Cum să descărcați jocuri gratuite

Cu distribuția digitală Creșterea în popularitate, jocurile gratuite la joc au devenit din ce în ce mai răspândite. Chiar și cu demisiunea de flash, puteți găsi în continuare multe dintre jocurile dvs. flash preferate pe aplicații precum FlashPoint sau le puteți juca folosind un emulator flash ca Ruffle. Puteți găsi, de asemenea, jocuri gratuite de aproape orice gen pe lansatoare de joc populare, cum ar fi aburul și originea, toate legale complet. Thereteste cum sa gasiti un joc gratuit care se potriveste gusturilor si plata cat mai repede posibil.

Pași

Metoda 1 din 3:
Găsirea jocurilor gratuite la joc
  1. Imagine intitulată Descărcați Jocuri gratuite Pasul 1
1. Verificați serviciile comune de joc pentru opțiunile gratuite la joc. Jocurile gratuite de joc sunt jocuri pe care nu trebuie să le achiziționați și pot fi jucate în mod legal gratuit. Există jocuri gratuite disponibile pentru aproape toate genurile pe care le-ați putea imagina, de la împușcăturile de primă persoană, la jocuri de curse, RPG-uri online, jocuri de puzzle și multe altele. Cea mai fiabilă mod de a găsi jocuri gratuite este de a verifica cele mai multe jocuri gratuite-to-play au magazine online în cazul în care puteți achiziționa obiecte și bonusuri în jocuri reale.
  • Artele electronice (EA) are o selecție mare de jocuri gratuite pe site-ul lor și disponibile prin originea platformei de distribuție, inclusiv versiunile mobile ale lui Madden, Sims, FIFA și au nevoie de viteză. Unele dintre jocuri sunt disponibile ca descărcări de calculator în plus față de mobil.
  • Verifică Lista de jocuri a Jocurilor Free Pentru a găsi zeci de titluri gratuite, inclusiv Dota 2, Runescape, Dungeons și Dragons, Team Fortress 2 și multe altele.
  • Jocul Facebook este un lansator de joc descărcabil cu tone de jocuri gratuite. Pentru a afla ce este disponibil, instalați jocul de la https: // Facebook.com / gameroom / descărcare.
  • Imagine intitulată Descărcați Jocuri gratuite Pasul 2
    2. Utilizați motoarele de căutare pentru a găsi un fel de joc pe care îl doriți. Introduceți genul într-un motor de căutare împreună cu cuvintele "Free-to-Play" și răsfoiți rezultatele. Verificați recenziile pentru a vă asigura că jocul este distractiv, deoarece multe jocuri gratuite sunt concepute pentru a extrage bani prin magazine de numerar. Unele dintre cele mai populare jocuri gratuite de joc includ:
  • League of Legends
  • Cetatea echipei 2
  • DOTA 2
  • Runescape
  • Lumea tancurilor
  • Planeta 2
  • Calea exilului
  • Imagine intitulată Descărcați Jocuri gratuite Pasul 3
    3. Asigurați-vă că jocul poate rula pe sistemul dvs. Verificați cerințele de sistem recomandate și comparați-le propriul computer. Acest lucru vă va economisi timp dacă descărcați un joc și încearcă să nu funcționeze.
  • Imagine intitulată Descărcați Jocuri gratuite Pasul 4
    4. Descărcați jocul. Există două tipuri principale de jocuri gratuite la joc: cele care sunt jucate într-un browser web fără download necesare și cele care sunt descărcate și instalate ca un program tipic. Dacă trebuie să fie descărcat, vi se va da un fișier care va fi instalat pe computer
  • Dacă utilizați Steam, va trebui să creați un cont gratuit Steam și să descărcați software-ul Steam. Veți descărca apoi jocul folosind Steam și lansați-l din programul Steam. Pentru a începe, mergeți la https: // magazin.alimentat cu aburi.COM / DESPRE și descărcați abur.
  • Imagine intitulată Descărcați Jocuri gratuite Pasul 5
    5. Instalați jocul. Procesul de instalare este diferit pentru fiecare joc, dar, în general, puteți lăsa opțiunile de instalare la setările lor implicite. Dacă utilizați un program de distribuție digitală, instalarea se întâmplă automat după terminarea descărcării.
  • Verifică Cum se descarcă jocuri cu PC cu abur Pentru a afla mai multe despre utilizarea Steam pentru a descărca jocuri.
  • Imagine intitulată Descărcați Jocuri gratuite Pasul 6
    6. Rulați jocul. Dacă utilizați un program digital de distribuție, găsiți jocul în biblioteca dvs. și executați-l direct din programul de distribuție. Dacă jocul a fost instalat ca un program tipic, îl puteți găsi în meniul dvs. de pornire.
  • Metoda 2 din 3:
    Jocuri flash într-o lume post-flash
    1. Instalați Flashpoint pentru a juca mii de jocuri flash. Deși Flash este oficial o tehnologie neacceptată, puteți juca în continuare majoritatea jocurilor Flash preferate Utilizarea software-ului gratuit numit FlashPoint. FlashPoint funcționează, permițându-vă să lansați un mediu flash separat pe PC, ceea ce înseamnă că nu va trebui să vă bazați pe suportul browserului Flash și să jucați jocuri de acolo. Puteți descărca FlashPoint gratuit de la https: // bluemaxima.Org / Flashpoint.
    • Check out Point Point Lista completă a jocurilor. Avertisment: Lista este imensă (există aproape 40.000 de jocuri!) și durează un timp să se deschidă.
  • Imagine intitulată Descărcați Jocuri gratuite Pasul 11
    2. Vizitați site-ul dvs. preferat de jocuri flash. Site-uri de jocuri flash găzduiesc colecții mari de jocuri flash pe care le-ați putea juca odată în browserul dvs. web. Deși blițul nu mai este acceptat, multe dintre aceste jocuri au fost portate la alte formate, cum ar fi jocurile HTML5 și IO. Check out site-urile dvs. preferate de jocuri pentru a vedea ce jocuri sunt jucate - dacă jocul pe care îl căutați nu a fost încă portat într-un format acceptat, cote sunt că o veți găsi în Flashpoint.
  • Jocuri addicting Încă mai are jocuri flash, dar lucrează și pentru a porni jocurile flash existente la tehnologii mai actuale și sigure, cum ar fi Iogames.
  • Nitrome găzduiește multe jocuri și nu le veți găsi în flash. Ca și jocuri dependente, ei lucrează pentru a porni multe jocuri la o tehnologie mai recentă. Pentru a vedea lista lor de jocuri HTML5, vizitați https: // nitrome.com / html5-jocuri.
  • 3. Instalați emulatorul Flash Ruffle. Dacă jocurile Flash preferate nu sunt încă disponibile în FlashPoint (cum ar fi favoritele dvs. de la nitrome), ar trebui să le puteți reda utilizând acest plugin gratuit de browser deschis pentru Chrome sau Firefox.
  • Pentru a instala Ruffle, va trebui să descărcați fișierul extensiei browserului pentru browserul dvs. web la HTTPS: // Ruffle.RAS / # RELEASE. Odată ce extensia este instalată, ar trebui să puteți deschide și să redați jocuri flash în browserul dvs.
  • Dacă ați descărcat versiunea Chrome, indicați browserul dvs. către Chrome: // Extensii / și activați "Modul dezvoltator" În colțul din dreapta sus. Apoi apasa Încărcați despachetat și alegeți dosarul extras. Aceasta instalează deufle.
  • Pentru a instala versiunea Firefox, descărcați .Fișier XPI, apoi indicați browserul dvs. către: Debugging Click Acest Firefox, Selectați Încărcați add-on-ul temporar, și selectați Ruffle .Fișierul XPI ați descărcat.
  • Metoda 3 din 3:
    Găsirea abandonului
    1. Imagine intitulată Descărcați Jocuri gratuite Pasul 7
    1. Navigați la un site Abandonware. Abandonware sunt jocuri care au fost lansate de companiile defuncte de acum. Cele mai multe dintre aceste jocuri sunt libere din punct de vedere juridic, deși unii operează într-o zonă gri legală datorită faptului că cineva poate deține în continuare drepturile. Site-urile populare includ:
  • Imagine intitulată Descărcați Jocuri gratuite Pasul 8
    2. Găsiți jocul pe care doriți să îl descărcați. Cele mai multe site-uri abandonare clasifică bibliotecile lor după genul și data lansării. Răsfoiți genul preferat și căutați un joc pe care doriți să îl încercați.
  • Verificați recenzii vechi pentru a vedea cum a jucat jocul când a fost lansat.
  • Imagine intitulată Descărcați Jocuri gratuite Pasul 9
    3. Descărcați și instalați jocul. Majoritatea site-urilor vor furniza instrucțiuni pentru instalarea jocurilor pe sisteme de operare moderne, precum și instrucțiuni de ocolire a verificărilor cheie ale CD-urilor vechi.
  • Imagine intitulată Descărcați Jocuri gratuite Pasul 10
    4. Găsiți orice remedii necesare pentru a rula jocul. Sistemele moderne de operare nu pot fi în măsură să ruleze corect jocurile. De multe ori, jocurile vechi nu funcționează corect cu monitoarele cu ecran lat, sau cu carduri grafice moderne. Site-urile abandonware pot oferi informații despre modul de remedierea acestor probleme, dar este posibil să fie nevoie să urmăriți singuri fixe specifice.
  • Utilizați o căutare web cu titlul jocului și problema specifică pe care o aveți. Veți găsi adesea forumuri cu remedii postate de membrii comunității.
  • sfaturi

    Pentru creșterea siguranței la internet, păstrați întotdeauna un scaner anti-virus care rulează pe computer. Jocurile care nu vor funcționa în timp ce un program anti-malware este activ poate fi suspect și ar trebui evitat.
  • În plus față de jocurile pe care le puteți descărca, există și jocuri gratuite care pot fi jucate direct într-un browser de internet, cum ar fi Internet Explorer, Safari, Firefox sau Chrome. Aceste jocuri de browser au multe dintre aceleași caracteristici, dar sunt mult mai ușor de accesat.
  • Avertizări

    Descărcarea fișierelor de orice tip de pe Internet ar putea fi riscante. Asigurați-vă că doar descărcați jocuri gratuite de pe site-ul oficial sau de pe site-ul editorului.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar