Cum să vă bucurați de cultura germană

Germania are o cultură diversă cu o istorie bogată, deci este minunat că vrei să afli mai multe despre asta. Puteți începe prin luarea culturii germane în propria casă, urmărind filme sau explorarea culturii online. De asemenea, puteți încerca mâna la învățarea limbii, deoarece aceasta vă va ajuta să înțelegeți mai bine cultura. Alternativ, consultați petele locale germane din zona dvs. sau salvați banii pentru a petrece ceva timp în țara în sine.

Pași

Metoda 1 din 4:
Învățați despre cultura germană în casa dvs
  1. Imaginea intitulată Bucurați-vă de cultura germană Pasul 1
1. Urmăriți filmele germane și emisiunile de televiziune. Chiar dacă televiziunea și filmele nu sunt "viata reala," ei vă pot oferi în continuare o perspectivă asupra culturii germane. Documentarele germane sunt, de asemenea, o modalitate excelentă de a învăța despre viața germană. Puteți găsi toate aceste opțiuni online sau prin intermediul serviciilor de streaming.
  • De exemplu, ați putea încerca seria Netflix-Exclusive Întuneric, care este vorba despre dispariții într-un mic oraș german sau drama din anii 1920, Babylon Berlin. O altă serie, WeisSensee, descrie 2 familii din Berlinul de Est în anii 1980 și 90 de ani.
  • Pentru filme, încercați Panglica albă (DAS WEISSE BAND), un film alb-negru din 2009 despre viața de origine chiar înainte de primul război mondial, sau Nicăieri în Africa (Nirgendwo în Afrika), un film despre o familie evreiască care se deplasează în Kenya în timpul celui de-al doilea război mondial.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de cultura germană Pasul 2
    2. Citiți cărțile germane. Dacă vorbești germană, încercați să citiți cărți în limba germană. Dacă nu ați învățat încă germană, încercați să citiți cărți traduse. Nu veți obține toate nuanțele limbii, dar veți aprecia în continuare cultura germană.
  • Încercați să verificați cărțile germane de la biblioteca locală sau să le căutați printr-un magazin de cărți online.
  • Dacă nu sunteți sigur la care să începeți, întrebați-vă bibliotecar o recomandare. De asemenea, puteți încerca a "Top zece cele mai bune cărți germane" lista sau ceva din acel ilk.
  • Dacă căutați o lucrare clasică, încercați Metamorfoză (Die Verwandlung) de Franz Kafka.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de cultura germană Pasul 3
    3. Gatiți o masă germană tradițională ca Bratwurst și Sauerkraut. Bratwurst este un tip de cârnați germani pe care îl puteți prăji într-o tigaie. Serviți-l cu o parte a cartofilor prăjiți și un dollop de Sauerkraut, și vă puteți bucura de un pic de Germania în casa dvs.
  • În mod alternativ, încercați un mic dejun german, care de obicei constă dintr-o băutură fierbinte, cum ar fi ceaiul, cacao sau cafea și pâine prăjită sau o rolă răspândită cu unt și / sau marmeladă / gem. De asemenea, puteți încerca cârnați sau brânzeturi germane cu micul dejun.
  • O altă opțiune face un desert german, cum ar fi Bienenstich, un tort cu o umplutură cremă de cremă și miere și migdale pe partea de sus.
  • Dacă doriți să încercați alte rețete germane, încercați să verificați o carte de bucate germană din bibliotecă. Ați putea, de asemenea, să cercetați un site ca https: // germanefoods.Org / Rețete /.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de cultura germană Pasul 4
    4. Ridica niște bere germană. Multe magazine de lichior transportă beri internaționale, iar Germania este renumită pentru bere. Unele soiuri pe care le puteți încerca să includeți Pilsner, Weizenbier și Altbier.
  • Berea este de departe cel mai popular alcool din Germania, dar puteți încerca și brandy sau schnapps german.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de cultura germană Pasul 5
    5. Luați în unele artă și muzică germană. Mozart, Bach, Beethovan, Brahms, și Wagner sunt compozitori germani și austrieci, și puteți găsi muzica lor online pentru a asculta gratuit. Pentru artă, verificați unele dintre celebrul amprente din lemn de lemn din Germania, deoarece au o tradiție puternică în această zonă.
  • Pentru mai multe muzică contemporană, încercați să găsiți o stație de radio germană online. Le puteți asculta adesea gratuit. Muzica polka este, de asemenea, quintessențial germană.
  • De asemenea, puteți verifica arta germană, cum ar fi artiștii din 2 dintre cele mai influente grupuri de expresie germane, podul și călărețul albastru.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de cultura germană Pasul 6
    6
    Găzduiește un student de schimb din Germania. Salutând pe cineva din Germania în casa dvs. este o modalitate excelentă de a cunoaște cultura. Dacă lucrați cu o agenție, puteți solicita de obicei unde vine elevul.
  • Desigur, trebuie să fiți dispuși să vă împărtășiți casa dvs. pentru o perioadă de timp, inclusiv alimente, transport și o zonă pentru a dormi. Cu toate acestea, în schimb, obțineți o persoană care probabil va fi mai mult decât dispusă să vă învețe despre cultura lor și care vrea să învețe despre a ta!
  • Metoda 2 din 4:
    Învață germană
    1. Imaginea intitulată Bucurați-vă de cultura germană Pasul 7
    1. Ia o clasă în limba germană abordați elementele de bază. Dacă nu ați învățat niciodată germană, o clasă este un loc minunat pentru a începe. Încercați să verificați un colegiu comunitar local sau chiar un centru cultural local german pentru clase.
    • Asigurați-vă că vă înscrieți pentru clasa începătorului dacă nu ați avut niciodată germană!
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de cultura germană Pasul 8
    2. Găsiți un grup de conversații pentru a vă practica limba germană. Dacă știți niște germani, un grup de conversații este o modalitate excelentă de a solidifica ceea ce știi! Societatea dvs. germană locală poate avea un grup pe care îl puteți alătura sau verifica cu biblioteca locală.
  • Alternativ, încercați să începeți un grup pentru zona dvs. pe social media și invitați oamenii să se alăture. S-ar putea să fiți surprins de câți oameni doresc să vină în practică germană cu dvs!
  • O altă opțiune este să găsiți un partener de limbă străină pentru a discuta cu. Vă puteți conecta la telefon, prin e-mail, pe un site de schimb de limbi sau pe site-ul Penpal sau prin Skype. Le-ai ajuta cu engleza, in timp ce te-ar ajuta cu germana.
  • Este posibil să puteți practica cu vorbitori nativi sau cu alți vorbitori non-nativi care încearcă să învețe limba.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de cultura germană Pasul 9
    3. Încercați o aplicație de predare a limbii. Puteți găsi o varietate de aplicații de limbă concepute pentru a vă învăța cum să vorbiți germană. Unele dintre acestea sunt gratuite, în timp ce altele costă bani. Dacă doriți să vă dați degetele de la picioare, începeți cu o aplicație de taxă ca Duolingo, care vă va ajuta să începeți să vă construiți vocabularul.
  • De asemenea, puteți încerca site-urile care se concentrează pe învățarea germană, prin videoclipuri, jocuri sau tutoriale.
  • Ridicați un dicționar german-engleză pentru a vă ajuta să traduceți cuvintele.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de cultura germană Pasul 10
    4. Ascultați germanul care se vorbește pentru a vă îmbunătăți abilitățile. Indiferent dacă ascultați radioul german, cărțile audio germane, filmele sau televiziunea, auzind limba vorbită vă poate ajuta să o învățați. Filmele și televiziunea vă oferă, de asemenea, o componentă vizuală, care vă poate ajuta să vă dați seama ce se spune.
  • Metoda 3 din 4:
    Vizitarea locurilor și festivalurilor germane locale
    1. Imaginea intitulată Bucurați-vă de cultura germană Pasul 11
    1. Check out un muzeu german local sau un centru cultural. Multe domenii au influență germană și probabil că veți găsi un muzeu cultural german undeva în țara dvs. Încercați să vizitați unul pentru a afla mai multe despre cultură. La un centru cultural, puteți găsi cursuri de limbă, muzică germană, artă germană și informații despre alimentele germane.
    • Pentru a găsi unul în zona dvs., încercați o căutare online. De asemenea, puteți apela Primăria sau puteți verifica cu biblioteca locală pentru a vedea dacă știu despre un centru cultural.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de cultura germană Pasul 12
    2. Patrona un restaurant german local. Dacă locuiți într-un oraș mare sau aproape unul, pot avea un restaurant german. Vizitarea unui restaurant german este ca și cum ați lua o mini-vacanță! Dacă nu sunteți sigur de unde să începeți cu meniul, întrebați așteptarea pentru recomandări.
  • Unele opțiuni populare includ Sauerbratern și cartofi piure, un tip de carne de vită de friptură marinată și schnitzel, prăjituri de porc prăjite, adesea servite cu Sauerkraut.
  • Asigurați-vă că ridicați niște pâine germană gustoasă pe drumul, dacă restaurantul are o brutărie. Dacă nu, căutați o altă brutărie germană în apropiere.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de cultura germană Pasul 13
    3. Participă la un festival german local. Dacă zona dvs. are un patrimoniu german, este probabil să existe un festival german cândva în cursul anului. Octombrie de bere sunt populare (Oktoberfest), și puteți găsi și piețele germane de Crăciun.
  • Începeți să căutați Oktberfests încă din septembrie, deoarece unele zone încep de devreme.
  • Verificați cu societatea dvs. locală germană pentru a vedea ce evenimente se întâmplă în zona dvs.
  • Metoda 4 din 4:
    Călătorind în Germania
    1. Imaginea intitulată Bucurați-vă de cultura germană Pasul 14
    1. Gestionați-vă logistica. Pentru a călători în Germania, veți avea nevoie de cel puțin un pașaport. Atâta timp cât vizita dvs. este mai mică de 90 de zile, probabil că nu veți avea nevoie de o viză de călătorie, deși verificați întotdeauna țara de la.
    • Asigurați-vă că rezervați călătoria dvs. bine în avans pentru cea mai bună selecție și cele mai bune oferte. Uită-te la prețurile biletelor de avion pe site-urile de comparație pentru a găsi cea mai bună ofertă. Puteți de asemenea să rezervați hoteluri pe site-urile de călătorie de comparație.
    • Rețineți că călătoria cu trenul din Germania și din întreaga Europă este destul de ieftină, deci verificați acest lucru ca o opțiune la rezervare.
    • Dacă căutați cazare ieftină, încercați pensiuni sau închirieri de locuințe și cameră. Puteți găsi închirieri printr-un site precum Airbnb.COM.
    • Asigurați-vă că ați verificat datele festivalului. Călătoria va fi mai scumpă în jurul acestor momente, deci notați festivalul datează pe site-urile de călătorie, indiferent dacă intenționați să mergeți în timpul unuia sau nu.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de cultura germană Pasul 15
    2. Explorați castele frumoase frumoase. Castele Spectrează o mare parte din Germania. Notabile sunt cele construite de regele Ludwig, care a iubit povestea ca castele cu o pasiune. Puteți lua un tur al multor castele și obțineți un instantaneu al arhitecturii germane.
  • Regele Ludwig a fost de fapt declarat nebun pentru că a construit atât de multe castele.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de cultura germană Pasul 16
    3. Gustați bere în fiecare regiune. Berea este una dintre cele mai populare băuturi din Germania, iar fiecare regiune are propria sa specialitate. O modalitate de a lua cultura germană este de a încerca beri în fiecare regiune sau de a verifica cel puțin mai multe regiuni.
  • Germania are ceea ce este cunoscut sub numele de Biergartens sau Grădini de Beer. În esență, acestea sunt restaurante în care puteți bea bere și mâncați alimente în afara. Rețineți că de multe ori trebuie să împărtășiți o masă cu alte persoane, deoarece scaunul este de obicei conceput pentru a găzdui grupuri mai mari.
  • În timpul iernii, încercați în loc o pivniță de bere, astfel încât să puteți fi în jos în interiorul unei bere calde.
  • Cu toate acestea, dacă vinul este mai mult stil, Germania are, de asemenea, partea sa de vinăriile și vinurile fine.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de cultura germană Pasul 17
    4. Bucurați-vă de bucătăria locală. Germania este renumită pentru cârnații, pâinea, salarii și cartofi și veți putea găsi aceste alimente pe tot parcursul locului. De asemenea, covriges deasupra listei mai multor alimente preferate de călători, deci asigurați-vă că vă opriți pentru unul la un pub local sau brutărie.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de cultura germană Pasul 18
    5. Ia în un "oras vechi" sau "vechiul sfert." Multe orașe germane au o zonă istorică datând de secole. Uneori, întregul oraș este istoric. Mergeți pe străzile sfințite și pop în și din repere, apoi terminați ziua la un Biergarten.
  • De exemplu, cartierul vechi din Dresda are mai mult de un palat, Casa Semper Opera, și biserica doamnei noastre, toate reperele istorice.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de cultura germană Pasul 19
    6. Explorați frumusețea naturală a Germaniei. De la coasta de nisip către pădurea neagră, germanii iubesc site-urile lor naturale. Puteți vizita unul dintre numeroasele parcuri naționale, să vă săpați degetele de la picioare la plajă sau să faceți schi în munți.
  • Germania este renumită pentru pădurile sale, și, de fapt, aceleași păduri au inspirat multe dintre basmele pe care le cunoașteți astăzi, cum ar fi "Scufița roșie," "Rumpelstiltskin," și "Alba ca Zapada."
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de cultura germană Pasul 20
    7. Ia în istoria țării. Dacă sunteți un Buff de Istorie, Germania are monumente istorice în fiecare colț, inclusiv cele din WWII și războiul rece. Piesele din Zidul Berlinului stau în continuare și puteți lua în memorialul Holocaustului de lângă Poarta Brandenburgului.
  • De asemenea, puteți vizita site-ul Memorial de la Camp de Concentrație Dachau în afara orașului München.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar