Cum să ai grijă de un măgar

Măgari, cu fețele lor dulci și natura blândă, inteligentă, fac animale de companie minunate. Ei nu merită reputația lor de încăpățânare: de fapt, sunt inteligenți și contemplativi. Măgari au nevoie de câteva acri de spațiu, un loc uscat de a dormi și o mulțime de fibre de mâncare. Dacă faceți o bună grijă de măgarul dvs., ar putea trăi pentru a avea peste 30 de ani. Vedeți pasul 1 pentru a afla cum să vă asigurați că măgarul dvs. conduce o viață lungă și sănătoasă.

Pași

Metoda 1 din 3:
Alegerea și manipularea unui măgar
  1. Imagine intitulată 65774 1
1. Alegeți un măgar al dimensiunii potrivite, sexului și temperamentului. Când vă luați un măgar, este important să luați în considerare acești factori. Măgari de sex masculin și de sex feminin au temperamente diferite și există măgari miniaturali, standard și giganți, care sunt la fel de mari ca caii standard. Figurați ce tip este potrivit potrivit pentru nevoile dvs. înainte de a vă decide care să aducă acasă.
  • Dacă intenționați să vă păstrați măgarul ca animal de companie, alegeți o gelding (un bărbat castrat) sau un Jenny (o femeie).
  • Dacă intenționați să vă reproduceți măgarul, veți avea nevoie de un cric (un bărbat intact) și unul sau mai mulți Jennies. Nu primiți un cric dacă doriți doar un animal de companie și nu păstrați o jack cu alte măgari de sex masculin, deoarece vor lupta.
  • Dacă intenționați să călătoriți pe măgar, asigurați-vă că este suficient de mare pentru a vă ocupa de greutatea dvs. Un măgar poate transporta în siguranță 20% din greutatea corporală. De asemenea, ca și catlele, calul sau cămilă, asigurați-vă că nu sunt bolnavi sau răniți, pentru că acest lucru ar putea face mai rău
  • Dacă intenționați să vă folosiți măgarul ca animal de protecție împotriva prădătorilor, cum ar fi lupii sau câini, alegeți un măgar standard sau gigant, nu o miniatură. Este important ca măgarul să fie mai mare decât prădătorul.
  • Imagine intitulată 65774 2
    2. Asigurați-vă că măgarul are o pregătire de bază. Dacă aceasta este prima dată când manipularea unui măgar, veți dori să alegeți unul care deja știe cum să stea și să meargă pe o plumb fără șuruburi. Ați putea dori, de asemenea, să vă asigurați că măgarul se poate ocupa de a fi mângâie peste tot pe corpul său și vă va permite să vă ridicați picioarele fără probleme. Măgari pot fi un pic mai complicat să se antreneze, deci dacă nu ai experiență cu ei, este o idee bună să alegi unul care este destul de bine sau să-ți găsești un prieten care să te ajute.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un pas de măgar 8
    3. Păstrați mai mult de un măgar dacă puteți. Măgari sunt creaturi extrem de sociale și se îndoaie când sunt lăsate singure în pășune. Donkey-ul tău va fi mult mai fericit cu un tovarăș. Două jennies, două geldings sau un Jenny și o gelny fac tovarăși buni unul pentru celălalt. Măgari se vor lega profund cu tovarășii lor pentru viață și nu vor dori să meargă nicăieri fără ceilalți.
  • Măgari pot lega cu cai, dar dacă intenționați vreodată să luați calul undeva fără măgar, nu este recomandabil să le permiteți să creeze o legătură profundă. Măgarul va deveni supărat când scoateți calul din pășune. Este mai bine să le păstrați în incinte separate.
  • Măgarul au nevoi dietetice foarte specifice și, dacă sunt păstrate cu alte specii, este probabil să devină supraponderali și rău.
  • Măgari și câini nu fac animalele de companie bune decât dacă sunt ridicate împreună din momentul în care sunt bebeluși.
  • Dacă folosiți măgarul ca gardian de turmă, obțineți doar unul astfel încât să se țină mai degrabă la efectiv decât pe celălalt măgar.
  • Imagine intitulată 65774 4
    4. Fii blând cu măgarul tău. Măgari nu ar trebui să fie pedepsiți cu asprime. Practică blândețea și răbdarea atunci când încercați să le conduceți sau să le învățați ceva nou. Ei nu sunt încăpățânați, dar au nevoie de timp pentru a procesa situații înainte de a decide ce să facă, și ei nu-i place să se grăbească sau să fie forțați să acționeze. Pet pe măgarul tău, vorbește în tonuri liniștitoare și nu ridică vocea sau fii forțată.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un pas de măgar 7
    5. Lăsați exercițiul dvs. de măgar în fiecare zi. Pentru a rămâne în formă și sănătoasă, au nevoie de exerciții zilnice. Se vor exercita dacă au o pășune suficient de mare să se plimbe. De asemenea, puteți lua măgarul pentru o plimbare cu o plumb lungă. Amintiți-vă că nu este o idee bună să vă plimbați pe măgar decât dacă este suficient de mare pentru a vă susține greutatea.
  • Lăsați măgarul dvs. să obțină exerciții suplimentare în timpul iernii. Dacă trebuie să vă închideți măgarul în timpul iernii, va trebui să lăsați-o la fiecare câteva zile pentru exerciții fizice. Dacă puteți permite măgarului să se rătăcească în jurul hambarului între ieșirile în aer liber, acest lucru ar fi ideal. Nu forțați un măgar care urăște zăpada să iasă în elemente - furnizați acest animal cu o zonă alternativă de exerciții interioare. Păstrați o haină pe măgar dacă doriți în timpul ieșirilor de iarnă pentru a preveni frisoanele pot obține pneumonie sau bronșită dacă sunt supuse ploii sau o vreme foarte rece.
  • Metoda 2 din 3:
    Furnizarea de alimente și adăpost
    1. Imagine intitulată 65774 6
    1. Sursele principale de alimente ale măgilor ar trebui să fie mici zahăr și fibre ridicate. Paie de orz (tulpina de plantă după cereale a fost recoltată) este o opțiune excelentă pentru acest lucru și înseamnă că pot mânca fericit timp de ore la capăt fără a câștiga greutate.
  • Imagine intitulată 65774 7
    2. Măgarii trebuie să mănânce puțin și de multe ori (ca alte ecvine) și nu fac bine dacă hrăniți cantități mari de mâncare într-un singur lucru.E. O hrănire cu găleată dimineața și seara ". Ar trebui să evitați hrănirea măgarului dvs. orice cereale sau boabe, cum ar fi ovăz, orz, grâu și porumb (porumb). Aceste produse sunt prea mari în amidon și zahăr și au fost implicate în dezvoltarea bolilor cum ar fi laminita în măgari, precum și o cauză principală de obezitate.
  • Imagine intitulată 65774 8
    3. Măgarii sunt mai fericiți, cu o mulțime de spațiu pentru a vă plimba în jurul valorii și pentru a păși, pe care o fac pentru majoritatea zilei. Este greu de spus în mod specific cât de multă iarbă are nevoie de o pereche de măgari ca pășunat poate varia atât de mult. Iarba ar trebui să fie considerată un plus de paie, mai degrabă decât să facă majoritatea dietelor lor.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un pas de măgar 4
    4. O alternativă mare la pășunile luxuriante are un paddock murdar sau o zonă non-pășunat, cum ar fi o curte de beton sau o școală de nisip.Donkeys trebuie întotdeauna să aibă ceva de a-și satisface acest lucru, așa că asigurați-vă că păstrați o cantitate adecvată de paie disponibilă în orice moment.
  • În timpul iernii, când iarba este moartă sau în alte momente ale anului când nu există o iarbă suficientă, puteți să vă completați dieta de măgar cu fânul de luncă. Acest lucru trebuie să fie de bună calitate în ceea ce privește faptul că este curat, bine produs și fără mucegai, fânul tăiat târziu poate fi mai bun, deoarece este mai mare în fibră și mai mică în zahăr. Evitați alfalfa decât dacă aveți o mare însărcinată sau de îngrijire medicală sau alte animale speciale de nevoie. Asigurați-vă că nu este bătrân sau răsfățat, sau măgarul dvs. se poate îmbolnăvi. Dacă vă puteți permite pleavă cu aditivi care țintă copite, straturi și așa mai departe, poate doriți să investigheți opțiunile disponibile. Chaff tinde să fie potrivită pentru măgarii mai în vârstă cu probleme de dinți, convalează măgari și măgarii de îngrijire medicală.
  • Aveți grijă să nu vă depășiți măgarul. Măgari se îmbolnăvesc cu bolile care pun viața în pericol atunci când mănâncă prea multă proteină și alte alimente bogate în nutrienți. Măgari au evoluat în zonele aride și semi-aride ale Orientului Mijlociu și Africii de Nord, și, ca rezultat, pot obține toate substanțele nutritive de care au nevoie de fibre ridicate, pășuni scrubby. Când iarba este prea bogată sau abundentă (gândiți-vă la lactate sau pășuni de cai), este posibil să trebuiască să limitați zona disponibilă pentru a le împiedica să mănânce prea mult și să câștige prea multă greutate. Rigidând un gard electric sigur, mobil vă va permite să porniți câmpul și să restricționați suma pe care o pot mânca. Deplasați gardul în mod regulat pentru a le oferi un pic de pășunat proaspăt.
  • Imagine intitulată 65774 10
    5. Da tratamente adecvate. După cum sa menționat mai sus, măgarii au pus greutatea cu ușurință, deci aveți grijă de tratate. Nu mai mult decât o mână de tratament la un moment dat. Merele, morcovii și bananele (piei) sunt ideale. Resturile din bucătăria dvs. nu sunt o idee bună, deoarece măgarii vor avea probleme să digereze nimic din familia Brassica (Broccoli, Conopida etc.), cartofi, ceapă și multe altele. Frunzele de menta proaspete sau uscate fac un mare tratament. Măgarii au nevoie de o dietă simplă și sănătoasă și acest lucru nu include lucruri precum toast, biscuiți sau prăjituri. Distrugeți gustările umane și ecvine foarte prelucrate, sugioase pentru măgari.
  • Imagine intitulată 65774 11
    6. Măgari sunt vegetarieni și nu ar trebui să fie hrănite niciodată derivate din carne sau pește.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un pas de măgar 5
    7. Verificați cu VET despre suplimentele alimentare - acestea pot fi recomandate în funcție de tipul solului din regiunea dvs. particulară.Iată câteva suplimente pentru a recomanda VET:
  • Un bloc specific de sare / minerale de echilibru poate fi util, dar verificați mai întâi cu VET. A ales unul care nu conține melasă, altfel vor fi lins blocul pentru gustul de zahăr dulce.
  • Cuburi de fibre bogate - pot fi hrănite la măgari care au nevoie să câștige o greutate mică, să încerce să găsească unul vizat în mod special pentru măgari (este posibil să fiți din noroc aici, în funcție de locul în care locuiți), sau un al doilea cel mai bun ar fi unul pentru cei mai buni și ponei. Imagine intitulată 65774 13
  • Iarba uscată în îngheț - poate fi un supliment util pentru niște măgărițe bolnavi, pentru a le face pe formular, asigurați-vă că este fără pesticide, și nu hrăniți niciodată o tăietură de iarbă de măgar, deoarece tipul de iarbă poate fi dăunătoare măgarului. Fiți atenți la înghețați iarba uscată în orice cantitate, deoarece nivelurile ridicate de zahăr ar putea fi periculoase pentru un animal sănătos și declanșează boala dureroasă numită laminită.
  • Pelete de proteine ​​/ cuburi - aceste pelete pre-realizate conțin substanțe nutritive esențiale - sunt utile pentru mamele care alăptează cu mânji sau pentru măgari care trăiesc prin ierni foarte reci care ar putea avea nevoie de un impuls. În caz contrar, acest hrană este prea bogat pentru scopurile de zi cu zi. Nu înlocuitor cu pelete destinate unui animal diferit (e.G. Pelete de curte) - Unele pelete conțin carne și acest lucru este otrăvitor pentru măgari.
  • Morcovi - ce angula (animalul copite) nu iubește un morcov?
  • Imagine intitulată îngrijire pentru un pas de măgar 3
    8. Furnizați apă curată și proaspătă. Configurați un jgheab de apă sau o găleată și păstrați-o plină de apă proaspătă, nefolozată în orice moment. Asigurați-vă că nu se scurge pe podeaua adăpostului măgarului, deoarece au nevoie de o podea complet uscată pentru copitele lor. Nu uitați să verificați în timpul iernii pentru a vedea dacă a congelat peste - dacă are, va trebui să ștergeți gheața departe sau să dotați rezervorul cu un încălzitor. Mănari mai în vârstă vor aprecia cu adevărat o băutură de apă caldă în timpul iernii.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un pas de măgar 1
    9. Configurați un adăpost uscat cu podele dure. Măgari au provenit într-un climat deșert. Ei preferă vremea mai caldă, dar sunt foarte rezistenți, cu condiția să li se ofere cazare adecvată. Măgarii nu-i plac vântul sau ploaia și vor căuta adăpost de ambele. Spre deosebire de cai, ploaia se strecoară într-o haină de măgar și face viața insuportabilă. Adăpostul nu trebuie să fie elaborat, atâta timp cât este adecvat și asigură protecția pe care un măgar îl caută. O lovitură, slabă sau hambar cu podele din lemn tare este ideală. Asigurați-vă că etajele sunt grele și uscate. Măgari au copite poroase care pot deveni bolnavi atunci când stau în zone umede prea mult timp.
  • Într-o climă temperată, oferă un adăpost care constă dintr-un minim de trei pereți, cu un spațiu de backspace adecvat pentru a ieși din ploaie și vânt. Acest lucru ar putea fi un vărsat, un hambar stabil sau chiar mic. Puneți paie pe teren pentru confort și căldură, în special în lunile mai reci ale anului.
  • Într-un climat cu iarnă severă (temperaturi sub îngheț și cu gheață, zăpadă și congelare Gales), tu trebuie sa Furnizați un măgar cu hambar. Hambarul ar trebui să fie configurat - conectați orice lacune care permit pescuitului pentru a împiedica măgarul să prindă frisoanele. O hambar de iarnă ar trebui să aibă, de asemenea, un spațiu adecvat pentru exerciții fizice, în cazul în care măgarul nu-i place să fie luat deloc în timp ce zăpada se sprijină pe pământ.
  • Imagine intitulată 65774 16
    10. Dacă ați ales să puneți un covor pe măgarul dvs. pentru iarnă (vreme rece, sau un măgar în vârstă / subțire), asigurați-vă că luați covorul, verificați pentru frecat și înlocuiți în fiecare zi.
  • Imagine intitulată îngrijire pentru un pas de măgar 6
    11. Păstrați zona de alimentare curată. Pentru a evita posibilele contaminări sau probleme de vierme, păstrați întotdeauna o zonă de hrană a măgarului curat. Scoateți noroiul, spălați găurile de mâncare zilnic și păstrați fânul într-un coș de corzi atașat la un perete (o plasă de fân), de pe podea. Păstrați adăpostul curat prin mușcarea cel puțin o altă zi pentru a îndepărta deșeurile și fânul măgarului. Pulverizați podeaua și pereții și lăsați-i să se usuce complet înainte ca măgarul să folosească din nou adăpostul.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un pas de măgar 2
    12. Înconjurați zona cu un gard robust. Pentru a vă menține măgarul și pentru a vă proteja măgarul de la prădători, cum ar fi câinii și lupii sau de la încercările greșite de a împinge gardul, construiți un gard solid, sigur în jurul zonei pe care le-ați pus deoparte pentru măgarul dvs. Măgarii sunt destul de inteligenți și vor găsi o modalitate de a scăpa dacă nu instalați un gard bun în jurul zonei de pășune și adăpost. Ar trebui să fie cel puțin la fel de mare ca umărul măgarului.
  • Metoda 3 din 3:
    Păstrați măgarul sănătos
    1. Periați regulat măgarul. Cea mai bună modalitate de a curăța măgarii este să le spălați în fiecare zi. Ei nu-i place să se ude, deci nu este necesar să le pulverizați în jos sau să le dați băi. O periaj zilnic, precum și curățarea muckului de la copitele lor, va fi suficientă.
  • Imagine intitulată îngrijire pentru un pas de măgar 10
    2. Păstrați copitele uscate și tăiate. Hovele de măgari cresc, la fel ca unghiile oamenilor și trebuie să fie tăiate din când în când, astfel încât ei nu au prea mult timp și crack. Au un Farrier profesionist să-și trimită copitele de măgar la unghiul adecvat, care este de 60 până la 65 de grade. Copitele de măgar ar trebui să fie tăiate la fiecare 8 săptămâni sau cam asa ceva.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru un pas de măgar 11
    3. Verificați dinții pentru marginile ascuțite. De asemenea, dinții măgii cresc în mod continuu și se rătăcesc când măgarul mestecă mâncarea. Donkey-ul dvs. ar trebui să fie văzut de un dentist ecvine în fiecare an, indiferent de modul în care vă apar dinții. Dinții tăi măgari se întorc în măsura în care lungimea antebrațului tău, deci nu există nici o modalitate de a ști ce se întâmplă în spatele gurii fără unelte de specialitate. Medicul dentist va trebui să verifice direct spre partea din spate a gurii pentru a vă asigura că măgarul dvs. are dinții care nu au dificultăți de a mânca și durerea constantă.
  • Un măgar cu dinți săraci poate fi mai fericit pe o dietă de pleavă sau hrană de mash / umedă - acest lucru va evita nevoia de măgar pentru a mesteca prea mult pe iarbă sau fân. Consultați-vă cu veterinarul cu privire la cele mai bune opțiuni.
  • Imagine intitulată 65774 22
    Imagine intitulată 65774 22
    4. Păstrați vaccinările actualizate. Măgari sunt hardy și aproape fără boală. Ei trebuie să fie vaccinați anual împotriva tetanosului, gripei și dezamăgirii. Alte vaccinări care trebuie luate în considerare, în funcție de locul în care locuiți, includeți rabie, encefalită și virusul West Nile.
  • Imagine intitulată 65774 23
    5. Măgari, ca caii pot obține viermi intestinali. Ambii cai și măgari încep să sufere din cauza utilizării excesive a viermilor din trecut, deoarece acum viermii nu răspund așa cum obișnuiau și medicamentele devin din ce în ce mai ineficiente. Nu există un răspuns ușor la acest lucru, dar calea de urmat nu continuă să continue cu același model de viermi neuniformi care a provocat să apară situația. Măgarii și caii ar trebui să aibă fecalele lor testate de ori pe an pentru a vedea ce (dacă există) viermi pe care îl au și apoi se poate trata tratamentul adecvat. Adresați-vă medicului veterinar pentru a vă oferi îndrumări în acest sens și, de asemenea, cereți o verificare de urmărire pentru a vă asigura că tratamentul a funcționat.
  • Imagine intitulată îngrijire pentru un pas de măgar 9
    6. Păstrarea pășunii și hambarului ca fiind liberă de deșeuri, va ajuta la ruperea ciclului de viață al viermei, deoarece trebuie să trăiască pentru o anumită perioadă de timp în afara măgarului înainte de a fi ingerate. Minimizarea numărului de larve care sunt consumate este o modalitate practică de a ajuta la combaterea numărului de viermi intestinali din măgarul dvs. "Poo culege" pășunatul de cel puțin 3 ori pe săptămână sa constatat că reduce semnificativ numărul de viermi pe pășune.
  • sfaturi

    Dacă insectele vă deranjează măgarul, cereți medicului veterinar despre repellente de insecte adecvate. Uneori păduchi poate fi o problemă pe care îi place să se ascundă în haina lungă a măgarului. Măgari iritați de păduchi se vor freca pe pereți și garduri pentru a ușura mâncarea - în timp, acest lucru are ca rezultat în patch-uri chel.
  • Dacă aveți nevoie să vă puneți măgarul pe o dietă pentru a reduce greutatea, faceți doar acest lucru la sfatul unui veterinar. Măgari au nevoie de zilnic zilnic pentru a menține mâncarea prin intestinele lor - dacă nu primesc acest lucru, pot deveni foarte bolnavi.
  • Petreceți o mulțime de timp cu măgarul.
  • Măgarii vor forma adesea o legătură specială cu copiii și persoanele cu dizabilități. Dacă locuiți într-o fermă sau aveți o proprietate mare, gândiți-vă la acest lucru când vă gândiți la animalul dvs. de companie ideal. Terapia de călărie este adesea folosită pentru a ajuta oamenii cu dizabilități și prietenii adevărate să se dezvolte între măgar și călăreț. Dacă aveți timp să vă deschideți ferma la sfârșit de săptămână celor care au nevoie de astfel de ajutor, ar putea fi o nouă priză nouă pentru dvs. și măgarul (i).
  • Măgarii trăiesc mai mult decât caii, de obicei, de la 30-40 de ani este posibil, datorită vieții lor, ele sunt un angajament pentru viață.
  • Nu ar trebui să se aștepte ca măgari să tolereze vremea severă de iarnă, deși pot fi lăsate pe zăpadă ocazional pentru aer proaspăt, atâta timp cât nu se exprimă dispreț față de asta (niște măgari ca zăpada - alții urăsc). Dacă vă lăsați măgarul în zăpadă pentru exerciții, scoateți zăpada de la haina sa la întoarcere la hambar pentru a preveni topirea secerătoare a măgarului. Pantofii de măgar nu sunt rezistenți la ploaie sau topitură de zăpadă.
  • Acesta este un scurt ghid global pentru îngrijirea măgărilor - pentru informații mai specifice despre anumite probleme sau probleme, consultați-vă medicul veterinar sau o renumită a paginii web a societății Donkey.
  • Aflați mai multe despre măgarii. Navighează pe web sau să împrumute cărți de bibliotecă pentru a afla despre diferitele tipuri de măgari, personajele lor, bolile lor și alte informații interesante de fond. Nu puteți ști niciodată prea multe despre animalul dvs. de companie.
  • Alfalfa Hay nu este bun pentru măgari din cauza prea multor substanțe nutritive. Timothy Hay și alte tipuri sunt cele mai bune pentru ei bine ființa de măgar.
  • Un măgar feminin este cunoscut ca un "Jennet" sau un "Jenny" - un măgar de sex masculin este cunoscut sub numele de "Jack". Tinerii măgari sunt cunoscuți sub numele de "fani".
  • Măgarii au servit în trecut ca parteneri la cursele foarte strânse pentru a le calma și sunt adesea așezate cu colți de cal înțărcat pentru a le obține prin singurătatea lor inițială. Putem doar să admirăm acest pacient, calmant pentru a fi atât de dăruire, dar vă rugăm să vă gândiți la măgarul singuratic lăsat în urmă odată ce Racehorse sau Colt se mișcă pe lucruri mai mari și mai bune. Măgari formează atașamente profunde sau obligațiuni cu tovarășii lor și având în vedere șansa să se îmbibască adesea pentru viață. Nu abuzați de această încredere.
  • Avertizări

    Antrenează-ți măgarul pentru a sta liniștit pentru Farrier, împreună cu obținerea obișnuită pentru a-și ridica picioarele. Nu lăsați ca Fărătorul să facă un măgar să se așeze pentru îngrijirea copitei - acest lucru se bucură de măgar și nu este necesar.
  • Nu lăsați pe nimeni să nu fie greșit un măgar. Măgariile sunt creaturi blânde - nu-și trageți niciodată urechile sau încercați să le răniți în vreun fel. Dacă aveți un măgar salvat, va trebui să puneți mult timp și efort pentru a-și restabili încrederea - adesea astfel de măgari au fost maltratați și sunt nervoși, timizi și frică. Deoarece aceasta nu este natura lor normală, este într-adevăr jalnic să vedem și ar trebui să luați această provocare, să solicitați asistență de la o organizație locală de măgar.
  • Oamenii iubesc măgari. Dacă sunteți îngrijorat de oamenii apropiați și vă hrăniți măgarul cu alimentele greșite, puneți semne vizuale și scrise Atenție pe oameni să nu vă hrănească măgarul (i).
  • Dacă măgarul dvs. a plecat de pe mâncarea sa sau mănâncă foarte puțin, acesta este un indicator important că măgarul dvs. trebuie să vadă imediat un medic veterinar pentru a evalua ce ar putea fi greșit.
  • Multe plante sunt otrăvitoare pentru măgari, lista este prea lungă de menționat aici, dar câteva dintre cele mai periculoase sunt enumerate mai jos:
  • Ragwort proaspăt sau uscat
  • Yew
  • Acorns și frunze de stejar
  • Sycamore sau frunze de arțar roșu
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar