Cum se aplică iluminator

Iluminator, în timp ce nu este o parte necesară a procesului de aplicare a machiajului, este o modalitate excelentă de a lumina aspectul pielii tale. Există o multitudine de branduri de iluminare acolo, găsind un brand care completează cel mai bine pielea dvs. este la fel de simplu ca să călătorească la magazinul local de aprovizionare de frumusețe. Odată ce ați obținut iluminatorul dvs., aplicați-l în zone precum obrajii, nasul și bărbia pentru a vă atinge încă aspectul cel mai radiantă.

Pași

Partea 1 din 3:
Alegerea iluminatorului potrivit
  1. Imagine intitulată Aplicați Iluminatorul Pasul 1
1. Decideți dacă iluminatorul este corect pentru tipul de piele. Iluminatorul este minunat pentru a face pielea să apară mai luminoasă, dar poate fi nefolositoare pe anumite tipuri de piele. Dacă aveți pori mari, cicatrici sau linii fine, aspectul lor poate fi exacerbat de iluminator. Hyperpigmentarea poate fi, de asemenea, făcută mai evidentă de iluminator, cu excepția cazului în care știți cum să o acoperiți cu Concealer. Deși aceste tipuri de piele nu sunt ideale pentru iluminator, oricine poate face să lucreze iluminator pentru ele cu aplicația de machiaj drept.
  • Puteți merge la un artist de machiaj pentru a vă învăța cea mai bună aplicație de machiaj pentru tipul dvs. de piele.
  • De asemenea, puteți căuta videoclipuri YouTube pentru tutoriale de machiaj.
  • Imagine intitulată Aplicați Iluminator Pasul 2
    2. Du-te cu iluminator lichid pentru o strălucire moale, naturală. Iluminatorul lichid este ideal pentru o privire de zi cu zi, deoarece dă o strălucire mai moale. Este, de asemenea, o alegere bună, deoarece poate fi amestecată cu fundația dvs. pentru o strălucire ușoară, dar summerie.În plus, este mai bine pentru pielea uscată.
  • Imagine intitulată Aplicați Iluminator Pasul 3
    3. Alegeți un iluminator de pulbere pentru un finisaj de lungă durată. Iluminatorul de pulbere este de obicei durabil și mai dramatic. O pulbere este ideală pentru aspectul de seară și nuntă. De asemenea, puteți combina pulberea cu un iluminator lichid pentru o strălucire foarte strălucitoare.
  • Imagine intitulată Aplicați Iluminator Pasul 4
    4. Utilizați un iluminator de aur sau bronz pentru tonuri de măsline sau mai întunecate. Aur, aur de trandafir și nuanțe de bronz de iluminator aduc căldura radiantă în tonuri mai întunecate ale pielii. Experimentați cu oricare dintre aceste nuanțe pentru a vedea ceea ce arată cel mai natural pe piele. Un iluminator de îngheț sau argint ar putea funcționa, dar există riscul de a scoate tonuri gri în piele.
  • Imagine intitulată Aplicați Iluminator Pasul 5
    5. Încercați un iluminator perle sau roz pentru o piele corectă. O umbră de iluminare perle sau opalescentă este minunată pentru tonurile de piele echitabile, deoarece scoate în evidență strălucirea naturală a pielii. Dacă aplicați suficient de iluminator, acesta va arăta ca un fascicul de soare se rătăcește de pe obraz. Încercați un iluminator roz deschis, dacă căutați o strălucire mai caldă.
  • Partea 2 din 3:
    Aplicarea iluminatorului
    1. Imagine intitulată Aplicați Iluminatorul Pasul 6
    1. Aplicați iluminatorul după fundație. În mod tipic, iluminatorul este aplicat direct după ce aplicați fundația și înainte de a se roși. Acest lucru vă va oferi o strălucire vizibilă. Dacă doriți, totuși, o strălucire subtilă, ar trebui să aplicați iluminatorul sub fundație.
  • Imagine intitulată Aplicați Illuminator Pasul 7
    2. Dab iluminatorul de pe obraji. Iluminatorul este cel mai frecvent aplicat pe obraji. În primul rând, zâmbește pentru a obține o idee despre locul în care este cheagul superior. Apoi, utilizați degetele pentru a aplica un dig foarte mic de iluminator de-a lungul fiecărei cheekbone. Dacă utilizați pulbere, cu o perie mare, pufoasă. De asemenea, puteți aplica un iluminator la merele obrajilor.
  • Începeți cu o aplicație ușoară a iluminării. Puteți adăuga întotdeauna mai târziu, dacă doriți.
  • Imagine intitulată Aplicați Iluminator Pasul 8
    3. Utilizați iluminatorul pe podul nasului. Squirt Un pic mai iluminator din sticlă sau aplicați mai mult la perie, în funcție de dacă utilizați lichid sau pulbere. Amintiți-vă, mai puțin este mai mult cu iluminator. Apoi, glisați niște iluminator pe podul nasului. Acest lucru va produce un efect de slăbire, dacă se dorește.
  • Imagine intitulată Aplicați Iluminator Pasul 9
    4. Aplicați un mic dab la bărbie, buza superioară și fruntea. Pentru a vă lumina fața și mai mult, aplicați DAB mici în aceste 3 locații. Aplicați un iluminator în partea de jos a bărbiei, chiar sub mijlocul buzei de jos. Apoi, aplicați un alt dab mic în creasta deasupra buza superioară. Finisați prin aplicarea unui iluminator la mijlocul frunții, între sprâncenele voastre.
  • Imagine intitulată Aplicați Iluminatorul Pasul 10
    5. Amestecați în iluminator. Etapa finală a procesului de aplicare este de a se amesteca în iluminator. Puteți folosi degetele pentru a le amesteca ușor. Sau, puteți utiliza o perie sau un burete de amestecare. Asigurați-vă că iluminatorul este vizibil, dar nu se evidențiază dramatic - cu excepția cazului în care acesta este aspectul pe care îl faceți.
  • Dacă aplicați prea mult iluminator, puteți adăuga întotdeauna un strat subțire de fundație în partea de sus pentru ao face mai puțin vizibil.
  • Partea 3 din 3:
    Alegerea utilizărilor alternative
    1. Imagine intitulată Aplicați Iluminatorul Pasul 11
    1. Du-te pentru un aspect dramatic cu iluminator de curcubeu sau strălucitor. De obicei, este sfătuit să meargă pentru o privire naturală atunci când vine vorba de iluminare. Cu toate acestea, puteți merge pentru un aspect dramatic dacă doriți. O aplicație mai dramatică ar fi grozavă pentru festivaluri, petreceri sau chiar dacă sunteți într-o stare de distracție. Utilizați un iluminator de curcubeu sau strălucitor pentru a vă asuma aspectul la nivelul următor.
    • Ați aplica acest iluminator în aceleași locații pe care le-ați aplicat regulate iluminator.
  • Imagine intitulată Aplicați Iluminatorul Pasul 12
    2. Utilizați un bronzator iluminat pentru un aspect de soare. Dacă nu utilizați deja un iluminator de bronz, acest tip de iluminator este minunat pentru ao arăta ca și cum ați petrecut ziua la plajă. Utilizați un iluminator profund, bogat dacă aveți un ton mai întunecat al pielii. Pentru un ton de piele echitabil, utilizați o pulbere mai puțin pigmentată care nu are un ton portocaliu.
  • Imagine intitulată Aplicați Iluminatorul Pasul 13
    3. Încercați un primer de iluminare pentru o bază proaspătă, strălucitoare. Iluminatorul este utilizat în mod obișnuit pe porțiuni ale feței, dar este, de asemenea, o opțiune de a utiliza un grund de iluminare. Un primer de iluminare vă va oferi pielea un aspect general proaspăt și radiantă. Un grund va netezi și imperfecțiunile. Aplicați-o cu degetele sau cu un burete pe fața dvs. Apoi, puteți adăuga fundație dacă doriți.
  • sfaturi

    Mergeți la un artist de machiaj dacă doriți consultanță de specialitate cu privire la produse și aplicații.

    Avertizări

    Dacă iluminatorul dvs. cauzează orice roșeață, erupții cutanate sau mâncărime, îndepărtați-o imediat. Nu-l folosiți din nou. Consultați-vă cu un medic dacă problema persistă.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar