Cum să evoluați crabrawler în pokémon sun și lună

În Pokémon Sun și Lună, Crabrawler este un Pokemon de tip de luptă de crab, care evoluează în crabominabilul de luptă / gheață. Acest articol va explica cum să o evoluați.

Pași

  1. Imagine intitulată Evolve crabrawler în Pokémon Sun și Luna Pasul 1
1. Identificați unde poate fi găsit Crabrawler. Veți găsi la Berry Copaci pe Route 2, Route 3, Route 4, Route 5, Route 8, Route 10, Route 16, Route 17, Shore Seclud, Poni și trei zone ale Poni Wilds. Route 10 și Ponii Plains oferă cea mai bună șansă de a găsi una. În funcție de locul în care vă uitați, veți găsi unul între nivelul 7 (pe rutele anterioare) și nivelul 57 (pe rutele ulterioare).
  • Imagine intitulată Evolve crabrawler în Pokémon Sun și Luna Pasul 2
    2. Mergeți la un copac de boabe în oricare dintre zonele din pasul 1 și apăsați A pe boabe. Dacă un crabrawler este acolo, o marcă de exclamare va apărea deasupra capului personajului tău și vei intra într-o bătălie Pokémon. Dacă mergeți fără să găsiți un crabrawler în vreunul dintre copaci, va trebui să așteptați ca fructele de padure să fie re-pare să găsească una.
  • Imagine intitulată Evolve crabrawler în Pokémon Sun și Luna Pasul 3
    3. Prindeți crabrawler. Dacă este un crabrawler de nivel scăzut, puteți folosi o minge de cuib pentru a face o capturare mai ușoară. De asemenea, puteți încerca să utilizați. O minge rapidă imediat când începe lupta dacă doriți să o prindeți imediat. Cu toate acestea, deoarece Crabrawler are o rată relativ ridicată de captură, ar trebui să fie suficiente.
  • Imagine intitulată Evolve crabrawler în Pokémon Sun și Luna Pasul 4
    4. Du-te la Muntele Lanakila. Nivelul Crabrawler acolo și va evolua în crabominabilă. Acest lucru funcționează la orice nivel cu excepția nivelului 100, astfel încât să puteți avea un crabominabil la fel de scăzut ca nivelul 2 (dacă ați creastat un crabrawler de nivel 1 în loc să prindeți unul așa cum este descris în pașii anteriori).
  • Rețineți că nu puteți accesa această zonă până la sfârșitul jocului, în Pokémon Sun și Lună. Cu toate acestea, în Pokémon Ultra Sun și Ultra Moon, această zonă este disponibilă mult mai devreme.
  • sfaturi

    De asemenea, puteți utiliza bomboane rare, dacă le aveți, pentru a ridica.
  • Dacă nu doriți să luptați cu Crabrawler, nu trebuie. Puteți trece la un alt Pokémon în timpul unei bătălii, care va primi încă o experiență completă sau va avea exp. Împărtășește, așa că nu trebuie să-ți pui crabrawler în luptă deloc.
  • Dacă Crabrawler solicită cu succes un aliat în timp ce încercați să o prindeți, va trebui să-l învingeți pe aliat înainte de a putea arunca bilele Poké. Fiți pregătiți pentru potențialul unei bătălii care durează un timp, deoarece acest lucru se poate întâmpla de mai multe ori într-o singură luptă. Cu toate acestea, acest lucru nu va putea să se întâmple până când nu ați bătut primul proces, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la acest lucru dacă vă prindeți un crabrawler la începutul jocului.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar