Cum să sufli părul uscat

Obținerea părului pentru a arăta la fel de mare ca atunci când sunteți proaspăt din salon poate fi dificil și frustrant. Chiar mai rău, un uscător de suflare poate provoca daune și face părul să pară frizzy dacă nu o utilizați în mod corespunzător. Din fericire, tot ce ai nevoie este o practică, răbdare și instrumentele potrivite pentru a-ți arăta părul fabulos. Mastering Câteva tehnici simple vă va permite să vă exprimați simțul stilului în timp ce mențineți sănătatea părului.

Pași

Partea 1 din 3:
Pregătiți-vă să vă uscați părul
  1. Imagine intitulată Păr rece uscată Pasul 1
1. Spala-ti parul. Există cât mai multe modalități de a vă spăla părul, deoarece există tipuri de păr. În general, nu este nevoie să vă spălați părul în fiecare zi. De asemenea, nu aveți nevoie să utilizați șampon de fiecare dată când vă spălați părul. Părul tău se poate deteriora dacă este spălat și șampon prea des.
  • Părul fin poate să se simtă sau să se simtă gras dacă nu o spălați zilnic. Dacă nu doriți să riscați deteriorarea părului cu o spălare zilnică, utilizați un șampon de volumizare și balsam.
  • Dacă aveți păr gros, puteți merge mai multe zile fără a fi nevoie să o spălați. Asigurați-vă că utilizați balsam atunci când vă spălați părul. Utilizați șampoanele infuzate cu ulei de argan sau keratin pentru a obține o strălucire suplimentară.
  • Indiferent de tipul de păr, ar trebui să evitați șampoanele cu sulfați și alcool. Aceste ingrediente pot provoca daune, uscați părul și faceți părul frizzy.
  • 2. Uscați părul folosind un prosop. Asigurați-vă că apa oprește picurarea din părul dvs. înainte de a opri uscarea cu un prosop. Cu cât îți poți usca mai mult părul cu un prosop, mai puțin timp veți petrece lovitura de uscare și mai puține daune pe care le va lua de la căldura uscătorului de păr.
  • Fi blând atunci când vă uscați părul. Uscarea brută și rapidă poate provoca deteriorarea părului.
  • Cea mai moale prosopul tău, cu atât mai bine va fi pentru părul tău. Puteți chiar să obțineți prosoape care sunt concepute special pentru a vă usca părul. Puteți chiar să utilizați un tricou de bumbac sau o cârpă de microfibră pentru a vă usca ușor părul!
  • Dacă doriți să accelerați acest proces, puteți utiliza uscătorul de păr pe o căldură scăzută sau medie pentru a reduce rapid umiditatea. Amintiți-vă că căldura dăunează părului, utilizați uscătorul de păr cu prudență și moderare.
  • 3. Aplicați produsele de protecție la căldură și alte produse de păr. Asigurați-vă că aplicați un protector de căldură pentru a preveni deteriorarea părului. Dacă utilizați produse de păr, verificați instrucțiunile înainte de a începe să vă uscați părul. Multe produse trebuie să fie aplicate la rădăcinile părului dvs. în timp ce este încă umed.
  • Climatizerile de lasare vă pot proteja părul, mai ales capetele. Este nevoie de o lungă perioadă de timp pentru uleiurile naturale ale scalpului să călătorească până la vârful foliculilor de păr dacă aveți păr lung. Pentru a evita capetele separate și alte deteriorări părului dvs., asigurați-vă că distribuiți uniformă pentru balsam de la mijlocul foliculului la capetele părului.
  • Dacă sunteți în căutarea de a adăuga o grosime în păr, luați în considerare utilizarea unor mousse de styling.
  • Crema de strălucire este folosită pentru a vă împiedica părul și pentru a da luciu.
  • Dacă aveți nevoie să vă puneți părul și să-i dați niște lift, obțineți un spray de păr. De asemenea, puteți utiliza spray-ul de păr rezistent la căldură pentru a preveni deteriorarea de la utilizarea unui uscător de suflare.
  • Dacă doriți să îndreptați părul ondulat sau curat când îl uscați, ar trebui să utilizați o cremă de îndreptare.
  • 4. Utilizați cleme de păr pentru a separa părul în secțiuni gestionabile. Este adesea mai ușor să începeți prin strângerea părului pe vârful capului și prindeți-l cu un clip de păr. Permiteți părului pe laturile și spatele capului să stea în mod natural.
  • Dacă doriți să purtați breton, lăsați-i în afara clipului. Uscați-le în poziție mai întâi pentru a evita problemele cu modelarea lor mai târziu. Acest lucru vă va ajuta să le modelați și să vă asigurați că ei arată cum doriți să le faceți.
  • Dacă părul este gros sau aveți un timp dificil să îl păstrați totul separat, utilizați mai multe clipuri pentru a crea segmente suplimentare de-a lungul laturilor și a spatelui capului. Acest lucru vă poate ajuta să colectați o secțiune mai ușor de gestionat a părului dvs. cu periculosul de păr.
  • 5. Alegeți o secțiune a părului dvs. pentru a usca mai întâi. Îndepărtați orice clipuri în secțiunea părului dvs. pe care ați ales-o. Secțiunile mai mici ale părului sunt mai ușor de gestionat și se vor usca mai repede când utilizați o setare de căldură scăzută sau medie.
  • Părul de pe părțile laterale ale capului tău va fi cel mai ușor de periat și uscat, astfel încât să vrei să începi cu ei mai întâi. Ca o alternativă, începeți prin uscarea loviturii din spatele capului.
  • 6. Periați părul liber. Ia toate tangurile din părul pe care nu le aveți în clipul de păr. Încercați să vă faceți părul ca fiind drept și neted cum puteți utiliza peria.
  • Utilizați două oglinzi pentru a vedea spatele capului. Față de o oglindă montată pe perete și folosiți o oglindă de mână pentru a privi reflexia spatelui capului în oglinda montată pe perete.
  • Partea 2 din 3:
    Uscarea părului
    1. Imagine intitulată Pasul părului uscat prin suflare Pasul 7
    1. Alegeți cel mai bun uscător pentru părul dvs. Veți dori un uscător de suflare care are o varietate de setări de căldură și aer, astfel încât să puteți controla aspectul. Temperatura va afecta forma părului, în timp ce fluxul de aer va ajuta la stabilirea unui stil.
    • Majoritatea uscătorilor de păr vin cu un sortiment de atașamente.Utilizați o duză de difuzor dacă aveți părul curat. O duză de concentrator vă va ajuta să direcționați fluxul de aer, astfel încât să puteți usca secțiuni specifice, cum ar fi bangurile sau rădăcinile dvs., fără a afecta restul părului.
    • De asemenea, puteți lua în considerare utilizarea unui difuzor dacă aveți părul curat și doriți să îl păstrați curat. Cu toate acestea, aceasta nu este o opțiune bună dacă intenționați să vă îndreptați părul după ce îl uscați.
    • Mulți oameni vor dori un uscător de păr care utilizează aproximativ 1.800 de wați. Dacă aveți părul curat, veți avea nevoie doar de un uscător de păr cu aproximativ 1400 de wați. Dacă părul dvs. este deosebit de gros, ați putea lua în considerare achiziționarea unui uscător de păr care merge la fel de mare ca 2000 wați.
  • 2. Selectați o căldură medie sau redusă pentru uscătorul de păr. Călurile mai mari pot provoca daune și pot face părul frizzy, deci este de obicei cel mai bine să porniți pe o setare mai mică și să mă măriți treptat temperatura. Nu utilizați setarea rece, sau vă va pune părul în poziție!
  • Utilizarea uscătorului de păr fără un atașament poate provoca deteriorarea părului. Aerul care vine direct de la uscătorul de păr este adesea prea fierbinte. Utilizați atașamentele pentru părul fericit și sănătos!
  • 3. Separați o secțiune a părului dvs. care vă agățat de părul dvs. de păr. Îndepărtați orice clipuri de păr din acea secțiune pe care ați folosit-o. Dacă utilizați o perie rotundă, puteți chiar înfășura această secțiune a părului în jurul periei. Începeți în spatele capului dacă utilizați o perie rotundă.
  • Evitați să strângeți prea mult păr cu peria. Colectarea segmentelor mai mici de păr cu peria vă va permite să o uscați mai repede cu mai puțină căldură. Acest lucru va ajuta la prevenirea deteriorării părului.
  • 4. Trageți pe perie pentru a vă menține părul. Majoritatea oamenilor găsesc că este mai ușor să-și gestioneze părul atunci când este tras într-un unghi ușor descendent. Acest lucru vă va ajuta părul să se usuce mai repede și să împiedice frizele.
  • 5. Scopul uscătorului de suflare la segmentul părului pe perie. Continuați să periați lent acel segment pe măsură ce îl uscați. Dacă indicați duzele dvs. de uscător la un unghi descendent, vă veți ajuta să netezi și să vă străluciți părul. Continuați acest proces pentru tot părul de pe laturile și spatele capului.
  • Pentru cel mai bun efect, periați și uscați părul de la rădăcină la sfârșit.
  • 6. Adunați și legați părul uscat de pe laturile și spatele capului. Răsuciți-le într-un clip sau într-un bun pentru a crea un efect ondulat. Alternativ, le puteți lega într-o coadă liberă pentru a vă îndrepta părul.
  • 7. Scoateți clema ținând părul din partea de sus a capului. Lăsați-o să cadă înainte peste fața dvs. Păstrați părul umed pe partea de sus a capului de la amestecarea cu părul pe care tocmai l-ați uscat.
  • 8. Trageți părul din partea de sus a capului înainte folosind peria. Extindeți părul spre exterior, deasupra frunții pentru cel mai ușor acces. Încercați să vă păstrați părul umed de la amestecare cu părul pe care l-ați uscat deja.
  • Aceasta poate fi cea mai dificilă parte a părului de uscare lungă din cauza unghiului ciudat pe care ar trebui să-l țineți de păr și uscător. Ar trebui să utilizați o oglindă mare pentru a vă ajuta să vedeți ce faceți.
  • 9. Ținteți rădăcinile părului dvs. pe partea de sus a capului cu uscătorul de suflare. Utilizați căldură mare pentru a vă ridica rapid rădăcinile. Acest lucru vă va ajuta să adăugați volumul părului.
  • 10. Trageți părul înainte cu peria pe măsură ce îl vizați cu uscătorul. Încet dezvăluie părul pe măsură ce îl uscați de la capăt. Repetați acest proces până când părul dvs. este uscat la atingere.
  • Amintiți-vă că trebuie să continuați să țineți uscătorul de păr, astfel încât să sufle aerul pe părul dvs. la un unghi descendent. Acest lucru vă va ajuta părul să mențină un aspect neted și lucios.
  • Partea 3 din 3:
    Styling parul tău
    1. Reuniți segmentele pe care le-ați creat în părul dvs. Îndepărtați orice clipuri sau suporturi de coadă și întoarceți-vă părul înapoi. Dați părului dvs. un tusuri bune dacă doriți să adăugați un volum.
    Sfat de experți
    Gina Almona

    Gina Almona

    Părul profesionist Stylistgina Almona este proprietarul lui Bla It Out, un salon de păr din New York. Cu peste 20 de ani de experiență de formare a frumuseții, munca lui Gina a fost prezentată în revista Oameni, Timpul din New York și scena Queens. Ea a reușit să păstreze o perspectivă proaspătă în industrie demonstrând și participând la spectacole și ateliere de lucru precum spectacolul internațional de frumusețe. Ea a primit pregătirea de cosmetologie de la Școala de frumusețe Long Island, Astoria.
    Gina Almona
    Gina Almona
    Stilist profesionist de păr

    Cum primesc mai mult volum când mi-am uscat părul? Începeți prin aplicarea unui spray volumizant pe păr și rădăcini. Apoi, întoarceți-vă capul și utilizați Blowddryer. Când vă întoarceți capul înapoi, veți avea un volum adăugat. O altă opțiune este pusă în câteva clipuri de înclinare a pinului la rădăcinile dvs. și apoi folosiți blowddleerul pe o setare scăzută.

  • 2. Gestionați-vă capetele. Există multe opțiuni pentru a vă stia capetele. Capetele părului sunt cele mai sensibile la deteriorarea și frizul, astfel încât să acordăm o atenție deosebită modului în care acestea sunt stilate vă pot îmbunătăți aspectul.
  • Curbați capetele părului prin rularea cu o perie rotundă. Uscați capetele laminate cu uscătorul de păr pe căldură ridicată. După ce au uscat, suflați aerul rece pe ele timp de câteva minute folosind uscătorul de păr. Acest lucru vă va seta buclele.
  • Îndreptați-vă capetele trăgând peria prin uscare. Utilizați o căldură caldă pe uscătorul de păr, pe măsură ce vă periați simultan.
  • Imagine intitulată Păr rece uscată Pasul 19
    3. Aplicați o ceață de spray strălucitor sau o picătură de ser de strălucire pentru un aspect lucios. Distribuiți produsul strălucitor în mod egal la mijlocul arborelui de păr, până la capete.
  • De asemenea, puteți pulveriza peria de păr cu ser strălucitor pentru a crea o lumină, chiar distribuția produsului.
  • Imagine intitulată Păr rece uscată Pasul 20
    4. Tamponați părul neclintit cu unele cremă de coajă sau gel de păr. Uneori, un cowlick sau un flyaway vă va afecta cele mai bune eforturi și vă vor lipi. Există mai multe moduri pe care le puteți îmblânzi Cowlicks, în funcție de severitatea lor. În majoritatea cazurilor, puteți aplica un pic de cremă de styling sau gel în zona afectată și să utilizați o perie sau o pieptene pentru ao răspândi pe tot parcursul problemei.
  • 5. Setați părul în poziție utilizând setarea rece pe uscătorul de păr. Asigurați-vă că părul dvs. este complet uscat înainte de ao seta cu aer răcoros. Răciți părul de la rădăcină pentru a termina în același mod în care ați uscat părul folosind o setare de temperatură mai mare.
  • Cu cât permiteți mai mult părului să se răcească, cu atât mai mult va fi pus în poziție. Dacă nu lăsați-o să se răcească mult, va trebui să repetați procesul a doua zi. Pentru un set de durată, lăsați-vă părul să se răcească timp de cel puțin 10 până la 15 minute.
  • sfaturi

    Apucați un scaun în timp ce vă uscați părul și aveți un loc. Poate face procesul mult mai ușor.
  • Dacă vă găsiți brațul obosit, ar trebui să obțineți un uscător de păr mai ușor.
  • Doriți fluxul de aer din uscător să se potrivească cu direcția în care trageți părul cu peria. De obicei, veți unghi duerului de uscător de păr în jos în jos, de la rădăcină până la capăt, în timp ce trageți părul departe de dvs. cu peria.
  • Veți face mai puține daune și veți avea mai puțin frizz, mai puțin timp de timp vă uscați părul. Încercați să-l uscați la fel de mult cu un prosop, după cum puteți și să începeți la căldură redusă.
  • Mișcați uscătorul de păr încet și constant. Nu aveți nevoie să vă agitați uscătorul de păr în jur.
  • Dacă intenționați să utilizați produse de păr, utilizați-le cu ușurință la început. Puteți aplica întotdeauna mai mult dacă aveți nevoie de ea, dar o mică cădere merge adesea mult!
  • Uscarea prin suflare este o modalitate eficientă de a Împiedicați părul plat și adăugați volumul.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar