Cum de a alege un cadou pentru un bucătar

Darul de dăruire poate fi înclinat chiar și cea mai generoasă persoană. Dacă primiți un cadou pentru un bucătar sau un bucătar, este o idee minunată să le aduceți ceva de gătit. Restrângeți alegerile dvs. Andreep o minte deschisă. Prin imaginarea a ceea ce nu au și având în vedere ceea ce au nevoie, vă puteți asigura că darul dvs. este unic și memorabil.

Pași

Metoda 1 din 3:
Restrângeți alegerile dvs
  1. Imaginea intitulată supraviețuiește ca o persoană intelectuală înzestrată Pasul 2
1. Vorbește cu ei despre lucrurile pe care le lipsesc. Pentru a evita evidența intențiilor dvs., începeți conversația cu mici discuții, apoi puneți întrebări despre bucătăria lor. Ascultați-le în mod activ și luați o notă specială de orice frustrare pe care o au din cauza echipamentului lipsă. De exemplu, s-ar putea plânge de lipsa de plăci de tăiere, cuțite sau alte echipamente de bucătărie. Toate aceste lucruri vă pot ajuta să creați o listă mentală de lucruri pe care le pot avea nevoie.
  • Întrebați-le despre echipamentul de bucătărie lipsă spunând, "Cum merge munca? Totul merge bine? Bucătăria dvs. lipsește orice?"
  • Imagine intitulată Cumpărați un mixer de bucătărie Pasul 2
    2. Găsiți modele mai noi și actualizați uneltele existente. În timp ce bucătarii pot avea mai multe echipamente de gătit decât persoana obișnuită, nu înseamnă că toate echipamentele lor sunt în stare perfectă. Luați notă de orice cuțite plictisitoare, plăci de tăiere deformate sau o vară spartă. Dacă bucătarul are un set de cuțit personal, dar un caz vechi și haggard, ia în considerare cumpărarea unui caz de transport de calitate superioară. Analizați calitatea echipamentului curent și vedeți dacă puteți găsi alternative de calitate mai bune.
  • Alte lucruri pe care le puteți actualiza includ noi vase și tigăi din un material mai bun, un aragaz lent mai avansat sau mănuși de cuptor din piele de înaltă calitate.
  • Vasele și tigăi pot fi făcute dintr-o vastă varietate de materiale, inclusiv fontă, cupru și oțel carbon. Luați în considerare obținerea uneia dintre aceste variații mai scumpe pentru un cadou impresionant.
  • Imaginea intitulată Prevenirea accidentelor în bucătăria Pasul 4
    3. Uită-te în bucătăria lor pentru echipamente sparte sau vechi. Achiziționarea unui cadou pentru un bucătar este la fel de ușor ca și oferirea unei vizite la cină. Sugerează o gunoi sau o adunare socială, astfel încât să puteți participa împreună la gătit împreună. Luați un inventar mental al bucătăriei și obiectelor care pot lipsi.
  • Pentru a cere un ghivece, puteți spune ceva, "Mă întrebam dacă te-ai interesat de un Potluck la casa ta. Din moment ce sunteți bucătarul, m-am gândit că ai toate lucrurile pe care trebuiau să le încălzim și să pregătească mâncarea."
  • Uneori, un set de cuțit sau un set de cuțit va avea o bucată lipsă deoarece a rupt sau a fost pierdut. Aceasta este o oportunitate excelentă de a-și finaliza setul.
  • Imaginea intitulată Puneți bani pe un card cadou Pasul 3
    4. Luați în considerare obținerea unui card cadou. Dacă sunteți total nesigur de ce să obțineți prietenul dvs. de bucătar, le puteți obține un card cadou, astfel încât să poată obține bucătația de care au nevoie. Găsiți magazine de vase în jurul valorii de unde trăiesc sau le primesc un card cadou pe care îl pot utiliza online. De asemenea, puteți căuta carduri cadou de restaurant pe care le pot folosi pentru a obține o masă gratuită și pentru a le oferi o pauză de la bucătărie. Gândiți-vă la tipurile de alimente pe care le place și cumpără un card cadou pentru un restaurant pe care îl bucură.
  • Când obțineți un card cadou, este întotdeauna bine să scrieți o notă de însoțire.
  • Unele dintre cele mai bune magazine de vase includ Fanthe`s în Philadelphia, blocul de tocare din Chicago, însoțitor de bucătărie în Brooklyn și Hardisty`s în Santa Rosa.
  • Imaginea intitulată supraviețuiește ca o persoană înzestrată intelectuală Pasul 19
    5. Întrebați-le ce ar dori. Dacă nu aveți nevoie să vă păstrați darul o surpriză, întrebându-i este cea mai directă modalitate de a înțelege ce doresc. Dați-le un apel la telefon sau să le întrebați în persoană. Destinatarul nu vă poate dori să le obțineți ceva legat de gătit, așa că fiți pregătit pentru orice.
  • Puteți să întrebați spunând, "Hei, ziua ta de naștere vine. Ce vrei pe ea?"
  • Metoda 2 din 3:
    Obținerea ceva unic
    1. Imagine intitulată Dehidratați alimentele Pasul 2
    1. Luați în considerare obținerea unui deshidrator. Un deshidrator este un cadou minunat, deoarece mulți bucătari și bucătari nu au una. Un deshidrator utilizează temperaturi scăzute pentru a extrage apa din fructe, legume și carne pentru a vă oferi o versiune uscată a alimentelor.
    • Un deshidrator poate costa oriunde de la 30 la peste 400 de dolari.
    • Brandurile de deshidratoare includ Nesco, Waring și Presto.
    • Puteți crea jetoane de carne de vită și kale cu un deshidrator.
  • Image intitulată act când un coleg devine șeful tău pasul 3
    2. Căutați echipamente care pot face gătit mai ușor. Există gadget-uri mai mici care sunt unice, dar pot ajuta bucătarii să accelereze procesul de sarcini tipice, cum ar fi cartofi sau tăierea unei legume specifice. Alte instrumente pot integra cu tehnologia, cum ar fi un termometru de bucătărie care vă poate atașa telefonul smartphone. Multe dintre aceste gadget-uri pot fi găsite online sau la magazinele de gătit.
  • Alte instrumente includ un clip pe filtru, selemente de sac sau slice de legume speciale.
  • Imagine intitulată Cumpărați Valentine perfecte
    3. Achiziționați un ingredient scump. Anumite ingrediente sunt un vis pentru mulți bucătari, dar sunt prea costisitoare pentru a cumpăra în mod regulat. Luați în considerare achiziționarea unuia dintre aceste ingrediente scumpe sau rare pentru bucătarul pe care îl aveți în minte. Exemplele includ trufele albe italiene, carne de vită și caviar.
  • Numai magazinele de produse alimentare de specialitate de specialitate vinde unele dintre cele mai scumpe ingrediente.
  • Imaginea intitulată se adaptează la pasul alimentar picant 5
    4. Uită-te la achiziționarea condimente exotice. Anumite mirodenii, cum ar fi turmericul și șofranul, sunt scumpe și uneori greu de obținut. Căutați magazine de condimente de specialitate în zona dvs. sau căutați online pentru întreprinderile care le transportă. Alte mirodenii pe care le puteți căuta includ scorțișoară proaspătă, cardamom și cuișoare.
  • Cele mai scumpe șofran spaniol costă aproximativ 20 de dolari pentru 2 grame.
  • Imagine intitulată Cumpărați vinul pentru un cadou Pasul 4
    5. Luați în considerare obținerea unui vin rar. Dacă bucătarul pe care îl cumpărați un cadou pentru băuturi, atunci ar trebui să vă gândiți să le luați o sticlă rară sau scumpă de vin. Vizitați un vin de specialitate sau un magazin de băuturi alcoolice în zona dvs. și căutați vinul care ar fi potrivit pentru această ocazie.
  • Vinurile de cadouri extraordinare includ semnătura Chappellet 2010 Cabernet Sauvignon, 2010 Château Faigeau Montagne Saint-Emilion, iar Kenneth Volk din 2009.
  • Metoda 3 din 3:
    Achiziționarea cadoului
    1. Imagine intitulată Scrierea obiectivelor personale Pasul 17
    1. Îngustați lista în jos la lucrurile din bugetul dvs. Odată ce aveți o idee despre lucrurile pe care doriți să le obțineți bucătarul, scrieți sau introduceți o listă, astfel încât să vă puteți organiza gândurile. Faceți cercetări pe fiecare cadou și determinați ceea ce se încadrează în bugetul dvs. Încercați să rămâneți într-o gamă de prețuri corespunzătoare, în funcție de relația dvs. cu bucătarul. De exemplu, dacă se află în familia dvs. imediată sau din cealaltă semnificativă, este posibil să doriți să cheltuiți mai mulți bani decât dacă bucătarul a fost o cunoștință.
  • Imagine intitulată Cumpărați un cadou pentru iubitul dvs. Pasul 1
    2. Alegeți un cadou pe care nimeni altcineva nu îl va primi. Discutați cu oamenii care sunt aproape de bucătar și le întrebați ce primesc. Evitați duplicarea cadourilor sau obținerea lor o versiune diferită a aceluiași cadou. Scopul este de a obține ceva unic și semnificativ. Gândiți-vă la lucrurile pe care le-ați vorbit și cumpărați ceva care se poate referi la experiențele dvs.
  • Imagine intitulată Cumpărați un cadou pentru iubitul dvs. Pasul 11
    3. Permiteți suficient timp pentru expediere atunci când comandați online. Dacă achiziționați cadourile dvs. online, veți dori să vă asigurați că vă dați ordinului suficient timp să trimiteți și să ajungeți la casa dvs. Feriți-vă de sezonul de vacanță, deoarece adesea lucrurile pot vinde sau întârzia întârziate. Dați-vă un timp amplu înainte de a da darul pentru a compensa orice întârziere neașteptată.
  • Ordinea medie la timpul de livrare în timpul sărbătorilor este de 6.7 zile.
  • Imagine intitulată Decorează biroul dvs. Pasul 27
    4. Faceți o căutare online pentru a găsi magazine care vinde produsul. Uită-te online pentru locațiile magazinului fizic dacă nu doriți să comandați cadoul online sau nu aveți suficient timp pentru a aștepta transportul maritim. Dacă aveți deja o idee despre ce fel de cadou doriți să obțineți, dați magazinului un apel pentru a vă asigura că au produsul în stoc.
  • Imaginea intitulată Răspunde la
    5. Obțineți o chitanță de cadouri. Când achiziționați cadoul, cereți-vă să primiți o chitanță de cadouri. O chitanță de cadou nu va afișa prețul cadoului, dar va permite receptorului să-l returneze. O primire cadou un plan de asigurare mare în cazul în care au deja ceea ce le-ai obținut sau cineva le primește același cadou.
  • Întrebați casierul spunând, "Acesta este un dar pentru cineva. Te superi tipărirea unei chitanțe de cadouri?"
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar