Cum să ai grijă de un skink

Skinks sunt reptile de dimensiuni medii, mulți se bucură de păstrarea animalelor de companie. Un skink poate fi un animal de companie excelent, cu o îngrijire adecvată. Asigurați-vă că Skink-ul dvs. are un rezervor confortabil, cu o mulțime de spațiu pentru a vă plimba și a ascunde. Oferiți o dietă bogată în nutrienți că un skink trebuie să prospere. Aveți grijă atunci când interacționați cu skink-ul dvs. Atâta timp cât sunt manipulate cu respect, skinks poate fi foarte social.

Pași

Partea 1 din 3:
Oferind adăpost adecvat
  1. Imagine intitulată Îngrijire pentru un pas de skink 1
1. Obțineți rezervorul de dimensiune potrivită pentru skink-ul dvs. Mai mare este mai bine atunci când vine vorba de un rezervor de skink. Skinks nevoie de o mulțime de spațiu pentru a fi sănătoși și fericiți. Hatchlings poate fi confortabil într-un 10 la 20 de galoane (37.9 la 75.7 l) rezervor. Dacă aveți un skink mai mare, asigurați-vă că rezervorul este de cel puțin 30 până la 40 de galoane (110 până la 150 L). Dacă aveți spațiu sau bani pentru un rezervor mai mare, este întotdeauna plăcut pentru un skink să aibă o cameră suplimentară pentru a rula.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un pas de skink 2
    2. Umpleți rezervorul cu substrat. Substratul este substanța utilizată pentru a umple fundul unui rezervor. Este important să utilizați un substrat care este confortabil pentru skink-ul tău. Cel puțin 6 inci (15.2 cm) de un substrat de calitate este necesar pentru skink-ul dvs.
  • Un amestec de sol, nisip și așchii de lemn este de obicei o opțiune bună. Dacă aveți un magazin de animale de companie lângă dvs., care vinde reptile, este posibil să găsiți un substrat special pentru Skinks acolo.
  • Asigurați-vă că păstrați umezeală substratul. Substratul nu ar trebui să fie umed umed, dar ar trebui să aibă unele umiditate. Skinks necesită un mediu oarecum umed.
  • Imagine intitulată îngrijire pentru un pas de skink 3
    3. Păstrați rezervorul la temperatura potrivită. Skinks necesită atât un capăt cald, cât și răcoros al rezervorului lor. Reptile își păstrează corpul cald și rece prin trecerea între două medii diferite.
  • O zonă a rezervorului trebuie să fie ușor mai mare decât temperatura camerei. Câteva lumină UV în apropierea capătului răcitor al rezervorului trebuie să o păstreze suficient de caldă. Asigurați-vă că nu plasați rezervorul oriunde în casa dvs. unde devine foarte rece sau foarte cald în anumite momente ale zilei.
  • O altă zonă ar trebui să fie de aproximativ 90 de grade. Puteți obține un dispozitiv de încălzire pe rezervor, pe care îl puteți achiziționa la un magazin de animale de companie. De asemenea, puteți utiliza o lampă de încălzire generală. Dacă utilizați ambele, rotiți lampa de încălzire pe timp de noapte.
  • Imagine intitulată de îngrijire pentru un pas de skink 4
    4. Mențineți o umiditate adecvată. Rezervorul nu trebuie să fie extrem de umed și nu necesită un zgomot obișnuit ca alte rezervoare de reptile. Substratul umed trebuie să păstreze rezervorul umed, dar trebuie, de asemenea, să vă oferiți skink-ul cu un castron de apă. Ia un castron de apă de mică adâncime pentru rezervorul suficient de mare pentru că skink-ul tău să se întindă.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un pas de skink 5
    5. Dați-vă puține spațiu de spațiu pentru a săpa și de a ascunde. Skinks se va plictisi sau anxios dacă nu au spații de ascundere în rezervorul lor. Opriți-vă de către magazinul local de animale de companie și obțineți lucruri cum ar fi găurile Hidey și alte incinte. Plasați-le în jurul rezervorului, astfel încât skink-ul dvs. să aibă un loc ascuns atunci când vrea intimitate.
  • Asigurați-vă că substratul dvs. rămâne de șase centimetri adâncime. Acest lucru vă va permite să vă ascundeți când dorește.
  • Partea 2 din 3:
    Hrăniți-vă dek
    1. Imagine intitulată Îngrijire pentru un pas de skink
    1. Hrăniți-vă o dietă de insecte. Skinks mănâncă în primul rând insecte. Puteți cumpăra insecte la un magazin de animale de companie. Dacă nu există un magazin de animale de companie lângă dvs. care se ocupă de reptile, puteți vedea dacă puteți cumpăra insecte online.
    • Insectele și greutății alimentatorului ar trebui să fie principala capsă a dietei Skink. Regele și viermii de mese sunt potrivite pentru a vă hrăni cu ocazia.
    • Asigurați-vă că este o pradă. Skinks nu va mânca insecte pe care nu le trebuie să stea.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un pas de skink 7
    2. Suplimentați dieta Skink cu fructe și legume. În plus față de consumul de insecte, skinks se bucură de o varietate de fructe și legume. Acest lucru vă poate ajuta să completați dieta de lak prin adăugarea unor substanțe nutritive suplimentare.
  • Brussels Brussels, morcovi, verdeață și mazăre sunt legume bune pentru a vă servi skink-ul.
  • Fructe care skinks se bucură includ afine, mango, zmeură, papayas, cantaloupe, căpșuni și Fig.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un pas de skink 8
    3. Evitați anumite produse. Citiți întotdeauna informații nutriționale înainte de a vă alimenta skink-ul. Skinks nu ar trebui să fie hrăniți alimente care sunt tratate cu pesticide. Ar trebui să evitați, de asemenea, să vă oferiți mâncăruri cu colorare artificială. Alimentele care conțin subproduse, cum ar fi puiul și făina de carne / oase, nu ar trebui să fie administrate unui skink.
  • Imagine intitulată de îngrijire pentru un pas de skink
    4. Înlocuiți apa de la Skinks în fiecare zi. Skinks tind să obțină o mulțime de nisip și resturi în apa lor. Ar trebui să aveți un castron de apă în cușca de la Skink, care nu se poate sfinți cu ușurință. Deoarece va fi contaminat frecvent, înlocuiți apa din acest castron în fiecare zi.
  • Partea 3 din 3:
    Socializarea lui Skink
    1. Imagine intitulată Îngrijire pentru un pas de skink 10
    1. Evitați colegii cuștii în general. În cea mai mare parte, Skinks nu se va face bine cu un partener de cușcă. Stick la un skink per rezervor. Skinks tind să fie teritoriale. Dacă introduceți un partener de cușcă, unul sau ambele skinks pot ajunge cu semne de mușcătură sau membre lipsă.
  • Imagine intitulată de îngrijire pentru un pas de skink 11
    2. Introduceți colegii de rezervoare numai dacă sunt o dimensiune similară. Dacă aveți inima așezată pe un al doilea skink, Exersați o atenție deosebită. Asigurați-vă că materialul rezervorului are aceeași dimensiune ca și curentul dvs. Skinks va ataca skinks mai mici.
  • Dacă skinks începe să lupte, ar trebui să vă demisionați să le păstrați în cuști separate.
  • Dacă aveți un incendiu, acestea tind să fie foarte teritoriale. Este o idee rea să introduceți un partener de cușcă.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un pas de skink 12
    3. Manipulați-vă cu grijă. Skinks poate învăța să fie social, dar este necesară o manipulare adecvată. Când vă manipulați skink-ul, asigurați-vă că îl tratați cu respect. Manipularea necorespunzătoare poate provoca mușcătura dvs. și devin agresivi.
  • Niciodată nu se ocupă de un skink când nu se așteaptă. Nu ridicați un skinking de dormit. Asigurați-vă că Skink-ul știe că ești acolo înainte să încerci să-l pui sau să-l ridice.
  • Asigurați-vă că sprijiniți greutatea corporală a lui Skink atunci când o țineți.
  • Nu întoarceți un skink cu susul în jos. Acest lucru provoacă primejdie.
  • Evitați mișcările abrupte la manipularea unui skinking.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un pas de skink 13
    4. Asigurați-vă că copiii știu cum să se ocupe de un skinking. Discutați cu copiii despre regulile adecvate pentru manipularea unui skink. Asigurați-vă că înțeleg să se ocupe de skinks cu grijă și să nu facă nimic care să le sperie. Poate doriți să evitați să vă ocupați de copii foarte mici, deoarece ei nu pot înțelege cum să se controleze în jurul unui animal.
  • sfaturi

    Nu vă îngrijorați dacă nu vă puteți găsi skink-ul, pentru că se ascund sub pământ.
  • Dacă luptele și șopârle se luptă, este probabil o idee bună să le mutați în carcasele separate.
  • Nu cumpărați un skink de la un magazin de animale de companie, cum ar fi Petsmart și Petco. În schimb, găsiți crescători locali sau mergeți la Expos Reptile.
  • Asigurați-vă că faceți cercetări suplimentare asupra speciilor de skink pe care doriți să le obțineți. Există multe tipuri diferite de skinks, iar unele au cerințe diferite de îngrijire.
  • Avertizări

    Skink-ul este uneori foarte defensiv al lui însuși și al teritoriului său. Dacă se simte amenințat sau dacă îl luați în mod greșit, el va mușca. Dacă face mușcă, spălați-vă imediat mâinile.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar