Cum să evitați să fiți newbie în legendele mobile: bang bang

Uneori, în legendele mobile: Bang Bang, vă puteți hrăni când eroul dvs. nu face prea mult. Nu este neobișnuit ca jucătorii mai noi să facă acest lucru în mod greșit - cu toate acestea, pot fi oameni toxici în joc care vă numesc un nub / noob. Acest lucru vă poate face să vă simțiți rău și nu este prea mult de făcut pentru a evita numelui-apel. Dar, cu aceasta, ar trebui să vă puteți realinia de a fi un profesionist în acest joc.

Pași

Metoda 1 din 2:
Devenind pro în joc
  1. Imagine intitulată Evitați să fiți newbie în legende mobile_ Bang Bang Pasul 1
1. Au piei de elită / epică. Dacă câștigi avantajul de a avea un erou cu o piele de încercare permanentă / gratuită, nu vă fie frică să ieșiți din mulțime prin utilizarea acestuia. Nu numai că va îmbunătăți cât de bine știi eroul, dar va face, de asemenea, eroul tău să aibă unele dintre puterile lor au crescut cu ea.
  • Imagine intitulată Evitați să fiți newbie în legende mobile_ Bang Bang Pasul 2
    2. Stăpânește eroul pe care îl vei juca. Dacă doriți să jucați mai bine, ar trebui să cunoașteți eroul dvs. bine când utilizați-l în timpul unui joc. Dacă utilizați eroi aleatorii, încercați să aflați cine poate face mai bine în luptă și apoi să rămână la acel erou pentru moment. În acest scenariu, studiați-vă eroul și vedeți abilitățile de daune, durabilitatea și dificultatea.
  • De asemenea, trebuie să știți ce abilitate eroul face mai bine decât ceilalți. Acest lucru ar trebui să fie folosit ca o abilitate implicită, astfel încât să puteți ataca în avans și să sari cu victoria.
  • Imagine intitulată Evitați să fiți newbie în legende mobile_ Bang Bang Pasul 3
    3. Evitați utilizarea chat-ului personalizat. Puteți utiliza semnalele de luptă și comunicarea câmpului de luptă și folosiți pe cei care să direcționeze echipa cu totul.
  • Imaginea intitulată Evitați să fiți newbie în legendele mobile_ Bang Bang Pasul 4
    4. Ajustați cu eroii echipei. Fără a forma o strategie, ar putea fi o problemă care să se ocupe de doi marciuri sau trei maghii într-o echipă. Ajustarea este întotdeauna mai bună cu comunicarea, astfel încât să puteți afla un plan de rezervă în cazul în care eroul pe care îl doriți nu este disponibil pentru dvs.
  • Imagine intitulată Evitați să fiți newbie în legende mobile_ Bang Bang Pasul 5
    5. Utilizați tufișurile pentru ganking. Acest lucru ar trebui să fie folosit în avantajul dvs., deoarece va ajuta la ștergerea echipei, astfel încât să vă puteți concentra pe turile mai bine. Fără a face acest lucru, poate duce la alimentarea instantanee cu totul.
  • Imagine intitulată Evitați să fiți newbie în legende mobile_ Bang Bang Pasul 6
    6. Permiteți unei persoane din echipă să cumpere o mască de roaming. Vor fi momente când echipa dvs. va avea doi sau mai mulți jucători cumperi o mască de roaming. Aceasta nu este o idee bună, deoarece afectează sfârșitul jocului cu totul.
  • În schimb, comunicați cine va fi Roamer. Acest lucru vă va ajuta echipa să planificați strategia lor.
  • Imagine intitulată Evitați să fiți newbie în legende mobile_ Bang Bang Pasul 7
    7. Ia Domnul în termen de 12 minute de la timpul jocului. În primele 9 minute, Domnul va da naștere. Uciderea lui devreme poate părea bun, dar nu este o alegere bună, deoarece Domnul poate fi ucis ușor de alții. Ar trebui să fie pe un model de exploatație până când Domnul mă îmbunătățește, moment în care Domnul va fi capabil să se rotească cu voce tare lângă o turelă și să o spargă cu daune mari.
  • Imaginea intitulată Evitați să fiți newbie în legende mobile_ Bang Bang Pasul 8
    8. Joacă obiectivul jocului. Obiectivul jocului este de a ucide turnul de bază pentru a câștiga jocul. În timp ce uciderea eroilor poate fi mai bună, acest lucru nu afectează jocul cu totul (chiar și 20 de ucideri se poate transforma chiar într-o pierdere). Odată ce ucizi minionii dușmani, urmați-vă slujitorii în atacarea turelui pentru daune.
  • Metoda 2 din 2:
    Răspunzând la vânătoarea de gunoi
    1. Imagine intitulată Evitați să fiți newbie în legendele mobile_ Bang Bang Pasul 9
    1. Evitați să vorbiți înapoi la vânătoarea de gunoi. Vorbind înapoi la un vorbitor de gunoi va face lucrurile mai rău decât acum este acum. Acest lucru vă poate fi informat și pentru infracțiuni, cum ar fi abuzul verbal, astfel încât ignorarea acestora este o idee mai bună.
    • De exemplu, cineva ar putea să vă sune "Gord nub," și ați putea fi tentați să răspundeți înapoi "Atunci tu ești nub." Acest lucru ar putea duce la alte insulte, cum ar fi, "Layla este rea" și "Apoi toată echipa este rea." Nu urmați niciodată în aceste linii sau veți fi într-un pic de necazuri dacă cineva vă raportează.
  • Imaginea intitulată Evitați să fiți un nou în legende mobile_ Bang Bang Pasul 10
    2. Raportați și blocați cuvântul de gunoi. Puteți face acest lucru în timpul jocului sau până la sfârșitul jocului. Pentru a bloca în timpul jocului, puteți face clic pe statisticile dvs., apoi blocați formulatorul de gunoi făcând clic pe pictograma de chat de lângă persoana care vorbește.
  • De asemenea, aveți opțiunea de a raporta vorbitorul de gunoi. Faceți clic pe butonul Red Explamation Mark și raportați utilizatorul pentru abuz verbal. Dacă ați făcut corect, vorbitorul de gunoi va fi dezactivat timp de 2 ore și va pierde scorul de credit cu el, de asemenea.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Întotdeauna rămâneți persistenți, chiar și atunci când este evident că echipa dvs. va pierde. În unele cazuri, va exista o șansă bună de luptă care va transforma jocul în jur, deci nu vorbiți niciodată despre echipă și păstrați roțile în mișcare pentru echipa dvs.

    Avertizări

    Ca și în cazul regulilor, evitați să fiți un vorbitor de gunoi. Acest lucru va afecta negativ ceilalți și ar putea duce la un potențial dezactivat / interzicerea jocului.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar