Cum să vă îngrijiți de o agama roșie

Agama roșie (Agama Agama) este o specie de șopârlă care se găsește în Africa. Ei sunt cunoscuți pentru culorile lor frumoase, care le-au adus porecla lui Rainbow Agamas. Agamas sunt populare în comerțul cu animale de companie și un mare animal intermediar.

Pași

Partea 1 din 3:
Colectarea echipamentului necesar
  1. Imagine intitulată Îngrijire pentru un agitat cu capul roșu Pasul 1
1. Au un rezervor de dimensiuni adecvate. Un singur adult AGAMA are nevoie de un minim de rezervor de 40 de galoane. O pereche de agamas necesită un minim de rezervor de 100 de galoane. Agamas nu urcă prea mult, deci nu aveți nevoie de rezervor pentru a fi prea înalt, 16 inci High va face.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un agitat cu capul roșu Pasul 2
    2. Păstrați temperatura și iluminarea corespunzătoare. Agama cu capul roșu trebuie să aibă o suprafață de bază de 90 de grade Fahrenheit (32 de grade Celcius) și o zonă rece de 80 de grade Fahrenheit (27 grade Celcius). Noaptea, puteți lăsa temperatura să scadă la 75 de grade Fahrenheit (24 de grade Celcius). Pentru a atinge aceste temperaturi, veți avea nevoie
  • Un bec de reptile (60-80 wați)
  • O mată de căldură
  • Un bec UVB (pentru a ajuta la achiziționarea de vitamine)
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un agitat cu capul roșu Pasul 3
    3. Au nivelul de umiditate drept. Agama cu capul roșu sunt din deșert, deci au nevoie de un nivel scăzut de umiditate. Un nivel de umiditate între 10 și 25% va fi bine. De asemenea, va trebui să le dați un castron mic de apă pentru a bea.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un Pasul 4 cu capul roșu
    4. Au un substrat adecvat. Vrei ca substratul să fie similar cu ceea ce veți găsi într-un mediu natural al lui Agama. Unele substraturi utilizate în mod obișnuit în tancurile AGAMA sunt:
  • Un amestec de nisip și lemn
  • Mușchi de turbă
  • Ziar
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un agitat cu capul roșu Pasul 5
    5. Utilizați cantitatea potrivită de decorare. Ar trebui să aveți cel puțin trei locuri pentru a vă ascunde AGAMA în toată cușcă. De asemenea, ar trebui să vă asigurați că vă dați agama multe roci și sucursale pentru a urca. Asigurați-vă că toate decorațiunile pe care le adăugați este robustă și nu este ascuțită, pentru a preveni rănirea agama dvs.
  • Partea 2 din 3:
    Hrănire
    1. Imagine intitulată Îngrijire pentru un agitat cu capul roșu Pasul 6
    1. Hrăniți-le insecte. Red Head Agamas Dragostea de a mânca insecte ca greierii, viermii, supraviețurile și vestele de bază. AGAMAS ar trebui să fie hrănită de 2-3 ori pe săptămână, cu alimente mari. Ar trebui să oferiți adulților AGAMAS fie 15-20 de greutăți, fie 7-10 supeworms fiecare hrănire.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un agitat cu capul roșu Pasul 7
    2. Hrăniți-le alimente de dimensiuni corecte. Toți greierile pe care vă hrăniți agama ar trebui să fie mai mici decât lățimea capului de agama. Dacă sunt mai mari, Agama dvs. ar putea să se sufle pe cricket.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un Pasul 8 al Agama 8
    3. Încărcarea intestinală și praf Toate alimentele. Tot ceea ce vă hrăniți cu agama dvs. ar trebui să fie încărcat pentru a vă da agama o masă nutritivă. De asemenea, ar trebui să praf toate mesele cu o pulbere de calciu pentru a vă menține agama sănătoasă.
  • Încărcarea intestinului este procesul de hrănire a alimentelor nutriționale de pradă a lui Agama, cu intenția de a trece această nutriție pe Agama.
  • Partea 3 din 3:
    Creștere
    1. Imagine intitulată Îngrijire pentru un agitare cu capul roșu Pasul 9
    1. Sexul Agamas. Este foarte ușor să se sexe adulte agamas. Bărbatul agamas ar trebui să iasă în evidență cu blues strălucitor și culori portocalii peste corpul lor. Femeile, pe de altă parte, sunt o culoare bronzată, cu un pic de portocaliu.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un agitat cu capul roșu Pasul 10
    2. Alegeți-vă perechea. Asigurați-vă că candidații de reproducere sunt maturi sexual și că sunt destul de vechi. În general, când agama dvs. ajunge la doi ani, ei pot rasa.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un agitat cu capul roșu Pasul 11
    3. Împreună bărbatul și femeia. După ce ați ales perechea dvs., ar trebui să vă adăugați bărbatul cu femeia dvs., așa că se obișnuiesc unul de celălalt. Va dura ceva timp ca Agamas-ul dvs. să se reproducă, așa că atunci când vă vedeți că femeia voastră devine rotundă, ar trebui să vă mutați bărbatul.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un agitat cu capul roșu Pasul 12
    4. Îngrijirea femeii însărcinate. După ce vă mutați bărbatul, puneți o cutie de ou în rezervorul femeii. Această cutie de ouă ar trebui să fie plastic și să fie plină de murdărie. Asigurați-vă că creșteți suma hrănită la femeia însărcinată și dați vitaminele sale suplimentare pentru ao menține sănătoasă.
  • Puteți să vă hrăniți femeia însărcinată cu un șoarece roz pentru a vă mări greutatea.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un agitat cu capul roșu Pasul 13
    5. Îngrijire pentru ouă. Odată ce femeia îi pune ouăle, mutați ouăle într-un incubator. Ar trebui să vă păstrați incubatorul la 85 de grade Fahrenheit (30 grade Celcius). După aproximativ trei luni în incubator, Agamas-ul dvs. ar trebui să înceapă să tragă.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un agitat cu capul roșu Pasul 14
    6. Îngrijirea hatchlings. După trapele dvs. Agamas, mutați toate acestea într-un rezervor de 15 galoane, cu un ziar sau un substrat de mușchi. Hrăniți-vă hatchlings 5 ​​greieri mici pe zi. Odată ce hatchling-urile dvs. cresc destul de mari încât să le puteți face sex, le puteți vinde sau le puteți mișca în rezervoare separate.
  • sfaturi

    Puteți adăuga mai multe femele cu un bărbat pentru a crește cotele de reproducere sau numărul de ouă.

    Avertizări

    Nu puneți mai mulți bărbați în aceeași cușcă. Ei se vor lupta și s-ar putea sfârși moartea.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar