Cum să cumpărați și să aplicați bronzer pentru începători (toate tipurile de piele: fair la întuneric)

Dacă vă dorim o strălucire a soarelui, dar nu doriți să vă expuneți la razele UV dăunătoare, Bronzer ar putea fi doar lucrul pe care îl pierdeți din sacul de machiaj. Dar cu atât de multe opțiuni la contorul de machiaj, cum știi ce să alegi? Din fericire, este mult mai ușor să vă restrângeți alegerile după ce știți ce culoare va arăta cel mai bine pe dvs. și ce tip de formula doriți să încercați - și suntem aici pentru a răspunde la orice întrebări pe care le-ați putea avea în timpul procesului.

Pași

Întrebarea 1 din 8:
Cum găsesc umbra potrivită de bronz?
  1. Imagine intitulată Cumpărați Bronzer Pasul 1
1. Alegeți o culoare care sunt 1-2 nuanțe mai întunecate decât tonul pielii. Tonul tău de piele este destul de ușor de a da seama - este doar cât de ușoară sau întunecată este pielea ta. Stick la o culoare care este doar un pic mai întunecat decât tonul tău natural pentru a arunca o privire ca și cum ai fost în soare. De exemplu:
  • Dacă aveți piele echitabilă, probabil că veți arăta cel mai bine în tonuri moi și tonuri de piersici.
  • Dacă tenul dvs. este mediu, puteți rula o varietate de bronzers, în special tonuri de miere - sau caramels dacă sunteți la fel de măslin.
  • Dacă tonul pielii este întunecat, du-te pentru tonuri bogate, calde Sienna.
  • Imagine intitulată Cumpărați bronzul Pasul 2
    2. Apoi, îngustați culoarea pe baza dvs subtilă. Cea mai ușoară modalitate de a vă da seama de subtilitatea dvs. este să vă uitați la venele din interiorul încheieturii mâinii. Dacă sunt albăstrui sau purpuriu, probabil că aveți un subtil cool. Dacă venele dvs. arata verzui, subtilul dvs. este probabil cald. Și dacă nu puteți spune cu adevărat, probabil că aveți o subtilitate neutră. Acest lucru vă poate ajuta să vă restrângeți opțiunile Bronzer:
  • Dacă aveți un subtil cald, mergeți cu nuanțe de aur.
  • Dacă subtilitățile dvs. sunt cool, mergeți cu nuanțe calde cum ar fi piersic, taupe sau miere.
  • Dacă aveți o culoare neutră a pielii, puteți purta aproape orice!
  • Întrebarea 2 din 8:
    Ar trebui să primesc cremă sau bronz?
    1. Imagine intitulată Cumpărați Bronzer Pasul 3
    1. Utilizați pulbere dacă aveți piele normală, combinație sau uleioasă. Majoritatea bronzilor pe care îi găsiți că sunt susceptibile de a fi presate pulberi. Aceste opțiuni ușor de utilizat sunt excelente pentru aproape orice tip de piele, deși pot arăta puțin prăjituri dacă pielea devine într-adevăr uscată.
    • Dacă aveți pielea uscată, puteți utiliza în continuare bronzul de pulbere, atâta timp cât utilizați o pulbere de senzație de mătase și hidratați cu adevărat pielea într-adevăr înainte de a vă pune machiajul. Lăsați hidratantul să se înmoaie înainte de a începe să se adapteze pe alte produse, astfel încât machiajul dvs. nu pare prea greu.
  • Imagine intitulată Cumpărați Bronzer Pasul 4
    2. Du-te cu crema sau lichid dacă pielea este pe partea uscată. Cremă și bronzoare lichide vă dau pielea o lumină, aspect de dewy, deci sunt minunate pentru adăugarea unei străluciri la pielea normală pentru a usca. Doar asigurați-vă că nu le aplicați pe toate produsele de pulbere - veți obține un aspect neterminat în loc de bronzul natural pe care îl faceți.
  • Lichidele și cremele tind să aibă un pic de strălucire pentru ei, deci evitați să le folosiți dacă pielea dvs. tinde să devină uleioasă sau strălucitoare pe tot parcursul zilei.
  • Întrebarea 3 din 8:
    Ar trebui să merg cu Bronzer Matte sau Shimmer?
    1. Imagine intitulată Cumpărați Bronzer Pasul 5
    1. Încercați ceva ușor strălucitor dacă doriți o strălucire moale. Bronzerul este menit să te facă să arăți ca și cum ai fost în soare toată ziua - și când ești bronz, pielea ta tinde să devină strălucitoare. Folosind un bronz cu doar un pic de strălucire vă va ajuta să obțineți acest aspect fără nici un fel de leziune a pielii. De asemenea, Shimmers sunt minunați pentru tonuri mai întunecate ale pielii, deoarece acestea tind să apară mai bine decât formulele matte.
    • Uită-te la dimensiunea blestemului. Flexurile mai mari vor reflecta mai multă lumină, făcând strălucirea mai vizibilă, în timp ce flecurile mai mici vor avea un aspect mai subtil.
    • În timp ce Bronzerul Super-Shimmery nu arată foarte natural în timpul zilei, încercați să îl utilizați pentru a crea o privire dramatică pentru o noapte distractivă!
    • Dacă folosiți un bronz de strălucire, nu folosiți Blush sau Blockighter care au strălucit, pentru că poate fi o scânteie prea mare.
  • Imagine intitulată Cumpărați Bronzer Pasul 6
    2. Du-te cu Bronzer Matte pentru un aspect subtil sau dacă aveți pielea grasă. Dacă puneți produse de strălucire pe pielea uleioasă, vă poate face să arătați Shinier - și va atrage atenția asupra faptului că purtați bronzul în primul rând. Pentru un aspect mai natural, optați pentru Bronzers Matte. Veți obține aspectul de soare în timp ce vă ajutați în continuare pielea dvs. să fie cea mai bună.
  • Dacă doriți să adăugați bicul de strălucire a strălucirii, căutați un produs cu finisaj de satin.
  • Întrebarea 4 din 8:
    Cum faci Bronzer să arate natural?
    1. Aplicați bronzul oriunde ar fi lovit natural fața ta. Gândiți-vă unde vă va lovi lumina dacă stați afară în mijlocul zilei, apoi bronzul de praf peste acele zone. De exemplu, aplicați-o de-a lungul liniei de păr pe frunte și pe templele dvs., vârfurile pometului și podul nasului. De asemenea, puneți puțin pe vârful bărbiei, apoi amestecați-l de-a lungul maxilarului, în jos în gât și înapoi în urechi.
    • Pentru un aspect mai dramatic, puteți face și forma unui "3" Prin mișcarea bronzului de la templele dvs. până la goluri sub obraji, apoi de pe obraji până la linia ta.
  • 2. Construiți culoarea treptat, astfel încât rezultatele să pară naturale. Dacă sunteți greu de mână atunci când aplicați Bronzer, vă poate oferi un aspect neobișnuit Orangey - nu destul de zi-la-plajă să te duci. Pentru a evita acest lucru, aplicați bronzul în straturi de lumină și verificați cum arată în iluminatul natural înainte de a adăuga mai mult.
  • Dacă aplicați accidental prea mult, amestecați bronzul cu o perie de pulbere curată sau un burete machiaj umezit.
  • Întrebarea 5 din 8:
    Ce instrumente ar trebui să folosesc pentru a aplica bronzul meu?
    1. Imagine intitulată Cumpărați Bronzer Pasul 9
    1. Utilizați o perie fermă, pufoasă pentru a aplica bronzul de pulbere. Bronzerele de pulbere sunt cele mai frecvente și sunt, de asemenea, cele mai ușor de aplicat. Doar măturați peria peste partea de sus a pulberii, atingeți-o pe partea laterală a recipientului pentru a scăpa de orice exces și pentru a pulveriza bronzul pe piele.
  • 2. Încercați degetele, un burete sau o perie de fundație pentru bronzul de cremă. Dacă aveți un bronz de cremă, dați un burete de machiaj sau o perie de fundație sintetică în partea de sus a produsului dvs. De asemenea, ați putea folosi degetele, dacă preferați. Apoi, atingeți ușor produsul în piele cu o mișcare de oprire. Continuați să atingeți până când este complet amestecat în piele.
  • 3. Aplicați bronzul lichid cu degetele pentru cel mai mult control. Bronzul lichid poate părea puțin intimidant, dar într-adevăr trebuie doar să aplicați puțin la degete, apoi să-l puneți în piele. Cu toate acestea, bronzii lichizi se pot usca în grabă, deci aplicați doar un pic la un moment dat și amestecați repede.
  • Ați putea să-l aplicați, de asemenea, unui blender de înfrumusețare amânată, dacă preferați.
  • Întrebarea 6 din 8:
    Puteți folosi bronzul și blush în același timp?
    1. Da, folosindu-le împreună amperi strălucirea naturală. Utilizați bronzul oriunde ar fi lovit soarele, așa că arăți ca și cum ai un bronz natural. Apoi, aplicați doar o mică roșie subtilă în partea de sus a obrajilor și merele obrajilor. Asta vă va da un dewy, strălucirea rozică, care este perfectă pentru a vă termina aspectul.
    Întrebarea 7 din 8:
    Care este diferența dintre bronz și contur?
    1. Imagine intitulată Cumpărați bronzul Pasul 13
    1. Conturul este menit să imite umbre pe față. Este conceput pentru a vă sculpta fața, ajutând la îmbunătățirea sau deghizarea diferitelor zone. De exemplu, dacă aveți un nas larg, ați putea conturul de-a lungul părților laterale ale acestuia pentru ao arăta mai înguste. Pentru că ar trebui să arate ca umbrele naturale pe fața ta, conturul ar trebui să fie întotdeauna mat.
  • Imagine intitulată Cumpărați bronzul Pasul 14
    2. Bronzerul este menit să vă dea o strălucire caldă. Când aplicați Bronzer, ar trebui să vă ofere o privire ca și cum ați fost în soare toată ziua. Poate fi mată sau strălucitoare, și este folosit pentru a evidenția cele mai înalte zone ale feței dvs. sau a părților care s-ar lansa în mod natural în lumina soarelui.
  • Întrebarea 8 din 8:
    Poți pune bronzul peste fața ta?
    1. Puteți, dar de obicei este mai măgulitor să o aplicați cu ușurință. Dacă utilizați o aplicație cu adevărat ușoară și o perie mare, pufoasă, puteți face un aspect de bronz de peste tot, care ar putea să se dovedească bine. Cu toate acestea, este foarte ușor să aplicați accidental prea mult - și apoi fața voastră ar fi o culoare diferită de restul corpului, oferindu-vă un aspect foarte nenatural. În schimb, aplicați bronzerul la cele mai înalte părți ale feței dvs., ca și fruntea, cheagurile și podul nasului.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar