Cum să afli ce ai pentru crăciun

Toată lumea știe că e greu să aștepți ca darurile tale de Crăciun să vină. Cu toată entuziasmul pe care îl aduce sezonul de vacanță, timpul de nefuncționare pe care îl aveți se pare că merge de zece ori mai lentă decât în ​​mod normal. Căutarea cadourilor dvs. de Crăciun devreme nu este cea mai bună idee, dar dacă trebuie, iată câteva moduri pe care le puteți face.

Pași

Metoda 1 din 3:
Găsirea prezentului dvs
  1. Imagine intitulată Aflați ce aveți pentru Crăciun Pasul 1
1. Evitați să vă prindeți când căutați prezentul dvs. Aceasta este cea mai importantă parte a cadourilor de Crăciun. Dacă altcineva, în special gifterul, vă găsește să vă loviți, probabil că vor fi foarte supărați de ea și ei pot lua darurile dacă sunt extrem de supărați. Prin urmare, ar trebui să căutați doar cadouri atunci când știți că nu veți fi prinși.
  • De exemplu, un moment bun pentru Snoop este atunci când aveți câteva ore singur la domiciliu, sau dacă iubitul dvs. este foarte ocupat cu ceva într-o altă parte a casei.
  • Asigurați-vă că aveți un loc de a vă ascunde dacă se întorc în camera pe care o căutați sau cel puțin o scuză bună pentru a le oferi despre de ce vă aflați acolo în primul rând.
  • Dacă vă căutați darul la casa altcuiva, atunci ar trebui să faceți acest lucru dacă sunteți sigur că persoana nu vă va deranja să fiți acolo. În nici un caz nu ar trebui să vă rupeți în casa cuiva pentru a căuta cadouri.
  • Imaginea intitulată Aflați ce aveți pentru Crăciun Pasul 2
    2. Pregătiți-vă să căutați bine acasă. Unii oameni sunt foarte inteligenți când vine vorba de a ascunde lucrurile și pot fi aranjate haine, pungi sau pături peste daruri. Ei pot ști exact cum sunt aranjați și va fi evident dacă se întorc și sunt aranjați diferit. Faceți o fotografie rapidă a zonei înainte de a începe să mutați lucrurile în jur.
  • Când ați terminat căutarea, utilizați imaginea pentru a plasa totul exact așa cum a fost.
  • Nu uitați să ștergeți fotografia! Dacă persoana care vă oferă darul vede imaginea, ei ar putea să-și dea seama ce făceai.
  • Imagine intitulată Aflați ce aveți pentru Crăciun Pasul 3
    3. Începeți prin căutarea în cele mai evidente locuri pentru darul dvs. Dacă sunteți observatori, ați putea ști deja unde gigterul tinde să ascundă lucrurile pe care nu le doresc să găsești. De exemplu, sub pat în dormitorul lor sau în dulap.
  • Dulapurile din sala și rafturile mari sunt, de asemenea, locuri bune.
  • Nu uitați să căutați în subsol și / sau la mansardă.
  • Încercați să vă gândiți la locuri unde nu mergeți în mod normal. Dacă trăiți cu persoana care vă dau darul și știu că nu vă veți mai merge în camera de spălătorie, ar fi putut ascunde ceva acolo.
  • Imagine intitulată Aflați ce aveți pentru Pasul de Crăciun 4
    4. Căutați locuri mai puțin evidente pentru darul dvs. Gifterul se poate gândi foarte atent la cum să vă ascundeți darurile, astfel încât acestea să fie în locuri unde nu v-ați gândi niciodată să ascundeți nimic.
  • Uită-te în camera lui Sibling, dacă trăiești cu ei, precum și cu al tău. Dacă gigterul este cu adevărat inteligent, ei ar putea chiar să vă ascundă darul în camera voastră. De exemplu, ei i-ar fi ascuns pe un raft ridicat pe care nu îl puteți vedea ușor sau la atingere.
  • Dacă aveți o magazie sau un garaj în aer liber, ar trebui să priviți și acolo. Acest lucru pare probabil ca un loc bun ascunse dacă nu petreceți prea mult timp să faceți treburile externe.
  • Nu uitați să căutați în trunchiul mașinii! Oamenii au lăsat adesea cadouri acolo pentru puțin timp înainte să-i furișeze în casă.
  • Imagine intitulată Aflați ce aveți pentru Crăciun Pasul 5
    5. Căutați în saci de cumpărături și valize. Prezentele dvs. sunt puțin probabil să fie înfășurate dacă Crăciunul este încă la câteva săptămâni. Prin urmare, ar trebui să priviți în interiorul unor pungi de cumpărături pe care le găsiți în timpul căutării dvs.
  • Dacă întâlniți o valiză, priviți și acolo! S-ar putea să fi crezut că acest lucru este un loc ascuns inteligent.
  • Imagine intitulată Aflați ce aveți pentru Crăciun Pasul 6
    6. Căutați biroul lor pentru cadoul dvs. Dacă persoana care vă oferă darul are propriul birou la locul de muncă, sau dacă își dețin propria afacere, ar putea să vă ascundă darurile la locul de muncă.
  • Nu introduceți biroul lor fără permisiune! Mai ales dacă nu este afacerea lor, puteți fi prinși și vă puteți obține și gigorul într-adevăr foarte mari.
  • Dacă aveți șansa de a merge la biroul lor cu ei, umblați ocazional în jurul biroului lor pentru a vedea dacă observați ceva. Probabil că nu veți putea să căutați prea mult și probabil că nu este o idee bună să încercați cum ați putea intra în mod neintenționat în proprietatea altcuiva.
  • Imagine intitulată Aflați ce aveți pentru Crăciun Pasul 7
    7. Verificați încasările pentru lucrurile pe care le-ați cerut. Dacă nu găsiți darurile, este posibil să găsiți chitanțe. Căutați în sertare de bucătărie, unde poșta este de obicei păstrată, precum și în portofele și portofele.
  • Dacă te uiți în portofel, asigurați-vă că ați pus totul înapoi așa cum a fost. Asigurați-vă că niciunul dintre banii nu cade, deoarece este probabil să observe numerar lipsă.
  • Imagine intitulată Aflați ce aveți pentru Pasul de Crăciun 8
    8. Căutați lista dvs. de Crăciun pentru articole care au fost traversate. Dacă ați scris o listă de dorințe pentru Crăciun și le-ați dat-o, încercați să găsiți asta. Ar putea fi în pungă sau portofel, în masa lor de noptieră sau într-un birou lângă computer.
  • Dacă puteți găsi lista, uitați-vă pentru a vedea dacă oricare dintre elementele au fost traversate. Acest lucru poate sugera că au obținut-o deja pentru tine.
  • Cu toate acestea, fiți conștienți de faptul că un element încrucișat ar putea însemna, de asemenea, că nu ar fi putut să vă aducă așa. Dacă elementul a fost unul îndepărtat, sau a fost foarte, foarte scump, atunci ține minte că acest lucru poate fi cazul.
  • Metoda 2 din 3:
    Verificarea istoricului browserului
    1. Imagine intitulată Aflați ce aveți pentru Crăciun Pasul 9
    1. Deschideți toate Browsere pe computerul dvs. de familie. Dacă gifterul are propriul computer pe care îl folosesc, apoi mergeți la acel computer. Asigurați-vă că faceți acest lucru atunci când nu sunt acasă sau sunt ocupați cu alte lucruri, astfel încât acestea nu vor observa ce faceți.
    • Nu uitați să deschideți toate browserele instalate pe computer, cu excepția cazului în care deja știți ce browser folosesc. De exemplu, Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer etc.
  • Imaginea intitulată Aflați ce aveți pentru Crăciun Pasul 10
    2. Deschide setările. Deși instrucțiunile vor varia în funcție de browserul în care vă aflați, probabil că va trebui să mergeți la fila "Setări" sau "Preferințe" din browser.
  • În Google Chrome, de exemplu, dacă mergeți la setări, se va deschide o nouă filă de navigare. Pe această pagină de browser, veți găsi secțiunea "Istoric".
  • Imagine intitulată Aflați ce aveți pentru Pasul de Crăciun 11
    3. Du-te la istoria navigării. Din nou, acest lucru va varia în funcție de browserul dvs. specific, dar de obicei veți vedea o setare numită Istorie. Dacă faceți clic pe acest lucru, vă va arăta o listă a site-urilor web care au fost vizitate utilizând acel browser.
  • Imagine intitulată Aflați ce aveți pentru Crăciun Pasul 12
    4. Verificați cu atenție istoricul pentru site-urile web care ar putea vinde cadoul dvs. Odată ce ați găsit pagina istorică, uitați-vă prin toate site-urile afișate cu atenție. Dacă ați făcut o listă de lucruri pe care doriți, ar trebui să căutați site-uri web care ar putea vinde ceea ce ați cerut.
  • Amintiți-vă, totuși, că doar pentru că nu vedeți nimic care se pare că ar putea fi darul dvs. nu înseamnă că nu ți-au făcut ceva online. Pot avea doar a șters istoricul browserului. Este posibil să ștergeți un anumit site web fără a șterge totul.
  • Înțelegeți că este puțin probabil ca să vă dați seama dacă au cumpărat de fapt darul pentru dvs. sau nu folosiți această metodă. Cu toate acestea, ar putea fi capabil să vă indică în ceea ce au avut în vedere obținerea dvs.
  • Imaginea intitulată Aflați ce aveți pentru Crăciun Pasul 13
    5. Verificați e-mailurile pentru confirmările de cumpărare. Dacă aveți acces la e-mailul lor, puteți să vă uitați să vedeți dacă au primit e-mailuri care confirmă achiziția acestora. Dacă găsiți orice, atunci veți ști exact ce obțineți.
  • Cu toate acestea, aveți grijă să faceți acest lucru! Aceasta este o mare încălcare a vieții private și se pot simți foarte răniți dacă află ceea ce ați făcut.
  • Metoda 3 din 3:
    Ghiciind cadouri împachetate
    1. Imagine intitulată Aflați ce aveți pentru Pasul de Crăciun 14
    1. Examinați caseta. Când faci asta, ține minte lucrurile pe care le-ai cerut. De exemplu, dacă ați cerut un CD și găsiți un cadou care este subțire, relativ mic și pătrat, este probabil ca CD-ul pe care l-ai cerut.
    • Dacă găsiți o cutie relativ ușoară, dreptunghiulară care dă un pic când apăsați pe el, este aproape cu siguranță îmbrăcăminte de un fel.
    • Dacă caseta este înaltă și puțin dreptunghiulară, încercați să vă simțiți de-a lungul marginii lungi a cutiei. Dacă puteți simți o buză în care este o clapetă, ar putea fi o nouă pereche de pantofi.
  • Imagine intitulată Aflați ce aveți pentru Crăciun Pasul 15
    2. Agitați caseta. Ce auzi? Există un zgomot zgârcit de orice fel? Face lucrurile să se schimbe în cutie? Deși acest lucru nu va da cele mai evidente indicii, poate ajuta în cazul în care forma casetei nu ți-a dat răspunsuri.
  • Acest lucru va fi deosebit de util dacă aveți toate lucrurile pe care le-ați cerut în minte. De exemplu, dacă ați cerut o cutie de muzică și ați auzit un sunet de chiming când vă agitați, atunci este destul de probabil că este ceea ce este în cutie.
  • Imagine intitulată Aflați ce aveți pentru Crăciun Pasul 16
    3. Feriți-vă de cutii foarte mari, deoarece acestea pot fi un truc. Dacă donarul cadoului îi place să joace trucuri, atunci ar fi putut să vă pună, de asemenea, darul într-o cutie care este prea mare pentru asta.
  • Dacă găsiți o cutie foarte mare, dar nu ați cerut nimic foarte mare și dacă caseta este, de asemenea, lumină, având în vedere dimensiunea, atunci probabil că aveți un cadou mai mic în interiorul unei casete mai mari.
  • Rețineți că acest lucru ar putea însemna că Gifterul știe că sunteți probabil să vă loviți!
  • Imaginea intitulată Aflați ce aveți pentru Pasul de Crăciun 17
    4. Simțiți-vă în jurul pungilor de cadou pentru indicii. Dacă găsiți deja darul dvs. plasat într-un sac de cadou cu hârtie de țesut, puteți, de asemenea, să glisați mâna în jos pe partea laterală, între partea sacului și hârtia de țesut.
  • Fii atent să faci asta! Nu doriți să deranjați prea mult hârtia de țesut sau va fi evidentă că ați privit. Pur și simplu glisați mâna deschisă în jos și încercați să vă simțiți ușor în sac.
  • De asemenea, puteți scoate cu atenție hârtia de țesut. Încercați să luați tot țesutul fără a-l zdrobi. Ridicați-l din sac și peek în interior, darul dvs. poate fi înfășurat în mai multe țesuturi sau poate fi pur și simplu în partea de jos a sacului. Oricum, ar trebui să puteți vedea ce este.
  • Imagine intitulată Aflați ce aveți pentru Crăciun Pasul 18
    5. Deschideți cu atenție darul. Ar trebui să faceți acest lucru numai dacă aveți suficient timp, toate bunurile potrivite și abilitatea de a re-înfășura cadou exact așa cum sa făcut prima dată. Dacă doriți să faceți acest lucru, asigurați-vă că aveți toate consumabilele (e.G. Împachetarea hârtiei, banda, foarfece etc.) și o modalitate de a dispune de toate dovezile, de exemplu, într-un depozit pe stradă. Despraparea prezentului va funcționa numai cu cadouri care vin în cutii în formă regulată, cum ar fi pătrate sau dreptunghiuri. Dacă au înfășurat un cadou cu o formă ciudată, va fi greu să scoateți hârtia în loc exact așa cum a fost.
  • Faceți o fotografie a cadoului. Ar trebui să vă asigurați că faceți o fotografie pentru a vă compara darul dvs. rebipat cu modul în care a fost inițial. Asigurați-vă că luați o închidere a ambalajului pe margini!
  • Începeți prin încercarea de a tăia banda. Utilizați cu atenție o pereche de foarfece deschise sau cu un cuțit și glisați lama de-a lungul cusăturii hârtiei, unde este banda. Repetați acest lucru pentru toate banda de pe cadou.
  • Deschideți foarte atent hârtia. Ar trebui să încercați să despachetați prezentul în ordinea inversă pe care a fost înfășurată pentru a evita ruperea sau crearea hârtiei. Aceasta înseamnă, de obicei, că va trebui să dezactivați mai întâi hârtia pe fiecare capăt al casetei. Dacă există arcuri pe cadou, lăsați-le cât mai mult posibil.
  • Examinați caseta. Sperăm că caseta vă va da o indicație a ceea ce este înăuntru. Dacă da, știți acum ce obțineți. Dacă nu, va trebui să vedeți dacă caseta poate fi deschisă cu ușurință. Dacă este sigilat cu bandă de ambalare, nu încercați să o deschideți. În acest caz, este foarte puțin probabil ca tu să poți sigila caseta astfel încât să pară la fel.
  • Imagine intitulată Aflați ce aveți pentru Crăciun Pasul 19
    6. Rewrap cadoul pentru a arăta ca și cum nu a fost deschis. Dacă ați reușit să despachetați darul fără să vă rupeți, să creați sau să vă împiedicați hârtia, atunci ar trebui să încheiați din nou darul. Utilizați creșterile din hârtie pentru a vă ghida. Dacă ați deteriorat hârtia, atunci va trebui să utilizați livrările de ambalare cadou către Înfășurați-vă cadoul din nou. Asigurați-vă că învelișul cadou este același, și că utilizați fotografiile pe care le-ați luat pentru ao împacheta pentru a arăta la fel ca înainte.
  • Dacă purtați pur și simplu hârtia înapoi pe cutie, și nu de reluarea cu hârtie nouă, va trebui să începeți prin plierea hârtiei peste cadou longitudinal. După ce faceți acest lucru, rupeți o bucată de bandă care este exact aceeași lungime ca cea veche bucată de bandă.
  • Aliniați cu grijă banda cu piesa veche. Dacă sunteți în stare să puneți noua piesă direct pe partea superioară a piesei vechi, nu va fi atât de evidentă că a fost re-înregistrată.
  • Îndoiți hârtia la fiecare capăt al cutiei. Faceți acest lucru cu atenție, deoarece fiecare persoană tinde să facă acest lucru un pic diferit. Ar trebui să încercați să pliați hârtia la fel de bine și cu atenție așa cum a fost făcută prima dată. Odată ce l-ați îndoit cât mai bine, puteți, va trebui, din nou, să puneți o nouă bucată de bandă peste cele vechi, astfel încât acestea să se alinieze exact.
  • Imaginea intitulată Aflați ce aveți pentru Crăciun Pasul 20
    7. Plasați fiecare dar exact așa cum a fost. Dacă ați deschis mai multe cadouri, asigurați-vă că le-ați pus înapoi exact cum au fost. Sperăm că ați făcut fotografii, deoarece acestea vor fi foarte utile pentru a vă asigura că sunt în aceeași poziție și același loc ca și ei.
  • sfaturi

    Dacă aveți un frate care, de asemenea, vrea să știe ce au, discutați cu ei. Ar putea ști ce te-au adus părinții dvs. și puteți schimba informații. De asemenea, le puteți utiliza ca o privire când căutați cadouri!
  • Dacă știți că aveți un anumit dar pentru că ați reușit să o scoateți din fratele tău de 8 ani, apoi ai practica-ți "față de poker" și acționați surprins pentru că nu doriți să fiți prinși cu mâna roșie.
  • Dacă sursele pentru găsirea cadoului dvs. sunt complet inaccesibile, așteptați până la Crăciun. Și dacă te prinzi, fii cinstit. Dacă minți, probabil că veți avea mai multe probleme.
  • Dacă sunteți blocat încercând să găsiți unde pot fi prezentele, oferiți-vă să vă ajutați părinții în ambalarea cadourilor pentru orice alți membri ai familiei (mătuși / unchi, bunici, veri etc.). Dacă luați notă de locul în care au pus cadourile înfășurate - de exemplu o cameră de rezervă, puteți găsi și unele dintre propriile tale cadouri acolo.
  • Avertizări

    Nu agitați o cutie dacă ați cerut ceva fragil.
  • Nu vă prindeți. Dacă vă prindeți, dăruitorul de cadouri va fi probabil trist, nebun și / sau dezamăgit. Ar putea pune un amortizor real pe celebrarea dvs. de Crăciun.
  • Luați în considerare rezistența la ispitei la Snoop. Deși este extrem de tentant să încerci să-ți dai seama ce obțineți, gândiți-vă cât de frumos va fi surpriza când veți ajunge să o deschideți. Cei dragi vă dau cadouri pentru că se bucură să vă vadă entuziasmul. Dacă nu sunteți încântați, deoarece știți deja ce este, s-ar putea să vă faceți griji că nu vă place.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar