Cum să câștigați cioburi în castle clash

Castle Clash este un joc similar cu ciocnirea clanurilor, dar există câteva lucruri diferite în Castle Clash. De exemplu, Castle Clash are multe resurse pentru a salva, cum ar fi pietre, aur, mana, șurub, torțe, cărți expi, insigne de oner, cioburi și multe altele. Pietrele și cioburile sunt resurse rare, la fel ca și pietrele sunt în ciocnirea clanurilor. Shards, cu toate acestea, sunt mult mai greu de câștigat decât pietrele. Unii utilizatori din Castle Clash pot avea în continuare mii. Pe măsură ce deveniți mai experimentați, cioburile vor deveni un pic mai ușor de câștigat, dar nu neapărat. Citiți mai departe, iar acest articol va facilita câștigarea cioburilor.

Pași

Metoda 1 din 3:
Aderarea la o bresle
  1. Imagine intitulată Câștigați cioburi în castelul Clash Pasul 1
1. Căutați o bresle. Într-o bresle, există două evenimente pentru a obține insigne și shads oner. Lămpile de torță vă oferă o mulțime de cioburi, în funcție de cât de multe lanterne pe care le trageți. Face ca tu ești breassul pe care te-ai alăturat este în top 3000, altfel, această bresle nu va putea face o bătălie de torță.
  • Imagine intitulată Câștigați cioburi în castelul Clash Pasul 2
    2. Vizitați breslele dvs. în zilele de sâmbătă și miercuri la ora 7:00. Atunci când începe bătălii de torțe. Se vor încheia la ora 19:00. Au o mulțime de eroi care sunt nivelul 20. Eroii tăi trebuie să fie cel puțin la nivelul 20 pentru a trage torțe. Veți avea 10 șanse să trageți torțe la un moment dat. Este nevoie de 30 de minute pentru a restabili o altă șansă.
  • Imagine intitulată Câștiga cioburi în Castle Clash Pasul 3
    3. Alegeți o breaslă pentru a trage lanterne de la. Poate fi oricine. Luați în considerare să faceți breslele care se află în partea de sus a listei. În funcție de nivelul eroilor dvs., va lua o anumită perioadă de timp pentru a trage o torță. De obicei, 10 minute vor fi pentru un erou de nivel 20, dar eroi de nivel superior ar putea face mai puțin. Odată ce ați câștigat o torță, asta va conta ca un alt Shard veți obține pentru recompense. De asemenea, puteți obține o mulțime de insigne de onoare din acest lucru.
  • Imagine intitulată Câștigați cioburi în castel Clash Pasul 4
    4. Păstrați torțele. Nu uitați că alte bresle pot fura torțe de la dvs. Dacă cineva fură o torță, va dura câteva minute pentru a le obține, de obicei, de 10 minute. Înainte de expirarea timpului, puteți să luptați cu ei folosind unul dintre eroii dvs. Utilizați eroul cel mai puternic și cel mai înalt. Dacă câștigi bătălia, cealaltă bresle nu primește torța, iar lanternele tale sunt în siguranță. Aveți grijă totuși, pentru că o persoană de la o bresle ar putea avea mulți eroi și să folosească toți aceia pentru a trage o grămadă de torțe de la breslele dvs. Lupta pentru a le aduce înapoi.
  • Dacă pierdeți bătălia, este posibil să nu vă puteți lupta din nou, așa că nu luptăm acea persoană dacă știți că ați putea pierde.
  • Imagine intitulată Câștigă cioburi în castelul Clash Pasul 5
    5. Post în ghild Chat despre lupta torță pentru a obține alți membri să participe și să obțină mai multe torțe. Numărul maxim de torțe pe care le puteți obține este de 60, ceea ce înseamnă că ciurile maxime pe care le puteți câștiga este de 60.
  • Imagine intitulată Câștiga cioburi în Castle Clash Pasul 6
    6. Dacă aveți o singură șansă odată ce se întoarce, nu-l utilizați. Luați în considerare lanțurile din nou de fiecare dată când aveți cinci șanse cel puțin. Există încă o mulțime de timp în această zi.
  • Imagine intitulată Câștiga cioburi în Castle Clash Pasul 7
    7. Vino înapoi la ora 19:00 pentru a veni și revendica recompensele. Atingeți evenimente, lupta torță și apăsați revendicare. Shards și alte recompense vor intra automat în contul dvs.
  • Metoda 2 din 3:
    Câștiguri în temnițe
    1. Imagine intitulată Câștiga cioburi în castelul Clash Pasul 8
    1. Atingeți butonul de luptă. Atingeți portalul albastru care este în partea de jos a butonului RAID.
  • Imagine intitulată Câștiga cioburi în Castle Clash Pasul 9
    2. Alegeți o bună temniță pentru a ataca. Încercați temnițele normale pentru practică. Puteți obține 1-4 gards acolo. Este mult mai greu să obții shards totuși. Dungeonsul normal 2 este mai greu, dar oferă mai multe cioburi. Dacă aveți eroi de nivel 60-80, primii 9 dungi de experți vor fi mai buni. Deblocați o dungeon expert și completați câteva. Ei dau 6-14 shads, și sunt mult mai ușor de câștigat, deoarece Hei au eroi mai mici și nu mulți.
  • Imagine intitulată Câștiga cioburi în castelul Clash Pasul 10
    3. Atingeți orice nivel de dungeon sau expert. Fiecare nivel va da o anumită cantitate de shads, în funcție de dificultatea nivelului.
  • Imagine intitulată Câștiga cioburi în castel Clash Pasul 11
    4. Nivelați-vă eroii pentru Dungeons normale 2 și experți Dungeons Nivelul 10. În Dungeons Normal 2, există eroi că nivelul trecut 60, așa că încercați să vă aduceți eroii mai mari decât că puteți ucide acei eroi. Expert Dungeons 1 sunt mai ușor de la nivelurile 1-9. Cu toate acestea, începând cu numărul 10, există sef care este mai greu de ucis. Dacă sunteți în stare să bateți temnita fără nici unul dintre eroii tăi care mor sau pierzând prea mult HP, veți câștiga 14 ciuri.
  • Dungeonii vor deveni mai greu în timp ce mergeți, în special în Dungeons Expert. Nivelurile normale de dungeon vor avea în curând mulți eroi care sunt mai greu de ucis, astfel încât este posibil să nu fie posibil să câștigi o mulțime de cioburi de la ei, dacă nu faceți nivele de dungeon pentru Normal 1, nivelurile 1-16, este posibil să puteți câștiga Cel puțin 3 cioburi de la majoritatea acelor temnițe. Nivelurile 1-9 în expert oferă cu ușurință cioburi. Dacă faceți o mulțime de acei dungeoni în câteva zile, puteți câștiga sute foarte ușor.
  • Imagine intitulată Câștiga cioburi în Castle Clash Pasul 12
    5. Nu utilizați trupe de atac pentru temnițe. Ei mor cu ușurință, deci dacă o fac, este posibil să nu luați shads. Puteți să le utilizați numai în temnițe extrem de ușor, care dau doar un șarpe de obicei. Cu toate acestea, puteți ucide toți eroii și apărarea înainte de a le implementa, așa că nu mor, dar eroii sunt mult mai buni.
  • Imagine intitulată Câștiga cioburi în castelul Clash Pasul 13
    6. Dungeons cu un turn de castel pe ele. De obicei, temnițele cu un turn albastru de un castel pe ele sunt mai complicate, dar ei recompensează mai multe gards. La fel ca în temnițele experților, dacă există un sef, va avea de obicei un turn albastru și va recompensa mai multe gards dacă niciunul dintre eroii tăi nu va morta sau pierde cantități mari de HP.
  • 7. Măturați temnițele pentru a obține mai repede cioburi. Există o caracteristică în care, dacă ați terminat deja dungeonul înainte și câștigat, puteți apăsa acea dungeon și veți vedea un buton roșu de mătură în partea de jos. Atingeți-l peste și peste până când nu mai aveți șanse. Șansele vor fi reînnoite mai târziu. Acest lucru vă permite să bateți automat o temniță pe care ați bătut-o deja înainte într-o bătălie reală. Acest lucru vă va ajuta, de asemenea, să câștigați cioburi mult mai repede.
  • Metoda 3 din 3:
    Făcând HBM (aici sunt monștri)
    1. Imagine intitulată Câștiga cioburi în Castle Clash Pasul 14
    1. HBM înseamnă aici să fie monștri. Acest lucru este la fel ca HBD (aici sunt demoni), dar, în schimb, există diferite tipuri de eroi și câteva valuri pentru a trece prin. Cu toate acestea, în fiecare nivel, obțineți o anumită sumă de shads.
    • Aici sunt monștrii este de 5 valuri într-un singur nivel. În primul val, vor exista câțiva eroi de nivel scăzut care vă atacă baza. Când ucizi acel set de eroi, treceți la următorul val, unde nivelurile eroilor sunt crescute și pot fi mai greu de ucis. Cel de-al 5-lea val este cel mai greu. Există eroi de nivel înalt care sunt greu de ucis, și există și un sef. Șeful poate fi un dragon, un dinozaur sau regele Centaur, care este de obicei șeful pe care îl omori în bătălii de sef, Mesa Storm și Cheile nenorocite.
  • Imagine intitulată Câștiga cioburi în castelul Clash Pasul 15
    2. Au eroi de nivel înalt. A, B, iar C sunt cele mai ușoare niveluri, iar în timp ce mergeți, ei dau mai multe cioburi. De exemplu, A oferă 10 ciuri. B oferă 15. C dă 20 și așa mai departe.
  • Imagine intitulată Câștiga cioburi în castelul Clash Pasul 16
    3. Nivelul nivelurilor de calificare ale eroilor dvs. folosind alți eroi și slimes. Cu cât sunt mai mari talentele tale de calificare, cu atât mai bine. BOSS are întotdeauna un talent mai bun de pricepere, și chiar dacă șeful este nivelul 10 în A, poate ucide de fapt un erou de nivel 60. Salvați toți eroii dvs. suplimentari (de la GEM Rolls și Carduri) și Slimes (Slime, Crystal Ooze sau Campionul Gelatinous) pentru că într-adevăr trebuie să le ridicați. Luați în considerare obținerea lor până la 4/9, deoarece atunci când acestea sunt puternice.
  • Pe măsură ce mergeți, nivelați-vă talentele mai mult pentru a deveni mai puternice pentru niveluri. Când câștigi, întotdeauna primești cioburi. Când pierzi totuși, nu o faci. Obțineți doar recompensele pentru celelalte valuri pe care le-ați câștigat, cum ar fi aurul, mana sau exp.
  • 4. Sweep nivele hbm pe care le-ai făcut deja înainte. La fel ca temnițele, puteți să mătuiți nivelele HBM pe care le-ați bătut deja într-o luptă reală înainte. Acest lucru face acest lucru, astfel încât să nu mai pierdem niciodată într-un nivel pe care l-ați câștigat înainte. Atingeți butonul roșu Sweep din partea de jos până când veți ieși din șanse. Șansele dvs. de HBM vor fi, de asemenea, reînnoite mai târziu. Acest lucru vă va permite să câștigați cioburi mai repede.
  • sfaturi

    Dacă doriți ca o mulțime de torțe să obțină mai multe shards, luați în considerare obținerea de o mulțime de torțe de la același utilizator. Tot ce trebuie să faceți este să apăsați pe toți și să alegeți pe cineva pentru a fura torțe de la. Alegeți-vă eroul și apăsați pe Haul. Continuați să alegeți eroi și să atingeți Haul până când trageți lanterne de la același utilizator de 5-10 ori. În acest fel, el nu va putea să vă lupte cu o grămadă de timp pentru a fura toate aceste torțe.
  • Dacă un utilizator este un nivel extrem de mare decât tine într-o bătălie de torță, nu te lupta dacă eroul tău este mai mic, pentru că dacă eroul tău moare, nu vei putea să-l taie cu el sau să lupte cu el din nou până la următorul Bătălia torței.
  • Veți avea 6 șanse să faceți HBM. Luați în considerare practicarea pe A, B sau C, astfel încât să puteți obține o mulțime de cioburi în total. Dacă puteți face celelalte niveluri, faceți acest lucru, astfel încât să obțineți mai multe cioburi.
  • Stabiliți bombe și capcane erou pe baza dvs., astfel încât să puteți câștiga HBM și să obțineți mai multe cioburi. Dacă puneți bombe într-un singur loc, un erou sau un grup întreg de trupe de atac mici ar putea muri cu ușurință. Luați în considerare acest lucru cu capcanele dvs. de erou.
  • De asemenea, puteți participa la evenimente pentru a câștiga shards și pachete shard. Acestea ar putea să vă dea mai mult de 100 de cioburi la un moment dat. Trebuie să cumpărați sau să cheltuiți pietre pentru a participa la acest eveniment.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar