Cum să-ți crimă părul cu un îndrepitor

Ați vrut să obțineți aspectul părului încrucișat, dar nu ați vrut să ieșiți și să cumpărați un criminal special? Din fericire, este posibil să vă crimă părul folosind un îndrepitor de păr și câteva unelte suplimentare. Acest articol vă va arăta câteva modalități de a vă crima părul. Unii au un criminal mai strict, în timp ce alții au un criminal mai slăbit.

Pași

Metoda 1 din 4:
Folosind panglici pentru o crimă strânsă
  1. Imaginea intitulată criminați părul cu un pas cu pas 1
1. Începeți cu păr drept, uscat, fără încurcătură. Chiar dacă aveți părul curat, ar fi o idee bună să o îndreptați. Acest lucru va ajuta la reducerea mai târziu a frizzului.
  • În timp ce îndreptarea părului curat ar putea reduce frizz și să definească crimele, nu este necesar. Depinde de preferința dvs. de stil.
  • Imagine intitulată crimă părul cu un pas de îndreptare 2
    2. Aplicați produsul dacă doriți o așteptare mai puternică. Utilizați o mousse de styling dacă aveți păr foarte drept, sau dacă părul dvs. nu poate ține o curl. Încercați să obțineți ceva ușor sau care îmbunătățește buclele.
  • Imagine intitulată criminați părul cu un pas de îndreptare 3
    3. Trageți jumătate din părul în sus într-un bun. Aduna toate părul deasupra nivelului urechii într-un bun liber. Lăsați stratul inferior al părului dvs. atârnând de umerii dvs. Veți lucra mai întâi cu acest strat.
  • Imagine intitulată criminați părul cu un pas de îndreptare 4
    4. Împărțiți-vă părul în cel puțin șase secțiuni egale. Cu atât mai multe, secțiunile mai mici pe care le faceți, crispul mai strict pe care îl veți obține. Pentru o crimă foarte strânsă, încercați ½ la 1 inch (1.27 la 2.54 centimetri) secțiuni largi.
  • Imagine intitulată criminați părul cu un pas cu pasul 5
    5. Împletit secțiunile strâns. Prăjiturile mai mici, mai stricte, cu atât mai bine. Dacă doriți mai mult volum, începeți să împingeți dreptul la rădăcini. Dacă doriți mai puțin volum, începeți să împingeți doar la jumătatea distanței arborelui de păr. Legați fiecare panglică cu un elastic mic de păr.
  • Părul tău poate fi împletit în panglici individuale, slăbite, sau poți să-l împletească în Cornrows. Fie stilul va produce un criminal.
  • Imagine intitulată criminați părul cu un pas cu pasul 6
    6. Pulverizați fiecare panglică generos cu un spray de protecție împotriva căldurii. Asigurați-vă că ați luat partea din față și din spate a fiecărui panglică. De asemenea, veți dori să pulverizați capetele părului. Acest lucru vă va proteja părul de căldura de îndreptare a părului. Va păstra părul să devină prea uscat sau ars.
  • Acest pas este opțional, dar un spray de protecție împotriva căldurii va ajuta la prevenirea deteriorării părului.
  • Imagine intitulată criminați părul cu un pas de îndreptare 7
    7. Rulați un fier plat peste fiecare panglică. Începeți aproape de rădăcini și apăsați în jos pe panglică pentru câteva secunde cu îndreptarea dvs. Eliberați panglica și apăsați următorul segment plat. Este posibil să trebuiască să conduceți îndreptarea prin intermediul panourilor dvs. de două ori.
  • Dacă aveți timp, puteți permite panourilor să se stabilească timp de câteva ore sau să le poarte peste noapte ca o alternativă. Dacă alegeți această metodă, încântați-vă toate părul imediat.
  • Imagine intitulată crimă părul cu un pas de îndreptare 8
    8. Așteptați până când panglicele se răcesc să le anuleze. Nu anulați încă panglicele. Veți lucra mai întâi cu stratul superior. Acest lucru va da bradului suficient timp să se răcească. Dacă luați panglicele prea curând, ei își vor pierde covorul.
  • Imagine intitulată criminați părul cu un pas de îndreptare 9
    9. Anulați-vă bunul și lăsați-vă părul în jos. Veți repeta procesul pentru partea rămasă a părului. Lăsați prima secțiune împletită în timpul acestei părți. Împărțiți părul rămas în cel puțin șase secțiuni egale. Încercați să utilizați aceeași cantitate de secțiuni ca fiind utilizat în stratul inferior.
  • Imaginea intitulată criminați părul cu un pas de îndreptare Pasul 10
    10. Repetați secțiunea, împletirea și îndreptarea. Asigurați-vă că vă pulverizați părul liber cu un spray de protecție împotriva căldurii înainte de a vă îndrepta, dacă ați ales să o utilizați.
  • Imagine intitulată criminați părul cu un pas de îndreptare Pasul 11
    11. Lăsați părul să se răcească înainte de a scoate panglicele. Nu luați panglicele în cazul în care părul dvs. este încă cald. Dacă o faci, criminalul va cădea. Odată ce părul este rece, începeți să desfaceți mai întâi panglicele din stratul inferior.
  • Imagine intitulată criminați părul cu un pas cu pasul 12
    12. Nu vă periați părul. Dacă o faci, părul tău va deveni frizzy. Dacă covorul este prea strâns, îl puteți slăbi cu ușurință degetele prin părul tău.
  • Dacă trebuie să vă ajustați părul, să vă creați o parte. Faceți asta o dată și apoi lăsați-o singură.
  • Imaginea intitulată criminați părul cu un pas de îndreptare 13
    13. Pulverizați-vă părul cu hairpray. În timp ce este opțional, Hairpray vă va păstra stilul și va ajuta să dureze crimele mai mult.
  • Evitați atingerea părului pe tot parcursul zilei, deoarece poate fi ușor de frizon.
  • Metoda 2 din 4:
    Folosind pini pentru o crimă strânsă
    1. Imagine intitulată criminați părul cu un pas de îndreptare 14
    1. Obțineți niște pini u. U-PIN-urile sunt, de asemenea, numite pini de păr. Ele sunt ca niște știfturi, dar deschise și formate ca o literă u. Veți avea nevoie de o mulțime de ei. Puteți găsi u-pins la un magazin de aprovizionare de frumusețe sau online.
    • Dacă absolut nu puteți găsi nici un fel de pini, obțineți un fir rigid și tăiați-l la lungimea degetului. Pliați-l în jumătate până la o formă U îngustă. Nu ar trebui să fie mai larg decât degetul tău.
    • Nu utilizați Bobby Pins - nu vor funcționa pentru această metodă.
  • Imagine intitulată criminați părul cu un pas cu pasul 15
    2. Aplicați o mousse de stil. Utilizați o mousse ușoară de stil pe păr curat, îndreptat, fără încurcătură. Părul tău trebuie să fie periat sau se va întoarce în frizferință. Ar putea fi, de asemenea, o idee bună să o îndreptați mai întâi - acest lucru va contribui, de asemenea, la reducerea frizului.
  • Modasa de stil este deosebit de importantă pentru cei cu păr drept în mod natural, sau pentru cei ai căror păr nu poate ține ușor o curl.
  • Imagine intitulată criminați părul cu un pas cu pasul 16
    3. Răsuciți cea mai mare parte a părului dvs. într-un bun. Trageți trei sferturi din părul în sus într-un bun los în partea de sus a capului tău. Partea de jos a părului tău ar trebui să fie agățată în jurul umerii tăi. Veți lucra mai întâi la această secțiune.
  • Imagine intitulată criminați părul cu un pas de îndreptare 17
    4. Luați o mică parte a părului, cel mai apropiat de fața voastră. Secțiunea ar trebui să fie de aproximativ 1 inch (2.54 centimetri) lățime și 1 inch (2.54 centimetri) înalți.
  • Imagine intitulată criminați părul cu un pas cu pas 18
    5. Așezați secțiunea în interiorul știftului. Aduceți partea curbată a știftului cât mai aproape de scalpul dvs. posibil. Cu cât știul este mai aproape de scalp, cu atât mai mult volumul pe care îl veți obține.
  • Imagine intitulată criminați părul cu un singur îndrepitor pasul 19
    6. Înfășurați părul în jurul vârfurilor. Începeți înfășurarea părului în jurul celor două vârfuri până când ajungeți la capătul părului. Țese părul în și din vârfurile din figurile figurelor. Când ajungeți la capăt, luați în considerare împachetarea unui păr mic elastic în jurul capetelor pinului U. Acest lucru va ajuta la închiderea știftului închis și vă va împiedica părul să se dezvăluie.
  • Imagine intitulată criminați părul cu un pas de îndreptare Pasul 20
    7. Repetați procesul pentru restul stratului inferior. Lucrați în 1 inch (2.54 centimetri) secțiuni.
  • Imagine intitulată criminați părul cu un pas cu pasul 21
    8. Umpleți cu ușurință PIN-urile acoperite cu părul cu un spray de protecție la căldură. Pentru o putere mai mare, puteți adăuga, de asemenea, un pic de hairpray de păr, de asemenea.
  • Imaginea intitulată criminați părul cu un pas de îndreptare 22
    9. Setați părul îndreptat spre mediu și treceți peste pinii U-PIN-uri. Nu utilizați o setare de căldură ridicată. Începeți călcarea de la capetele U-PIN-ului, și lucrați la calea spre rădăcinile dvs. Fixați doar îndreptarea în jos de cinci secunde la un moment dat.
  • Imagine intitulată criminați părul cu un pas de îndreptare 23
    10. Continuați să lucrați prin părul dvs. Repetați secțiunea, țesutul și procesul de îndreptare pentru următoarele trei straturi. Când ați terminat, nu ar trebui să aveți părul lăsat să țese. Ar trebui să aveți patru rânduri de u-pini. Asigurați-vă că pulverizați și "îndreptați-vă" fiecare rând înainte de a începe pe următorul.
  • Imagine intitulată criminați părul cu un pas cu pasul 24
    11. Lăsați părul să se răcească. Dacă scoateți PIN-urile prea în curând, părul dvs. nu va ține crimpul. Acest lucru va dura aproximativ zece minute sau cam asa ceva.
  • Imagine intitulată criminați părul cu un pas cu pasul 25
    12. Scoateți pinii U. Începeți mai întâi de la stratul inferior. Trageți de pe cravată de păr, dar nu dezvăluie părul. În schimb, strângeți partea curbată a pinului U și pur și simplu trageți-o din păr.
  • Imagine intitulată crimă părul cu un pas de îndreptare 26
    13. Evitați periajul părului. Dacă o faci, părul tău va deveni frizzy. Dacă crimele sunt prea strânse pentru plăcerea dvs., le puteți slăbi prin conducerea degetelor prin părul dvs.
  • Metoda 3 din 4:
    Folosind răsturnări pentru un criminal looser
    1. Imagine intitulată criminați părul cu un pas de îndreptare 27
    1. Asigurați-vă că părul este uscat și încurcat gratuit. Spălați, uscați și periați părul. Folosind părul uscat, periat, va ajuta la reducerea frizelor. Nu lucrați pe părul umed.
  • Imagine intitulată criminați părul cu un pas de îndreptare 28
    2. Aplicați o mousse ușoară de styling la părul dvs. Strângeți un dollop în mână și lăsați-l pe părul vostru. Acest lucru vă va ajuta părul să-și țină criminalul mai bine mai târziu.
  • Imagine intitulată crimă părul cu un pas de îndreptare 29
    3. Împărțiți-vă părul în secțiuni. Luați în considerare împărțirea părului în secțiuni orizontale pentru o crimă mai strictă. Dacă vrei, poți să aduni jumătate din părul tău într-un bun bun în partea de sus a capului tău. Lucrați mai întâi cu stratul inferior. Când ați terminat, puteți anula bunul și lucrați cu acel strat.
  • Utilizarea răsturnării poate duce la valuri în loc de cipps dacă utilizați secțiuni care sunt prea mari sau nu pot fi răsucite destul de bine.
  • Imaginea intitulată criminați părul cu un pas de îndreptare 30
    4. Luați o secțiune de păr mai apropiată de fața dvs. Secțiunea mai mică pe care o apucați, cu atât este mai strânsă crispul.
  • Imaginea intitulată criminați părul cu un pas de îndreptare 31
    5. Răsuciți părul. Răsuciți secțiunea într-o frânghie strânsă, departe de fața dvs. Răsuciți-l suficient de strâns, astfel încât să formeze o frânghie, dar nu atât de strânsă încât se îndoaie în sine.
  • Imaginea intitulată criminați părul cu un pas de îndreptare 32
    6. Pulverizați secțiunea generos cu un spray de protecție la căldură. Acest lucru vă va păstra părul să se usuce sau să fie ars de îndreptarea părului.
  • Imagine intitulată criminați părul cu un pas de îndreptare 33
    7. Rulați un îndrepitor de păr peste frânghie. Nu lăsați încă la frânghie încă.
  • Imagine intitulată criminați părul cu un pas de îndreptare 34
    8. Așteptați până când părul se răcește. Țineți-l pe frânghie până când părul se răcește, apoi eliberați ușor. Dacă renunți la părul tău prea curând, nu poate ține crimpul.
  • Imaginea intitulată criminați părul cu un pas de îndreptare 35
    9. Continuați să lucrați prin părul dvs. Păstrați răsucirea și îndreptarea părului până când părul este încorporat. Când ajungeți la cealaltă parte a feței, amintiți-vă să răsuciți frânghia de păr departe de fața dvs. Dacă lucrați în straturi, anulați stratul superior și repetați procesul de răsucire și îndreptare a acestuia.
  • Imagine intitulată criminați părul cu un pas de îndreptare 36
    10. Evitați periajul părului. Dacă covorul este prea strâns pentru dvs., îl puteți slăbi prin conducerea ușoară a degetelor prin părul dvs. Dacă încercați să vă spălați părul, părul dvs. poate deveni frizzy.
  • Imagine intitulată criminați părul cu un pas de îndreptare 37
    11. Pulverizați-vă părul cu hairpray. Acest lucru va stabili covorul și va face să dureze mai mult.
  • Metoda 4 din 4:
    Folosind un îndrepitor de păr pentru un criminal ondulat
    1. Imagine intitulată criminați părul cu un pas de îndreptare 38
    1. Aplicați mouse-ul de styling sau spray de păr. Utilizați mousse ușoare de styling pe păr uscat, curat și îndreptat. Ar fi o idee bună să vă îndreptați părul, chiar dacă este în mod natural curly. Acest lucru va ajuta la prevenirea frizelor.
    • Asigurați-vă că părul dvs. a fost spălat recent. Un îndrepitor se poate prăji părul murdar.
  • Imagine intitulată crimă părul cu un pas de îndreptare 39
    2. Trageți o parte din părul într-un bun liber. Luați în considerare trageți-vă părul într-un bun loosit cu jumătatea inferioară. Acest lucru vă va oferi o cantitate mai gestionabilă de păr pentru a lucra, păstrând în același timp părul suplimentar din cale.
  • Imagine intitulată criminați părul cu un pas de îndreptare 40
    3. Luați o mică parte a părului. Secțiunile mai mici cu care lucrați, cu atât va fi mai puțin părul. Secțiunile care sunt de 1 inch în diametru vor fi cele mai bune.
  • 4. Pulverizați secțiunea generos cu un spray de protecție la căldură. Acest lucru vă va păstra părul de a fi deteriorat.
  • 5. Strângeți îndreptarea spre dreapta pe secțiunea părului. Încercați să obțineți cât mai aproape de rădăcini posibil. Utilizați o setare medie de căldură. Orice îndreptare a părului va face, dar cu cât este mai larg îndreptarea de îndreptare,. Dacă doriți crimele mai clare, căutați ceva care este ½ sau 1 inch (1.27 sau 2.54 centimetri) lățime.
  • Imagine intitulată criminați părul cu un pas de îndreptare 43
    6. Rotiți îndreptarea în sus în timp ce țineți secțiunea de păr în jos. Răsturnați îndreptarea în sus cu 180 °. Trageți ușor în jos pe capetele libere ale secțiunii părului. Aceasta va crea o curbă.
  • 7. Plasați îndreptarea îndreptată chiar sub prima curbă. Fixați-l.
  • Imaginea intitulată criminați părul cu un pas de îndreptare 45
    8. Rotiți îndreptarea în jos în timp ce țineți secțiunea de păr. Răsturnați îndreptarea în jos cu 180 °. Între timp, remorcă ușor pe capetele libere ale secțiunii părului în sus. Acest lucru va completa crimpul.
  • 9. Așezați îndreptarea părului chiar sub crimă și continuați să o faceți. Rotiți îndreptarea în sus în timp ce trageți ușor pe capetele libere ale părului - la fel ca înainte. Continuați să mergeți în jos pe lungimea secțiunii părului, rotind îndreptarea în sus și în jos, până când ajungeți la capete.
  • Aveți grijă să nu trageți în jos cu mâna care ținea spre îndreptare.
  • 10. Finalizați restul părului. Amintiți-vă să pulverizați fiecare secțiune în jos cu un spray de protecție la căldură înainte de ao atinge cu îndreptarea părului. De asemenea, dacă vă împărțiți părul în două părți, lăsați-vă părul deja răcoros să răcească puțin înainte de a distruge bunul și crimind restul părului.
  • Imagine intitulată criminați părul cu un pas de îndreptare 48
    11. Lăsați părul să se răcească înainte de ao atinge. Dacă atingeți-o prea curând, puteți să încurcați crimele înainte de a seta.
  • Imagine intitulată criminați părul cu un pas de îndreptare 49
    12. Luați în considerare pulverizarea părului cu unele spray de păr. Acest lucru va ajuta la stabilirea crimelor și să le facă să dureze mai mult.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Luați în considerare împrăștierea părului în timp ce este încă umedă și lăsându-l să se usuce peste noapte. Acesta este cel mai sigur mod de a vă purta părul, așa cum îi lipsește căldura. Cu cât mai multe panouri pe care le folosiți, cu atât va fi mai puțin părul.
  • Aplicați întotdeauna un spray de protecție împotriva căldurii înainte de a utiliza un dispozitiv de îndreptare a părului.
  • Criminarea pe părul gros sau creț poate apărea frizzy. Funcționează cel mai bine pe păr subțire sau drept, la mijlocul lungimei până la lung și destul de subțire și dreaptă.
  • Criminarea funcționează mai bine pe părul mediu până la lung. Se poate uita nesupus pe părul scurt.
  • Utilizați o mousse de stil înainte de a începe crimarea și spray-ul după ce ați terminat.
  • Avertizări

    Nu fiecare metodă va funcționa pentru fiecare tip de păr - părul unor oameni dețin stiluri mai bune decât altele.
  • Evitați utilizarea unei setări de căldură ridicată pe îndreptarea părului, chiar și cu un spray de protecție împotriva căldurii.
  • Nu folosiți în fiecare zi o îndreptare a părului. Vă veți deteriora părul pe termen lung, chiar și cu un spray de protecție împotriva căldurii.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    Folosind panglici pentru o crimă strânsă

    • Hair îndreptățit
    • Styling Mousse
    • Spray de protecție împotriva căldurii
    • Elasticul de păr mic (opțional pentru părul curat)
    • Hairspray

    Folosind pini pentru o crimă strânsă

    • Hair îndreptățit
    • Styling Mousse
    • Spray de protecție împotriva căldurii
    • U-pins
    • Elastic de păr mic
    • Hairspray

    Folosind răsturnări

    • Hair îndreptățit
    • Styling Mousse
    • Spray de protecție împotriva căldurii
    • Hairspray

    Folosind o îndreptare a părului

    • Îndreptarea părului, ½ la 1 inch (1.27 la 2.Se recomandă 54 de centimetri)
    • Styling Mousse
    • Spray de protecție împotriva căldurii
    • Hairspray
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar