Cum să curățați un pachet `n joc

Pachetul n joacă oferă confort, dar pot deveni, de asemenea, foarte murdari, deoarece bebelușii petrec o perioadă bună de timp în ele. Dacă jocul dvs. N este doar murdar, puteți încerca să-l spălați cu detergenți de spălare și apă. Dacă este bine îngroșată, scufundându-l în apă cu săpun în cadă, poate funcționa mai bine.

Pași

Metoda 1 din 3:
Curățând un pachet "n joc
  1. Imagine intitulată Curățați un pachet
1. Puneți-o într-o zonă pe care nu vă deranjează să vă umezi. Luați pachetul "n joc în afara sau în garaj. Când îl curățați, probabil că veți fi săpun și apă peste tot, așa că veți dori să fiți undeva puteți să picurați puțin. Luați saltea să se spele separat.
  • Dacă saltea are o copertă, scoateți-o și puneți-o în mașina de spălat.
  • Imagine intitulată Curățați un pachet
    2. Faceți o soluție de curățare. Adăugați o ceașcă de 1/2 (120 mililitri) sau de detergent la o găleată de apă caldă. Agită apa pentru a vă asigura că detergentul este amestecat în. Scufundați o cârpă curată sau o perie moale în apă.
  • Imagine intitulată Curățați un pachet
    3. Curățați pachetul "n joc. Utilizați soluția pentru a curăța întregul pachet "n joc, în interiorul și afară. Este posibil să fie necesar să adăugați suport pe o parte cu mâna pe măsură ce vă curățați cealaltă, în special pe ochiuri. Acordați o atenție deosebită zonelor murdare. Curățați și salteaua, de asemenea.
  • Imagine intitulată Curățați un pachet
    4. Clătiți-o cu atenție. Utilizați o setare a fluxului de jet pe furtun pentru a clăti în jos pachetul "n joc în interiorul și afară. Țineți salteaua în sus și pulverizați ambele părți până când apa rulează curat. Agitați salteaua un pic pentru a obține excesul de apă.
  • Imagine intitulată Curățați un pachet
    5. Lăsați-l să se usuce. Lăsați pachetul "n joc și saltea afară pentru a se usca la soare. Scopul pentru o zi caldă. Dacă nu s-ar fi uscat într-o zi, poate doriți să o plasați din nou a doua zi. Soarele va ajuta, de asemenea, să dezinizeze pachetul n joc.
  • Metoda 2 din 3:
    Efectuarea unei curățări profunde
    1. Imagine intitulată Curățați un pachet
    1. Plasați pachetul "n joc în cadă. Luați saltea din pachet "n joc și pliați în sus. Întregul pachet și saltea se vor potrivi în majoritatea căzilor de baie. Dacă dvs. nu se potrivește cu totul, este posibil să fie nevoie să o faceți în părți. Începeți umplerea cada cu apă caldă la apă caldă.
    • Puteți utiliza cadrul pentru a ține saltea în apă.
  • Imagine intitulată Curățați un pachet
    2. Adăugați săpun. Pe măsură ce cada se umple, se toarnă într-un amestec de detergent, oțet și sodă de coacere. Veți avea nevoie de aproximativ 1/2 o ceașcă (120 mililitri) de detergent de rufe, 1/4 cană (60 mililitri) de bicarbonat de sodiu și 1/4 cană (60 mililitri) de oțet. Dacă utilizați detergent pulbere, poate doriți să o amestecați cu apă înainte de ao adăuga la cadă.
  • Imagine intitulată Curățați un pachet
    3. Înmuiați pachetul n joc. Odată ce ați adăugat săpunul și ați umplut cada, astfel încât jocul "n este scufundat, lăsați-l să se înmoaie cel puțin o oră. Dacă nu este complet scufundată, flip-o după o jumătate de oră și lăsați-o pentru încă treizeci de minute.
  • Imagine intitulată Curățați un pachet
    4. Clătiți-o cu atenție. Puteți să o clătiți în cadă dacă aveți un cap de duș detașabil. Dacă nu, va trebui să o scoateți afară pentru ao clăti cu un furtun. Încercați să clătiți toate săpunul și murdăria. Dacă jocul dvs. de pachet a fost deosebit de murdar, ați putea dori să începeți din nou cu înmuierea în apă cu săpun.
  • Imagine intitulată Curățați un pachet
    5. Lăsați-l să se usuce la soare la soare. Configurați pachetul "n joc în afara unei zile însorite, de preferință o zi caldă. Așezați saltea, astfel încât să devină fluxul de aer în jurul ei. Este posibil să aveți nevoie să o susțineți și apoi să o transformați parțial prin procesul de uscare. Lăsați soarele să vă uscați complet pachetul "n joc înainte de ao pune înapoi în uz.
  • Metoda 3 din 3:
    Menținerea pachetului n joc
    1. Imagine intitulată Curățați un pachet
    1. Săturați scurgerile. Încercați să obțineți debit de îndată ce se întâmplă. Utilizați un prosop sau prosoape de hârtie pentru a obține cât mai mult lichid în timp ce puteți înainte de a încerca să curățați zona. Este posibil să trebuiască să țineți prosopul pe o zonă sau pe la el pentru a absorbi întregul lichid.
  • Imagine intitulată Curățați un pachet
    2. Spot curat pachetul n joc. Ștergeți orice zonă care se murdărește, în special pe piesele din plastic și metalic. De asemenea, puteți șterge țesătura. Încercați să utilizați un detergent delicat, cum ar fi un detergent natural sau o parte a apei la o parte albă oțet alb. Uscați-l sau lăsați-l să se usuce înainte de a pune copilul înapoi în pachetul "n joc.
  • Testați întotdeauna mai întâi curățătorul într-un spațiu inconspicuos.
  • Imagine intitulată Curățați un pachet
    3. Spălați în mod regulat capacul saltelei. Dacă saltea ta are o copertă sau dacă alunecă o foaie pe ea, asigurați-vă că o spălați de multe ori. Scoateți-l și aruncați-l în spălare. Uscați-l bine în uscător, apoi puneți-l înapoi pe saltea. Spălați capacul cel puțin o dată pe săptămână.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar