Cum să evoluați pe charrmeleon

Charmeleon este unul dintre cele mai dure și mai uimitoare pokémon pe care le veți întâlni vreodată în joc. Charrmeleon evoluează de la Charmander, unul dintre cei trei starter Pokémon pe care îl alegeți la începutul jocului. Charrmeleon este de fapt destul de puternic pentru nivelul său, fiind capabil să utilizeze tehnici de incendiu la nivel înalt, cum ar fi flacrărul. Dar pentru cei care nu sunt familiarizați cu seria, puteți face ca Charmeleon să evolueze într-un Pokémon mult mai puternic, Charizard. Aflați cum prin derularea la pasul 1.

Pași

  1. Imagine intitulată Evoluează Charrmeleon Pasul 1
1. Știți ce tipuri de Pokémon Charrmeleon este slab împotriva. Acest lucru este foarte important atunci când încercați să evacuați Charrmeleon. Ca Pokemon de tip incendiu, este slab împotriva tipurilor de pământ și de piatră, cum ar fi Onix și Dugtro, și tipuri de apă, cum ar fi Squirtle și Gyarados. Charmleon va lua de două ori daunele de la aceste tipuri, deoarece în mod normal devine de la alte tipuri.
  • Dacă utilizați Charmeleon împotriva acestor Pokémon, veți avea un lucru greu de câștigat, reducând astfel punctele de experiență (XP) pe care le puteți câștiga pentru fiecare bătălie.
  • Imaginea intitulată Evolve Charrmeleon Pasul 2
    2. Știți ce tipuri de Pokémon Charrmeleon este cel mai eficient. Atacurile de incendiu sunt foarte eficiente împotriva Pokémon de tip iarbă, gheață, bug- și oțel, provocând de două ori daunele normale.
  • Luptele cu aceste tipuri vor fi mai ușoare și puteți învinge Pokémon de nivel superior, câștigând mai mult XP pentru fiecare bătălie.
  • Imagine intitulată Evolve Charmleon Pasul 3
    3. Nivel Charmleon Up. Odată ce știți cum să utilizați Charrmeleon împotriva altor Pokémon, trebuie să o faceți la nivel. Luptați cât mai multe bătălii, după cum puteți obține XP mai repede.
  • Charrmeleon evoluează în carizardul atotputernic atunci când ajunge la nivelul 36.
  • Imagine intitulată Evolve Charmeleon Pasul 4
    4. Utilizați bomboane rare. Dacă nu doriți să faceți bătălii Pokémon, puteți utiliza întotdeauna bomboane rare pentru a-și mări nivelul. Bomboanele rare sunt elemente în joc care măresc nivelul Pokémon cu 1 punct instantaneu.
  • Puteți obține bomboane rare prin completarea misiunilor sau din interiorul turnurilor de luptă (disponibile numai pentru versiunile mai noi ale jocului).
  • Imaginea intitulată Evolve Charmleon Pasul 5
    5. Nu utilizați pietre de foc. Deoarece Charmleon evoluează de la Charmander, folosind pietre de foc nu va avea niciun efect asupra ei, deoarece pietrele nu pot fi folosite pentru a evolua cu forța un Pokemon Starter.
  • sfaturi

    În afară de a fi eficient împotriva ierbărilor, a gheaței, a bug-a și a oțelului, Charmleon primește, de asemenea, jumătate din daunele atunci când este atacat de aceste tipuri. De asemenea, primește jumătate din daunele atunci când este atacat de un atac de tip incendiu.
  • Charmeleon este un Pokémon de tip incendiu pur. Aceasta înseamnă că atacurile pe care le pot învăța că nu sunt tipul de incendiu sunt foarte limitate.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar