Cum să ai grijă de un buldog englezesc

Cu un aspect iubitor și maniere blând, buldogul englez face un mare animal de companie.Păstrarea sănătății este o provocare datorită multor deficiențe fizice înnăscute.Cu toate acestea, îngrijirea pielii sale va merge mult la menținerea sănătății câinelui.În plus, vă puteți arăta că vă pasă de câinele dvs. de mers pe jos, hrănindu-l o dietă sănătoasă și luându-l pentru verificările regulate ale VET.

Pași

Partea 1 din 4:
Având grijă de pielea câinelui tău
  1. Imagine intitulată Îngrijire pentru un buldog englez Pasul 1
1. Ștergeți între faldurile câinelui cu o ștergere anti-fungică. Deoarece pielea buldogilor englezi este stratificată în falduri, este susceptibilă la boli cum ar fi Intertrigo cu drojdie, o afecțiune care duce la erupții cutanate pe piele.Știri între pliurile câinelui dvs. O dată în fiecare zi va împiedica acest lucru.
  • Alegeți ștergerea corectă pentru pielea câinelui dvs.Utilizați o ștergere anti-fungică netoxică.Încercați să alegeți unul cu multe ingrediente naturale cum ar fi castravetele și musetele de mușețel.
  • Evitați șervețele care au multe substanțe chimice și aditivi.Dacă aveți îngrijorări, adresați-vă medicului veterinar pentru o recomandare cu privire la ce ștergere anti-fungică este cea mai bună pentru câinele dvs.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un buldog engleză Pasul 2
    2. Începeți să curățați mai devreme curățarea pielii câinelui. Dacă așteptați până când câinele dvs. a dezvoltat deja o erupție cutanată în pliurile pielii, va provoca durerea dvs. de câine atunci când pielea este curățată în cele din urmă.Începeți curățarea zilnică cu câinele dvs. din momentul în care este un catelus mic.
  • Familiarizați câinele dvs. cu procesul de curățare, având-o în același loc de fiecare dată când începeți curățarea.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un buldog engleză Pasul 3
    3. Faceți procesul de curățare plăcut pentru câinele dvs.Dacă câinele dvs. vine să asocieze curățarea în piele pliuri cu dureri, slujba dvs. va fi atât de greu și să provoace stresul dvs. nejustificat pentru câine.Dați-vă doggie un tratament atât înainte de a începe procesul de curățare și după finalizarea procesului.În acest fel, câinele va veni să se asocieze că pielea sa curățată cu sentimente pozitive și cunoașterea că va fi recompensată în curând.
  • Cu o mână, părțiți pliurile și utilizați cealaltă mână pentru a aplica ștergeți ușor pe piele înăuntru.Probabil că va trebui să ștergeți aceeași zonă de mai multe ori, mutați ștergerea în suprapuneri de-a lungul faldurilor corpului câinelui.
  • Este posibil să aveți nevoie de mai multe șervețe pentru a finaliza lucrarea, dar câinele dvs. vă va mulțumi și rămâne sănătos.
  • Asigurați-vă că vă ștergeți spatele, burta, picioarele și fața.Pielea sănătoasă a buldogului este netedă și moale.Verificați fața câinelui pentru iritație.Pielea facială ar trebui să fie liberă și în mișcare, dar nu ar trebui să stea de pe față.Verificați burta pentru roșeață sau semne de mâncărime.Dacă sunt prezente, acestea pot fi semne de alergii de primăvară.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un buldog engleză Pasul 4
    4. Păstrați un ochi pentru semne de iritare.Dacă doggie are probleme cu pielea, vă va informa.Dacă vedeți câinele dvs. să zgâri în mod constant, frecarea sau mușcându-se, acesta este un semn că pielea câinelui dvs. este iritată.Mirosuri urâte - în special cele care emană de pe față, înghițite, urechi și stomac - ar putea fi, de asemenea, semne de piele iritată.S-ar putea să observați, de asemenea, o evacuare brună care iese din între pliurile pielii câinelui.
  • Când observați că pielea câinelui dvs. poate fi iritată, investigați de ce și luați pași proactivi pentru a rezolva problema.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un buldog englez Pasul 5
    5. Contactați medicul veterinar.Dacă nu vă puteți ajuta buldogul cu problemele de piele iritante, în ciuda eforturilor dvs., contactați medicul veterinar.Veterinarii sunt special instruiți pentru a face față unor probleme severe precum pielea infectată, mâncărime și uscată.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un buldog engleză Pasul 6
    6. Scăldați câinele o dată sau de două ori pe an.Dacă vă scăldați câinele mai frecvent, ați putea elimina uleiurile naturale care își protejează pielea.Desigur, dacă câinele dvs. începe să miroasă sau are un Romp în noroi, scăldatul este singura opțiune.În general, totuși, evitați să vă îmbătați adesea câinele.
  • Utilizați șampon fără lacrimă și lucrați în pliurile de piele ale câinelui când faceți baie.Acum șamponul și lăsați-l să stea un minut sau două înainte de clătire.
  • Partea 2 din 4:
    Hrănirea buldogului
    1. Imagine intitulată Îngrijire pentru un buldog engleză Pasul 7
    1. Hrăniți frecvent catelul.Tinerii buldogi au nevoie de mai multe mese mici pe tot parcursul zilei.Catelul tău ar putea fi nevoie să mănânce de până la patru ori pe zi ca un catelus.Câinele dvs. va crește greutatea rapidă - posibil cu până la șapte până la opt ori greutatea la naștere - în primele douăsprezece luni de viață.Puii au nevoie, în general, de aproximativ 20-70 de calorii pe kilogram de greutate corporală.De exemplu, dacă puii dvs. cântărește zece kilograme, va avea nevoie între 200 și 700 de calorii în fiecare zi, în funcție de nivelul de activitate.
    • Nu lăsați doar mâncare pentru cățelușul tău. Chiar dacă trebuie să mănânce mai frecvent decât un buldog adult, este încă susceptibil de supraalimentare.Îndepărtarea bolurilor de alimente după ce catelul dvs. a terminat o va păstra sănătoși.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un buldog engleză Pasul 8
    2. Schimbați încet dieta câinelui.Nu schimbați dieta buldogului până când nu este de cel puțin trei până la patru luni.După obținerea buldogului dvs. (de orice vârstă), așteptați cel puțin două săptămâni înainte de a-și schimba dieta.După două săptămâni, introduceți treptat alimente noi în dieta sa și alternarea alimentelor noi cu dieta sa standard.Monitorizați reacția câinelui.Dacă are scaun moale sau excesiv, comutați înapoi la dieta veche, încercați din nou mai târziu pentru a introduce un alt aliment nou după încă două săptămâni.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un buldog englez Pasul 9
    3. Hrăniți-vă buldogul pentru adulți mai mult pe măsură ce se maturizează.Nevoile calorice ale buldogului dvs. vor depinde de vârsta și de nivelul de activitate.După aproximativ 18 luni, buldogul dvs. trebuie tratat cu nutriție ca adult.Câinii mai în vârstă au nevoie de obicei de aproximativ 937 de calorii pe zi.Buldogii tipici adulți au nevoie de aproximativ 1.145 de calorii în fiecare zi.Un buldog englez foarte activ ar putea avea nevoie de aproximativ 1.300 de calorii într-o zi.
  • În timp ce puii necesită patru mese în fiecare zi, un adult va mânca de obicei doar de două ori pe zi.
  • Utilizați eticheta nutriției pe hrana dvs. de câine pentru a calcula câte calorii iau doggie.
  • Bulldogii adulți pot cântări oriunde de la 45 la 55 de lire sterline, cu toate acestea, greutatea ideală a fiecărui câine variază în funcție de dimensiunea cadrului. Aflați-vă la scorul corpului dvs., astfel încât să puteți monitoriza capacul de grăsime peste coada și coloana vertebrală a câinelui și puteți scădea rația, dacă este necesar. Discutați cu medicul veterinar despre cât de mult ar trebui să cântărească animalul de companie.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un buldog englez Pasul 10
    4. Hrăniți-vă buldogul o dietă nutritivă.Buldogul dvs. ar trebui să primească un echilibru sănătos de proteine, carbohidrați, grăsimi, vitamine și minerale.Există multe alimente comerciale pentru câini disponibile, care vă pot satisface câinele și unele alimente pentru câini care sunt proiectate special pentru buldogi.Căutați un hrană pentru câini care nu este hrănitoare și vă adresați medicului dumneavoastră dacă aveți preocupări specifice cu privire la ceea ce mănâncă câinele dvs.
  • Evitați alimentele de câine care sunt carbohidrați predominant ca porumbul și zahărul.
  • Alimentele de câine care includ conținut ridicat de proteine ​​și carbohidrați rece, ca cartofi dulci și orz sunt alegeri bune.
  • Hrăniți câinele dvs. atât alimente, cât și apă din boluri din oțel inoxidabil.Nu utilizați plastic.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un buldog engleză Pasul 11
    5. Păstrați-vă buldogul într-o greutate sănătoasă.Dacă buldogul dvs. este supraponderal, poate avea probleme de inimă, șold și respirație mai târziu în viață.Obezitatea crește, de asemenea, șansele câinelui dvs. de a dezvolta cancer la până la 20%. Puteți să vă păstrați greutatea prin hrănirea numai a meselor moderate și oferind oportunități pentru un exercițiu de lumină obișnuit, cum ar fi mergeți la plimbare la parc sau rompi la parcul de câine local.
  • Hrăniți-vă bulldog-ul mic kibbles, astfel încât să mănânce încet.Acest lucru va împiedica atât supraalimentarea, cât și gazul.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un buldog în limba engleză Pasul 12
    6. Dați câinelui dvs. o varietate în dieta sa.În timp ce resturile de masă pot afecta adesea o burtă a buldogului, există multe modalități de a include alimente noi și de a face schimbări distractive la mesele câinilor dvs.De exemplu, buldog-ul dvs. ar putea să vă bucurați de picături de scorțișoară de mere.
  • Pentru a face picături de scorțișoară Apple, veți avea nevoie de un măr mare, un sfert de ceașcă de miere, o jumătate de ceașcă de apă, o jumătate de linguriță de scorțișoară, o ceașcă de ovăz, una și jumătate de cesti de făină, plus o optime de a ceașcă de făină.
  • Preîncălziți cuptorul la 350 de grade Fahrenheit și mângâia mărul în bucăți mici.Combinați biții de mere, apa, fulgiul de ovăz și scorțișoară într-un aluat prin amestecarea împreună într-un castron mare de amestecare.Plasați linguri individuale ale aluatului pe o foaie de coacere neregulată, spart aproximativ două centimetri distanță.
  • Plasați opta ceașcă de făină într-un castron mic.Frecați fundul unei pahare cu fund plat în făină și ștampilați lingurile de aluat în jos pe foaia de copt.
  • Coaceți timp de cincisprezece minute, apoi îndepărtați și flip fiecare scorțișoară de măr.Coaceți încă cincisprezece minute.Apoi, reduceți căldura și coaceți timp de treizeci de minute la 325 grade Fahrenheit.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un buldog engleză Pasul 13
    7. Evitați alimentele toxice.Există multe alimente pe care oamenii găsesc yummy, dar sunt toxice pentru buldogi.De exemplu, strugurii, stafide, bere, aluatul de pâine brută, ciocolată sau orice alt fel de cofeină, usturoi și ceapă nu ar trebui să fie niciodată consumate de câini.Buldogii englezi, ca toți câinii, ar trebui să evite în special alcoolul, strugurii și stafidele.
  • Alimentele care nu sunt nonfatatale, dar pot irita buldogul dvs. includ mazăre, fasole, lapte și alimente grase sau picante.
  • Partea 3 din 4:
    Îngrijirea ochilor câinelui tău
    1. Imagine intitulată Îngrijire pentru un buldog engleză Pasul 14
    1. Verificați adesea ochii câinelui.Există multe probleme care se pot dezvolta în ochii câinelui tău.Uită-te îndeaproape la ochii câinelui tău în fiecare zi și monitorizează orice schimbări neobișnuite.Ștergeți biții crud sau Goop care se acumulează adesea în colțurile ochilor buldogilor.Dacă observați un strat de crustă greu și o ochi excesiv de fugi, du-l la un veterinar.
    • Dacă pleoapele câinelui dvs. se rostogolesc spre interior, ar putea avea entropie, o afecțiune care poate duce la ruperea, scuturarea și ulcerul în ochi.
    • Dacă pleoapele câinelui dvs. sunt îndoite sau par să se rostogolească, câinele dvs. ar putea avea ectropion.Câinele dvs. ar putea afișa semne de ochi uscați prin clipește cu o frecvență neobișnuită.
    • Dacă observați oricare dintre aceste simptome sau orice alte probleme de ochi neobișnuite în câinele dvs., duceți-o imediat la un veterinar.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un buldog engleză Pasul 15
    2. Hrăniți-vă alimentele câinilor înalte în beta-caroten.Beta carotenul întărește ochii.Alimentele bogate în beta-caroten sunt greu de găsit în hrană pentru câini.Cu toate acestea, adăugarea de mici porțiuni de alimente bogate în beta-caroten la dieta câinelui vă poate păstra ochii sănătoși.Cartofi dulci și morcovi, de exemplu, sunt surse bune de beta caroten și câinii le iubesc.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un buldog engleză Pasul 16
    3. Uită-te la cherry ochi.Cherry Eye este o problemă comună în limba engleză Bulldogs.Umflarea roșie este o glandă de lacrimă care a poruncit înainte. Ar trebui să fie bine întreprinse lubrifiate pentru a preveni infecțiile secundare.În timp ce nu provoacă, de obicei, durere pentru câinele dvs. imediat, dacă se infectează, poate.
  • Pentru a trata ochiul de cireșe, ia-ți câinele la veterinar. Ei vor recomanda cel mai bun curs de tratament pentru cainele dvs, indiferent daca este o procedura chirurgicala, cum este de obicei recomandat sau pur si simplu vã arata cum sa pastrezi glanda lubrifiat.
  • Câinii opt săptămâni sau mai tineri primesc, de obicei, cireșe.La câinii mai în vârstă, chirurgia poate fi necesară pentru a corecta ochiul de cireșe. Această procedură implică repoziționarea glandei înapoi în locul său original.
  • Partea 4 din 4:
    Participarea la sănătatea generală
    1. Imagine intitulată Îngrijire pentru un buldog engleză Pasul 17
    1. Oferiți exerciții de lumină pentru câinele dvs.Bulldogii englezi sunt notorii animale cu nivel scăzut de energie.Totuși, ei necesită exerciții pentru a rămâne sănătoși și angajați.Luați câinele pe plimbări scurte în jurul blocului cât mai des posibil.Pe măsură ce câinele dvs. construiește rezistență, extindeți lungimea plimbări.Când vremea este urâtă, aruncați o minge pentru câinele dvs. pentru a urmări, sau jucați remorcherul cu el în interiorul casei.
    • Oferind câinelui dvs. o șansă de a vă deplasa, de asemenea, vă oferă și timpul dvs. de câine pentru a le lega.
    • Câinele dvs. s-ar putea bucura, de asemenea, de a juca cu alte câine la parcul de câine local.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un buldog engleză Pasul 18
    2. Fiți răbdători când vă antrenați buldogul englez.Ele pot fi instruite, dar obținerea de acolo poate fi dificilă.Începeți încet când vă antrenați buldogul englez.Nu vă așteptați să învățați trucuri cât de repede ca și ceilalți câini.Practicați un truc pentru o perioadă scurtă de timp în fiecare zi - zece până la cincisprezece minute pe sesiune - și păstrați-vă la ea.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un buldog englez Pasul 19
    3. Nu vă depășiți câinele.Bulldogii englezi au niveluri mai mici de energie decât alți câini.Corpurile lor mici se comportă bine atunci când merg pe plimbări scurte sau jucând în jurul casei, dar au un timp greu să alerge pe distanțe lungi sau să se angajeze în exerciții viguroase. Bulldogii englezi au aplatizat nasul aplatizat și, astfel, consideră că este mai greu să respiri. Este important să fii precaut în vreme caldă, deoarece sunt predispuși la accident vascular cerebral. Luați-le pe plimbări blânde în părțile răcoroase ale zilei, lipiți la umbră și le oferiți cu multă apă. Lucrați în limitele a ceea ce vrea câinele dvs. să facă.Dacă se potrivește puternic sau pare letargic, nu îl împingeți pentru a rula în jurul valorii sau exerciții.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un buldog englez Pasul 20
    4. Neutru sau spay câinele.Câinii care sunt sterilați sau spionați sunt mai puțin agresivi și mai ușor de controlat decât câinii care nu sunt.Un câine neuterat / spayed este mai concentrat asupra dvs. decât alți câini și se simte mai puțin obligat să-și dovedească dominația sau altor câini.Discutați cu medicul veterinar despre configurarea unei întâlniri pentru a vă Uter / Spay câinele.
  • NEATING / SPAYING are multe alte beneficii pozitive, cum ar fi ca taxe de licențiere mai mici, șanse reduse pentru tulburări de prostrate și șanse reduse pentru cancerul testicular.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un buldog englez Pasul 21
    5. Păstrați-vă câinele răcoros.Bulldogii englezi au sisteme respiratorii slabe și au o mai mare dificultate de respirație în vreme caldă și umedă.În timpul sezonului fierbinte, păstrați-vă câinele în aer condiționat.Monitorizați-vă câinele atunci când se joacă în afara zilelor fierbinți pentru a vă asigura că nu se obosesc.Nu lăsați câinele într-o casă fierbinte sau o mașină.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un buldog engleză Pasul 22
    6. Dă-ți o mulțime de atenție și dragoste.Buldogii prosperă atenția de la proprietarii lor și va contribui la forma unei legături care va dura atâta timp cât trăiește buldogul dvs.Lăsați câinele să se îmbolnăvească cu tine.
  • sfaturi

    Această rasă face cel mai bine în climă ușoară, deoarece este foarte susceptibilă la vreme caldă sau rece.
  • Dacă cumpărați de la un ameliorator, cereți un catelus ecranat pentru displazia șoldului cu părinții care nu au fost afectați de această afecțiune. Din păcate, buldogii sunt mai probabil decât orice alt câine să aibă displazie de șold.
  • Bulldogii englezi nu sunt foarte activi, iar un apartament sau o casă fără o curte se va potrivi cu ei.
  • Avertizări

    Nu vă alimentați câinele dvs. orice resturi de masă.
  • Feriți-vă de căderea pentru un catelus drăguț mic. Dacă primiți un buldog în limba engleză, fiți conștienți de o scurtă durată de viață, riscuri ridicate de sănătate, slobbering și diverse alte probleme.Cumpărați de la un crescător responsabil, foarte apreciat.Acest lucru va costa mai mult, dar vă va economisi bani din problemele medicale pe drum.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar