Cum să curățați din piele colorată

Piele colorată este minunată pentru genți de mână, mănuși și chiar mobilier. Puteți păstra cu ușurință pielea colorată curată și condiționată și chiar îndepărtați grăsimea sau alte pete. Tot ce aveți nevoie este niște TLC, săpun ușor, cârpe moi și o modalitate de ao hidratare. Întotdeauna testați-vă metoda de curățare înainte de a vă curăța pielea și consultați un profesionist dacă aveți pete vechi sau încăpățânare.

Pași

Metoda 1 din 3:
Făcând o curățare de bază
  1. Imagine intitulată Piele de culoare curată Pasul 1
1. Vid sau agitați resturile libere. Utilizați un atașament de mobilier pentru a îndepărta toate murdăria și resturile suplimentare din mobilierul dvs. Fi foarte blând atunci când aspirați astfel încât să nu zgâriați pielea. Pământ de praf și deșeuri de pe alte obiecte din piele, cum ar fi portofele și mănuși.
  • Imagine intitulată Piele curată din piele 2
    2. Faceți o soluție de curățare de bază cu săpun și apă ușoară. Se amestecă o parte ușoară de săpun cu opt părți apă distilată. Utilizați un săpun lichid ușor, săpun pentru copii sau un detergent feminin blând. Evitați detergenții. Se toarnă soluția într-o sticlă de pulverizare pentru a face procesul mai ușor dacă doriți.
  • De asemenea, puteți utiliza curățenie din piele comercială sau cremă.
  • Utilizați un săpun mic pentru mănuși și mobilier în locul soluției de săpun și apă. Evitați săpunul de șa cu geantă de mână.
  • Imagine intitulată Piele de culoare curată Pasul 3
    3. Umezi o cârpă moale cu soluția. Spray un pic de curățare pe o cârpă moale. Nu saturați cârpa - trebuie doar să fie puțin umedă. Încercați o cârpă de microfibră pentru curățarea cu adevărat ușoară și pentru a evita scame.
  • Imagine intitulată Piele de piele curată Pasul 4
    4. Ștergeți cârpa umedă cu boabele din piele. Nu frecați săpunul și apa în piele. De asemenea, evitați aplicarea soluției de săpun și apă direct pe piele. Utilizați întotdeauna o cârpă pentru ștergerea - prosoapele de hârtie se pot dezintegra și se blochează în piele.
  • Imagine intitulată Piele de piele curată Pasul 5
    5. Ștergeți săpunul. Foarte ușor, umeziți o cârpă microfibră curată, cu apă distilată simplă. Utilizați acest lucru pentru a șterge orice săpun și murdărie reziduală. Dacă sunteți îngrijorat de pielea dvs. de a fi prea umedă, puteți șterge săpunul cu o cârpă curată și uscată.
  • Imagine intitulată Piele de piele curată Pasul 6
    6. Lăsați-l să se usuce. Permiteți pielea să se usuce complet. Puteți accelera procesul de uscare prin suflarea pieii cu o cârpă curată și uscată. Încercați să umpleți o geantă de mână cu hârtie sau cârpe pentru a vă ajuta să-și păstreze forma.
  • Nu puneți piele strălucitoare în soare să se usuce. Acest lucru poate dispărea culoarea pieii.
  • Metoda 2 din 3:
    Eliminarea petelor și petelor
    1. Imagine intitulată Piele de piele curată Pasul 7
    1. Adresează de îndată ce apar. Blot up se scurge ușor și rapid pentru a evita petele stabilite. Utilizați o cârpă curată și albă pentru a șterge petele pe bază de apă pe bază de apă (suc și alte băuturi) din mobilierul dvs. De asemenea, utilizați o cârpă albă curată pentru a șterge petele pe bază de ulei, cum ar fi untul. Nu utilizați săpun pe aceste scurgeri.
    • Utilizați procedura de curățare a apei de săpun și distilată de deasupra pentru petele mai încăpățânate.
  • Imagine intitulată Piele de piele curată Pasul 8
    2. Absorbiți grăsimea cu amidon de porumb. Acoperă complet o pată grasă cu amidon de porumb până când pata este înclinată. De asemenea, puteți utiliza pulbere de talc sau sodă de coacere. Lăsați acest lucru să stea pe piele de piele de porumb.
  • Imagine intitulată Piele de piele curată Pasul 9
    3. Curățați-vă de pe amidonul de porumb, pulberea de talc sau de coacere. După ce se stabilește, periați orice exces. Apoi, bucurați zona cu o cârpă ușor de umezeală. Ștergeți zona complet cu o cârpă uscată și curată și asigurați-vă că este uscat înainte de a vă folosi pielea.
  • Dacă pata este foarte grea, mai întâi ștergeți-o cu o soluție de săpun ușor și apă distilată așa cum s-a descris mai sus.
  • Puteți aplica balsam de piele după aceasta.
  • Imagine intitulată Piele de piele curată Pasul 10
    4. Utilizați polish de pantofi. Găsiți poloneză pantofi într-o culoare care se potrivește exact cu pielea. Frecați o cantitate minimă de poloneză în pete folosind o cârpă moale. Apoi, utilizați o cârpă moale curată pentru a bufca pielea în care ați aplicat polonezul de pantofi.
  • Asigurați-vă că utilizați polishul de pantofi foarte puțin, astfel încât culoarea se amestecă bine cu pielea.
  • Metoda 3 din 3:
    Menținerea pieilor colorate
    1. Imagine intitulată Piele de piele curată Pasul 11
    1. Starea pieii. Frecați un hidratant din piele comercială în piele pentru ao condiționa după curățare. Alternativ, puneți câteva picături de ulei de măsline pe o cârpă curată și uscată de microfibră pentru a fi buff și condiționează pielea. Puteți condiționa pielea la fiecare câteva luni, chiar dacă nu o curățați.
  • Imagine intitulată Piele de culoare curată Pasul 12
    2. Asigurați-vă propriul balsam de piele pentru piele mai întunecată. Se combină ½ cană (120 ml) de ulei de măsline, ¼ cană (60 ml) de ceai preparat și ¼ cană (60 ml) de oțet alb într-o sticlă de pulverizare. Pulverizați ușor acest lucru pe piele și lăsați-l să stea timp de cinci minute la cel mai mult. Ștergeți-o cu o cârpă curată și uscată.
  • O combinație de ½ cană (120 ml) de ulei de măsline și ¾ Cup (180 ml) de oțet alb poate fi, de asemenea, utilizat ca un balsam de piele de casă.
  • Imagine intitulată Piele de piele curată Pasul 13
    3. Aplicați un protector. Acoperiți pielea cu un material de etanșare pentru al proteja de apă. Etanșanții vă vor proteja, de asemenea, pielea de la elemente, cum ar fi zăpada și gheața. Utilizați ulei de petrol, crema de încălțăminte sau alte protecții de lustruire din piele pentru a adăuga un strat de protecție ușoară și pentru a vă face pielea să arate Shinier și mai curat.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar