Cum să ai grijă de caprinele pygmy

Dacă căutați un animal de companie din curte sau o adăugare la ferma dvs., caprăle Pygmy sunt o opțiune bună. Ei vin cu propriul set de cerințe de îngrijire, dar odată ce înțelegi ce au nevoie, grija lor nu este dificilă. De fapt, ei pot prospera în cele mai multe climate, atâta timp cât creați un adăpost adecvat. De asemenea, trebuie să le oferiți mâncarea adecvată și să aveți grijă de sănătatea lor pentru a le păstra cu dvs. de ani de zile pentru a veni.

Pași

Partea 1 din 3:
Furnizarea de adăpost și divertisment
  1. Imagine intitulată Îngrijire pentru caprele Pygmy Pasul 1
1. Determinați cât de mult aveți nevoie de adăpost. Pentru a face această determinare, luați în considerare vremea din zona dvs. Dacă locuiți într-un climat mai mult temperat, caprele dvs. nu pot avea nevoie ca un adăpost substanțial ca și alte locuri. La minimul gol, ar trebui să oferiți o structură pe 3 fețe care oferă adăpost de la soare și vânt. Cu toate acestea, dacă sunteți într-o zonă care are ierni severe, veți avea nevoie de un hambar complet pentru a vă proteja animalele, deși poate fi una mică. Trebuie doar să oferiți protecție împotriva elementelor.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru caprele Pygmy Pasul 2
    2. Ia în considerare dimensiunea turmei tale. Dimensiunea adăpostului dvs. este determinată de dimensiunea turmei tale. În general, trebuie să oferiți 15 până la 20 de metri pătrați pentru fiecare capră pe care o aveți.
  • Deci, dacă aveți doar o capră, adăpostul dvs. ar trebui să fie de 15 până la 20 de metri pătrați (1.4-1.9 sq. m). În practică, acesta este un 3-by-picior (0.9-by-1.5 m) adăpost sau un picior de 4-by-picior (1.2-by-1.5 m) adăpost. Dacă aveți 5 capre, veți avea nevoie de 75 de metri pătrați (7 sq. m) la 100 de metri pătrați (9.3 sq. m), care se traduce la aproximativ 8-by-picior (2.4-by-2.7 m) adăpost sau un adăpost de 10 de metri (3-by-3 m).
  • De fapt, puteți folosi o casă de câini mare pentru o capră de pipmy dacă o țineți în curtea din spate.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru caprine Pygmy Pasul 3
    3. Creați standuri. Dacă aveți mai multe animale, creați mai multe standuri, astfel încât fiecare capră are propriul său spațiu. Podeaua ideală pentru capre este pietriș cu argilă pe partea de sus a acestuia. Este ușor de curățat și puteți aplica un alt strat la fiecare câțiva ani.
  • Fânul este suficient pentru așternut, iar caprele, în general, nu vor mânca ceea ce se află pe podea.
  • De asemenea, veți avea nevoie de jgheaburi de un fel pentru a alimenta caprele din.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru caprele Pygmy Pasul 4
    4. Instalați un gard. Cea mai bună garduri pentru caprele Pygmy este gardul de sârmă. Pentru a vă menține caprele de pipmy de la sărituri, gardul trebuie să fie de cel puțin 4 picioare (1.2 m) ridicat.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru caprele Pygmy Pasul 5
    5. Includeți zone de alpinism. Caprele iubesc să urce, așa că va trebui să includeți niște locuri pentru ca ei să facă acest lucru. De exemplu, orice tip de tabel picnic este ideal pentru această distracție. Puteți chiar să creați dealuri din murdărie, deoarece caprele vor găsi că la fel de plăcută. Ei doresc, de asemenea, să sară și să în afara acestor locuri.
  • Anvelopele vechi fac, de asemenea, jucării bune pentru animalele de companie.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru caprele Pygmy Pasul 6
    6. Cumpărați cel puțin 2 capre. Caprele sunt menite să fie într-o turmă, așa că ar trebui să păstrați mai mult de unul. Ei preferă să trăiască într-un grup social.
  • Partea 2 din 3:
    Hrănirea dietei corecte
    1. Imagine intitulată Îngrijire pentru caprele Pygmy Pasul 7
    1. Permiteți caprinei dvs. să apară. Caprele pot mânca iarbă, perie și forburi, deși vor mânca ultimele 2 peste ierburi. Forbii sunt buruieni, cum ar fi păpădie și trifoi. În vara, caprele pot fi capabile să se ocupe exclusiv pe pășune dacă aveți suficientă teren. Veți avea nevoie de aproximativ 1/4 dintr-un acru (1101.7 sq. m) de teren pe capră.
    • Dacă aveți o turmă de capre, veți avea nevoie de mai multe pășuni pentru a ține pasul cu cererea de capre. De asemenea, doriți să rotiți unde se hrănește caprele, astfel încât plantele să aibă timp să crească înapoi.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru caprele Pygmy Pasul 8
    2. Încercați Alfalfa Hay. Dacă nu aveți o pășune suficientă pentru capră sau caprine, le puteți hrăni cu fânul de alfalfa în locul pășunatului.
  • Fiecare capră va avea nevoie de o lire sau 2 (0.5-0.9 kg) de hrană pe zi. Cu toate acestea, dacă de asemenea, primesc boabe, vor avea nevoie de mai puțin.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru caprele Pygmy Pasul 9
    3. Completați dieta lor cu boabe. În timpul iernii, caprele vor avea nevoie de mai multe feed. De asemenea, caprele și caprele tinere care oferă o cantitate substanțială de lapte vor avea nevoie de o dietă suplimentară de boabe chiar și în timpul verii.
  • Granulele adecvate includ porumb, orz și ovăz.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru caprele Pygmy Pasul 10
    4. Oferă o aprovizionare abundentă de apă. Ca toate animalele, caprele au nevoie de apă pentru a trăi. Cu toate acestea, apa este deosebit de importantă pentru capre, deoarece sunt rumegătoare, adică să ia mai multă apă pentru ca ei să-și proceseze mâncarea decât alte animale. Asigurați-vă întotdeauna că au acces la apă curată și proaspătă în mod regulat.
  • Asigurați-vă că ați curățat recipientul pe care îl utilizați corect și să schimbați adesea apa.
  • Partea 3 din 3:
    Menținerea sănătății caprinei
    1. Imagine intitulată Îngrijire pentru caprele Pygmy Pasul 11
    1. Periați-vă capcana o dată pe zi. Utilizați o perie robustă pentru a scăpa de murdăria mai evidentă de pe capră. Apoi, utilizați o perie moale (pieptene curry) la pieptene prin părul de capră. De asemenea, simțiți-vă pentru umflături pe capră cum vă periați, deoarece acestea ar putea indica infecții sau o tăietură sau zgârietură.
    • Capra ta nu va avea nevoie de tăiere dacă nu intenționați să o arătați.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru caprele Pygmy Pasul 12
    2. Împingeți-vă caprele numai dacă primesc paraziți. De cele mai multe ori, periajul va fi suficient pentru capra ta. Pentru a scăpa de capră, ușor încălziți apa, astfel încât nu este rece. Spumă caprații cu un șampon destinat animalelor sau în special pentru capre. Utilizați un mitt de spălare pentru a vă ajuta de-a lungul procesului. Clătiți săpunul.
  • E mai ușor dacă capra ta are un guler, pentru că este mai ușor să te ții la ea.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru caprele Pygmy Pasul 13
    3. Furnizați vitamina A. Pietrele Pygmy au nevoie de vitamina A în dietele lor pentru a-și menține sănătatea. În cea mai mare parte, ei pot obține această vitamină din fân verde sau de la pășunat. Cu toate acestea, dacă nu furnizați niciuna dintre acestea, încercați să adăugați un porumb la dieta lor.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru caprele Pygmy Pasul 14
    4. Includeți vitamina D. La fel ca la om, vitamina D îi ajută pe caprine să absoarbă calciul, ceea ce menține sănătatea oaselor. Dacă caprele dvs. sunt în afara de cele mai multe ori, vor absorbi vitamina D de la soare. Cu toate acestea, dacă nu primesc prea mult lumina soarelui, le hrăniți fie fie fânului întărită (fără căldură) sau drojdie iradiată.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru caprele Pygmy Pasul 15
    5. Adăugați minerale pentru caprine de pășunat. Dacă caprele dvs. sunt exclusiv de pășuni (mai degrabă decât alfalfa și hrana de cereale), ar trebui să adăugați un amestec de sare iodată, calcar (sol) și oase de animale (aburite și sol).
  • În esență, puteți pune acest amestec în găleată și lăsați caprele să o mănânce după cum este necesar.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru caprele Pygmy Pasul 16
    6. Injectați seleniu. Seleniul este un nutrient esențial, dar este deosebit de important dacă boala musculară albă este predominantă în zona dvs., deoarece seleniul protejează împotriva acestei boli. Când se naște copiii, ar trebui să oferiți un supliment al acestui nutrient de ac.
  • Această boală califică mușchii, făcându-i albici, care este locul în care boala își primește numele.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru caprele Pygmy Pasul 17
    7. Acordați vaccinări anuale. Capra ta va trebui să fie vaccinată împotriva enterotoxemiei și a tetanosului, cel puțin.De obicei, puteți cumpăra aceste la magazinele locale de hrană și le puteți da singur. Ați putea dori, de asemenea, să vă adresați medicului veterinar despre fotografiile rabiei.
  • De asemenea, puteți dori o vaccinare CD Clostrium.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru caprele Pygmy Pasul 18
    8. Programați o verificare anuală. Pentru a vă menține caprina în stare bună de sănătate, este mai bine să programați o verificare anuală. În acest fel, puteți să vă asigurați că capcana are vaccinările corespunzătoare și știți că capra ta este în stare bună de sănătate.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru caprele Pygmy Pasul 19
    9. Îndepărtați trupele de capră. Hooves-urile de capre va crește în timp, și dacă nu sunt tăiate, ai putea să ajungi cu capre care nu pot merge bine.
  • Pentru a le tăia, utilizați mănuși, foarfece de copite și un cuțit de copite.
  • Lega sau țineți capcana. Va trebui să aveți pe cineva să țină capra în timp ce vă tăiați copitele.
  • Căutați inelele de creștere. Ar trebui să puteți vedea unde au crescut copitele. Îndepărtați copitele până când acestea sunt chiar cu ultimul inel de creștere.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    Avertizări

    Când ridicați capre de capră, puteți decide că trebuie să le dezamăgiți, ceea ce înseamnă să-și îndepărtați coarnele atunci când sunt tineri. În caz contrar, puteți să vă îndrumați cu coarne când sunt mai în vârstă. Le puteți elimina când au 2 săptămâni.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar