Cum să activați tema întunecată pe gord (keyboard google)

Gord, cunoscut și ca Keyboard Google, este o aplicație virtuală de tastatură dezvoltată de Google pentru Android și iOS. Această tastatură oferă tastarea de alunecare, tastarea vocii și mai multe caracteristici.Grupul oferă, de asemenea, o temă întunecată. Thisewill vă învață cum să activați tema întunecată în Gord!

Pași

  1. Imagine intitulată Widget.jpg
1. Deschideți tastatura goardă. Atingeți comanda rapidă de aplicație "Gord" din sertarul aplicației sau apăsați pe un câmp de text pentru a afișa tastatura.
  • Dacă nu ați instalat deja aplicația Gord pe telefon, mergeți la Google Play Store și descărcați-l gratuit.
  • Imagine intitulată Setări Gord.jpg
    2. Navigați la setările Gordului. Din tastatura virtuală, apăsați lung pe pictograma Emoji și selectați pictograma angrenajului de mai sus. Dacă utilizați comanda rapidă a aplicației Gord, pagina de setări va fi ecranul principal.
  • Alternativ, du-te la Setări > Sistem > Limbi și introduceri > Tastatura virtuala > Grupul Gord.
  • Imagine intitulată Gord-Tema .jpg
    3. Apăsați pe Temă. Va fi a treia opțiune în Setări tablo.
  • Imaginea intitulată Activează tema întunecată pe Gord .jpg
    4. Selectați o temă întunecată. Puteți vedea diferite tipuri de teme întunecate acolo. Apăsați pe Afișați mai multe Opțiunea de a vedea mai multe teme. Selectați tema întunecată pe care doriți.
  • Imagine intitulată Aplicați tema întunecată pe Gord .jpg
    5. Apăsați pe APLICA buton. Dacă doriți să activați bordurile din apropierea cheilor, comutați pe comutatorul gri, chiar peste "Penite cheie" text.
  • Imagine intitulată temă întunecată pe Gord .jpg
    6. Terminat. Tema întunecată vă ajută să evitați evitarea în întuneric și vă salvează viața acumulatorului. Dacă doriți să reveniți tema implicită, navigați prin aceleași setări pentru a alege o altă temă. Ai terminat!
  • sfaturi

    Puteți personaliza tema Gordului cu imagini personalizate. Apăsați pe + butonul de la Temă Setări și alegeți o imagine de pe dispozitiv.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar