Cum să vă bucurați de primăvară

Deoarece licitații de iarnă de rămas bun și zilele încep să se încălzească și să lumineze, este posibil să începeți să vă simțiți să vă îmbunătățiți starea de spirit, așa cum sunteți mai puțin cântăriți de zilele reci și groaznice ale iernii. Tolstoy a scris "Primăvara este momentul planurilor și proiectelor", iar într-adevăr este momentul să vă reînnoiți obiectivele, să vă reîmprospătați casa, și să vă desfățișați grădina de la straturile sale wintry. Pe măsură ce zilele din ce în ce mai în creștere vă becuiască mai mult timp în afara, veți găsi cu ușurință multe modalități de a vă menține în afara casei care se bucură de zilele proaspete de primăvară.

Pași

Metoda 1 din 2:
Pornirea proaspătăDu-te gratuit și suportă wikihow
  1. Imaginea intitulată Bucurați-vă de pasul de primăvară 1
1. Începeți planificarea. Începutul primăverii este cel mai bun moment pentru a planifica cum vă veți bucura de restul izvorului. Fie că este vorba de grădinărit, curățenia de primăvară, învățând ceva nou, având un makeover, organizarea de renovări sau o altă activitate potrivită într-un sezon de reînnoire, planificarea pentru că vă va ajuta să profitați la cele mai multe dintre lunile de primăvară.
  • Primăvara este timpul ideal pentru a seta ritmul pentru lunile calde care vin, inclusiv orice tranziții sau transformări pe care sperați să le faceți.
  • Dacă doriți să luați o vacanță de vară, începeți să vă planificați acum dacă nu ați început deja.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de pasul de primăvară 2
    2. Curatenia de primavara. Această tradiție veche de vârstă de curățare a cobweb-urilor de iarnă va oferi casa dvs. un nou început pentru lunile mai calde înainte și va face casa și înconjoară mai multe invitații și plăcute pentru dvs. și familia și prietenii dvs.
  • Primăvara este un moment minunat pentru a face o curățare amănunțită, deoarece mulți dintre noi au energia pentruită pentru a cheltui după ce au fost coopedate pentru iarnă. Curățarea de primăvară nu este la fel de lumească ca și curățarea de rutină, deoarece este vorba despre a face spațiu, curățând lucrurile și chiar reproiectați casa dvs.
  • Verificați dacă aveți nevoie de toate consumabilele de curățare. Uită-te îndeaproape la mături, perii, mopuri și bureți pentru a vedea dacă sunt încă în stare bună sau dacă este timpul să-i înlocuiască.
  • Aveți toate soluțiile de curățare gata. Dacă vă faceți propriile soluții de curățare, verificați sugestiile WikiHow sub Preparate de curățare la domiciliu.
  • Așteptați pentru primele zile calde de primăvară și începeți. Ștergeți gunoiul și dezordine, Deplasați cobweb-ul, praful totul și donați sau aruncați orice nu mai aveți nevoie în casă.
  • Nu uitați garajul, mașina, nici o clădire și de grădină.
  • Curățați fișierele și e-mailurile computerului. Nici un moment ca primăvara pentru a scăpa de mizeria dvs. digitală! Cu cât este mai puțin aglomerat viața digitală, cu atât mai mult timp trebuie să vă bucurați de zilele de primăvară.
  • Pentru mai multe idei, citiți cum să vă curățați.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de pasul de primăvară 3
    3. Ia în considerare redecorarea sau renovarea - poate chiar o mișcare. Acest lucru este un moment bun pentru a sta înapoi și a evalua punctele forte și punctele slabe ale spațiului dvs. de locuit curent și pentru a ajunge la o decizie cu privire la faptul dacă ar putea fi îmbunătățită sau nu printr-o modificare a stilurilor de decorare sau a adăugării prin decorațiuni.
  • Redecorarea nu trebuie să însemne întreaga casă. Poate că mâncarea dormitorului sau zona dvs. de zi va fi suficientă de o nouă direcție pentru dvs. și / sau familia în acest an.
  • Renovările pot avea nevoie de timp pentru a planifica și a obține consimțământul pentru. Cu cât începeți mai devreme să vă gândiți la ele, cu atât mai bine
  • Dacă găsiți că casa dvs. este prea mică sau mare sau că nu vă satisface nevoile și nu doriți să renovați, primăvara este, de obicei, un moment bun pentru a vă plasa casa pe piață și pentru a găsi un nou unul.
  • Dacă nu sunteți sigur dacă este mai bine să vă mutați sau să renovați, citiți cum să decideți dacă să vă mutați sau să vă renovați pentru a vă ajuta să luați decizia.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de pasul de primăvară 4
    4. Întineri nivelul dvs. de energie. Pe lângă curățarea primăvară a casei, a mașinii și a grădinii, ia în considerare primăvara curățarea sănătății.
  • Iarna este un moment de a mânca mai mult decât în ​​restul anului și dacă v-ați alunecat în obiceiuri alimentare care nu sunt la fel de sănătoase cum ar putea fi, primăvara este timpul să vă îndreptați căile și să începeți să mâncați alimente sănătoase, proaspete din nou. Îmbunătățiți consumul de nutriție și simțiți-vă din nou nivelurile de energie.
  • Primăvara este un moment minunat pentru a face schimbări dietetice deoarece există atât de multe copii delicioase sau legume tinere, salată Legume și fructe proaspete disponibile. Profitați la maximum de aceste alimente în timp ce acestea sunt proaspete, pe măsură ce gustă cel mai bine atunci când sunt tineri și vă vor entuziasma mugurii de gust pentru a dori mai mult!
  • Mănâncă sezonier și local.Puneți corpul și apetitul în același program sezonier ca și mediul dvs. local - și ajutați-vă fermierii locali în același timp.
  • Considera Detoxicarea corpului. Unii oameni se bucură să meargă Fasts Ca parte a unei detoxiuni, dar ar trebui să fugiți întotdeauna să mergeți mai întâi de către medicul dumneavoastră, doar pentru a fi sigur că este sigur pentru dvs.
  • Îmbunătățiți-vă Programul de dormit. Dacă ați intrat în obiceiurile slabe de dormit peste iarnă, primăvara este un moment bun pentru a vă repara programul de somn pentru a vă restabili energia. Citit Cum să dorm mai bine Pentru mai multe idei.
  • Aveți un masaj sau rezervați-vă într-o zi spa pentru o zi întreagă de răsfăț.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de pasul de primăvară 5
    5. Luați în considerare obținerea unui A Makeover. Ar putea fi la fel de puțin ca o nouă coafură sau la fel de mare ca o schimbare de garderobă întreagă, dar primăvara este un moment perfect pentru a lua în considerare schimbările personale de aspect.
  • De-a lungul iernii, părul tău a fost ascuns sub pălării și eșarfe, iar primăvara ar putea dezvălui o coafură cu care nu ești mulțumit. Discutați cu coafura dvs. despre opțiunile care vă vor aduce la curent și vă vor simți bine despre modul în care vă uitați din nou.
  • Verificați prin dulapul dvs. Sunt hainele dvs. de primăvară în stare bună și încă mai presurați sau se uită în mod decisiv bătrâni sau poate chiar "ultimul sezon" Dacă sunteți foarte conștient de modă? Dacă sunteți gata să vă schimbați garderoba, primăvara este timpul perfect pentru a face acest lucru.
  • Utilizați o scurtă pauză sau un weekend pentru a șterge complet dulapul și pentru a pune înapoi lucrurile pe care le iubiți cu adevărat purtând. Totul poate merge la caritate sau sacul de rag (sau patul animalului de companie) și apoi aveți o scuză pentru a face niște cumpărături pentru câteva elemente noi care se vor amesteca bine cu hainele pe care le-ați păstrat.
  • Acum este un moment excelent Aruncați machiajul depășit. Machiajul nu a fost făcut să dureze, așa că aruncați tot ce este veche, cocoșați sau, evident, în stare proastă.
  • Citiți revistele și site-urile de modă pentru a afla ce este în sezon. Nu trebuie să cumpărați totul - cumpărați doar câteva elemente care vă vor oferi îmbrăcămintea curentă o margine de modă de primăvară.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de pasul de primăvară 6
    6
    Zâmbet și să ia timp pentru a observa schimbările din jurul vostru. Ascultați păsările cântă și cuib, priviți animalele cu tinerii lor și urmăriți viața plantelor în jurul vostru, trageți în sus și începeți în cele din urmă a inflori.Lumea din jurul tău începe proaspătă - așa puteți.
  • În fiecare săptămână aduce schimbări subtile până brusc se pare că arcul este în plină floare în jurul tău. Puneți-vă un scop de a observa toate schimbările mici care primesc primăvara în acest punct.
  • Metoda 2 din 2:
    Intrarea în aer liberDu-te gratuit și suportă wikihow
    1. Imaginea intitulată Bucurați-vă de pasul de primăvară 7
    1. Lucrați pe gazonul și grădina. Grădina va avea nevoie de o îngrijire iubitoare de licitație după iarnă pentru a încuraja o nouă creștere sănătoasă.
    • Plantele diferă în ceea ce au nevoie în acest moment al anului, așa că știu ce plante din grădina dvs. au nevoie de o primăvară tăierea sau în sus - unii ar putea avea nevoie de împărțire și acum ar putea fi un moment bun pentru a lua Butași.
    • Aveți o privire bună în jurul grădinii pentru a vedea ce locuri de muncă trebuie să facă și să verifice dacă sunt necesare noi straturi de mulci și compost și dacă există buruieni care trebuie eliminate.
    • Planteaza flori. Centrul local de grădinărit va începe să obțină livrări de noi anuale noi și perene în floare pe care le puteți planta direct în pământ sau puteți să vă plimbați și să verificați semințele de flori disponibile. Semințele de floarea soarelui sunt o floare a începătorului mare dacă sunteți blocați pentru idei.
    • Gândiți-vă la plantarea florilor în plantarea comunității locale - o modalitate excelentă de a vă întâlni pe alții și de a înfrumuseța mediul dvs. local.
    • Nu uitați de gazonul tău.Nu poate fi niciodată la fel de frumoasă ca și florile voastre, dar poate folosi o iubire după o iarnă dură, de asemenea.Fertiliza, resetate și / sau aerate pentru ao pregăti pentru soarele fierbinte din iulie.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de pasul de primăvară 8
    2. Pregătiți plasturele de legume. Acum este momentul să începeți să vă gândiți la recoltarea dvs. de vară. Ce legume cresc bine în zona dvs. și sunt mari culturi de primăvară sau de vară? Faceți niște citit din cărți de grădinărit sau întrebați un vecin verde dacă aveți nevoie de sfaturi.
  • Dacă compostul dvs. a devenit un lent lent, dați-i o agitație bună și începeți din nou.
  • Dacă nu puteți sau prefera să nu vă mențineți o grădină, faceți pe cineva să facă munca pentru dvs. Privind doar la un patch-uri ordonate și fericit Veggie, vă va face să vă simțiți bine.
  • Dacă nu aveți o grădină, ați putea să vă alăturați unui a Grădina comunitară sau un început o cotă de curte. Primăvara este un moment minunat pentru a vă implica în grădinărit partajat și veți întâlni o mulțime de noi prieteni.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de pasul de primăvară 9
    3. Bucurați-vă de animale care se bucură de primăvară.Nu sunteți singurul care iese dintr-un somn de lungă durată.Semne de viață abundă în aer liber, așa că înmuiați-l.
  • Construiți o pasăre și / sau birdfeeder.Aduceți acei cardinali și jays albastru pentru o privire mai atentă.Sau du-te la iazul local și hrănește rațele pâinea ta învechită.Ține pasul pentru rață.
  • Dacă preferați să mergeți la păsări decât să le aduceți la tine, du-te Birdwatching.Chiar și o pereche de binocluri bătrâne vor ajuta.Sau doar luați o plimbare cu natura și vedeți ce întâlniți.
  • Luați câinele pe plimbări lungi.Toată iarna, probabil că ați mers pe jos de mult timp suficient pentru el să-și facă afacerea.Mergeți mai departe și vedeți ce descoperă el.(Dar urmăriți că nu găsește un skunk!)
  • Dacă doriți cu adevărat să vă maximizați vizionarea animalelor de primăvară, vizitați grădina zoologică.Încă sunteți în aer liber, încă exercițiu și veți vedea o mare varietate de animale care răspund la primăvară.Probabil veți observa niște animale exotice pentru copii.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de pasul de primăvară 10
    4. Capturați peisajul de primăvară.Din păcate, va fi iarna din nou înainte de a ști, așa că dă-ți niște mementouri fericite din acest moment al anului.
  • Luați camera când mergeți pe jos. Căutați semne de primăvară care iese peste tot și fac fotografii pe care le puteți utiliza pentru colaje, decorațiuni și proiecte foto - sau, puteți să împărtășiți minunatele de primăvară prin intermediul fotografiilor dvs. cu oamenii online.
  • Încercați pictura sau desenul "EN Plein Air" (expresia franceză pentru "vopsea în aer liber"). Veți fi surprins de cât de strălucitoare sunt culorile voastre în Sunshina de primăvară și câte lucruri frumoase sunt să picteze sau să schițeze în apropiere. Când schițează păsările sau animalele din viață, nu vă așteptați ca ei să țină o poză - să fie mai mult de un impresionist.O pictura nu este o fotografie - capturarea dreptului "simt" este mai importantă decât acuratețea.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de Pasul de primăvară 11
    5. Obțineți activ.Da, faci o curbă și luați plimbări, dar profitați la maximum de acest timp al anului - nu prea rece, nu prea cald, doar pentru un aur activ ca tine ca tine.
  • Praf de pe bicicletă și începeți să vă vedeți din nou cartierul de la două roți. Adunați niște prieteni și petreceți ciclismul de zi. Dacă doriți să explorați, aduceți un telefon cu un GPS instalat în el. Puteți descoperi câteva locuri secrete și puteți întoarce acasă la timp!
  • Luați copiii până la parc local sau rezervați cu unele bile, rachete, zmee, și un coș de picnic. Petreceți o oră sau mai mult lăsați-le să se angajeze să joace jocuri și să termine cu o masă de prânz sau cină pe un covor.
  • Bucurați-vă de sportul de primăvară ca golful sau, probabil, sportul de primăvară, baseball.Urmăriți-le, sigur, dar le jucați și ei.Heck, mergeți la pregătirea de primăvară a echipei dvs. preferate și simțiți cu adevărat căldura sezonului!
  • Check out Festivaluri în zona ta. Există numeroase festivaluri și alte evenimente comunitare organizate în primăvară, inclusiv flori de cireșe sau lalea Festivaluri. Aflați ce se întâmplă în zona dvs. locală sau chiar unde sunteți pregătiți să călătoriți și să vă bucurați de festivitățile oferite.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de pasul de primăvară 12
    6. Aduceți în aer liber în interior (și viceversa).Ați petrecut iarna în căutarea ferestrei, visând la șansa de a vă întoarce în afara fără a fi nevoie să trageți stratul după stratul de haine.Ieșiți acolo ori de câte ori puteți, și când nu puteți, aduceți un pic de primăvară în casa dvs.
  • Deschide ferestrele.Sună atât de simplu, dar am devenit atât de obișnuiți să climă condiționarea faptului că simpla plăcere a unei brize de primăvară care vă înfruntă draperii și periajul feței dvs. este adesea pierdută.Profitați de acest timp al anului când puteți da atât cuptorul cât și o odihnă A / C.
  • Aduce flori în casă. Florile de primăvară vor aduce bucurie în casă cu culorile lor luminoase și parfumurile minunate. Scopul de a avea flori noi, proaspete în casă în fiecare săptămână în timpul primăverii.Citit Cum să aranjezi flori, Cum să faci alimente de flori de casă pentru flori tăiate, și cum să oprească tăierea florilor transformând mirosul pentru mai multe idei.
  • Face sarcini interioare în afara.Spuneți uscătorul și atârnați rufele pe linie.Ștergeți acea masă de picnic veche și luați cina de frescă.Citiți un roman sau chiar echilibrați carnetul de cecuri pe o pătură în loc de canapea.Simțiți-vă soarele pe fața voastră, mirosi florile înflorite, vezi lumea colorată ca și cum ar fi vrăjitorul lui Oz și auzi păsările cântă.Primăvara este aici și acum, și tu ești tu.
  • sfaturi

    Purtați protecție solară dacă ardeți cu ușurință.
  • Aducerea de-a lungul unui prieten sau a unui membru al familiei vă poate oferi o mare companie dacă vă îndreptați în aer liber sau faceți o activitate.
  • Purtați îmbrăcăminte adecvată în funcție de vremea curentă. Primăvara rămâne schimbătoare, deci este o idee bună să purtați întotdeauna o jachetă la poziția în aer liber, doar în cazul în care briza se ridică sau decide să plouă în mod neașteptat de ploaie sau zăpadă.
  • Căutați un nou loc de muncă. Dacă nu sunteți fericit în cazul în care sunteți acum, luați în considerare căutarea unui nou loc de muncă și inel în schimbările cu primăvara. La urma urmei, dacă încercați să vă bucurați de primăvară, munca este o mare parte a zilei dvs.
  • Reînnoiți rezoluțiile de Anul Nou. Îți amintești de ei? Primăvara este o perioadă de reînnoire și probabil că sunteți mai probabil să întâlniți unele dintre aceste rezoluții acum că sunteți în stare să scoateți de fapt ușă și să obțineți mai mult decât în ​​timpul iernii! Dați-le o altă încercare - ați putea chiar să le redenumiți "Rezoluții de primăvară" dacă doriți.
  • Joaca Hopscotch cu familia sau prietenii.
  • Avertizări

    Nu stați prea mult să vă întrebați ce să faceți cu primăvara - înainte de a ști, va fi de vară și zilele lungi și leneșii nu sunt la fel de inspirate pentru transformarea dvs. și a împrejurimilor dvs. ca vremea de primăvară!
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar