Cum să găsiți numărul contului dvs. De card de credit

Dacă aveți un card de credit, este posibil să aveți nevoie să cunoașteți numărul contului dvs. pentru a vă plăti factura sau pentru a vă accesa informațiile. Din fericire, este ușor să găsiți numărul contului dvs. cu sau fără cardul dvs. de credit la îndemână.

Pași

Metoda 1 din 2:
Localizarea numărului de cont de pe card
  1. Imagine intitulată Găsiți numărul contului dvs. de card de credit Pasul 1
1. Găsiți numărul situat pe partea din față a cardului. Numărul cardului dvs. de credit trebuie să fie tipărit, fie embosat în numerele ridicate de-a lungul frontului cardului. Acesta este, de obicei, un număr de 16 cifre, deși poate fi oriunde de la 12 la 19 cifre.
  • Imagine intitulată Găsiți numărul contului dvs. de card de credit Pasul 2
    2. Treceți peste primele 6 numere de pe cardul dvs. Acesta este numărul de identificare al emitentului (IIN), cunoscut și sub numele de numărul de identificare al băncii (BIN). Acest număr îi spune comercianților tipul de card pe care îl aveți și ce bancă ți-a emis cardul. Aceste informații nu sunt considerate parte a numărului contului dvs.
  • Primul număr al IIN depinde de ceea ce compania majoră a cărților de credit a emis cartea dvs. De exemplu, toate vizele încep cu numărul 4, în timp ce MasterCards încep cu 5 sau 2.
  • Imagine intitulată Găsiți numărul contului dvs. de cont de credit Pasul 3
    3. Excludeți ultimul număr pe card. Ultimul număr de pe card este cunoscut ca o cifră de verificare și nu face parte din numărul contului dvs. Procesoarele de carduri de credit utilizează un calcul special cunoscut sub numele de formula Luhn pentru a determina dacă un număr de card este autentic. Formula implică multiplicarea și adăugarea împreună a numerelor cardului dvs. și se adaugă cifra de verificare, astfel încât suma finală să fie divizibilă cu 10.
  • Imagine intitulată Găsiți numărul contului dvs. de cont de credit Pasul 4
    4. Notați numerele rămase pentru a vă găsi numărul contului. Odată ce ați exclus IIN și verificați cifra, numerele rămase vor fi numărul dvs. de cont. Dacă aveți un număr de card de 16 cifre, numărul contului dvs. ar trebui să fie de 9 cifre.
  • Metoda 2 din 2:
    Privind numărul contului dvs. fără card
    1. Imagine intitulată Găsiți numărul contului dvs. de card de credit Pasul 5
    1. Verificați instrucțiunea cardului dvs. de credit dacă obțineți o factură de hârtie. Numărul dvs. de cont poate fi listat cu informațiile dvs. personale în partea de sus a proiectului de lege. Cu toate acestea, din cauza preocupărilor legate de securitate, unele companii de cărți de credit includ doar ultimele 4 cifre ale numărului dvs. de cont pe declarația dvs.
  • Imagine intitulată Găsiți numărul contului dvs. de card de credit Pasul 6
    2. Accesați contul dvs. online dacă aveți această opțiune. Multe companii de cărți de credit utilizează acum banca online ca o opțiune sigură și convenabilă pentru clienți pentru a-și gestiona informațiile.Vizitați site-ul companiei dvs. de credit, conectați-vă și navigați la informațiile despre cont pentru a găsi numărul contului dvs.
  • Dacă nu ați folosit niciodată opțiunea de credit online a companiei dvs. de credit, este posibil să fie necesar să introduceți numărul contului dvs. pentru a crea o autentificare. Dacă este cazul, va trebui să apelați compania de carduri de credit pentru a obține informațiile de care aveți nevoie.
  • Imagine intitulată Găsiți numărul contului dvs. de cont de credit Pasul 7
    3. Sunați compania de carduri de credit. Dacă nu aveți acces la cardul dvs. de credit și nu vă puteți găsi numărul dvs. de cont pe declarația dvs. sau online, apelați compania dvs. de card de credit pentru a obține numărul contului dvs. Numărul pentru compania dvs. de card de credit ar trebui să fie localizat pe factura dvs. sau puteți să vă uitați online pentru ao găsi.
  • Când apelați, probabil că va trebui să furnizați agentului de servicii pentru clienți să identifice informații, cum ar fi numărul dvs. de securitate socială sau numele fetei mamei.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar