Cum de a crea un super erou

Ați vrut vreodată să creați următorul Spider-Man, Superman sau Batman? Crearea unui super-erou poate fi o modalitate distractivă de a construi o poveste și un personaj pentru a scrie despre. Chiar dacă aveți doar câteva idei la început, puteți lua aceste idei mici și le puteți face în ceva grozav.

Pași

Partea 1 din 3:
Alegerea trăsăturilor super-eroului
  1. Image intitulată Creați un Super Hero Pasul 1
1. Alegeți puterile super-eroului. Din moment ce Super Heroes sunt, în general, identificați prin puterile lor, are sens perfect să se gândească mai întâi la puterile și apoi să modeleze personajul pentru a le potrivi. Un număr mare de superputeri au fost deja revendicate de alte personaje, așa că încercați să veniți cu ceva unic.
  • Luați în considerare oferirea de erou mai multe puteri, cum ar fi zborul și forța super. Un amestec de puteri ar putea ajuta la diferențierea noului dvs. erou de la alte persoane care există deja.
  • Unii super-eroi nu au puteri supranaturale și, în schimb, se bazează pe gadget-uri și formare, cum ar fi Batman și văduva neagră. Dedicarea lor comenzi respectă, dar, de asemenea, le face mai vulnerabile - și, eventual, mai interesante.
  • Imaginea intitulată Creați un Super Hero Pasul 2
    2. Dă-ți super-eroul un defect tragic sau slăbiciune. O defecțiune tragică sau "fatală" este, în esență, o trăsătură sau o calitate a caracterului pe care eroul dvs. îl interesează în mod regulat. Un erou invulnerabil poate deveni vechi rapid. Oferindu-i o slăbiciune fatală, faceți bătăliile mai interesante și faceți fanii mai investiți în caracter.
  • De exemplu, slăbiciunea lui Superman este kryptonită, în timp ce defectul tragic al lui Batman este obsesia sa de a căuta dreptate după ce a văzut părinții săi uciși. Defectele sau slăbiciunile pot fi emoționale, psihologice sau fizice.
  • Imagine intitulată Creați un Super Hero Pasul 3
    3. Carnează personalitățile personajului tău. Super eroul dvs. ar putea avea două identități separate: identitatea sa de zi cu zi și identitatea lui erou. Aceste două vieți ar putea implica personalități și trăsături separate. Elaborați ce trădează eroul dvs. în fiecare formular.
  • Luați în considerare scufundarea super-eroului dvs. un alter ego, (eu.E. Superman și Clark Kent). Aceasta poate adăuga dimensiune și a face personajul dvs. mai interesant pentru cititori.
  • Imaginea intitulată Creați un Super Hero Pasul 4
    4. Evitați copierea altor caractere existente. Este îndoielnic că veți putea găsi trăsături sau puteri care nu au fost deja luate de cineva undeva, deci asigurați-vă că ați oprit suficient că nu vă rupeți direct alt personaj.
  • De exemplu, dacă doriți să oferiți puterilor lui Superman, dați-i un nume diferit și un alt backstory. În acest fel, eroul tău este diferit și original.
  • Imaginea intitulată Creați un Super Hero Pasul 5
    5. Încercați să faceți eroul dvs. diferit de alte super-eroi. Dacă vă creați propriul super-erou, sunteți probabil destul de familiarizați cu trăsăturile și calitățile standard ale super-eroilor populari. Mai degrabă decât să vă facă ca cele care există deja, rupeți mucegaiul și încercați să fiți originali. Oferiți-vă eroului o combinație unică de puteri sau trăsături.
  • Puteți fi original în toate aspectele legate de crearea super-eroului. Poate că puterea lor le pune într-un dezavantaj sau poate că sunt prea speriat să-și folosească puterile.
  • Utilizați personaje super-eroii populare ca puncte de referință. Când te gândești la un erou tradițional, ce vine în minte? Cum vă puteți face eroul diferit de aceste tropes?
  • Partea 2 din 3:
    Construirea fundalului super-eroului
    1. Imagine intitulată Creați un Super Hero Pasul 6
    1. Vino cu o backstorie pentru eroul tău. În lumea super-eroului, backstorii sunt adesea numite povești de origine. Ei oferă o perspectivă asupra vieții, eroul vostru înainte de a deveni într-adevăr un erou și chiar cum a devenit unul. Această poveste ne va da o privire în partea mai "umană" a eroului tău și o face un caracter mai simpatic și relativ.
    • Mulți super-eroi au experimentat tragedii care le-au inspirat și le-au motivat să aplice și să servească justiția. De exemplu, Bruce Wayne vrea să servească justiția pentru că și-a văzut părinții uciși.
    • Conflictul și turbulențele interioare pot ajuta la modelarea caracterului și povestea lor. Când veniți cu spatele lor, gândiți-vă la conflicte sau probleme pe care le-au confruntat cu care le-au format în erou acum.
  • Imagine intitulată Creați un Super Hero Pasul 7
    2. Gândiți-vă cum au evoluat puterile super-eroului. Odată ce ați determinat backstoria eroului tău, știi dacă sa născut sau nu cu puterile pe care le are sau dacă el a venit în ele mai târziu în viață. Hotărând cum a descoperit sau a venit în puterile sale este o parte importantă a povestirii sale și despre cine este.
  • Luați în considerare câteva întrebări: Care a fost reacția lor inițială la abilitățile lor? Sunt necesare pentru supraviețuire? Cât de des își folosesc puterile și sunt mândri sau rușine de ele?
  • Faceți superputeri o călătorie în și ei înșiși. Un personaj care are o relație statică cu propriile lor abilități nu va genera o mulțime de interes. Unele încercări și erori sau chiar un conflict intern cu modul de utilizare a puterilor sunt ambele opțiuni bune.
  • Imaginea intitulată Creați un Super Hero Pas 8
    3. Determinați relația comunității cu caracterul. Unii super-eroi sunt disprețuiți sau temut de comunitățile pe care le există în interiorul. Batman și Spider-Man, de exemplu, au fost considerate inițial amenințări, înainte ca comunitatea să se vadă ca fiind de ajutor. Decideți ce fel de relație doriți ca eroul dvs. să aibă cu comunitatea sa.
  • Anti-eroi, cum ar fi Deadpool, sunt iubiți de multe audiențe, chiar dacă acestea nu sunt disprețuite sau temute în benzi desenate sau filme. Această abordare ar putea fi un experiment distractiv în povestirea și evoluția caracterului.
  • Imaginea intitulată Creați un pas super erou 9
    4. Creați rivali sau dușmani pentru eroul dvs. Orice super-erou bun are nevoie de un ticălos sau două pentru a lupta împotriva. Carne pe dușmani în același mod în care ai făcut super-eroul. Cu toate acestea, nu răspundeți la prea multe întrebări despre răufăcători chiar de pe lilieci. Luând timp pentru a-și dezvălui fundul, naturile adevărate și motivațiile le vor face mai angajați și misterioase.
  • Backstoria lui Villanul ar putea lega cu super-eroul, chiar dacă eroul nu o știe. Ei pot afla despre conexiunea pe măsură ce povestea lor se desfășoară. Acest lucru poate adăuga noi straturi în poveste și personaje.
  • Oamenii iubesc un ticălos bun și sunt interesați de backstoria lor, fie că este de a pune vina sau de a înțelege motivațiile lor. Exemplele excelente includ Jokerul și Loki.
  • Când vă creați ticălosul, luați în considerare făcându-l opusul eroului vostru. De exemplu, superputerul său ar putea intra în conflict cu puterea eroului tău. Acest lucru va da cele două motive să fie în contradicție.
  • Partea 3 din 3:
    Proiectarea imaginii super-eroului
    1. Imagine intitulată Creați un Super Hero Pasul 10
    1. Alegeți un tip de gen și corp pentru super-eroul dvs. Super-eroii vin în toate formele, dimensiunile și genurile. Unii nu sunt chiar umani. Decideți asupra trăsăturilor fizice ale super-eroului dvs. Superputeri pe care ați ales-o ar putea chiar să vă ajute să determinați fizicitatea personajului.
    • Luați în considerare câteva întrebări: este caracterul dvs. un rezervor? Ar fi o construcție lithe și Lanky să fie mai potrivită? Este specifică dimensiunii de sex?
  • Imagine intitulată Creați un Super Hero Pasul 11
    2. Proiectați un costum pentru super-eroul dvs. Asigurați-vă că culorile, stilul și accesoriile sunt toate adecvate atât puterilor și personalității personajului. Luați în considerare armele centrale pe care eroul dvs. se poate baza și dacă eroul dvs. ar putea avea o armă de semnătură, au creat și folosesc.
  • Gândiți-vă la ce culori implică adesea anumite culori. De exemplu, albul poate implica nevinovăția, în timp ce negrul ar putea fi mai asociat cu întunericul sau răul.
  • Imagine intitulată Creați un Super Hero Pasul 12
    3. Dă-ți super-eroul o marcă comercială. Un simbol sau un logo, de exemplu, face super-eroi mai memorabile și ajută la completarea costumelor lor. Gândiți-vă la marele "S" pe pieptul lui Superman, iar craniul pictat pe cămașa pedepsei.Ophrază ar putea fi, de asemenea, utilă, dar amintiți-vă să o faceți atrăgătoare, nu lungă sau brun.
  • Dacă este potrivit pentru puterea personajului, luați în considerare dându-le o marcă comercială, armă, vehicul sau alt instrument. Asigurați-vă că doriți să numiți aceste elemente și să le oferiți un loc special în arcul de poveste.
  • Imaginea intitulată Creați un Super Hero Pas 13
    4. Denumiți super-eroul. Numele super-eroului dvs. va fi, în esență, "cârligul" pentru a obține oamenii interesați. Desigur, este poveștile și caracteristicile de caracter care fac oamenii să iubească super-eroii, dar sunt numele lor care sunt memorabile și fac ca cititorul să fie interesat de primul loc.
  • Încercați diferite tehnici de numire. Există substantiv + tehnica substantivului, în care utilizați două substantive și faceți un cuvânt compus, cum ar fi Spider-Man. Sau puteți încerca tehnica adjective + substantiv, cum ar fi în superman și văduvă neagră.
  • Un nume poate avea ceva de-a face cu puterile eroului, personalitatea lor sau cine sunt. Din moment ce v-ați gândit deja povestea de origine și ce puteri au, aceste lucruri ar trebui să vă ajute să veniți cu un nume bun.
  • Imaginea intitulată Creați un Super Hero Pasul 14
    5. Decideți dacă doriți să oferiți eroului dvs. un Sidekick. De asemenea, s-ar putea să vă gândiți să faceți ca eroul dvs. o echipă. Gândiți-vă la echipe bine cunoscute și la împerecheri precum X-Men, Justiția Ligii și Avengers. Ei vin adesea împreună ca o echipă, dar au și povești separate de propriile lor.
  • Dezvoltați Sidekick / Echipa în același mod în care ați dezvoltat super-eroul până acum, apoi creați o backstorie cu privire la modul în care s-au întâlnit sau s-au adunat.
  • Luați în considerare aceste întrebări: Este Sidekick utile sau face multe greșeli? Au fost o dată pe dușmani? Au fost rătăciți de același eveniment?
  • Probele de probe de super-erou

    Profilul eșantionului feminin super-erou

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Profilul de profitul masculin masculin

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Exemplu de profil tânăr super-ero

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    sfaturi

    Un super-erou care are aceleași probleme cu oamenii obișnuiți, este mai ușor să se relaționeze și mult mai ușor să scrieți despre.
  • Încercați să evitați să faceți eroul prea perfect sau cliche, dacă îl puteți scoate, este minunat, dar dacă nu, se va transforma cu ușurință într-un Sue / Gary Stu.
  • Ați putea încerca să vă bazați pe aspectul personajului dvs. pe o persoană reală.
  • Dacă sunteți blocat pentru a crea un nume, încercați să utilizați un generator de nume sau gândiți-vă la cuvinte care nu au fost utilizate. (Cum ar fi cristalul, smaraldul, inima etc.)
  • Puteți face ca OC să aibă și slăbiciune socială. O mulțime de caractere super-eroii au și probleme sociale. (Spider-Man, Batman, Superman, etc.) Nu vă fie frică să adăugați acest lucru ca o slăbiciune.
  • Efectuarea unui anti-erou este prea bună. Sucul de sinucidere, Deadpool și câțiva alții sunt anti-eroi care înseamnă că erau răufăcători o dată, dar nu mai.
  • Ceva prea ciudat va sfârși întotdeauna rău, dar făcând un erou care sparge cliserile, cum ar fi Deadpool, este o idee bună.
  • Vă puteți obține pe dvs. și pe prietenii dvs. să faceți super-eroi separate, apoi să le arătați unul altuia și să formați o echipă super-erou!
  • Avertizări

    Cuvântul "super-ero" este marcă comercială, deci dacă îl utilizați în titlul cărții dvs. de benzi desenate despre super-eroul dvs., nu veți putea să vindeți acea carte pentru profit.
  • Nu vă faceți OC suprapune ca Thor. Încercați să creați câteva puteri și slăbiciune în loc să adăugați prea multe puteri sau nici o slăbiciune. O mulțime de super-eroi nu sunt ca zeii. (Thor este totuși un zeu)
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar