Cum să curățați picăturile de păsări

Bird Poop arată grosolan și este, de asemenea, acid, ceea ce înseamnă că poate deteriora suprafețele pe care le stă prea mult timp. Din fericire, curățați-l repede va împiedica orice problemă și nu este greu de făcut cu un grăsime mic de cot. Am pus împreună câteva dintre cele mai bune sfaturi pentru îndepărtarea păsărilor pe o varietate de suprafețe diferite, cum ar fi tapițeria, cărămidă, vopsea de mașină, beton și chiar îmbrăcăminte.

Pași

Metoda 1 din 4:
Curățarea tapițeriei și covoarelor
  1. Imagine intitulată Droppinguri de păsări curate Pasul 1
1. Dați la fața locului un lucru inițial. Folosind o cârpă caldă, umedă, luați câteva treceri la fața locului pentru a obține cel mai rău dezastru din cale. Din cauza modului în care se fac tapițeria covoarelor și a țesăturilor, o mare parte din excrementele vor fi colectate și se vor întări în partea de sus a fibrelor, făcând cea mai mare parte a mai ușor de șters. Folosiți ciupercile, tragerea mișcărilor cu cârpa umedă pentru a coaxiza căderile din covor sau tapițerie.
  • Imagine intitulată Droppinguri de păsări curate Pasul 2
    2. Spray pe unele îngrijiri de tapițerie sau covoare de covoare. În funcție de exact ce tip de suprafață curățați și ce materiale sunt făcute, veți dori să cumpărați un anumit mai curat care este garantat să lucreze în siguranță pe acea suprafață. Cele mai multe mașini de curățare standard de covoare sau de curățăminte de uz casnic de uz casnic vor fi suficient de ușoare pentru a lucra la orice tip de covor și spumă de curățare a tapițeriei pot fi găsite la orice supermarket sau farmacie. Pulverizați suficient de curățat pe loc pentru a acoperi ceea ce a mai rămas din ea.
  • Dacă nu aveți niciunul de curățare a covoarelor specializate, aveți, de asemenea, opțiunea de a amesteca o soluție blândă constând din detergenți de spălare ușoară, oțet și apă caldă.
  • Imagine intitulată Droppinguri curate păsări Pasul 3
    3. Lăsați mai curat să înceapă să lucreze la fața locului. Dați cel mai curat două sau trei minute să stea pe loc. Compușii chimici din cel mai curat vor începe să mănânce petele întărite, făcând ușor să ștergeți mai târziu.
  • Imagine intitulată Droppinguri de păsări curate Pasul 4
    4. Ștergeți mizeria rămasă. Utilizați o cârpă umedă pentru a trece peste loc încă o dată. Puterea de combatere a petelor a curățării combinată cu forța de curățare cu mâna ar trebui să fie suficientă pentru a scoate fața de pe covor sau tapițerie. Dacă orice urme sunt lăsate după spălare, pulverizați un pic mai curat pe loc, lăsați-l să stea, apoi să facă oa doua încercare.
  • Curățați forțat pentru a vă asigura că obțineți cât mai multă mizerie uscată din straturile mai profunde ale covorului așa cum puteți.
  • Spălați întotdeauna orice spălare sau prosop care intră în contact cu pasărea Poop imediat.
  • Metoda 2 din 4:
    Caramida Caramida, Beton si acoperișuri
    1. Imagine intitulată Droppinguri curate păsări Pasul 5
    1. Umeziți fața cu apă caldă. Dacă dropurile sunt într-un loc accesibil, umeziți-le cu apă caldă înainte de a începe curățarea. Turnați apa direct peste loc sau înmuiați o cârpă și utilizați-o pentru a acoperi locul. Căldura și umiditatea apei vor începe să înmoaie pete, slăbindu-se pe suprafețe grele, poroase.
  • Imagine intitulată Droppinguri de păsări curate Pasul 6
    2. Lăsați locul să stea câteva minute. Dați cât mai multă spațiu de apă caldă pentru a începe înmuierea patei. Picăturile de păsări se usucă într-o pastă groasă și poate fi mult mai greu să le curățați dacă sunt încă parțial uscați. Asigurați-vă că ați umezit întregul loc. Odată ce apa a înmuiat excrementele, vor începe să arate din nou proaspete.
  • Imagine intitulată Droppings curat Pasăre Pasul 7
    3. Utilizați un furtun pentru a curăța mizeria. Luați un furtun de grădină și țineți-l la câțiva metri distanță de fața locului. Opriți-l la fluxul complet și îl urmărește direct la abandoanele de păsări. Fluxul constant de apă ar trebui să termine lucrarea care a umplut spotul. Du-te peste pată, a dispărut complet.
  • Dacă furtunul dvs. vine cu un cap care vă permite să reglați fluxul, setați-l la debitul de înaltă presiune, cu un singur flux de flux pentru a distruge mesele de păsări.
  • Dacă furtunul dvs. nu are un cap reglabil, puteți pune degetul mare pe jumătate peste duza pentru a bloca parțial fluxul de apă și a produce manual un flux de presiune mai mare.
  • Imagine intitulată Droppinguri de păsări curate Pasul 8
    4. Utilizați o perie pentru a bate urme încăpățânate. Dacă urme de droppings rămân după ce ați spălat locul cu un furtun, luați o perie de spălare mică, rigidă (o mătură de uz casnic va funcționa și ea) și va scoța zona, re-umezirea după cum este necesar. Părul se vor sapă în crăpături din tigla de cărămidă, beton sau de acoperiș și se îndepărtează cu pasărea rămasă.
  • Asigurați-vă că ați curățat peria după ce fecalele de uzură sunt umplute cu bacterii.
  • Metoda 3 din 4:
    Curățarea lemnului de esență tare, vopsea de mașină și alte suprafețe netede
    1. Imagine intitulată Droppinguri de păsări curate Pasul 9
    1. Plasați o cârpă caldă și umedă peste pată. Umeziți o cârpă cu apă caldă sau caldă și puneți-o peste zona afectată. O cârpă umedă este preferabilă să aplice în mod direct apă caldă la lemn de esență tare sau de vopsea de mașină, deoarece pânza captează căldura și umiditatea, mai degrabă decât pur și simplu, provocând deteriorarea apei. Lăsați locul să se înmoaie în umiditate din cârpă.
  • Imagine intitulată Droppinguri de păsări curate Pasul 10
    2. Tratați locul cu un curățitor de specialitate. Odată ce picăturile de păsări s-au înmuia, tratați fața direct cu un lemn sau cu mașini de curățat. Dacă suprafața netedă curățată este vinilul sau ceva asemănător, un dispozitiv de curățare universal ar trebui să fie bine sau chiar ați putea avea succes cu prosopul cald singur. Spray sau blot doar suficient de curățat pe loc pentru a acoperi - evitați să obțineți excesul de curățare pe zone neafectate de lemn de esență tare sau vopsea.
  • Un curățător de spălare și ceară ar trebui să facă trucul pe mașini. Soluțiile de spălare și ceară sunt formulate pentru a curăța murdăria, uleiul și murdăria de pe autoturisme și lăsați acoperișul de vopsea cu o strălucire proaspătă.
  • Achiziționarea de produse de curățare speciale este recomandată pentru tratarea suprafețelor temperamentale, dar presupunând că nu vă simțiți că scăpați o mulțime de bani, puteți merge și pe traseul de casă. O poloneză de lemn naturală, naturală poate fi biciuită din apă fierbinte, ulei de măsline și suc de lămâie, în timp ce săpunul de mâncare diluat cu apă caldă face o soluție de bază, dar eficientă pentru curățarea exteriorilor mașinii.
  • Imagine intitulată Droppinguri de păsări curate Pasul 11
    3. Lăsați mai curat pentru doar câteva momente. Lemn de esență tare și vopsea de mașină sunt suprafețe ușor deteriorate, deci lăsați doar curățătorul pe loc pentru câteva momente pentru a le da timp să se înființeze. În caz contrar, cleanerul a sângerat prin fața locului și a patrat podeaua din lemn de esență tare sau mănâncă în stratul de vopsea de sus. Nu este nevoie ca cel mai curat să stea pentru o perioadă lungă de timp la fața locului, deoarece suprafețele grele, netede sunt neporoase și, prin urmare, dispozitivul de curățare nu va trebui să se înmoaie în material pentru ao curăța.
  • Imagine intitulată Droppinguri de păsări curate Pasul 12
    4. Utilizați un prosop moale pentru a curăța ușor la fața locului. Luați un alt prosop curat și umed și ștergeți-l cât mai multe dintre picăturile de păsări pe care le puteți. Stroke largi, blânde vor funcționa cel mai bine aici. Încercați să nu curățați într-o mișcare din spate sau să aplicați prea multă presiune, deoarece acest lucru poate slăbi finisajul suprafeței. După ce toate rămășițele la fața locului sunt îndepărtate, uscați zona prin despăgubirea cu un prosop uscat.
  • Prosoapele microfiberului sunt extrem de moi, iar fibrele lor le-au lăsat să se blocheze în murdărie și apă pe care le înmuiau, făcându-i ideale pentru cele mai bune locuri de muncă de curățare.
  • Aveți grijă deosebită la uscarea podelelor din lemn de esență tare, deoarece permiterea umidității să stea pe lemn, poate provoca răsturnarea și splinter.
  • Metoda 4 din 4:
    Îmbrăcăminte de curățare
    1. Imagine intitulată Droppinguri curate păsări Pasul 13
    1. Amestecați un detergent de spălare blând în apă caldă. Turnați o cantitate mică de detergent de rufe lichide într-un recipient de apă caldă și lăsați-l să se răspândească în toată apa. Aceasta va crea o soluție de curățare pe care o puteți utiliza pentru a trata zona directă. Un pic merge un drum lung: aproximativ o parte de detergent la cinci părți apă este mai mult decât suficient.
  • Imagine intitulată Droppinguri de păsări curate Pasul 14
    2. Aplicați soluția la fața locului. Detergenții de spălare sunt eficienți la tăierea pe pete tare, uscate și grase, cum ar fi cea cu care aveți de-a face. Umeziți pata întărită soluția pentru a-l înmuia. Lăsați soluția de spălare să stea la fața locului timp de două sau trei minute. Reaplicați soluția dacă pata nu arată ca și cum se înmoaie.
  • Imagine intitulată Droppinguri curată păsări Pasul 15
    3. Curățați pata departe. Folosind o perie de scruber sau un burete de mâncare de unică folosință, curățați bine zona pentru a șterge pata. Păstrați patul umed și sud-ul prin scufundarea periei sau buretele în soluția de spălare după cum este necesar. Continuați până când locul este complet plecat.
  • Dacă curățați o îmbrăcăminte delicată, utilizați mișcări circulare blânde și măturate pentru a ușura fața afară sau pentru a folosi partea moale a buretelui.
  • Dacă folosiți un burete, aruncați-l după ce ați terminat. Yuck!
  • Imagine intitulată Droppinguri de păsări curate Pasul 16
    4. Spălați îmbrăcămintea. Puneți bucata de îmbrăcăminte pe care o curățați printr-un ciclu de spălare obișnuit după ce ați curățat picăturile de păsări. Spălați pe căldură medie sau mare cu culori. Când îmbrăcămintea iese din uscător, nu vei putea niciodată să spui că sa întâmplat!
  • sfaturi

    Un scruber de bucătărie cu bucătărie rigid face un instrument excelent pentru eliminarea petelor de păsări de la o varietate de suprafețe.
  • Una dintre cele mai bune măsuri este prevenirea. Dacă locuiți sau lucrați într-o zonă în care păsările tind să se adună, încercați să găsiți un loc acoperit pentru a vă parca mașina și urmăriți unde vă plimbați. Uitați-vă la fiecare acum și apoi.
  • Avertizări

    Picăturile de păsări pot conține bacterii vii și boli. Este recomandabil să lucrați numai la petele de păsări în timp ce purtați mănuși și un tip de mască de față pentru a vă izola de la orice ar putea fi eliberat de la fața locului, pe măsură ce îl curățați (un alt motiv pentru umectarea patei este să tăiați praful și resturile găinaț).
  • În cazul în care articolul de îmbrăcăminte pe care îl curățați este o jachetă de cină, o rochie frumoasă sau un alt element numai curat, luați-l la un dispozitiv de curățare uscat pentru a fi lucrat în mod profesional. Probabil că nu trebuie să vă tratați singur locul. Curățătorii uscați sunt înarmați cu o multitudine de trucuri pentru a obține pete încăpățânate din tot felul de materiale diferite.
  • Pentru a reitera, aveți grijă să lăsați curățătorii chimici pe lemn de esență tare sau de vopsea de mașini timp de prea mult timp. Tot ce este nevoie este un minut sau doi prea lung pentru a provoca deteriorarea suprafețelor finite.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar