Cum de a alege cadouri pentru iubitorii de animale de companie

Găsirea cadoului corect pentru iubitul de companie din viața ta poate fi o provocare. Dacă doriți să evitați linii lungi la mall sau la cumpărăturile online, puteți încerca să vă faceți propriile cadouri de companie, cum ar fi șamponul de câine sau o jucărie de pisică. Dacă iubitul de companie din viața ta pare să dețină deja toate cele mai importante, le puteți obține întotdeauna niște artă de companie sau le puteți ajuta să dea unui sanctuar local de animale. Și dacă doriți să achiziționați ceva, există multe jucării noi și produse disponibile pentru a face viața puțin mai ușoară pentru iubitul de animale de companie din viața voastră.

Pași

Metoda 1 din 3:
Alegerea cadourilor practice
  1. Imagine intitulată Alegeți cadouri pentru iubitorii de animale de companie Pasul 1
1. Evitați darurile ofensive și rupte. Ar trebui să evitați cadouri și trinketuri care arată prost sau spart. Unele jucării de companie sunt realizate cu plastic ieftine sau au caracteristici care sunt ușor de rupt. De asemenea, ar trebui să evitați darurile care ar putea să se descurce la fel de ofensator pentru iubitul de animale de companie din viața voastră, cum ar fi produsele care fac pretenții nerezonabile despre curățarea mirosurilor neplăcute sau cu privire la capacitatea lor de a vindeca sau de a instrui un animal de companie. Adresați-vă proprietarului magazinului dvs. local de animale de companie despre durabilitatea și caracterul adecvat al cadourilor pe care le aveți în vedere:
  • "Acest cadou este potrivit pentru cineva cu un câine care este foarte greu de antrenat?"
  • "Acest cadou este durabil sau credeți că se va descompune în primele câteva luni?"
  • "Credeți că acest dar va veni bine sau credeți că ar putea găsi ofensator?"
  • "Acest produs funcționează cu adevărat?"
  • "Ce feedback ați primit despre acest produs de la alți clienți?"
  • Imagine intitulată Alegeți cadouri pentru iubitorii de animale de companie Pasul 2
    2. Faceți-i să-i trateze câinele de casă. Dacă vă bucurați de coacere, încercați să faceți niște câini tratați pentru iubitul de companie pe lista dvs. Fă-le niște câini delicios, crocant tratează că pot fi utilizați pentru instruire.
  • Pentru a face ca dovleac să strângă câinele tratează, veți avea nevoie de două cupe de făină de orez, o jumătate de ceașcă de unt natural de arahide, o ceașcă de piure de dovleac, două ouă și o linguriță și jumătate de scorțișoară. După preîncălzirea cuptorului la 350 de grade Fahrenheit (176 Celsius), amestecați ingredientele împreună. Răspândiți aluatul pe o foaie cookie și tăiați în cookie-urile de dimensiuni ale mușcăturii. Coaceți-le timp de cincisprezece minute, lăsați-i să se răcească și apoi să le păstreze în frigider.
  • Imagine intitulată Alegeți cadouri pentru iubitorii de animale de companie Pasul 3
    3. Luați-le un pat de câine. Paturile de câine ia o bătaie și pot fi scumpe să înlocuiască. Dacă doriți să obțineți iubitul de câine pe lista dvs. ceva care este atât practic, cât și luxos, luați în considerare realizarea sau cumpărarea unui pat de câine.
  • Puteți găsi paturi căptușite de piele de piele și fleece, care sunt durabile și confortabile.
  • Puteți găsi paturi organice de bumbac fabricate din sticle de sodă reciclate. Aceasta este o alegere excelentă pentru iubitul de câine constient ecologic din viața ta.
  • Imagine intitulată Alegeți cadouri pentru iubitorii de animale de companie Pasul 4
    4. Cumpărați-le o nouă lecție. Deși o lesa de câine nu poate suna ca cel mai interesant dar, poate fi greu de găsit o lesa de câine de bună calitate. S-ar putea să vă gândiți la găsirea iubitului de câine pe lista dvs. o lesă de piele de bună calitate sau o lesă cu caracteristici de vizibilitate, cum ar fi benzi reflectorizante.
  • Imagine intitulată Alegeți cadouri pentru iubitorii de animale de companie Pasul 5
    5. Cumpărați-le un tracker câine. Dacă ați observat iubitul de câine pe lista dvs. de îngrijorare despre un câine pierdut, ați putea lua în considerare un tracker de câine. Trackerele de câine ajută proprietarul să urmărească mișcarea animalelor de companie în jurul curții și să le alerteze dacă câinele scapă. Modelele mai noi ies că permite proprietarilor să-și meargă câinii în curtea din spate de la distanță.
  • Imagine intitulată Alegeți cadouri pentru iubitorii de animale de companie Pasul 6
    6. Alegeți câinele Instrumente de îngrijire. Există multe instrumente de îngrijire grozavă pe piață. Dacă credeți că câinele are nevoie de unele îngrijire, luați în considerare alegerea unui nou instrument de îngrijire.
  • Unele instrumente de îngrijire, cum ar fi Dyson`s, au un atașament în vid care face ca câinele să se îngrijească mult mai ușor.
  • Imagine intitulată Alegeți cadouri pentru iubitorii de animale de companie Pasul 7
    7. Fă-i un șampon de câine. Un șampon de casă poate fi adaptat iubitului de câine din viața voastră. Dacă au un timp greu să-și spele câinele din cauza anxietății câinelui, puteți adăuga unele lavandă pentru o baie calmantă. Pentru a face un șampon natural de câine, veți avea nevoie de o ceașcă de săpun natural de mâncare, o ceașcă de oțet de cidru de mere, o ceașcă de apă caldă, două uncii de glicerină și un recipient gol sau un borcan de zidar pentru șampon însuși. Turnați toate ingredientele în zidărie sau în alt borcan și apoi amestecați-le cu atenție. Dacă utilizați lavandă, adăugați câteva picături la sfârșit.
  • Imagine intitulată Alegeți cadouri pentru iubitorii de animale de companie Pasul 8
    8. Ajutați-i să-și salveze scaunele de mașină. Dacă iubitul de câine din viața ta are întotdeauna scaune murdare, luați în considerare obținerea lor o copertă pentru scaunele lor mașinii.
  • Puteți găsi niște capace de scaun pentru câini care sunt în formă de hamac, cum ar fi FILSON. Capacele în formă de hamac tind să fie mai ușor de instalat.
  • Imagine intitulată Alegeți cadouri pentru iubitorii de animale de companie Pasul 9
    9. Ridicați-le niște pungi de poop. Deși pungile de poop nu sunt darul cel mai interesant, ele sunt practice și vor fi cu siguranță apreciate. Puteți obține pungi biodegradabile de poep care fac foarte ușor să se ridice după un câine.
  • Imagine intitulată Alegeți cadouri pentru iubitorii de animale de companie Pasul 10
    10. Luați-le un alimentator inteligent. Sunt disponibile alimentatoare de companie care sunt complet programabile și pot fi sincronizate la un program de alimentare pe telefonul dvs. inteligent. Ajutați-i să le aducă în noua lume a alimentatorilor de animale programabile.
  • Imagine intitulată Alegeți cadouri pentru iubitorii de animale de companie Pasul 11
    11. Găsiți-le un covor de pisică. Achiziționați sau faceți o pisică pentru iubitul de pisică din viața voastră. Încercați una dintre următoarele opțiuni:
  • Puteți face o covoare de pisică cu o anvelopă de mașină veche. Trenurile de anvelopă vor prinde pisica pe măsură ce pisica iese din cutia de gunoi.
  • De asemenea, puteți cumpăra covorașe de pisici într-o varietate de forme și dimensiuni la magazinul local de animale de companie.
  • Imagine intitulată Alegeți cadouri pentru iubitorii de animale de companie Pasul 12
    12. Achiziționați un nou acvariu. Dacă iubitul de pește din viața ta sa plâns de acvariul lor, le-ai putea obține un certificat de cadou la magazinul local de animale de companie pentru a achiziționa un nou acvariu la alegere. Ați putea, de asemenea, să priviți noi modele și să le achiziționați un acvariu care este potrivit pentru casa lor și pentru aur.
  • Metoda 2 din 3:
    Alegerea cadourilor distractive
    1. Imagine intitulată Alegeți cadouri pentru iubitorii de animale de companie Pasul 13
    1. Achiziționați o sticlă de apă de câine. Păstrarea unui câine hidratat pe plimbări lungi poate fi o adevărată provocare. O sticlă de apă de câine rezolvă această provocare. Sticlele de apă de câine vin cu niște boluri mici pe partea de sus a unei sticle de apă, astfel încât câinele este capabil să iasă pe apă.
  • Imagine intitulată Alegeți cadouri pentru iubitorii de animale de companie Pasul 14
    2. Alegeți o nouă jachetă de câine. Jachetele sunt uneori folosite pentru a menține câinii calzi în timpul iernii și mai ales dacă este o rasă care nu este bine adaptată unui mediu rece. S-ar putea să luați în considerare achiziționarea unei jachete de câine, care poate fi găsită la magazinul dvs. local de animale de companie. Amintiți-vă să obțineți dimensiunea câinelui înainte de ao cumpăra.
  • Imagine intitulată Alegeți cadouri pentru iubitorii de animale de companie Pasul 15
    3. Obțineți un abonament la un canal de televiziune concentrat pe câini. Puteți găsi canale de televiziune, cum ar fi un accent pe natură, pustie sau câini. Aceste canale, cum ar fi Dogtv, vă pot ajuta să vă relaxați câinele și să reducă anxietatea de separare.
  • Imagine intitulată Alegeți cadouri pentru iubitorii de animale de companie Pasul 16
    4. Ridicați un lansator cu bile de câine. Un launcher cu bile de câine vă salvează mâinile de a se uda cu Slobber și noroi când jucați prins cu un câine. Lansatoarele cu bile de câine iese în cele din urmă, astfel încât iubitul de companie din viața ta poate avea nevoie de unul nou.
  • Imagine intitulată Alegeți cadouri pentru iubitorii de animale de companie Pasul 17
    5. Face un condo de pisică DIY. Găsiți o cutie de carton vechi, care este suficient de mare pentru ca pisica ta să doarmă și să se miște în interior. S-ar putea să luați în considerare un aparat vechi sau o casetă de carte. Tăiați partea de jos a cutiei. Tăiați o ușă în față și decorați-o pentru a crea un condo de pisică.
  • Imagine intitulată Alegeți cadouri pentru iubitorii de animale de companie Pasul 18
    6. Cumpăra o jucărie catnip. Puteți obține jucării reîncărcabile de catnip într-o varietate de forme și dimensiuni. Mergeți la magazinul dvs. local de animale de companie și găsiți o jucărie potrivită de catnip în gama de prețuri.
  • Imagine intitulată Alegeți cadouri pentru iubitorii de animale de companie Pasul 19
    7. Găsiți un tampon de zgâriere distractiv. Dacă observați că mobilierul de la casa iubitului de companie este uzat prin zgâriere, luați în considerare obținerea lor o nouă jucărie de zgârieturi pentru pisică. Puteți găsi tampoane de zgâriere în forme distractive, cum ar fi o placă plăcută, care ar putea fi o bună adăugire la casa lor.
  • Imagine intitulată Alegeți cadouri pentru iubitorii de animale de companie Pasul 20
    8. Dați-le o grădină de apă pentru goldfish-ul lor. Dacă iubitul de companie din viața ta are o mulțime de aur, ai putea să-i faci o grădină de apă. O grădină de apă are un acvariu în partea de jos și apoi o grădină mică în partea de sus.
  • Imagine intitulată Alegeți cadouri pentru iubitorii de animale de companie Pasul 21
    9. Creați o jucărie de pește șosete pentru pisica lor. Pentru a face această jucărie, veți avea nevoie de o hârtie de birou (i.E., 8 ½ `"cu 11` `), o bandă, un șosete, catnip, lipici necorespunzător și o bucată de pâslă. Rulați hârtia de birou într-o pâlnie și conectați-o cu bandă. Folosind pâlnia, turnați Catnip în șosete până când este de aproximativ jumătate până la trei sferturi complete. Legați un nod deasupra catnipului. Apoi, faceți niște ochi mici și o gură cu simțul și lipiți-i la șosete pentru a face o mică față de pește. Dați-i iubitului de pisică în viața voastră.
  • Metoda 3 din 3:
    Alegerea cadourilor semnificative
    1. Imagine intitulată Alegeți cadouri pentru iubitorii de animale de companie Pasul 22
    1. Obțineți un castron de câine personalizabil. Găsiți un citat memorabil despre câini sau prietenie și primiți-l înscris pe un castron de câine. Loverul de câine din lista dvs. nu va uita niciodată acest cadou unic.
  • Imagine intitulată Alegeți cadouri pentru iubitorii de animale de companie Pasul 23
    2. Alegeți un instrument de instruire cognitivă. Puteți găsi instrumente sofisticate de instruire a câinelui care ajută la instruirea memoriei unui câine, comunicarea, empatia, raționamentul și alte abilități cognitive. Unele instrumente test și tren pentru abilități cognitive specifice. Dacă achiziționați un cadou pentru un iubitor de câine care pare să aibă deja aproape totul, ați putea dori să achiziționați un nou instrument de instruire.
  • Imagine intitulată Alegeți cadouri pentru iubitorii de animale de companie Pasul 24
    3. Dați-le un certificat de mers pe jos de câine. Dacă iubitul de câine din viața voastră are un timp greu de a ajunge acasă de la locul de muncă pentru a merge pe câine în anumite zile și sunteți disponibil, ați putea oferi câine. Faceți o carte care spune "Walking Dog Dog."Ei vor fi bucuroși să primească un astfel de cadou util, pe care altfel ar trebui să-l cumpere. În plus, va fi mai semnificativ ca un prieten să-și meargă câinele decât un profesionist.
  • Imagine intitulată Alegeți cadouri pentru iubitorii de animale de companie Pasul 25
    4. Oferiți ședinței pisicii. Dacă știți că intenționează să plece într-o vacanță în viitorul apropiat, să le dați un certificat de ședere CAT. Faceți o carte frumoasă care spune "Sitting Gratuit Cat" și spune-le disponibilitatea dvs. pentru ședința pisicilor. Acesta este un cadou semnificativ și practic pentru un iubitor de pisici în viața ta.
  • Imagine intitulată Alegeți cadouri pentru iubitorii de animale de companie Pasul 26
    5. Cumpărați-le o cană de hamster. Puteți găsi cani de hamster tematice online sau la magazinul local de animale de companie. Găsiți o cană de hamster pentru iubitul de companie din viața ta.
  • Imagine intitulată Alegeți cadouri pentru iubitorii de animale de companie Pasul 27
    6. Ia-i o cămașă de hamster. Dacă iubitul de companie din viața ta are un nou hamster, le-ai putea obține o cămașă tematică de hamster. Puteți comanda, de asemenea, o cămașă personalizată online sau la un magazin de îmbrăcăminte locală cu numele hamsterului de pe spate.
  • Imagine intitulată Alegeți cadouri pentru iubitorii de animale de companie Pasul 28
    7. Găsiți-le o imprimare de artă inspirată pentru animale de companie. Imprimările de artă inspirate de animale pot fi găsite la magazinele locale de artă și postere. De exemplu, artistul William Wegman a pictat câini de zeci de ani și puteți achiziționa amprente de câini Wegman online sau la magazinele de postere locale.
  • Imagine intitulată Alegeți cadouri pentru iubitorii de animale de companie Pasul 29
    8. Dați-i bani pentru un sanctuar animal. Dacă iubitul de animale de companie pare să aibă deja majoritatea esențiale, le puteți da bani pentru a da un sanctuar animal la alegere. De asemenea, puteți cerceta sanctuarele animale locale și puteți include informații despre ceea ce fac în plicul de cadou.
  • Imagine intitulată Alegeți cadouri pentru iubitorii de animale de companie Pasul 30
    9. Obțineți un portret pentru ei. Închiriați un fotograf profesionist pentru a trage o fotografie portret a câinelui lor. Ei pot avea multe fotografii ale câinelui lor, dar vor fi puțin probabil să dețină un portret fotografic profesional al animalului lor de companie. Puteți găsi nunta și alte companii de fotografie profesionale care oferă servicii de portret PET. Căutați online pentru un fotograf de companie din regiunea dvs.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar