Cum să introduceți un câine într-un club american de kannel club (abkc)

Un spectacol american Bully Kennel Club (ABKC) este o oportunitate de a arăta câinele dvs. american de rasă și câștigați recunoașterea și premiile pentru dvs. și câinele dvs. Spectacolele ABKC sunt ținute în toată țara pe tot parcursul anului, iar cerințele pentru intrare sunt simple. Asigurați-vă că câinele dvs. este de rasă acceptabilă înainte de a fi înregistrat și priviți caracteristicile sale fizice pentru imperfecțiuni care ar putea să o descalifică. Prin înregistrarea câinelui dvs. cu ABKC înainte de eveniment și vorbind cu organizatorii de evenimente despre cerințele specifice evenimentului, puteți să vă asigurați că câinele dvs. va ajunge la spectacol.

Pași

Partea 1 din 3:
Înregistrarea pentru eveniment
  1. Imagine intitulată Introduceți un câine într-un club american de kannel (ABKC) Arată pasul 1
1. Găsiți un eveniment. ABKC arată că sunt ținute în toată țara. Puteți găsi o listă de evenimente la http: // theabkcdogs.Org / Evenimente /. Data, ora și locația fiecărui eveniment este listată pe pagina ABKC.
  • Dacă aveți întrebări despre un anumit eveniment, utilizați informațiile de contact furnizate pe pagina ABKC Event pentru a contacta organizatorii.
  • Imagine intitulată Introduceți un câine într-un club american de kennel (ABKC) Arată pasul 2
    2. Uită-te la regulile specifice pentru fiecare eveniment. Fiecare spectacol are propriii organizatori, iar ABKC impune anumite reguli generale ale tuturor evenimentelor. Verificați site-ul ABKC pentru cerințele generale. În general, toți câinii de la spectacol trebuie să aibă un număr atribuit de înregistrare ABKC. În plus, toți câinii din ABKC arată că trebuie să aibă dovadă a vaccinărilor curente, inclusiv vaccinarea cu rabie.
  • Contactați organizatorii evenimentului pentru cerințe mai specifice pentru un anumit spectacol.Informațiile de contact pentru evenimente specifice pot fi găsite online la http: // theabkcdogs.Org / Evenimente.
  • Imagine intitulată Introduceți un câine într-un club american de kennel Kennel (ABKC) Arată pasul 3
    3. Trimiteți formularul dvs. de înregistrare. Va trebui să contactați organizatorii individuali pentru detalii despre cum să trimiteți înregistrarea. Puteți găsi informații de contact despre pagina evenimentului ABKC.
  • Cele mai multe evenimente costă 15 $ dacă vă înregistrați în avans și 20 de dolari dacă vă înregistrați în ziua spectacolului.
  • Va trebui să furnizați dovada înregistrării ABKC a câinelui.
  • Partea 2 din 3:
    Asigurați-vă că câinele dvs. se califică
    1. Imagine intitulată Introduceți un câine într-un club american de kennel (ABKC) Arată pasul 4
    1. Verificați rasa câinelui.Câinele dvs. trebuie să fie un buldog sau o rasă acceptată pentru concurență de către ABKC.De exemplu, ați putea intra într-un buldog englez, un buldog francez, un terrier american Pit Bull, un taur scurt sau, desigur, un buldog american.Dacă rasa câinelui dvs. nu a fost verificată de o organizație de înregistrare, puteți verifica anumite caracteristici care vor determina dacă câinele dvs. potențial se califică ca un bully american.
  • Imagine intitulată Introduceți un câine într-un club american de kennel (ABKC) Arată pasul 5
    2. Asigurați-vă că câinele are capul drept.Fiecare câine a intrat într-un concurs ABKC trebuie să îndeplinească anumite calificări cu privire la capul său.Fiecare rasă are propriile standarde unice de specificații.De exemplu, un buldog american ar trebui să aibă un cap care este greu, mare și larg, cu caracteristici ciudate și mușchi distincți obrazului. Urechile ar trebui să fie ridicate și fie naturale, fie cultuite.Ochii pot fi orice culoare diferită de albastru, sau roșu roz.
  • Unele rase care se califică pentru a concura în competițiile ABKC nu au specificațiile ideale ale capului listate online.Dacă câinele dvs. nu are specificațiile sale ideale de cap enumerate, contactați ABKC pentru a afla ce fel de cap se așteaptă ca câinele să aibă.
  • Imagine intitulată Introduceți un câine într-un club american de kannel (ABKC) Arată pasul 6
    3. Asigurați-vă că gâtul câinelui corespunde specificațiilor de rasă.Fiecare câine a intrat într-un concurs ABKC trebuie să îndeplinească anumite calificări cu privire la gâtul său.Fiecare rasă are propriile standarde unice de specificații.De exemplu, gâtul buldog american trebuie să fie muscular și ușor arcuit, cu o piele minimă liberă. Un gât subțire sau slab nu va îndeplini standardele spectacolului ABKC.
  • Unele rase care se califică pentru a concura în competițiile ABKC nu au specificațiile lor ideale de gât listate online.Dacă câinele dvs. nu are specificațiile sale ideale de gât enumerate, contactați ABKC pentru a afla ce fel de gât se așteaptă ca câinele să aibă.
  • Imaginea intitulată Introduceți un câine într-un club american de kennel (ABKC) Arată pasul 7
    4. Asigurați-vă că câinele are corpul potrivit.Fiecare câine a intrat într-un concurs ABKC trebuie să îndeplinească anumite calificări cu privire la corpul său.Fiecare rasă are propriile standarde unice de specificații.De exemplu, corpul buldog american ar trebui să aibă umeri largi, musculare.Brațele superioare trebuie să fie îmbinate la un unghi de 35 până la 45 de grade.Corpul ar trebui să fie puternic musculat, cu o vrac masivă.Ribele ar trebui să fie bine rotunjite, rezultând un aspect piept de baril.
  • Unele rase care se califică pentru a concura în competițiile ABKC nu au specificațiile ideale ale corpului listate online.Dacă câinele dvs. nu are specificațiile ideale ale corpului, contactați ABKC pentru a afla ce fel de corp se așteaptă ca câinele să aibă.
  • Imagine intitulată Introduceți un câine într-un club american de kannel (ABKC) Arată pasul 8
    5. Căutați descalificări. Există câteva caracteristici fizice și comportamentale care vor descalifica automat câinele dvs. de la includerea în rasă.Aceste caracteristici variază de la rasă la rasă.Verificați informațiile despre rasa dvs. specială pentru mai multe informații.
  • De exemplu, într-un buldog american, un comportament agresiv față de oameni, albinism, modelul de merle, absența unuia sau ambele testicule, surditate în una sau ambele urechi și o coadă înșurubată, bobită sau andocată sunt printre caracteristicile descalificatoare.
  • Dacă nu găsiți criterii de descalificare despre rasa câinelui dvs. online, contactați ABKC pentru a afla ce caracteristici ar descalifica câinele dvs.
  • Partea 3 din 3:
    Înregistrarea câinelui cu ABKC
    1. Imagine intitulată Introduceți un câine într-un club american de kannel (ABKC) Arată pasul 9
    1. Descărcați și completați formularul.Formularele de înregistrare sunt disponibile în limba engleză, spaniolă și franceză.Există, de asemenea, un formular internațional pentru proprietarii care locuiesc în afara Statelor Unite.Descărcați și completați formularul corespunzător.De exemplu, dacă vorbiți spaniolă, descărcați și completați, formularul de înregistrare a câinelui spaniol.
    • Toate formularele necesită informații similare.Numele, adresa, adresa de e-mail și numărul de telefon sunt necesare.
    • Numele câinelui dvs., data nașterii, culoarea, genul, rasa și linia este necesară.Puteți include numerele de microcip și de ADN ale câinelui, dacă le aveți.
    • Utilizați cea mai bună scriere de mână sau completați formularul de pe computer.
  • Imaginea intitulată Introduceți un câine într-un club american de kennel (ABKC) Arată pasul 10
    2. Includeți două imagini.Trebuie să includeți o vedere laterală a câinelui dvs. și o vedere frontală a câinelui dvs.Utilizați o clip de hârtie pentru a atașa aceste imagini în certificatul dvs. pedigree.
  • Imaginea intitulată Introduceți un câine într-un club american de kennel Kennel (ABKC) Arată pasul 11
    3. Includeți certificatele necesare.Împreună cu formularul dvs. de înregistrare, trebuie să includeți o copie a frontului și în interiorul certificatului de pedigree al câinelui.Certificatul pedigree include informații referitoare la strămoșii câinelui dvs.Trebuie să arate cel puțin trei generații din istoria familiei câinelui - cu alte cuvinte, toți strămoșii câinelui v-au întors la străbunii săi.
  • Dacă nu aveți un certificat pedigree, va trebui să cumpărați unul de la Kennel Club, Asociația Coaliției Bull Burse, Asociația American Dog Breeder, Clubul American Kennel, Alianța Mondială Bulldog, Bulldogassociația Internațională Internațională Engleză , sau Clubul Național de Kennel.
  • Pur și simplu vizitați site-ul web al clubului de kennel afiliat la alegerea dvs., înregistrați-vă la organizație și completați formularul care solicită un certificat pedigree.
  • Există, de obicei, un cost de aproximativ 20 de dolari asociate cu obținerea certificatului.Urmați instrucțiunile de plată la trimiterea cererii de certificare.
  • Imaginea intitulată Introduceți un câine într-un club american de kannel (ABKC) Arată pasul 12
    4. Faceți plata dvs.Dacă locuiți în u.S., Va trebui să plătiți o taxă de înregistrare de 20 USD.Dacă locuiți în străinătate, va trebui să plătiți o taxă de înregistrare de 25 USD.În ambele cazuri, puteți efectua cecuri personale, cecurile de casierie și comenzile de bani ieșiți la clubul american de kennel.
  • Plata prin poștă la: American Bully Kennel Club Depret de înregistrare., P.O. Caseta 2677, Spotsylvania VA, 22553.
  • Alternativ, ați putea trimite taxa de înregistrare prin PayPal la adresa TheAbKC @ Gmail.COM.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar