Cum să vă tăiați de la societate

Tăierea de la societate implică faptul că sunteți sigur de motivele dvs. de a face acest lucru. Va trebui să eliminați contactul cu alte persoane, chiar pe cele dragi și să nu mai utilizați serviciile oferite de societatea contemporană. Tăierea de la societate este o mișcare drastică și să nu fie luată ușor. Gândiți-vă cu atenție dacă această acțiune va realiza ceea ce sperați că va realiza. Apoi începeți să renunțați la comunicații și evenimente sociale și să începeți să vă bazați exclusiv pe dvs.

Pași

Partea 1 din 7:
Examinând motivele dvs
  1. Imaginea intitulată Tăiați-vă de la societatea Pasul 1
1. Decide dacă motive politice sau de mediu vă motivează. Unii oameni doresc să se oprească de la societate din motive politice sau de mediu. Vor să trăiască de pe grilă, de exemplu. Trăind de pe grilă este o modalitate de a vă tăia de la societate. În acest fel, nu sunteți dependenți de serviciile municipale și sociale Mulți dintre noi pur și simplu de acord, cum ar fi apa, electricitatea, serviciul de telefonie mobilă și eliminarea gunoiului.
  • Majoritatea persoanelor care locuiesc de pe grilă sunt, de asemenea, preocupate de consumism și ideea că societatea modernă a folosit prea mult din resursele naturale ale Pământului.
  • Imagine intitulată Tăiați-vă de la societatea Pasul 2
    2. Determina daca ai depresie sau anxietate. Unii oameni doresc să părăsească societatea deoarece suferă de depresie sau tulburare de anxietate socială. Depresia sau sentimentele de singurătate pot determina oamenii să se izoleze de ceilalți.
  • Cercetările au arătat că izolarea socială poate fi periculoasă pentru sănătatea dvs., deoarece afectează funcția imună și crește inflamația. Aceste simptome sunt precursori la diabet zaharat și boli de inimă.
  • Dacă credeți că motivele pentru care doriți să vă reduceți de la societate se datorează propriilor sentimente de tristețe sau singurătate, luați în considerare văzând medicul dumneavoastră sau un profesionist de sănătate mintală.
  • Imaginea intitulată Tăiați-vă de la societatea Pasul 3
    3. Întrebați-vă dacă evitați legea. Un alt motiv pentru care oamenii s-au oprit de la societate este de a evita legea.Nu este recomandat să fugiți de la poliție. Dacă ați comis o crimă sau dacă există un mandat pentru arestarea dvs., vă întoarceți la secția de poliție locală.
  • Dacă credeți că ați fost acuzat greșit, închiriați un avocat și lupta cu taxa. Probabil că trebuie să raportați poliției.
  • Imaginea intitulată Tăiați-vă de la societatea Pasul 4
    4. Evaluați dacă doriți să evitați grindul vieții de zi cu zi. Oamenii pot alege să se taie din societate în motive mai puțin intense, cum ar fi pur și simplu dorința de a evita grind de viață zilnică. Lucrul de la domiciliu este cu siguranță posibil în aceste zile decât în ​​trecut.
  • Imagine intitulată Tăiați-vă de la societatea Pasul 5
    5. Știți că oamenii sunt ființe sociale. Pe măsură ce determinați motivele pentru tăierea de la societate, este important să înțelegeți că oamenii sunt în mod natural sociali. Beneficim, atât fizic cât și psihologic, de la a fi în legătură sau în legătură între ele.
  • Partea 2 din 7:
    Identificarea limitelor dvs
    1. Imagine intitulată Tăiați-vă din societatea Pasul 6
    1. Determinați la ce nivel doriți să vă tăiați de la societate. Doriți să stați departe de familie, prieteni, asociați de afaceri sau toate acestea? Dacă aveți o profesie sau o slujbă care vă duce în afara casei dvs., tăierea în întregime din societate va fi destul de dificilă. Prin natura ei, veți fi obligați cel puțin să interacționați cu cei cu care lucrați.
  • Imaginea intitulată Tăiați-vă de la societatea Pasul 7
    2. Determinați limitele dvs. Dacă vă tăiați de la societate, veți face orice excepție? Care vă veți permite să comunicați și să interacționați cu? Gândiți-vă la tipurile de circumstanțe care să justifice revenirea în contact cu societatea.
  • Imagine intitulată Tăiați-vă de la societatea Pasul 8
    3. Gândiți-vă la cât timp veți fi departe de societate. Dacă lucrurile sunt dure chiar acum, poate părea o idee bună să vă taie din societate. Dar gândiți-vă cum acest lucru va juca peste drumul lung.Vrei să stai departe de o săptămână, o lună sau mai mult?
  • Timpul tău va determina acțiunile. De exemplu, dacă doriți să vă tăiați timp de un an, gândiți-vă să vă deplasați undeva la distanță.
  • Partea 3 din 7:
    Încetarea comunicațiilor
    1. Imaginea intitulată Tăiați-vă din societatea Pasul 9
    1. Scapa de telefonul tău. Tehnologia curentă, cum ar fi telefoanele mobile și computerele, pot urmări automat locația unui utilizator fără ca utilizatorul să-l realizeze nici măcar. Dacă doriți să vă deconectați telefonul mobil, este posibil să fie necesar să contactați transportatorul (AT & T, Verizon, Sprint, etc.) și spuneți-le să dezactiveze serviciul.
    • Mulți transportatori solicită utilizatorilor lor să semneze un contract de acoperire. Încălcarea acestui contract înainte de data de acoperire convenită a fost atinsă poate implica plata unei taxe.
  • Imaginea intitulată Tăiați-vă de la societatea Pasul 10
    2. Îndepărtați-vă de la social media. Închideți toate conturile pe care le aveți pe platformele sociale media. Aceasta include Facebook, Twitter, Instagram, Tumblr, Pinterest și toate celelalte programe și aplicații care încurajează schimbul social între oameni.
  • Imaginea intitulată Tăiați-vă de la societatea Pasul 11
    3. Dezactivați conturile dvs. de e-mail. Majoritatea furnizorilor de servicii de e-mail au un link către setările de e-mail cu o opțiune de dezactivare a contului. Acest lucru împiedică e-mailurile suplimentare de la strângerea într-un cont pe care nu mai utilizați. Dacă credeți că ați putea utiliza din nou contul, puteți să vă deconectați și să nu vă conectați înapoi. Țineți minte, totuși, că e-mailul primitor va continua să fie stocat în contul dvs.
  • Imaginea intitulată Tăiați-vă de la societatea Pasul 12
    4. Luați în considerare tăierea internetului. Când utilizați Internetul, trimiteți și primiți informații printr-o adresă de protocol Internet (IP). Acest IP este legat de routerul dvs. Mișcările dvs. online pot fi urmărite în continuare prin aceste informații. Dacă doriți să vă tăiați de la societate, gândiți-vă la modul în care acțiunile dvs. online ar putea permite altora să vă găsească.
  • Imagine intitulată Tăiați-vă de la societatea Pasul 13
    5. Opriți vizionarea televiziunii sau citiți ziarul. Nu vă deranjează să rămâneți la curent cu cele mai recente știri sau emisiuni TV. Dacă doriți să fiți îndepărtați cu adevărat din societate, opriți după ce se întâmplă.
  • Imaginea intitulată Tăiați-vă din societatea Pasul 14
    6. Evitați să vorbiți sau să comunicați oricui deloc. Păstrați comunicarea cu ceilalți la minimul Barest. Aceasta implică orice fel de schimb social, inclusiv limbă de limbă, e-mail, texting sau semnătură.
  • Dacă frecventați o afacere, cum ar fi un magazin sau un restaurant, cereți ce aveți nevoie și nimic mai mult. Nu faceți mai mici discuții cu negustorul sau cu Waitingul. Nu vă angajați în conversație cu alții în timp ce așteptați autobuzul.
  • Partea 4 din 7:
    Ending relații
    1. Imaginea intitulată Tăiați-vă de la societatea Pasul 15
    1. Opriți contactul cu persoanele pe care le vedeți în mod regulat. În mod normal, oamenii au contact cu diferiți indivizi pe parcursul zilei, indiferent dacă acestea sunt colegi de lucru, angajați de cafea, lucrători poștali sau vecini care trec. Pentru a vă tăia, nu mai vorbiți cu acești oameni diferiți.
    • Opriți răspunsul la telefon sau deschideți ușa apelanților.
    • Izolarea completă poate fi dificilă dacă mai trebuie să mergeți la locul de muncă și să comunicați cu colegii și supraveghetorii.
    • Acest lucru va fi oarecum mai ușor dacă locuiți singur. Puteți să vă folosiți casa ca un sanctuar unde vă puteți izola.
  • Imaginea intitulată Tăiați-vă de la societatea Pasul 16
    2. Nu mai stai cu prietenii tăi. Îndepărtați-vă de viața prietenilor dvs., fără a mai petrece timpul cu ei. Puteți lua una din mai multe abordări pentru a realiza acest lucru. Aceste abordări pot fi:
  • Nemilos: puteți tăia oamenii nemilos, spunându-le că nu mai vrei să mai stai. Veți întâlni probabil ca mijloc și nepoliticos.
  • Sincer: În această abordare, puteți fi cinstit, spunându-vă prietenilor că sunteți în procesul de tăiere de la societate. Asteptati rezistenta de la oameni care pasa de tine.
  • Evitarea: Poți să nu mai vorbești cu oamenii din viața ta. Evitați apelurile lor, evitați contactarea ochilor dacă vorbesc cu dvs.
  • Pasiv: Declinați invitații și lăsați-vă prietenii să se obosească să vă ceară să stea afară.
  • Este sănătos pentru tine să taie oameni negativi din viața ta. Acești oameni pot restrânge creșterea și stabilitatea.Stabilește limite Pentru bunăstarea proprie, refuzând să aveți acești oameni în viața voastră.
  • Imaginea intitulată Tăiați-vă din societatea Pasul 17
    3. Explicați-vă motivațiile celor dragi. Depinde de dvs. dacă doriți sau nu să le spuneți oamenilor din viața voastră că intenționați să vă tăiați de la ei. Dar dacă sunteți într-o relație, partenerul dvs. poate fi rănit, supărat sau confuz prin decizia dvs. În majoritatea cazurilor, îi datorați partenerului dvs. pentru a vă explica de ce vă izolați.
  • Fi plin de compasiune cu cei dragi. Poate fi devastatoare pentru ca părinții să aibă un copil să se taie de la ei. Ele pot suferi aceleași sentimente asociate cu moartea unui copil.
  • Imaginea intitulată Tăiați-vă de la societatea Pasul 18
    4. Nu vă lăsați responsabilitățile. Dacă aveți responsabilități, cum ar fi îngrijirea copiilor, nu este recomandat să vă tăiați de la societate. Trebuie să oferiți îngrijiri bune, stabile, sănătoase pentru copiii dvs.
  • Dacă aveți copii pe care îi pasă, probabil că nu este un moment bun pentru a vă tăia de la societate.
  • Partea 5 din 7:
    Legând capetele libere
    1. Imaginea intitulată Tăiați-vă din societate Pasul 19
    1. Plătiți datoriile. Dacă nu doriți să aveți contact cu lumea exterioară, va trebui să eliminați motivele pentru care oamenii ar putea dori să vă contacteze. Plătiți datoriile dvs. este importantă, astfel încât să nu fiți hărțuiți pentru că nu vă plătiți facturile.
  • Imagine intitulată Tăiați-vă din societatea Pasul 20
    2. Determinați dacă doriți să primiți poștă. Poate fi important să continuați să primiți poștă electronică, pentru a primi notificări importante sau alte comunicări neașteptate. De asemenea, puteți alege să primiți consumabile prin poștă.
  • Dacă locuiți de pe grilă, obțineți o cutie poștală într-un oraș din apropiere. Puteți verifica acest lucru periodic fără a fi nevoie să discutați cu oricine.
  • Imagine intitulată Tăiați-vă din societatea Pasul 21
    3. Au un contact de urgență. Este o idee bună să aveți cel puțin o persoană ca un contact de urgență. Această persoană ar putea verifica periodic asupra dvs. Ar putea fi, de asemenea, cineva pe care îl simțiți confortabil, contactați dacă aveți nevoie de ajutor.
  • Asigurați-vă că întrebați această persoană dacă va fi contactul dvs. de urgență.
  • Partea 6 din 7:
    Plecând de pe grilă
    1. Imaginea intitulată Tăiați-vă de la societatea Pasul 22
    1. Găsiți o locație cu resurse adecvate. Cand tu ieși din grilă, vă îndepărtați de societatea principală. Veți fi în vedere pentru dvs., adunând mâncare și apă și asigurați-vă adăpostul propriu. Nu veți avea acces la utilități publice și alte servicii pe care le obțineți într-o comunitate obișnuită. Găsiți un loc care vă poate oferi suficiente resurse, inclusiv alimentarea cu alimente, alimentarea cu apă și adăpostul.
    • Este posibil să puteți adapta o cabină pentru scopurile dvs. sau ați putea dori să vă construiți o casă nouă sau o cabină.
    • S-ar putea să alegeți o locație care este de câteva ore de la cea mai apropiată stație de benzină sau magazin alimentar. Nu poate exista spital în mai multe mile. Dacă este cazul, este posibil să nu aveți acces la servicii medicale.
  • Imagine intitulată Tăiați-vă de la societatea Pasul 23
    2. Ia-ți sursele de energie. Nu mai aveți electricitate de la compania locală de putere, deci dacă doriți electricitate, va trebui să găsiți o modalitate de a vă produce propria dvs. Puterea solară și a apei vă va permite să utilizați lumini, frigider, mașină de spălat, player muzical și alte mașini.
  • Căutați să achiziționați panouri solare suplimentare, deoarece le puteți permite. În timp ce vă puteți adapta la viață cu mai puțină energie electrică, există anumite facilități pe care le veți dori probabil.
  • Obțineți baterii reîncărcabile. Asigurați-vă că acestea nu sunt niciodată mai mici de 50% încărcate pentru a vă asigura că veți avea întotdeauna suficientă putere.
  • Imaginea intitulată Tăiați-vă de la societatea Pasul 24
    3. Au acces la o alimentare cu apă filtrată. Dacă nu aveți acces la apa din oraș, este posibil să aveți nevoie să vă scufundați bine pentru a vă satisface nevoile de apă. Dacă alegeți să vă construiți propriul bine, este posibil să aveți nevoie de un permis, în funcție de starea dvs. Asigurați-vă că rămâneți la cel puțin 50 de metri distanță de orice rezervor septic, zone de mase și orice alte zone cu contaminare potențială.
  • Utilizați un kit de testare a apei. Acest kit vă va ajuta să determinați dacă apa dvs. are nivele sigure sau nesigure de anumite substanțe chimice în ea. Aceste kituri sunt disponibile imediat online sau la magazinele de îmbunătățire la domiciliu. Unele județe oferă și teste de apă gratuită.
  • Asigurați-vă că filtrați apa pentru a evita boala. De exemplu, dacă apa dvs. este ridicată în var, puteți obține o durere de stomac dacă beți-o nefiltrată.
  • Imaginea intitulată Tăiați-vă de la societatea Pasul 25
    4. Au consumabile medicale la îndemână. Dacă locația dvs. este atât de îndepărtată încât cel mai apropiat spital este mai mult de o oră sau doi departe, ar trebui să vă gândiți să cunoașteți procedurile medicale simple.
  • Asamblați un kit medical cu consumabile, cum ar fi bandaje, antibiotice, penicilină, fir și ac pentru a face cusături și alte consumabile.
  • Imagine intitulată Tăiați-vă din societatea Pasul 26
    5. Începeți o grădină. În timp ce s-ar putea să aveți mâncare ocazional în locația dvs. în afara rețelei, trebuie, de asemenea, să oferiți alimente pentru dvs. Plantați o grădină mare cu o varietate de legume.
  • Aflați ce plante pot crește în sezoane diferite, astfel încât să aveți în mod constant alimente proaspete în grădina dvs.
  • Depozitați legume în timpul iernii. Cartofi, ceapă, morcovi și alte legume rădăcină sunt deosebit de potrivite pentru depozitarea pe termen lung într-un loc răcoros.
  • Imaginea intitulată Tăiați-vă din societatea Pasul 27
    6. Obțineți câteva animale de creștere a animalelor. Dacă aveți vaci sau caprine de ambele sexe, puteți fi furnizat cu carne și lapte, în funcție de rasă. Puii și rațele pot furniza carne și ouă.
  • Imagine intitulată Tăiați-vă de la Societatea Pasul 28
    7. Figurați dacă aveți nevoie să generați venituri. Dacă aveți o mulțime de economii, s-ar putea să puteți ieși din grilă fără a fi nevoie să continuați să lucrați. Dar dacă nu aveți economii substanțiale, probabil că va trebui să generați venituri într-un fel. Gândiți-vă la sursele de venit, inclusiv vânzarea de legume sau articole artizanale la o piață a fermierului din apropiere.
  • Dacă sunteți în afara grilajului, accesul la internet poate fi limitat sau inexistent. Acest lucru ar putea face telecomunicarea unei propuneri dificile.
  • Partea 7 din 7:
    Manipularea fiind singură
    1. Imagine intitulată Tăiați-vă din societatea Pasul 29
    1. Exprimați sentimentele singuratice. Dacă începeți să vă simțiți singuri după ce vă tăiați, nu vă loviți de acele sentimente. Să le exprime prin puncte de desfacere creative, cum ar fi jurnalizarea, pictura, dansarea sau cântatul.
  • Imaginea intitulată Tăiați-vă de la Societatea Pasul 30
    2. Obțineți un animal de companie. Cercetările arată că animalele de companie vă pot îmbunătăți starea de spirit și sănătatea generală. O persoană cu un animal de companie va avea probabil ca tensiune arterială scăzută și indicatori mai mici de boli de inimă, cum ar fi trigliceridele și nivelurile de colesterol. Având un tovarăș, cum ar fi o pisică sau câine, poate ușura singurătatea.
  • Imaginea intitulată Tăiați-vă de la Societatea Pasul 31
    3. Face un hobby. Păstrați-vă mintea ocupată cu o activitate stimulantă. Hobby-urile vă păstrează în mișcare înainte. Ele vă pot ajuta, de asemenea, cu focalizare și concentrare. Găsiți un hobby pe care doriți, cum ar fi tricotat, muzică, grădinărit sau prelucrarea lemnului.
  • Imagine intitulată Tăiați-vă de la Societatea Pasul 32
    4. Participați la un sport solo. Doar pentru că te-ai tăiat de la societate nu înseamnă că trebuie să-ți petreci timpul ascuns în casa ta. Ieșiți afară și obțineți un exercițiu prin participarea la un sport solo, cum ar fi ciclismul, drumeții, alergarea sau yoga.
  • Imaginea intitulată Tăiați-vă de la Societatea Pasul 33
    5. Du-te la aventuri. Acum că ați tăiat de la prietenii și familia dvs., puteți face exact ceea ce doriți. Du-te drumeții, luați o plimbare cu bicicleta încrucișată sau faceți canoe.Vă puteți bucura de singurătatea dvs. cu o mare aventură.
  • Avertizări

    Deși te-ai tăiat de la societate, este important să țineți pasul cu sănătatea și igiena dvs. personală. Chiar și atunci când nu vezi sau nu vorbești cu nimeni, trebuie să ai grijă de sănătatea ta. Dacă aveți probleme medicale, obțineți atenția medicală profesională imediat.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar