Cum să fixați un cadru de pat

Nu este nimic mai frustrant decât obținerea unui somn rău pentru că patul tău este scârțâit. Din fericire, nu este nevoie să cheltuiți o mulțime de bani pe un cadru de pat nou pentru a obține scârțâit să se oprească. Prin identificarea sursei de scârțâire și strângere și lubrifierea articulațiilor care țin rama de pat împreună, puteți opri scârțâit și începeți să dormiți în mod pașnic din nou.

Pași

Partea 1 din 3:
Găsirea cauzei
  1. Imagine intitulată Fix un cadru de pat scârțâit Pasul 1
1. Luați saltea și caseta de sus în afara cadrului de pat. Primăvara casetei este baza de lemn sub saltea. Așezați saltea și arcul cutiei pe podea.
  • Imagine intitulată Fix un cadru de pat scârțâit Pasul 2
    2. Verificați dacă este saltea care se scufundă. Veți dori să o excludeți ca fiind cauza scânteilor înainte de a începe să lucrați pe cadrul patului. Du-te pe saltea și mutați-vă puțin - dacă ea scârțâie, știi că saltea este vinovatul.
  • Imagine intitulată Fix un cadru de pat scârțâit Pasul 3
    3. Verificați dacă este arcul cutiei care se scufundă. Aplicați presiunea în partea de sus a arcului cutiei și mutați-o în jur. Dacă auziți scârțâitul, este probabil izvorul casetei, mai degrabă decât rama de pat care cauzează problema.
  • Imagine intitulată Fix un cadru de pat scârțâit Pasul 4
    4. Rock postările de pe cadrele de pat și ascultați îndeaproape. Scufundarea poate apărea în cazul în care postările atașează la restul cadrului de pat, deci încercați să rumați fiecare post. Încercați să identificați locația exactă de la scârțâit.
  • Imagine intitulată Fix un cadru de pat scârțâit Pasul 5
    5. Rock lamele de pe fundul cadrului de pat. Lamele sunt scândurile metalice sau de lemn care se întind de la o parte a cadrului de pat la cealaltă. Sunt ceea ce țineți saltea și arcul de cutii. Aplicați presiune la lamele pentru a vedea dacă cauzează scufundarea.
  • Frecarea lemnului împotriva lemnului va provoca adesea scârțâit.
  • Partea 2 din 3:
    Oprirea scârțâit
    1. Imagine intitulată Fix un cadru de pat scârțâit Pasul 6
    1. Obțineți instrumentele potrivite pentru partea din cadrele de pat pe care lucrați. Verificați pentru a vedea ce țineți pe baza cadrului împreună în zona provenind de la. Dacă este un șurub, obțineți o șurubelniță de dimensiune potrivită. Dacă este un bolț, veți avea nevoie de o cheie.
  • Imagine intitulată Fix un cadru de pat scârțâit Pasul 7
    2. Strângeți articulația care se scufundă. Uneori tot ceea ce provoacă un cadru de pat pentru a scârțâi este o articulație liberă. Înainte de a lua în afara cadrului de pat, încercați să strângeți orice șuruburi și șuruburi în zonă provin de la. Veți ști că sunt destul de strâns atunci când nu le mai puteți întoarce.
  • Imagine intitulată Fix un cadru de pat scârțâit Pasul 8
    3. Utilizați o mașină de spălat dacă aveți probleme cu strângerea unui bolț. Dacă nu puteți obține un șurub pentru a strânge tot drumul în sus, plasați o șaibă între cadru și șurubul pentru a umple spațiul suplimentar.
  • Imagine intitulată Fix un cadru de pat scârțâit Pasul 9
    4. Scoateți articulația dacă citația persistă. Utilizați uneltele pentru a slăbiți și scoateți șuruburile sau șuruburile ținând îmbinarea împreună. Plasați orice șuruburi sau șuruburi libere într-o pungă de plastic, astfel încât să nu le pierdeți. Separați cele două bucăți ale cadrului de pat care alcătuiesc articulația.
  • Imagine intitulată Fix un cadru de pat scârțâit Pasul 10
    5. Lubrifiați fiecare componentă a articulației. Aplicați un lubrifiant la orice suprafață în care ambele părți ale articulației intră în contact, inclusiv orice elemente de fixare, cârlige sau suprafețe plate. Unele lubrifianți buni pe care îi puteți încerca sunt:
  • Parafină. Parafina este o substanță ceară care vine în formă de bare, făcând ușor să se frece pe suprafețe.
  • WD-40. WD-40 este un spray pe lubrifiant care funcționează bine pe cadrele de pat metalic, dar în cele din urmă se usucă.
  • Ceara de lumanare. Dacă nu aveți acces la un lubrifiant cumpărat de magazin, încercați să utilizați ceară de lumânare. Frecați ceara lumânărilor pe care o veți face cu orice alt lubrifiant ceară.
  • Unsoare albă sau un lubrifiant siliconizat. Achiziționați unsoare albă sau un lubrifiant siliciconizat din magazinul de hardware și aplicați-l la componentele comune pentru a menține scârțâit la Bay.
  • Imagine intitulată Fix un cadru de pat scârțâit Pasul 11
    6. Reasamblați cadrul de pat. Pune înapoi toate șuruburile și șuruburile pe care le-ați îndepărtat și strângeți-le cu uneltele. Asigurați-vă că sunt strânse tot felul, astfel încât să nu cauți accidental mai mult să apară.
  • Imagine intitulată Fix un cadru de pat scârțâit Pasul 12
    7. Ascultați că ați văzut dacă scârțâit. Rock patul și vezi dacă mai puteți auzi scârțâit. Dacă scânteia persistă, încercați să identificați de unde vine de la. Dacă vine dintr-o altă articulație decât cea pe care ați lucrat-o, urmați aceiași pași pe care ați făcut-o pentru cealaltă comună. Dacă scufundarea vine de la aceeași articulație, încercați să strângeți șuruburile sau șuruburile care dețin îmbinarea împreună.
  • Partea 3 din 3:
    Încercați o reparație rapidă
    1. Imagine intitulată Fix un cadru de pat scârțâit Pasul 13
    1. Liniați lamele de pe cadrele de pat cu haine vechi. Utilizați șosete vechi sau cămăși pe care nu le mai purtați. Materialul va împiedica arcul cutiei sau saltelei de la frecare pe rama patului și scârțâia.
  • Imagine intitulată Fix un cadru de pat scârțâit Pasul 14
    2. Utilizați plută pentru a completa golurile dacă aveți un cadru de pat din lemn. Verificați cadrul de pat pentru orice spații în care saltea sau arcul cutiei ar putea să se miște și să se frece pe cadru. Stick plută în goluri, astfel încât fiecare componentă a patului este ferm în poziție.
  • Imagine intitulată Fix un cadru de pat scârțâit Pasul 15
    3. Alunecați un prosop sub orice picioare neuniforme pe cadrele de pat. Un picior este neuniform dacă nu atinge podeaua. Puneți un prosop în spațiul dintre picior și podea, astfel încât cadrele de pat nu se învârte și nu face zgomot.
  • Imagine intitulată Fix un cadru de pat scârțâit Pasul 16
    4. Puneți o carte sub saltea lângă sursa scânteilor. Dacă scârțâia vine de la unul dintre lamă, scoateți saltea și arcul cutiei și plasați o carte pe plata. Deplasați saltea și arcul cutiei înapoi pe cadrele de pat.
  • sfaturi

    Dacă există un decalaj într-una din articulațiile care contribuie la scânteie, aplicați o bandă simțită între cele două suprafețe care îndeplinesc și formează articulația pentru a umple spațiul gol.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar