Cum să curăț amprentele digitale și praful de la samsung tv qled

Dacă caracterele de pe emisiunea de televiziune pe care o vizionați începe să arate un pic dingy, ar putea fi timpul să vă dați televizorului o ștergere. Curățarea televizorului în fiecare moment și apoi este o idee bună, dar este important să utilizați materialele și tehnicile potrivite, astfel încât să nu vă deteriorați ecranul. Am răspuns la câteva întrebări despre curățarea unui ecran QLED pentru a obține televizorul dvs. să caute din nou nou.

Pași

Întrebarea 1 din 6:
Ce puteți folosi pentru a curăța un ecran QLED?
  1. Imagine intitulată Curățați un TV Qled Samsung Pasul 1
1. Utilizați o cârpă de microfibră pentru a preveni zgârieturile. Dacă nu aveți o cârpă microfibră, o cârpă de curățare a ochelarilor. Asigurați-vă că este curat și nu are praf pe ea înainte de a începe să ștergeți televizorul.
  • Încercați să ștergeți ecranul cu o cârpă de microfibră curată și uscată, care este fabricată în mod specific pentru curățarea sticlei. Care va scăpa de obicei de majoritatea amprentelor digitale și a prafului.
  • 2. Curățați cu apă distilată pentru un ușor curat. Cele mai multe televizoare nu au nevoie de substanțe chimice dure pentru a fi curat. În general, puteți sprita un pic de apă distilată pe cârpă pentru a șterge ecranul și pentru a îndepărta praful și scaderea.
  • Întrebarea 2 din 6:
    Pot folosi Windex pe ecranul meu TV QLED?
    1. Imagine intitulată Curățați un TV Qled Samsung Pasul 3
    1. Nu, Windx este un pic prea dur pentru ecrane TV. Este bine să curățați un televizor mai vechi cu Windex, dar ecranele LED sunt puțin mai sensibile. Stick la utilizarea apei sau a unui dispozitiv de curățare a ecranului efectuat în mod specific pentru ecranele TV LED pentru a evita deteriorarea de la amoniac în Windex.
    • De asemenea, ar trebui să stați departe de curățătorii dur, cum ar fi șervețele clorox, șervețele pentru copii și prosoapele de hârtie, deoarece pot deteriora ecranul.
    Întrebarea 3 din 6:
    Cum obțin praf de pe ecranul meu TV QLED?
    1. Imagine intitulată Curățați un TV Qled Samsung Pasul 4
    1. Deconectați-vă televizorul. Televizoarele se încălzesc, ceea ce poate face ca procesul de curățare să fie mai dificil. Înainte de a începe, accesați în jos și deconectați televizorul, lăsați-l să se răcească timp de 2 până la 3 minute.
  • 2. Ștergeți ecranul cu o cârpă de microfibră. Utilizați o cârpă curată și uscată de microfibră pentru a șterge ecranul folosind mici mișcări circulare. Fi blând și nu apăsați prea tare pe ecran. Concentrați-vă pe îndepărtarea tuturor prafului și a scamei cu această trecere inițială și nu vă faceți griji dacă vedeți încă câteva semne rămase.
  • 3. Pulverizați apă pe cârpă, apoi ștergeți din nou ecranul. Nu pulverizați direct ecranul televizorului, spritz un pic de apă pe cârpă, astfel încât este umed. Ștergeți din nou ecranul, deplasându-vă ușor în mișcări circulare, astfel încât să nu deteriorați LED-urile. Lucrați-vă calea pe întregul ecran pentru a scăpa de orice mărci și smudges.
  • Întrebarea 4 din 6:
    Cum curățați un ecran TV QLED fără dungi?
    1. Imagine intitulată Curățați un TV Qled Samsung Pasul 7
    1. Uscați ecranul cu o cârpă curată. Dacă ați folosit o cârpă umedă, este important să ștergeți orice apă oprită. Treceți peste ecran încă o dată cu o cârpă nouă, apăsând ușor pentru a absorbi orice apă.
  • 2. Lăsați ecranul să se usuce complet înainte de a vă conecta înapoi. Pornirea televizorului în timp ce este încă umedă, poate provoca uscarea apei pe ecran. În schimb, lăsați televizorul să se usuce la aer timp de aproximativ 15 minute înainte de al utiliza din nou.
  • Întrebarea 5 din 6:
    Cum curățați amprentele digitale de pe un ecran TV QLED?
    1. Imagine intitulată Curățați un TV Qled Samsung Pasul 9
    1. Utilizați un amestec de săpun diluat și apă. Dacă întâmpinați pete dure greu de șters, umpleți un castron cu apă și adăugați câteva picături de săpun. Amestecați cele două împreună și dați cârpa în ea pentru ao obține ușor umedă.
  • 2. Ștergeți amprentele digitale cu pânza. Chiar dacă lucrați din greu pentru a elimina murdăria, du-te ușor și încercați să nu apăsați Super Hard. Du-te în mișcări mici, circulare peste amprente digitale pentru a le scoate de pe ecran.
  • Întrebarea 6 din 6:
    Cum curățați partea din spate a televizorului QLED?
    1. Imagine intitulată Clean A QLED Samsung TV Pasul 11
    1. Utilizați un vid pentru a îndepărta praful. Conectați vidul dvs. și atașați o duză lungă la furtun. Opriți-l și utilizați vidul pentru a scăpa de praf și păr pe spate și părțile laterale ale televizorului. Mergeți încet și cu atenție și încercați să nu vă răscumpărați televizorul prea mult dacă îl puteți ajuta.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar