Cum să spargeți gheața

Ruperea gheții este importantă în multe situații și va duce la conversații mai productive, mai confortabile. Indiferent de gheață pe care încercați să o întrerupeți, WikiHow are câteva idei pe care le puteți încerca! Începeți doar cu pasul 1 de mai jos sau vedeți secțiunile enumerate mai sus pentru a găsi situația care vă aplică.

Pași

Metoda 1 din 3:
În relații
  1. Imagine intitulată Pauza de gheață Pasul 1
1. Admite că ești nervos. Mergând la o întâlnire nu este ca și cum ai întâlni oameni în alte situații...Există tot felul de lucruri care tind să te facă foarte nervos! Admite că ești nervos la o primă întâlnire sau chiar doar în jurul unei persoane noi poate fi un mare issbeker. Ei sunt probabil și nervoși, așa că doar vocalizarea a ceea ce credeți că puteți ușura cu adevărat tensiunea.
  • Imagine intitulată sparge gheața Pasul 2
    2. Observați și comentați ceva despre ei. Uita-te la ele, uită-le cu adevărat și observi lucruri despre ceea ce poartă sau cum acționează. Observați cum vorbesc. Accentul lor. Căutați dacă poartă ceva deosebit de frumos, unic sau aspect manual. Comentariu cu privire la aceste lucruri pe care le observați.
  • Imaginea intitulată sparge gheața Pasul 3
    3. Cereți-i să vă ceară ceva. Lăsați-i să știe că este bine să vorbești cu tine și să-ți pun întrebări, poți ajuta cu adevărat să spargi gheața în relația ta de înmuare. Spune ceva de genul "Dacă aveți tot ce vreți să mă întrebați, mergeți mai departe." Le puteți da chiar mai multe îndrumări. De exemplu, "Dacă vrei să întrebi despre piciorul meu de lemn, e în regulă. Pot să vorbesc despre asta."
  • Imagine intitulată Pauza de gheață Pasul 4
    4. Fii blunt. Este ceva de spus doar pentru a spune ce crezi când vine vorba de problemele inimii. Dacă vedeți pe cineva pe care doriți să-l cunoașteți mai bine și apoi, puteți spune că. Pentru unii oameni, va fi o oprire, dar pentru majoritatea (în special cele atrăgătoare) o pauză de la toate jocurile va fi o respirație plăcută de aer proaspăt. Spune ceva de genul, "Îmi pare rău, te-am văzut de-a lungul camerei și am simțit că aerul a fost lovit de plămâni. Trebuia să mă prezint sau pe mine nu ierta niciodată eu insumi."
  • Imagine intitulată sparge gheața Pasul 5
    5. Comentariu despre numele lor. Dacă au un nume oarecum neobișnuit (modă veche, etnică, altceva decât standardul Sarah / John), apoi comentați și întrebați-le despre numele lor. Puteți întreba dacă au fost numiți după cineva, cum părinții lor au ales numele și dacă le place numele lor etc.
  • Imagine intitulată Pauza de gheață Pasul 6
    6. Cereți-i să soluționeze un pariu. Sneaksia și uneia dintre cele mai eficiente modalități de a sparge gheața cu cineva pe care nu o cunoașteți încă este să le cereți să soluționați un pariu pentru dvs. De exemplu, spune ceva, "Buddy-ul meu spune că această cămașă mă face să arăt ca Bill Cosby în timpul perioadei sale albastre. Ce crezi?" sau "Toți prietenii mei spun că băieții nu vor merge nicăieri lângă fete cu păr scurt. Ce crezi?"
  • Metoda 2 din 3:
    In spațiul de lucru
    1. Imagine intitulată Pauza de gheață Pasul 7
    1. Faceți cercetarea. Întotdeauna, întotdeauna, întotdeauna faceți cercetările dvs. înainte de a intra în orice întâlnire de afaceri, fie că este cu o singură persoană sau trei sute. Citiți compania și cât mai mulți dintre jucătorii-cheie pe care o veți întâlni după cum puteți. A lucrat noul dvs. partener într-o altă industrie? Compania pe care o vizitați doar anunță o reorganizare viitoare? Căutați lucruri de genul asta pentru că puteți comenta informațiile pentru a începe o conversație.
  • Imagine intitulată sparge gheața Pasul 8
    2. Întreabă-i cum au intrat în industrie. O modalitate bună de a începe o conversație cu orice individ care se întâlnește prin muncă este să le întrebați despre modul în care au ajuns în poziția în care se află. Majoritatea oamenilor iau o rută destul de sălbatică pentru a ajunge acolo unde sunt, astfel încât conversația ar putea fi chiar interesantă!
  • Imagine intitulată Pauza de gheață Pasul 9
    3. Întrebați despre un premiu sau o onoare pe care compania lor le-a primit recent. Acesta este un fel de lucru pe care îl puteți afla dacă faceți cercetarea în prealabil. Doar asigurați-vă că premiul este destul de recent, astfel încât să aibă mai mult de vorbit dacă nu au fost cu compania prea mult timp.
  • Imaginea intitulată sparge gheața Pasul 10
    4. Trageți niște skittles. Pentru ruperea gheții cu grupuri mai mari, treceți un castron de skittle sau altă bomboană mică colorată în jurul camerei. Apoi, pentru fiecare bucată de bomboane pe care cineva a luat-o, ei trebuie să răspundă la o întrebare despre ei înșiși. Codul culorii Întrebările la culoarea bomboanelor. De exemplu, un albastru câștigă întrebarea, "Unde ai crescut?". Un verde poate semnala întrebarea, "Care este emisiunea dvs. preferată de plăcere plăcerea plăcerii?"
  • Imagine intitulată sparge gheața Pasul 11
    5. Periați-vă pe cultura popului și la sport. Dacă nu sunteți o cultură pop sau o persoană sportivă, acest lucru se poate simți ca o povară, dar faptul că cultura pop este (prin definiție) destul de mare cel mai mic numitor comun. Faceți o citire rapidă a secțiunilor de divertisment și de sport ale hârtiei / internetului în fiecare zi și veți fi pregătiți să aveți o conversație cu mult mai mulți oameni.
  • Imaginea intitulată sparge gheața Pasul 12
    6. Tratați angajații, partenerii și oricine altcineva cu care vă întâlniți ca un adult. Întrerupătoarele de gheață de lucru tind să se rotească în jurul jocurilor. De cele mai multe ori, vor exista câțiva oameni care se bucură de jocuri, dar majoritatea vor simți că le tratați ca și cum ar fi din nou în liceu (pentru că jocurile similare sunt atât de comune în școli). Nu doriți să vă dezmembrați angajații sau oamenii cu care lucrați, făcându-i să se simtă astfel. Încercați să găsiți căi adulte pentru a sparge gheața. Aceasta înseamnă, de obicei, gestionarea și începerea unei conversații!
  • Metoda 3 din 3:
    În situații sociale generale
    1. Imagine intitulată sparge gheața Pasul 13
    1. Complimentați-le. Un compliment sincer este întotdeauna o modalitate bună de a începe lucrurile cu un nou prieten. Găsiți ceva pe care îl apreciați sau admirați sincer și lăsați acest lucru în vocea voastră. Nu țineți înapoi! Puteți complimenta ceva ce lucrează, personalitatea lor, stilul lor de stil sau orice altceva despre care vă gândiți.
    • Anatomia nu poate fi cea mai bună alegere!
  • Imagine intitulată sparge gheața Pasul 14
    2. Fi-i prostuț. Fiind un pic prostie poate ajuta pe cineva care se simte inconfortabil un pic si sa vada ca nu esti nimic de intimidat de. Luați această abordare dacă știți că oamenii tind să vă vadă ca fiind serioși sau înfricoșători. Faceți ceva de genul de a vă ordona băutura spunând, "Appletini. Lumina pe mic," sau le citesc horoscopul lor într-o voce prostească după ce a cerut semnul lor.
  • Imagine intitulată sparge gheața Pasul 15
    3. Fii nouul tip. Straight în sus recunosc că sunteți nou sau nu ieșiți prea mult și cereți sfaturi despre zonă, distractiv lucruri de făcut sau locuri bune de mâncare. Cerând oamenilor să vorbească despre ceva ce iubesc este, de obicei, cel mai rapid mod de a le simți confortabil.
  • Imaginea intitulată sparge gheața Pasul 16
    4. Răspundeți la ceva care se întâmplă în jurul vostru. Acordați atenție la ceea ce se întâmplă în jurul dvs. și veți găsi cu ușurință lucruri pe care să le comentați. Schimbări în arhitectură clădiri noi care se ridică, cineva care face ceva frumos pentru un străin, evenimente viitoare etc. Toate fac modalități bune de a intra într-o conversație casuală cu cineva pe care îl întâlniți.
  • Imagine intitulată sparge gheața Pasul 17
    5. Cere o favoare. Această tehnică ar trebui utilizată cu ușurință, dar poate fi o modalitate bună de a intra într-o conversație cu cineva. Cereți-i să vă facă o mică favoare (țineți o băutură, țineți-vă locul în linie, apucați ceva ce nu puteți ajunge, vă dați instrucțiuni etc.). Doar asigurați-vă că ceea ce cereți de ei durează doar aproximativ 30 de secunde din timpul lor. Când sunt terminate, le mulțumesc și apoi se rupe într-o conversație casuală.
  • Imagine intitulată sparge gheața Pasul 18
    6. Întrebați ce mănâncă sau bea. Dacă doriți să intrați într-o conversație cu cineva la un restaurant, cafenea sau altă zonă cu alimente, întrebați-le despre băutură în mâinile lor sau mâncarea pe care o mănâncă. Spune ceva despre cât de bună miroase și apoi întrebați unde au primit-o sau ce este. Apoi puteți trece într-o discuție despre alimente în zonă sau ingrediente speciale din element etc.
  • sfaturi

    Asuma riscuri. Nu anticipați respingerea.
  • Discutați cu familia dvs. pentru a practica.
  • Încearcă să fii prietenos!!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar