Cum să obțineți coafura lui ariana grande

Ariana Grande a purtat niște coafuri superbe, dar cu siguranță are un aspect care ar fi considerat semnătura ei. Ea a împerecheat o jumătate de coadă, pe jumătate în jos, cu costume obișnuite și formale. Din fericire, recrearea acestei coafuri nu este dificilă. Cu o perie, o cravată de păr și un fier curling sau o baghetă, puteți rula coafura lui Ariana Grande pentru orice ocazie.

Pași

Partea 1 din 3:
Crearea secțiunilor
  1. Imagine intitulată Get Ariana Grande
1. Periați-vă părul înapoi. Este mult mai ușor să creați acest aspect dacă începeți cu părul fără încurcări. Folosind peria preferată sau pieptenele dintelui largi, periați părul pentru a vă asigura că este neted și gata de lucru. Odată ce ați scăpat de noduri, periați părul înapoi. Nu vă împărțiți părul în această coafură.
  • Imagine intitulată Get Ariana Grande
    2. Împărțiți părul într-o secțiune de sus și o poziție de jos. Jumătate din părul tău va fi legat într-o coadă de cal, iar restul va fi în jos, în formă de bucăți moi. Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să vă împărțiți părul în aceste două secțiuni. Plasați degetele de indicatoare chiar deasupra urechilor. Rulați-vă mâinile înapoi, astfel încât să se întâlnească la coroana capului tău.
  • Tot părul de deasupra acelei linii vor intra în coada ta, iar restul va rămâne în jos.
  • Imagine intitulată Get Ariana Grande
    3. Clip secțiunea de sus în sus. Utilizați un clip sau o cravată de păr pentru a obține această secțiune superioară din calea dvs. Veți fi în primul rând secțiunea de jos, deci nu vă faceți griji cu privire la crearea de coadă perfectă imediat. Verificați dublu că sunteți mulțumiți de secțiunea pe care ați creat-o și asigurați-vă că este bine fixat sau legat.
  • Partea 2 din 3:
    Curling și teasing secțiunea de jos
    1. Imagine intitulată Get Ariana Grande
    1. Tasează rădăcinile părului lăsate în jos. Dacă există un singur cuvânt pentru a descrie părul lui Ariana, este mare. Doriți să creați tot volumul mare, ușor de bouncy. Utilizați un pieptene de ratac sau peria de păr pentru a tachina rădăcinile întregului păr din secțiunea de jos. Dacă nu sunteți familiarizați cu părul de taiere, aflați totul despre asta Aici.
    • Odată ce ați tăiat rădăcinile și ați arătat afară, spritz-o cu un pic de hairpray, astfel încât să dețină volumul.
  • Imagine intitulată Get Ariana Grande
    2. Utilizați un fier curling sau baghetă pentru a crea buclele libere. Ariana își stilulează părul în bucle mari, moi, care sunt din fericire destul de ușor de creat. Părul tău cu un spray de protecție la căldură pentru a preveni deteriorarea. Încălziți fier curling sau bagheta de curling și apucați o secțiune de păr de un inch. Înfășurați părul în jurul cilindrului, începând de la jumătatea drumului. Doriți doar să vă îndoiți capetele părului, mai degrabă decât întregul fir. Țineți aproximativ cinci secunde și apoi eliberați părul.
  • Cu cât este mai mare secțiunea de păr pe care o folosiți, este mai slăbit curl. Același lucru este valabil și pentru dimensiunea baghetei sau a butoiului curling.
  • Dacă nu aveți un fier curling sau o baghetă curling, învățați cum să vă curățați părul cu o îndreptare Aici.
  • Imagine intitulată Get Ariana Grande
    3. Rulați degetele prin buclele dvs. După ce ați creat buclele cu un instrument fierbinte, utilizați degetele pentru a distruge ușor buclele și pentru a le slăbi. Buclele lui Ariana se uită în mod obișnuit și casual, atât de obositoare a ta pentru a-și atinge stilul. Buclele dvs. vor cădea, de asemenea, un pic peste parcursul zilei. Odată ce sunteți mulțumit de buclele dvs., clipiți sau legați secțiunea de jos într-o coadă scăzută, pierduți pentru ao menține în timp ce lucrați cu secțiunea de sus.
  • Partea 3 din 3:
    Creând o coadă elegantă
    1. Imagine intitulată Get Ariana Grande
    1. Legați-vă partea superioară într-o coadă de cal. Desfaceți secțiunea de sus și rulați o perie prin ea din nou. Utilizați o mână pentru a ține părul într-o coadă de cal și folosiți cealaltă mână pentru a netezi secțiunea de sus, asigurându-vă că este elegant și neted. Legați-l cu o cravată de păr, asigurându-vă că este sigur împotriva coroanei capului tău.
    • Ariana nu poartă, de obicei, ponei liberi, deci ar trebui să înfășurați suportul în jurul părului de 2-3 ori, astfel încât să fie strâns.
    • Poate doriți să utilizați un gel, spray de păr sau un alt produs de păr pentru a mări elegantul de coadă de cal. Utilizați peria pentru a netezi orice flyaways.
    • Dacă nu aveți părul drept în mod natural, începeți cu părul suflat pentru a-ți face ponei de coadere.
  • Imagine intitulată Get Ariana Grande
    2. Acoperiți cravată de păr cu o catenă de păr. Apucați o bucată mică din partea din spate a coada de cal. Înfășurați-l în jurul valorii de coadă de coadă, astfel încât acesta ascunde complet cravată de păr. Ariana nu a avut niciodată cravate de păr ciudat, iar acest lucru va face ca întreaga coafură să fie mai lustruită. Bobby Pin Strandul părului în poziție.
  • Imagine intitulată Get Ariana Grande
    3. Curbați capetele coada de cal. Odată ce coada de coadă este asigurată, va trebui să adăugați niște bucle pentru a le amesteca cu restul părului. Este mai ușor să faci asta după ce calul tău este în sus pentru că poți vedea exact unde trebuie să curbezi. Din nou, veți dori doar să vă plimbați chiar capetele fiecărui fir, mai degrabă decât întreaga piesă. Odată ce ți-ai creat buclele, conduci degetele prin ele pentru a le înmuia.
  • Imagine intitulată Get Ariana Grande
    4. Tasează-ți coaja. Ridicați-vă poneiul drept și utilizați un pieptene de ratac sau o periculos pentru a tachina baza. Acest lucru va fi un pic de ridicare și volum la coadă, astfel încât să pară extra plin și bouncy. Asigurați-vă că numai înapoi partea inferioară a coadă de cal, astfel încât partea de sus să arate încă netedă și elegantă.
  • Pulverizați coafura cu spray de păr pentru a vă asigura că aceasta deține toată ziua.
  • Ce veți avea nevoie

    • Perbi sau pieptene
    • Clip de păr
    • Părul de păr
    • Curling fier, baghetă de curling sau îndreptare
    • agrafa de par
    • Produse de protecție împotriva căldurii
    • Spray de păr
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar