Cum să ai grijă de buldogi

Buldogul este un animal de familie bun și se înțelege bine cu alți câini. Cu toate acestea, este nevoie de o pregătire foarte consecventă și timpurie pentru a face acest câine iubitor un mare membru al gospodăriei. Există modalități de a vă asigura că buldogul se potrivește chiar în casa dvs. din momentul în care îl aduceți acasă.

Pași

Metoda 1 din 4:
Obținerea unei îngrijiri adecvate pentru cățeluși
  1. Imagine intitulată Îngrijire pentru buldogs Pasul 1
1. Adoptați catelul dvs. la vârsta corectă. Un catelus buldog poate găsi o nouă casă la opt săptămâni de vârstă. Când adoptați câinele de la un ameliorator sau adăpost, asigurați-vă că câinele a fost dus la veterinar pentru prima sa verificare la șase săptămâni. Dacă câinele nu a fost dus la veterinar, duceți-l imediat la veterinar.
  • La șase săptămâni, VET va determina dacă catelul are probleme de ochi sau urechi, verificați pentru a vă asigura că palatul este în regulă, ascultați inima și plămânii cu un stetoscop pentru a vă asigura că lucrează în mod corespunzător și pentru a verifica burta pentru a vă asigura că există nu sunt hernie.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru buldogs Pasul 2
    2. Deworm cățelul. În timpul primei vizite la VET la șase săptămâni, catelul ar fi trebuit să fie depus. Când îl adopți la opt săptămâni, catelul va trebui să fie deteriorat de două până la trei ori mai mult la opt săptămâni, la 10 săptămâni și la 12 săptămâni.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru buldogs Pasul 3
    3. Ia-ți vaccinarea catelului. În timpul primei vizite de veterinar a câinelui la șase săptămâni, VET ar fi trebuit să-i dea o vaccinare de dezintegrare. După această vaccinare inițială, acesta va fi urmat de două vaccinări de urmărire. Discutați cu medicul veterinar despre momentul în care catelul dvs. are nevoie de vaccinări de urmărire.
  • Obțineți vaccinarea cu rabie a catelusului la vârsta de 12 săptămâni.
  • Catelul dvs. trebuie să fie vaccinat pentru boala Lyme la vârsta de 9 săptămâni, urmată de un al doilea vaccin la vârsta de 12 săptămâni. Câinii care petrec mult timp în afara sau care trăiesc în zone endemice pentru Lyme sunt la un risc crescut de a contracta această boală potențial fatală.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru buldogs Pasul 4
    4. Protejați-vă catelul de la viermii de inimă. Obțineți o prevenire a inimii pentru cățelușul dvs., care este o tabletă lunară. Acest lucru poate fi început la vârsta de opt săptămâni.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru buldogs Pasul 5
    5. Asigurați-vă că catelul dvs. este spayed sau sterilizat. Catelul ar trebui să fie spulger sau sterilat la vârsta de șase săptămâni. Când vă adoptați catelul dvs., asigurați-vă că el este neatred (sau spayed, dacă catelul este o femeie). Dacă nu este, du-l la veterinar pentru a fi sterilizat cât mai curând posibil.
  • Metoda 2 din 4:
    Care se ocupă cu condițiile specifice buldogului
    1. Imagine intitulată Îngrijire pentru buldogs Pasul 6
    1. Știți că buldogii au sindrom brahycefalic. Ca o consecință a structurii lor faciale cu fața împinsă, buldogii sunt considerați brahipefalici. Acest lucru duce la sforăie, sforăie și respirație dificultăți, împreună cu toleranța scăzută pentru exerciții fizice.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru buldogs Pasul 7
    2. Păstrați-vă buldogul răcoros. Din cauza sindromului bracycefalic, buldogul dvs. are probleme cu răcirea prin gâfâind dacă devine prea cald. Buldogii trebuie păstrați în interior dacă este peste 85 de grade Fahrenheit în afara. Din acest motiv, trebuie să vă monitorizați câinele în vremea fierbinte și umedă. Prea multă gâfâie poate provoca umflarea și inflamat căile respiratorii și face greu ca câinele dvs. să respire și chiar provoca accident vascular cerebral de căldură. Un buldog este prea fierbinte când se gâfâie prea mult, care se ridică, făcând sunete ciudate în gât, spumând din gură, luptând de respirație, și arătând o limbă floppy, liberă și decolorată.
  • Nu lăsați niciodată câinele nesupravegheat în vreme caldă. Urmăriți întotdeauna semnele de supraîncălzire. Nu lăsați niciodată buldogul (sau nici un câine) singur într-o mașină în timpul vremii calde sau calde. Acest lucru ar putea duce la moarte.
  • Asigurați-vă că buldog-ul dvs. are undeva se răcească, din lumina soarelui și în aer condiționat pentru a dormi în timpul verii.
  • Dacă buldogul dvs. este supraîncălzită, îndepărtați-l imediat de la căldură. Pune-l în apă rece, toarnă apă rece peste cap și se toarnă apă rece pe labe, mai ales pe tampoanele labe. Dacă nu-l puteți scoate într-o cadă sau la o piscină, pulverizați-l cu apă rece folosind o presiune blândă. Podelele de podea este un loc bun pentru a vă plasa buldog-ul pentru al ajuta să-l răcească. De asemenea, puteți plasa buldogul dvs. de un ventilator care să-l ajute să se răcească. Utilizați-vă mâinile pentru a răspândi blana în jurul valorii de a lăsa o parte din căldura din corpul său.
  • Lăsați-vă buldog-ul să vă spună dacă este prea fierbinte. Ar trebui să poată ști când e prea fierbinte. Acordați atenție semnelor pe care le oferă în timpul vremii calde. Dacă vrea să intre de la o plimbare, ia-l înăuntru.
  • Dacă câinele începe să se supraîncălzească, poate începe să tuse flegma. Acest lucru este normal - totuși, este un semn că câinele dvs. este prea cald și trebuie să fie răcit imediat. Scoateți buldogul de la căldură, puneți sucul de lămâie în gură pentru a scăpa de flegma, puneți un prosop umed pe el și asigurați-vă că bea apă.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru buldogs Pasul 8
    3. Monitorizați exercițiul câinelui. Prea mult exercițiu viguros poate provoca probleme de respirație pentru buldogul dvs. Cu toate acestea, obezitatea poate provoca, de asemenea, probleme de respirație, astfel încât buldogul dvs. încă trebuie să exercite. Doar asigurați-vă că păstrați un ochi pe câinele dvs. pentru a vă asigura că nu se potrivește prea mult sau supraîncălzi în timpul exercițiilor.
  • Când câinele dvs. începe să se angajeze în timpul exercițiului, opriți-l și lăsați-l să se odihnească. Nu faceți ca câinele să facă prea mult exerciții fizice în timpul vremii calde.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru buldogs Pasul 9
    4. Fiți conștienți de alte condiții. Din cauza formei feței câinelui, există și alte condiții care pot apărea. Buldogul dvs. poate avea modele anormale dinții din cauza formei feței. El poate fi, de asemenea, predispus la infecțiile cutanate sau genulele anormale care pot irita ochiul.
  • Câinele dvs. poate fi, de asemenea, predispus la problemele de șold și genunchi.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru buldogs Pasul 10
    5. Păstrați un ochi atent pe buldog. Buldogii sunt încăpățânați și câini ușori. Aceasta înseamnă că buldog-ul dvs. nu vă poate informa dacă este rănit, senzație de rău, foame sau rece. Țineți un ochi pe câine pentru a-l monitoriza. Dacă observați modificări, aflați de ce.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru buldogs Pasul 11
    6. Alăturați-vă Clubului Buldog din America. Prin aderarea la Clubul Buldog local sau național, vă puteți conecta cu alți proprietari de buldog și crescători. Acest lucru vă poate ajuta dacă aveți vreodată întrebări sau aveți nevoie de ajutor cu buldogul dvs. Acest club vă poate ajuta, de asemenea, să găsiți un veterinar care are experiență de tratare a buldogilor, ceea ce este important deoarece buldogii au nevoi specifice de sănătate.
  • Metoda 3 din 4:
    Hrănirea buldogului
    1. Imagine intitulată Îngrijire pentru buldogs Pasul 12
    1. Hrăniți câinele dvs. o dietă echilibrată. Buldogul dvs. va avea nevoie de o alimentație de înaltă calitate, care este echilibrată în cazurile de nutrienți. Citiți lista ingredientelor de pe eticheta alimentară pentru animale de companie. Dacă primele două sau trei ingrediente sunt carne și nu produse secundare din carne, este probabil o hrană de înaltă calitate. Eticheta alimentară pentru câini va da, de asemenea, cantitatea recomandată de alimente pentru a vă alimenta zilnic buldogul. Utilizați o ceașcă de măsurare reală pentru a măsura acest produs alimentar pentru a vă asigura că mănâncă în mod corespunzător pentru dimensiunea, vârsta și nivelul de activitate.
    • De asemenea, puteți solicita crescătorul buldogului sau medicului veterinar pentru sugestiile lor.
    • Deoarece buldogii pot avea sensibilități alimentare, poate doriți să discutați cu medicul veterinar cu privire la faptul dacă o dietă brută ar fi potrivită pentru ei.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru buldogs Pasul 13
    2. Evitați să vă dați buldogul de soia. Când alegeți alimente pentru buldog, nu obțineți alimente care conțin soia. Fermenții de soia și produce o mulțime de gaze în intestin, care pot predispune câinele la umflături, astfel încât cei mai buni cei mai evitați.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru buldogs Pasul 14
    3. Dă-ți câine apă dulce. Întotdeauna amintiți-vă să lăsați apă curată și proaspătă pentru buldog în orice moment. Curățați vasul de apă aproximativ o dată pe săptămână sau chiar mai frecvent. Rularea acestuia prin mașina de spălat vase este o modalitate bună de a steriliza castronul.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru buldogs Pasul 15
    4. Luați în considerare un castron din oțel inoxidabil. Cumpărați un castron de oțel inoxidabil greu. Acest lucru poate ajuta la reducerea roșeață și erupții de la dezvoltarea pe fața dvs. de buldog.
  • Metoda 4 din 4:
    Având în vedere buldogul tău
    1. Imagine intitulată Îngrijire pentru buldogs Pasul 16
    1. Periați-vă câinele. Buldogul dvs. va avea nevoie de o periaj bun cu o perie moale trist o dată pe săptămână. Această periere va elimina fulgiul de păr și de piele și, de asemenea, încurajează circulația bună a pielii.
    • Acest lucru vă va oferi, de asemenea, timp pentru a vă lega cu câinele dvs.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru buldogs Pasul 17
    2. Curățați ridurile. O problemă pe care majoritatea buldogilor îl au este murdăria și drojdia care colectează în pliurile lor de piele. Ridurile ar trebui să fie luate în considerare și șterse după cum este necesar pentru a preveni iritarea pielii și posibilele infecții. Dacă nu reușiți să vă curățați ridurile Bulldog, el poate ajunge cu drojdie sau infecții mirositoare.
  • Utilizați o minge moale de bumbac înmuiată într-o soluție de curățare a urechii sau a ochilor pentru a șterge ușor pliul. Urmați acest lucru printr-o uscare ușoară cu un prosop curat și moale. Nu utilizați peroxidul sau alcoolul deoarece pot irita pielea.
  • Urmăriți prin plasarea amidonului de porumb pe riduri pentru a ajuta la uscarea umidității.
  • Scabele, roșeața sau pielea mâncărime ar trebui să fie, de asemenea, abordate de un medic veterinar dacă persistă după ce au fost urmăriți de câteva zile.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru buldogs Pasul 18
    3. Îndepărtați unghiile câinelui. Ca parte a rutinei de îngrijire, va trebui să Îndepărtați unghiile Bulldog. Cele mai mari probleme este de a evita zgomotul rapid, partea din cuiul în care vor crește vasele și nervii de sânge. Dacă nu sunteți sigur cum să Îndepărtați unghiile, Adresați-vă tehnicianului dvs. medicului veterinar să vă arate cum să faceți acest lucru pe câinele dvs.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru buldogs Pasul 19
    4. Periați dinții câinelui. Periați în mod regulat dinții buldogi. Este nevoie de mai puțin de un minut pentru a face acest lucru și elimină bacteriile și placa de pe suprafața dinților. Periajul vă permite, de asemenea, verificați problemele gurii cum ar fi răni, creșterile sau dinții liberi sau deteriorați.
  • Utilizați doar pastă de dinți câine pe un câine. Puteți achiziționa o periuță de dinți de câine și o pastă de dinți la magazinele de animale de companie sau la clinicile veterinare.
  • Ia câinele dvs. folosit pentru a peria, lăsându-i lingerea pasta de dinți de câine de pe deget. Apoi puneți o pastă mică pe perie și ștergeți-o de-a lungul gingiilor. În fiecare zi încercați să spălați un pic de dinți până când lucrați până la posibilitatea de a percepe toate suprafețele exterioare ale dinților. Nu este nevoie să încercați să periați dinții interiori, deoarece majoritatea placă atacă dinții exteriori.
  • De asemenea, puteți suplimenta periajul cu alimente și dinți formulate dentare care ajută la îndepărtarea bacteriilor și plăcii.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru buldogs Pasul 20
    5. Socializați câinele dvs. Este extrem de important să vă socializați în mod corespunzător buldogul când este un catelus. Acest lucru îl face obișnuit cu alți oameni, câini, animale de companie și situații noi într-o manieră sănătoasă. Din prima zi, introduceți-vă catelul de buldog la oameni, alte animale și câini și situații în afara casei dvs. Luați-l pentru plimbările cu mașina, merge în jurul cartierului și a parcurilor pentru al lăsa să întâlnească oameni noi și de alți câini.
  • Magazinele mari de animale, societățile umane și grupurile comunitare dețin frecvent clase de socializare. Acestea sunt o modalitate excelentă pentru ca puii tineri să se întâlnească cu alte cățeluși într-o manieră sigură și controlată. Pe măsură ce catelul devine mai în vârstă, o clasă de supunere de bază este un supliment bun, plus învață manierele bune de buldog.
  • De asemenea, puteți să vă luați câinele în parcul câinilor.
  • sfaturi

    Nu vă alimentați niciodată buldogul Următoarele alimente: alcool, avocados, ciocolată, struguri și stafide, ceapa, usturoiul, puiul, aluatul de drojdie sau xilitol (găsit în alimentele fără zahăr). Acestea pot să-l facă foarte bolnav sau chiar să-l omoare.
  • Un kong este o jucărie mare pentru un buldog pentru a-și exercita fălcile puternice. Umpleți-l cu unt de arahide sau o mână de hrană uscată pentru al împiedica să se distreze.
  • Avertizări

    Nu vă alimentați niciodată alimentele grase ale bulldogilor, zgârieturile de grăsime sau oasele gătite. Acestea pot provoca probleme intestinale grave cu câinele dvs.
  • Nu loviți niciodată, loviți-vă sau aruncați nimic la buldogul dvs. sau va crește să vă temeți de tine și vă va afecta relația cu buldogul dvs.
  • Evitați oasele grele sau lăsați-vă buldogul de mestecat pe bastoane sau roci grele. Acestea pot sparge sau deteriora dinții sau pot fi înghițiți și blocați în tractul stomacului sau intestinal care duce la intervenții chirurgicale costisitoare.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar