Cum să vă îngrijiți de omul de urs de lână

Warly urși, forma omidă a Tiger Moth, sunt un semn bine-cunoscut al primăverii în America de Nord. Aceste pufos fermecător Caterpillarii pot fi ridicate la adulți acasă ca un proiect educațional pentru copii sau pur și simplu pentru plăcerea estetică. Va trebui să vă oferiți omiștii cu un habitat solid, să le hrăniți și apoi să le eliberați în sălbăticie după ce se transformă în molii.

Pași

Partea 1 din 3:
Furnizarea habitatelor potrivite
  1. Imagine intitulată Îngrijire pentru ursul de lână Caterpilars Pasul 1
1. Utilizați recipientul potrivit. Puteți păstra în siguranță un om caterpillar de urs într-un borcan de plastic clar, ca un borcan de zidar. Borcanul ar trebui să aibă un capac pentru a preveni scăparea omului. De asemenea, puteți utiliza o cutie de carton.
  • Ar trebui să puneți găuri mici pe capac. De asemenea, puteți utiliza un capac de plasă. Este important ca borcanul să aibă o anumită circulație a aerului.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru ursul de lână Caterpillars Pasul 2
    2. Oferiți crenguțe. Caterpilarul dvs. va avea nevoie de o crengere pentru a construi un cocon. Plasați o mică creangă sau o ramură din afară în borcanul Caterpillar. Unghiul ramurii într-un mod diagonal, deoarece acest lucru va permite omului să urce pe ea când este gata să-și construiască coconul.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru ursul de lână Caterpillars Pasul 3
    3. Curățați recipientul în mod regulat. În fiecare zi, veți observa că Caterpillar a lăsat dropurile din container. Acestea ar trebui curățate în mod regulat. Puteți să mutați Caterpillar din container și să utilizați o hârtie de țesut pentru a șterge dropurile.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru bretele de lână Caterpilars Pasul 4
    4. Păstrați recipientul din exterior. Woolly Bear Caterpillars au nevoie de un mediu rece pentru a prospera. Ar trebui să păstrați recipientul într-o locație sigură în aer liber. Ceva de genul unui garaj sau vărsat în apropierea casei dvs. este un loc sigur pentru a vă păstra Caterpillar.
  • Partea 2 din 3:
    Hrănirea Caterpillar
    1. Imagine intitulată Îngrijire pentru ursul de lână Caterpillars Pasul 5
    1. Oferiți plantelor de unde ați găsit Caterpillar. Caterpilasii se vor face cel mai bine să-și hrănească plantele gazdă originale. Îndepărtați câteva frunze și plante de unde ați găsit Caterpillar. Plasați-le în recipientul Caterpillar.
    • De exemplu, dacă ați găsit Caterpillar pe un copac în curte, îndepărtați frunzele din acel copac al casei dvs. Caterpillar.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru ursul de lână Caterpillars Pasul 6
    2. Hrăniți frunzele dvs. Caterpillar. Caterpilarii pot beneficia de mâncarea frunzelor din în aer liber. Dacă găsiți frunze pe teren, aduceți-le din în aer liber. Împrăștie-i pe fundul containerului tău Caterpillar. Frunzele verzi și uscate pot lucra. Ar trebui să vă hrăniți zilnic frunzele Caterpillar.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru ursul de lână Caterpillars Pasul 7
    3. Adăugați flori și ierburi. Caterpilarii mănâncă, de asemenea, flori și iarbă, așa că aduceți și cei din outdoors. Lucruri cum ar fi păpădie, iarbă, plante și brustock pot fi minunate pentru a ajuta o calciune prosperă. Furnizați zilnic flori proaspete.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru ursul de lână Caterpillars Pasul 8
    4. Ceață cusca în mod regulat. WOOLY Bear Caterpillars nu au nevoie de un container de apă și poate fi de fapt un pericol înec. Cu toate acestea, eliminarea mediului este importantă. În fiecare zi, utilizați o sticlă de pulverizare pentru a stâlpi fundul recipientului. Picături mici de apă pot ajuta un baston Wooly Caterpillar să rămână hidratat.
  • Partea 3 din 3:
    Eliberați-vă Caterpillar
    1. Imagine intitulată Îngrijire pentru Wiles Bear Caterpilars Pasul 9
    1. Puneți frunze moarte în recipient în timpul iernii. Când vine iarnă, adăugați frunze moarte la recipientul Caterpillar. Acest lucru va permite ca Caterpillar să fie cald să doarmă în lunile mai reci. În cele din urmă, Caterpillar va construi un cocon, dar nu va face acest lucru până la primăvară. Este important să vă păstrați calitatea caldă în timpul iernii.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru ursul lână Caterpillars Pasul 10
    2. Mutați recipientul în interior când Caterpillar își construiește coconul. În primăvară, veți observa că omul dvs. va înceta să se miște și să ia la ramura sa. În cele din urmă, va construi un cocon. Odată ce Caterpillar a construit un cocon, este sigur să-l aducă înăuntru. Veți putea să observați mai bine molii înăuntru.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru ursul lână Caterpillars Pasul 11
    3. Hrăniți molia când apare. Înainte de a ieși molii, oferă crengi suplimentare în recipient. De asemenea, ar trebui să adăugați flori proaspete. Deoarece nu veți elibera molii pentru câteva zile, va avea nevoie de aceste surse alimentare.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru ursul de lână Caterpilars Pasul 12
    4. Eliberați molia după două zile. Vă puteți bucura de molii de câteva zile după ce apare. Observați molia în recipientul său și urmăriți-o să se hrănească cu frunze și iarbă. Dacă aveți copii mici, aceasta poate fi o experiență excelentă de învățare. Cu toate acestea, după câteva zile, ar trebui să eliberați molii în aer liber lângă locul unde ați găsit-o. O molie nu poate trăi confortabil într-un recipient mic în același mod în care o Caterpillar poate.
  • Avertizări

    Nu atingeți molii nou-urmăriți, deoarece aripile lor ar putea fi deteriorate. Dacă acestea sunt deteriorate, ei ar putea muri cu ușurință sau s-au rătăcit.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar