu toate acestea, puteți utiliza, de asemenea, un cleanser de gel dacă aveți mai multă piele grasă sau doriți să eliminați machiajul.
  • Întotdeauna eliminați machiajul înainte de a merge la culcare, chiar dacă vă curățați de obicei fața dimineața. Lăsând orice machiaj pe față în timp ce dormi vă va lăsa fața să se simtă mai gras dimineața și poate cloga porii. Puteți utiliza ștergerea machiajului sau șervețele de curățare pentru a elimina rapid orice machiaj de ochi sau de față.
  • Imaginea intitulată Obțineți pielea strălucitoare în doar o săptămână Pasul 7
    3. Aplicați toner. Luați o minge de bumbac și turnați tonerul peste el sau faceți balonul de bumbac în toner și apoi glisați în zona dvs. T și alte zone afectate. Dacă aveți pielea grasă, tonerul este excelent pentru direcționarea acestor zone problematice.
  • Dacă pielea dvs. este uscată sau sensibilă, fiți atenți când utilizați toner, astfel încât acesta să nu vă uscați și mai mult pielea și întotdeauna să testați tonerul într-o zonă mică pentru a vedea cum vă afectează pielea. Unele tonere pot fi mai puternice decât altele, astfel încât să doriți să citiți sticlele și să faceți unele cercetări despre ceea ce este cel mai bun toner pentru pielea uscată sau sensibilă.
  • Imaginea intitulată Obțineți pielea strălucitoare în doar o săptămână Pasul 8
    4. Misturați-vă pielea. Odată ce ați curățat fața, puteți aplica hidratant pentru a vă menține fața hidratată și sănătoasă. Hidratanții vin în toate tipurile diferite, astfel încât să fiți capabili să găsiți unul potrivit pentru pielea dvs. Chiar dacă aveți pielea grasă, veți dori să o hidratezi - cumpărați unul care este mai ușor și în special pentru pielea grasă. Cumpărarea unui hidratant cu SPF este o idee minunată pentru a preveni daunele la soare în timpul zilei.
    Sfat de experți

    Pentru a obține pielea de dewy, utilizați un hidratant hidratant urmat de un grund de hidratare și un hidratant colorat.

    Laura Martin

    Laura Martin

    Cosmetologia licențiată MARTIN este un cosmetolog licențiat în Georgia. Ea a fost un stilist de păr din 2007 și un profesor de cosmetologie din 2013.
    Laura Martin
    Laura Martin
    Cosmetolog licențiat
  • Imaginea intitulată Obțineți pielea strălucitoare în doar o săptămână Pasul 9
    5. Utilizați crema de ochi. Deoarece zona sub ochiul tău este cea mai subțire parte a pielii tale, nu are o mulțime de umiditate. Pat o cantitate de mazăre de cremă de ochi sub ochi în jurul osului orbital și lăsați crema să se înmoaie în piele. Acest lucru vă poate ajuta, de asemenea, dacă aveți cercuri întunecate sub ochi, riduri sau umflării ochilor.
  • Partea 3 din 4:
    Monitorizarea obiceiurilor dvs. de stil de viață
    1. Imaginea intitulată obține pielea strălucitoare în doar o săptămână Pasul 10
    1. Gândiți-vă la factorii de stres din viața voastră. Te simți copleșit, suprasolicitat sau stresat peste ceva? Stresul poate provoca o creștere a acneei, astfel încât să monitorizați acele lucruri care vă fac să vă simțiți copleșiți și să încercați să găsiți o modalitate de a le tăia din viața voastră sau să vă reduceți impactul pentru a vă îmbunătăți sănătatea.
    • Când sunteți subliniat că corpul dvs. eliberează hormoni de stres, inclusiv cortizol, care declanșează o creștere a producției de petrol a pielii, ceea ce duce la creșterea acneei.
    • Obținerea unui somn adecvat poate, de asemenea, scăderea nivelurilor de stres. Când pierdeți o oră de somn riscul de stres psihologic crește cu 14%. Imaginați-vă că pierdeți patru ore de somn într-o singură noapte - - Îți sporește șansele cu peste 50%! Încercați să încercați timp de șapte ore de somn, astfel încât să nu conduceți riscul de a dezvolta acnee de la stres legate de odihnă inadecvată.
  • Imaginea intitulată obține pielea strălucitoare în doar o săptămână Pasul 11
    2. Evitați alimentele nesănătoase. Dieta ta este una dintre cele mai importante părți de a păstra pielea curată. Dacă mâncați o mulțime de alimente grase, grase sau alimente junk, pielea dvs. va reacționa la acel mâncare și va fi predispus la mai multe breakouts. Fiți atenți la tipul de alimente pe care le-ați mâncat și vedeți dacă se corelează cu problemele dvs. pe față.
  • O dietă care este bogată în zaharuri rafinate, cunoscută și ca o dietă de glicemică ridicată, poate provoca, de asemenea, breakout-uri, ci citesc etichetele nutriționale și încearcă să evite alimentele care sunt mari în aceste zaharuri.
  • Imaginea intitulată Obțineți pielea strălucitoare în doar o săptămână Pasul 12
    3. Mănâncă alimente bogate în antioxidanți, vitamine și alți nutrienți buni. Deși există o mulțime de alimente care vă înrăutățesc pielea, există și o mulțime de alimente care pot beneficia de pielea dvs., oferindu-i substanțelor nutritive adecvate că trebuie să mențină hidratarea și să rămână sănătoși. Unele lucruri minunate de a se concentra asupra alegerii alimentelor pentru dieta dvs. sunt:
  • Seleniul - este un mineral care vă ajută să vă protejați pielea de a câștiga radicali liberi care pot provoca mișcări, uscăciune și unele boli. Puteți găsi aceste minerale în alimente cum ar fi nuci braziliane, creveți, miel, ton, somon, paste de grâu integral, curcan ușor și carne de vită gătită.
  • Antioxidanții - aceștia împiedică și radicalii liberi să intre în corpul dumneavoastră. Fructe colorate și legume cum ar fi fructe de padure, roșii, spanac, sfeclă, squash și cartofi dulci toate au antioxidanți.
  • CoQ10 - Acesta este un antioxidant cheie care scade corpul tău în timp ce îmbătrânești. Puteți găsi acest lucru în somon, ton, păsări de curte, ficat și boabe întregi. Unele produse de îngrijire a pielii conțin acest lucru pentru a preveni ridurile.
  • Vitamina A - Acest lucru împiedică pielea uscată, fragilă și poate fi găsită în morcovi, cantaloupe și portocale, împreună cu verdele cu frunze, ouă și alimente de lapte cu conținut scăzut de grăsimi. De asemenea, puteți achiziționa produse de acnee pe bază de rețetă care conțin vitamina A numite retinoide care vor ajuta la tratarea ridurilor și a petelor maronii.
  • Vitamina C - Acest lucru vă ajută să vă protejați de soare și să împiedicați leziunile la soare. Găsiți această vitamină în fructe de citrice, ardei roșii, papayas, kiwis, broccoli și varza de la Bruxelles.
  • Vitamina E - Acesta este un alt antioxidant care vă poate ajuta să vă salvați pielea de la deteriorarea soarelui și să împiedicați inflamația. Mănâncă alimente cum ar fi nuci, semințe, uleiuri vegetale, măsline, spanac, sparanghel și greenii cu frunze pentru a obține această vitamină.
  • Grăsimi sănătoase - da, unele grăsimi sunt bune pentru tine! Căutați Omega-3s și Omega-6 pentru a vă ajuta să creați bariera de ulei naturală a pielii, care ține departe de uscăciune și pete, făcând, de asemenea, că pielea vă arată mai tânără și mai ușoară. Puteți găsi acești acizi grași în uleiuri de măsline și canola, semne de foc, nuci și pește de apă rece, cum ar fi somon, sardine și macrou.
  • Ceaiul verde - acest lucru este considerat a "potiune magica" Pentru pielea dvs., deoarece poate ajuta la oprirea inflamației, leziunea lentă a ADN-ului și împiedică leziunile la soare.
  • Imaginea intitulată obține pielea strălucitoare în doar o săptămână Pasul 13
    4. Bea multa apa. Apa este atât de importantă pentru sănătatea ta pentru atât de multe motive și să beți suficientă apă în timpul zilei vă va da pielea că strălucirea hidratată. Creșteți aportul de apă la opt pahare pe zi pentru a vă ajuta să vă scapi corpul și pielea toxinelor.
  • La fel ca orice organ din corpul tău, pielea este alcătuită din celule care, fără apă, nu va funcționa corect. Pielea este unul dintre ultimele organe care trebuie atinse de apă pe care o beți, așa că asigurați-vă că beți o cantitate adecvată, astfel încât să vă hidrateze pielea.
  • Imaginea intitulată obține pielea strălucitoare în doar o săptămână Pasul 14
    5. Exercițiu frecvent. Exercitarea în mod regulat nu numai că ajută la scăderea nivelului de stres, dar crește și circulația sângelui, care trimite mai mult oxigen la celulele pielii și transportă deșeurile celulare. Rețineți că transpirația poate provoca breakout-uri, așa că asigurați-vă că practicați o igienă adecvată după antrenament.
  • Imaginea intitulată obține pielea strălucitoare în doar o săptămână Pasul 15
    6. Utilizați protecția solară. Acest lucru nu poate fi suficient de stresat. Una dintre cele mai mari modalități de a vă deteriora pielea este prin supraexpunere la soare. S-ar putea să crezi că primești asta "strălucire naturală" Prin bronzare, dar expunerea la soare fără a proteja pielea vă sporește riscul de cancer de piele și poate crea pe pielea dvs., precum și a acneei mai rău prin inflamația unui arsuri solare.
  • Ori de câte ori ieși afară, puneți protecția solară. Protectivele de protecție solare sunt făcute și pentru diferite tipuri de piele, deci dacă aveți pielea grasă, găsiți o protecție solară mai ușoară cu ingrediente cum ar fi Avobenzone, Oxibenzone, metoxicinnamate, Octocrylene și oxid de zinc. De asemenea, puteți căuta o etichetă care spune noncomedogenic, ceea ce înseamnă că nu vă va bloca porii.
  • Imaginea intitulată obține pielea strălucitoare în doar o săptămână Pasul 16
    7. Evitați să vă atingeți fața. Acest lucru poate părea prostie, dar acneea poate fi declanșată de uleiurile de pe mâini. De-a lungul zilei, acordați atenție unde vă plasați mâinile. Vă odihniți bărbia sau obrazul în palmă? Ești în mod constant la pete pe piele sau să-ți faci părul din față? Toate aceste lucruri contribuie la uleiul de pe față, care în exces poate duce la mai multă acnee.
  • Telefonul dvs. mobil are, de asemenea, o mulțime de germeni și uleiuri care se pot atașa cu ușurință față de fața dvs. Căldura produsă de telefonul dvs. mobil poate multiplica bacteriile și când o puneți pe față să vorbească la telefon, sunteți expuși la o mare parte din acea bacterii. Intrați în practica de curățare a telefonului cu un sanitare de ștergere sau de mână o dată pe zi.
  • Partea 4 din 4:
    Purtând machiaj
    1. Imaginea intitulată obține pielea strălucitoare în doar o săptămână Pasul 17
    1. Chiar și tonul pielii. Mulți oameni au pielea care este decolorată sau spaltchy, deci seara tonul de piele pentru a îndepărta roșeața este un pas important pentru a obține o strălucire sănătoasă. Aplicați un hidratant colorat, amestecându-l în mod egal pe piele. Asigurați-vă că utilizați unul care este similar cu tonul pielii (nu doriți să utilizați unul care este bronz dacă aveți pielea de fildeș) și nu-l prăjiți. Căutați un hidratant de corectare a tonului, care este relativ mare.
    • Dacă tonul pielii este între două nuanțe, alegeți umbra ușor mai ușoară decât pielea.
  • Imaginea intitulată obține pielea strălucitoare în doar o săptămână Pasul 18
    2. Aplicați Concealer. Utilizați un concealer ușor mai ușor decât pielea dvs. Acest lucru va ajuta la acoperirea petelor, roșeață și cercuri întunecate. DAB sume mici pe zonele problematice și amestecați ușor cu degetul. Aplicând acest lucru sub ochii tăi pentru a le ușura și a acoperi orice puffiness sau cercuri întunecate sau oriunde aveți roșeață sau tonul de piele neuniform este, de asemenea, o bună utilizare a concealerului.
  • Asigurați-vă că utilizați doar suma potrivită. Dacă utilizați prea mult concealer și nu-l frecați bine, veți atrage atenția numai asupra peștilor. Pe de altă parte, dacă utilizați prea puțin, nu veți putea să vă acoperiți în mod adecvat petele sau zonele problematice.
  • Imaginea intitulată Obțineți pielea strălucitoare în doar o săptămână Pasul 19
    3. Periați pe un bronz. Alegeți un bronz care este o umbră sau două mai întunecate decât tonul pielii și folosiți o perie Kabuki, prafați-vă fața cu bronzul și apoi gâtul și pieptul pentru a se amesteca. Îndepărtați peria în bronzer, atingeți excesul de bronzie și utilizați mișcări circulare pentru a aplica.
  • O perie Kabuki poate fi găsită la majoritatea magazinelor de droguri din secțiunea cosmetică. Are un cap în formă de cupolă pentru o acoperire largă, chiar și cu părul scurt și dens.
  • Imaginea intitulată obține pielea strălucitoare în doar o săptămână Pasul 20
    4. Adăugați un pop de culoare. Pentru a crea o strălucire pe obraji, alegeți o roșie roz sau piersică ușoară și periați de-a lungul pometului. Zâmbiți în oglindă și aplicați la merele obrajilor, amestecați brazul spre templele dvs., folosind doar suficient încât creează o strălucire mică. Blush vă ajută să vă împiedicați fața să vă uitați prea apartament.
  • Imaginea intitulată Obțineți pielea strălucitoare în doar o săptămână Pasul 21
    5. Aplicați un lider de cremă. Acest pas este opțional, dar poate ajuta la evidențierea conturului feței dvs. și creează o strălucire perle. Glisați liderul de cremă pe pomeții, vârful nasului, arcul cupului (centrul buza superioară, unde creează o concavă) și de-a lungul arcului frunții dvs. Apoi amestecați cu vârful degetelor pentru a face ca punctele de vedere să pară naturale.
  • Imaginea intitulată obține pielea strălucitoare în doar o săptămână Pasul 22
    6. Admirați rezultatele. Odată ce ați terminat machiajul, priviți-vă în oglindă și vă admirați strălucirea naturală! Acest stil de machiaj ar trebui să arate foarte natural, ca și cum nu purtați nici un machiaj, deci dacă machiajul dvs. este vizibil vizibil, puteți considera că mergeți puțin mai ușoară.
  • Ce proceduri pot lumina tenul de piele?

    Urmăriți acest videocgrad premium pentru a viziona acest sfaturi video premium de la un expert în industrie în acest videoclip premium

    Adarsh ​​Vijay Mudgil, MDAdarsh ​​Vijay Mudgil, MDBoard certificat dermatolog și dermatopatologist

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Uneori, un bara de săpun simplu este bun pentru curățare, mai ales dacă reacționați negativ la alte produse.
  • Dacă acneea dvs. este foarte proastă, vizitați un dermatolog care ar putea să vă dea alte sugestii sau să vă prescrie medicamentul specific.
  • Schimbări abia se întâmplă peste noapte, deci aveți răbdare în acest proces și continuați să creați obiceiuri bune. Fi persistentă și constantă. Crearea unor obiceiuri bune ca acestea necesită timp și consistență, deci dacă săriți o săptămână întreagă, poate fi greu să vă întoarceți pe drumul cel bun.
  • Spălați-vă foile în mod regulat, astfel încât uleiul să nu se acumuleze prea mult pe pernă.
  • Avertizări

    Nu alegeți niciodată la cosuri. Acest lucru poate crea cicatrici și adăugați la ulei deja pe față, atingându-l.
  • Dacă găsiți că utilizați produsele de curățare facială, dar încă o rupere, produsele pot conține substanțe chimice dure care vă irită fața. Încercați să treceți la un alt produs și, de asemenea, să încercați să spălați numai fața cu clema de curățare o dată pe zi.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar