Cum să fii un bucătar mare

Oamenii se grimiază la mâncarea dvs. atunci când este rândul tău să gătești? Te simți fără speranță în bucătărie? Urmați acești pași, iar data viitoare oamenii se pot rânji când este rândul tău să gătești!

Pași

  1. Imaginea intitulată Fii un pas mare de bucătar 2
1. Vizitați biblioteca locală. Mergeți la secțiunea Cartea de bucate și împrumutați niște cărți de bucate care gâfâie fantezia. Încercați să rămâneți cu rețete mai puțin complicate pentru a începe cu totuși - nu doriți să fiți dezactivați înainte de a începe.
  • Cartea de biking de bază sunt cărți foarte bune, pentru a începe cu. Aceste cărți tind să explice terminologia și tehnicile, precum și să ofere eșantioane de rețete simple, dar esențiale. Puteți învăța foarte mult de la o singură carte, apoi absolviți cărțile de bucate care par a fi favorite pentru dvs.
  • Când citiți o carte de bucate, consultați modul în care sunt scrise rețetele și căutați termenii și metodele de bază. Observați, de asemenea, că anumite tipuri de alimente (de exemplu, pâine, supă, carne, tort etc.) au cerințe specifice în comun pentru multe rețete în acest tip de alimente.
  • Imaginea intitulată Fii un pas mare de bucătar 3
    2. Check out rețete gratuite pe Internet. Există rețete peste tot pe internet, inclusiv pe wikihow. Aveți atât de multe alegeri că este important să lucrați pe care site-urile iti place si increderea in loc sa petrecti retetele de colectare a zilei, asa ca apariti in selectarea ta. De asemenea, ajută la găsirea rețetelor care permit comentariile - în acest fel, puteți vedea ce spun alții despre rețete și ce schimbări sau completări sugerate.
  • Cunoașteți bloggerii alimentelor. Sunt obligați să fiu unii pe care îi iubești pentru că gătesc un fel de mâncare pe care îi place și împărtășiți anecdote interesante care fac să citească blogul lor merită. De obicei, vă puteți abona la astfel de bloguri pentru a obține actualizări regulate și când sunteți joc, puteți împărtăși, de asemenea, comentarii despre experiențele dvs. din rețetele pe care le sugerău.
  • Imaginea intitulată Fii un pas mare de bucătar 4
    3. Vizionați spectacolele de gătit pentru a obține mai multe idei. Spectacolele de gătit sunt peste tot în televizor în zilele noastre, deci nu va fi greu să găsiți unul. Acest lucru vă poate ajuta să învățați tehnici, să găsiți mâncare de interes pentru dvs. și poate chiar să vă îndepărtați de îmbunătățirea abilităților de gătit.
  • Avertisment: Spectacolele de gătit pot fi dependente. Încercați să le păstrați în perspectivă și să raționalizați vizionarea TV.
  • Imaginea intitulată Fii un pas mare de bucătar 5
    4. Discutați cu alți bucătari. Aflați ce motivează și inspiră alți bucătari. Observați-le și puneți întrebări. Acest lucru se poate distra și de a se angaja în mod social pentru a afla mai multe despre gătit.
  • Metoda 1 din 1:
    Partea 2: Testarea gătitului
    1. Imaginea intitulată Fii un pas mare de bucătar 6
    1. Nu așteptați. Incepe astazi. Nu contează dacă nu funcționează, învățați și veți învăța mai repede făcând decât să vă gândiți la asta. Se așteaptă să facă greșeli și unele lucruri care nu guste atât de grozav. Și pentru moment, nu vă faceți griji cum arată - lucrați cu privire la modul în care are un gust. Într-adevăr, unii oameni nu depășesc niciodată cum are gust, și asta este bine, pentru că toată lumea iubește mâncare bună degustare!
    • Un cuvânt de sfat: nu încercați nimic care necesită ingrediente scumpe, are o listă foarte lungă de pași sau este notoriu dificil la început. Dă-ți o șansă!
  • Imaginea intitulată Fi un pas mare de bucătar 7
    2. Începe cu ingrediente accesibile. În acest fel, erorile nu sunt atât de costisitoare și puteți repeta până când veți obține dreptul. Și să vă distrați în acest proces!
  • Imaginea intitulată Fii un pas mare de bucătar 8
    3. Alegeți rețete simple pentru ingredientele dvs. ieftine. În acest fel, nu veți fi frustrați și nu veți fi blocați la un bolț fierbinte sau un castron de amestecare cu crani pentru mai mult de câteva minute la un moment dat.
  • Imaginea intitulată Fii un pas mare de bucătar 9
    4. Continuați să citiți și să vă experimentați cu gătitul dvs. Gustați mâncarea pe care o faceți, apoi practicați cum să o faceți mai bine. Un bucătar mare poate spune prin simpla gust ce altceva trebuie să fie adăugat pentru a îmbunătăți o farfurie de degustare slabă sau ciudată și cea mai mare parte din acest lucru provine din practică și decizii înnăscute. Pe partea dvs. este faptul că vă interesează destul de mâncare pentru a da acest lucru, așa că veți obține atârnă de alimente aromatizante în cel mai scurt timp.
  • Într-adevăr vă ajută să știți ce fel de arome doriți și încercați să le aduceți în vasul dvs.
  • Imaginea intitulată Fii un pas mare de bucătar 10
    5. Fixați-vă erorile. Există tehnici de bază pentru repararea greșelilor, cum ar fi îngroșarea sau subțierea unei alimente, diminuarea sarei și transformarea unui eșec într-un fel de mâncare complet diferită (cu nimeni nu mai înțelept). Acestea fiind spuse, unele greșeli nu pot fi fixate, cum ar fi alimentele arse (gustul merge tot drumul). Aflați când să aruncați pur și simplu ceva și să încercați din nou și când puteți transforma complet o eroare.
  • Imaginea intitulată Fii un pas mare de bucătar 11
    6. Fii încrezător. Pentru a fi un bucătar mare, trebuie să fii încrezător. Uneori, fiind nervos vă poate strica vasul. Falsificați-l până când faceți acest lucru (sau coaceți-l) și ceva bun este obligat să iasă!
  • Unii oameni cred cu adevărat că emoțiile se fierbe în mâncare. Prin urmare, ar fi recomandabil să nu găztați când sunteți supărat dacă urmați această credință.
  • Imaginea intitulată Fii un pas mare de bucătar 12
    7. Găsiți un prieten curajos sau membru al familiei pentru a vă testa noile creații. Cereți acestei persoane să vă dea feedback cinstit și să faceți sugestii pentru schimbări. Fiți pregătiți să acceptați feedback constructiv - nu vă puteți îmbunătăți abilitățile fără acest lucru.
  • sfaturi

    Nu vă fie frică să experimentați cu ingrediente ieftine și să fiți gata să adăugați arome pentru a repara un fel de mâncare.
  • Asigurați-vă că cunoașteți termenii de bază și urmați cu atenție rețetele la început.
  • Începeți prin gătit un fel de mâncare la un moment dat, nu trei sau patru. Prea multe rețete strică bucătarul novice!
  • Aflați cum să utilizați instrumentele. Un cuțit al bucătarului bun este cel mai bun prieten al tău în bucătărie. Există videoclipuri online care vă arată cum să utilizați cuțitele în mod corespunzător sau puteți face cursuri conduse de bucătari locali.
  • Cereți pe cineva care gătește bine înainte de a găti sau folosi ingrediente într-o rețetă nouă - pot avea un sfat bun. Sau, vezi ce spun ceilalți în forumul Internet sau secțiunea de comentarii pentru o rețetă. Multe forumuri chiar vă permit să puneți întrebări și să aveți alți fani ai răspunsului de gătit.
  • Comendițiile de aromă pot fi împrumutate din biblioteca dvs. Învățarea care arome se căsătorește bine și care arome nu se potrivesc bine poate fi o modalitate foarte bună de a vă îmbunătăți abilitățile de gătit.
  • Avertizări

    Utilizați întotdeauna îngrijirea și echipamentul adecvat atunci când lucrați cu sobe și cuptoare fierbinți, ulei fierbinte etc.
  • Du-te ușor pe mirodeni și ierburi uscate, mai ales când nu-ți cunoști puterile de aromă. Prea mult dintr-un lucru bun este rău când gătiți. Scopul este de a evita mascarea aromei naturale a alimentelor - în schimb, scopul de ao scoate.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Echipamente de bucătărie, inclusiv o sobă, vase, tigăi și ustensile
    • Cărți de bucates
    • Ingrediente
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar