Cum de a decora un borcan de zidar

Decorarea unui borcan Mason este un proiect de ambarcațiune distractiv care vă permite să proiectați aspectul și să determinați utilizarea borcanului. Do-It-Yourseling poate folosi o varietate de materiale și găsește multe modalități creative de a decora un borcan de zidar. Indiferent dacă alegeți să pictați, să înfrumusețați, să împachetați, să decupați sau mozaic borcanul Mason, sunteți sigur că ați terminat cu un proiect DIY util și unic!

Pași

Metoda 1 din 4:
Pictura unui borcan de zidar
  1. Imagine intitulată Decorează un jar de zidar Pasul 1
1. Alegeți cea mai bună dimensiune și formă de zidar pentru proiectul dvs. Țineți cont de ceea ce intenționați să utilizați borcanul pentru odată ce este decorat. Mason borcane vin într-o varietate de dimensiuni, forme și chiar culori, deci este important să alegeți tipul potrivit pentru proiectul dvs. specific.
  • Dacă intenționați să utilizați borcanul ca vază de flori, de exemplu, probabil că doriți să selectați un borcan de dimensiuni mai mari. Dacă intenționați să utilizați borcanul pentru toaletă sau să faceți depozit, este posibil să doriți să selectați un borcan mic și scurt Mason.
  • Dacă borcanul dvs. de zidar este bătrân sau pare să fie murdar, asigurați-vă că îl curățați cu săpun și apă caldă. Aer se usucă complet sau bine uscați cu un prosop de hârtie sau o cârpă înainte de a aplica orice vopsea.
  • Mason borcane sunt vândute la cele mai multe magazine de artizanat, magazine alimentare și unele magazine de îmbunătățire a casei, deci ar trebui să fie ușor să găsiți dimensiunea și forma pe care doriți să o utilizați pentru proiectul dvs.
  • Imagine intitulată Decorează un vas de zidar Pasul 2
    2. Decideți dacă doriți să pictați interiorul sau în afara borcanului de zidar. Vopsiți exteriorul pentru mai mult control asupra modului în care este aplicată vopseaua și pentru a vă permite cu ușurință să creați desene. Pictura interioară, pe de altă parte, poate fi utilă deoarece nu va fi atinsă la fel de mult, astfel încât vopseaua nu se va purta cât de repede.
  • Dacă utilizați borcanul pentru a stoca orice mâncare, îngrijire a pielii sau a elementelor de viață, direcționați-vă de pictura interioară. Vopseaua poate conține substanțe chimice toxice care ar putea compromite elementele stocate.
  • Imagine intitulată Decorează un vas de zidar Pasul 3
    3. Selectați vopseaua dvs. Alegeți o vopsea de pulverizare pentru o aplicație rapidă și ușoară sau alegeți o perie de vopsea pentru a crea desene mai detaliate. Indiferent de vopsea vă decideți să utilizați, asigurați-vă că este potrivit pentru suprafețele de sticlă, astfel încât să se fixeze și să nu se frece ușor.
  • Alegeți o vopsea de pulverizare metalică pentru a vă decora borcanul de zidar și pentru a crea o vază floare izbitoare și sofisticată sau un recipient de depozitare.
  • Selectați un spray strălucitor sau vopsea pe perie și adăugați o lumină de ceai pentru a crea o lumânare festivă de vacanță pe care ați putea să le lăsați pe tot parcursul anului.
  • Utilizați vopsea de tablă pentru a transforma borcanul Mason în depozitare de bucătărie sau o activitate distractivă pentru copii.
  • Pentru un antiched Sticla de mercur Uite, alegeți o vopsea de pulverizare în oglindă și pregătiți o oțet alb într-o sticlă de pulverizare goală.
  • 4. Acoperiți suprafața de lucru pentru a proteja suprafețele sub borcan și în jurul vostru. Utilizați ziarul sau prelata pentru a acoperi o zonă largă dacă utilizați vopsea de pulverizare. Dacă utilizați vopsea pe perie, puteți utiliza un protector mai mic pentru suprafețele dvs., cum ar fi carton sau prosoape de hârtie, deoarece puteți fi mai precis cu aplicația. Indiferent de tipul de vopsea pe care îl utilizați, lucrați întotdeauna într-o zonă bine ventilată pentru a preveni răul de la fum.
  • Dacă utilizați vopsea de pulverizare, încercați să vă configurați spațiul de lucru în afara sau într-un garaj, deoarece sprayul rezidual va fi probabil să se extindă mai departe decât intenționați.
  • Imagine intitulată Decoreaza un jar de zidar Pasul 5
    5. Scoateți capacul și acoperiți toate zonele pe care nu doriți să le pictate. Răsturnați vasul de zidar pentru a picta cu susul în jos dacă pictați exteriorul borcanului. Acest lucru va împiedica ca vopsea reziduală să cadă în deschidere. Dacă pictați interiorul borcanului de zidărie, acoperiți zona de sus a borcanului cu bandă de mascare pentru a preveni vopseaua de vopsea să o marca.
  • Dacă creați un design pe borcanul Mason, utilizați banda pictorului pentru a masca zonele pe care nu doriți să le pictate.
  • 6. Spray sau perie-pe 1 strat de vopsea uniform peste borcan. Deplasați borcanul Mason în jurul sau mutați în jurul borcanului în timp ce vă pulverizați sau periați vopseaua pentru a vă asigura că acoperiți întreaga suprafață.
  • Dacă utilizați vopsea pe perie, încercați mai întâi aplicarea unei straturi ușoare pentru a evita picurarea sau suprasaturarea. Odată ce vopseaua este uscată, aplicați haine suplimentare după cum este necesar pentru a acoperi complet.
  • Dacă utilizați vopsea de pulverizare, asigurați-vă că urmați instrucțiunile de pe sticlă și vă agitați bine înainte de a picta. Poziționați flaconul de pulverizare la câțiva centimetri distanță de borcan pentru a vă asigura că vopseaua este aplicată uniform.
  • Imagine intitulată Decoreaza un jar de zidar Pasul 7
    7. Lăsați borcanul de zidar să se usuce. Verificați instrucțiunile de pe eticheta recipientului dvs. de vopsea pentru perioadele de uscare preconizate.Timpul de uscare va varia în funcție de tipul de vopsea pe care l-ați utilizat și de câte haine pe care le-ați aplicat. Asigurați-vă că borcanul este complet uscat înainte de a adăuga obiecte de stocare sau decor.
  • Metoda 2 din 4:
    Crearea unui design mozaic
    1. Imagine intitulată Decorează un jar de zidar Pasul 8
    1. Selectați materialul mozaic. Luați în considerare ceea ce intenționați să utilizați borcanul de zidar și ce fel de aspect și simț decorativ pe care îl faceți. Puteți miza un borcan de zidar cu multe materiale decorative diferite, inclusiv scoici, sticlă, seaglas, oglinzi sau plăci rupte. Aceste elemente pot fi achiziționate în formă mică sau pre-ruptă, gata de mozaic, la cele mai multe magazine de ambarcațiuni sau le puteți face singur.
    • Dacă doriți să creați un suport de lumânare liniștitor, la plajă, de exemplu, scoici sau seaglass ar fi ambele opțiuni excelente pentru materialul dvs. mozaic. Dacă mergeți la o vibrație mai funky, boemiană cu borcanul dvs. de zidar, plăcile rupte ar putea fi un pariu mai bun.
    • Pentru a crea propriile materiale mozaic, aruncați sau aruncați sticla, oglinda sau gresie pe teren, rupeți-le pe o suprafață tare cu un ciocan sau folosiți tăietori de sticlă pentru bucăți mai precise. Asigurați-vă că purtați ochelari de siguranță și mănuși de protecție, acoperiți întregul spațiu de lucru și vidați zona foarte bine când ați terminat.
  • Imagine intitulată Decoreaza un jar de zidar Pasul 9
    2. Decideți despre proiectul dvs. de mozaic. Răspândiți piesele de mozaic pe o suprafață plană și încercați diferite aranjamente pentru a vă ajuta să decideți asupra plasării pieselor de mozaic. Poate doriți să urmăriți borcanul de zidar cu un creion pe o bucată de hârtie, astfel încât să puteți determina exact câte piese de mozaic veți avea nevoie pentru fiecare parte a borcanului. Pentru a replica designul exact, scoateți piesele de mozaic din aranjamentul dvs. unul câte unul, plasând fiecare în fața corespunzătoare pe borcanul real.
  • 3. Lipiți piesele de mozaic în borcanul de zidar. Aplicați o picătură mică sau medie sau un adeziv mozaic pe spatele unei bucăți de mozaic. Apăsați cu atenție partea adezivă la locul pe care îl doriți pe borcanul de zidar. Țineți piesa de mozaic în loc de câteva secunde, apoi treceți-vă pentru a lipi piesa următoare. Repetați acest proces până când aveți mozaic-ed întregul vas de zidar sau până când ați terminat modelul dorit.
  • Asigurați-vă că borcanul dvs. de zidar este curat și uscat înainte de a începe să lipiți pe piesele dvs. de mozaic.
  • Imagine intitulată Decorează un vas de zidar Pasul 11
    4. Așteptați 5 până la 6 ore pentru adeziv să se vindece. Lăsați adezivul să curete timp de 5 până la 6 ore sau să verificați eticheta de pe containerul adeziv pentru a determina timpul de întărire exactă. În timp ce un adeziv mozaic va dura, de obicei, aproximativ 5 minute pentru a seta suficient că piesele dvs. ar trebui să se simtă bine atașați la borcanul de zidar, în general durează câteva ore pentru adeziv să se vindece complet. Este posibil să fiți tentați să continuați mai devreme, dar este important să așteptați până când adezivul a fost vindecat înainte de a începe sărituri.
  • Grouting Înainte ca adezivul dvs. să vă concentreze că piesele dvs. de mozaic să se schimbe sau să cadă, forțându-vă să rededicați aceste piese și să așteptați încă 5 până la 6 ore pentru adezivul re-aplicat pentru a vindeca.
  • 5. Smear grout pe mozaic. Folosind mâinile sau un cuțit mic de ambarcațiuni, acoperiți toate zonele mozaic -d de pe borcanul de zidar cu Grout. Nu vă faceți griji că vă acoperiți piesele de mozaic - veți spăla aceste mai târziu. Asigurați-vă că utilizați suficientă groută pentru a intra în toate crevii. Lăsați mortarul să stea timp de 20 până la 30 de minute sau durata de timp specificată pe etichetă.
  • Cele mai multe magazine de artizanat vinde mortar mozaic care este pre-amestecat și gata de utilizare. Dacă nu cumpărați o mortară pre-mixtă, amestecați gout-ul mozaic urmând instrucțiunile de pe etichetă.
  • Dacă aplicați gout cu mâinile, poate doriți să purtați mănuși, deoarece mortarul mozaic poate fi dificil de îndepărtat de la piele.
  • Dacă doriți să adăugați un popular suplimentar de culoare la borcanul Mason Mosachet, ia în considerare Adăugarea de culori la mortarul tău înainte de ao aplica la borcanul dvs. de zidar.
  • 6. Ștergeți excesul de grout. Folosind un burete ușor umezit sau un prosop de hârtie, ștergeți zgomotul de pe bucățile de mozaic utilizând presiunea medie. Odată ce ați terminat, lăsați-vă borcanul Mason Mosachet pentru 24 de ore.
  • Dacă piesele dvs. de mozaic arată încă un pic hazic de la grout Când ați terminat, așteptați 30 de minute și repetați acest proces din nou pentru a vă asigura că acestea sunt curate și clare.
  • 7. Aplicați un strat subțire de etanșare mozaic. Utilizați o perie de vopsea pentru a picta peste întreaga sticlă cu un strat subțire de montare de mozaic. Acest lucru va proteja piesele de miting și mozaic din praf și umiditate și va oferi proiectului dvs. un strălucitor frumos.
  • Lăsați etanșatorul mozaic să se usuce în conformitate cu instrucțiunile de pe etichetă, iar apoi sunteți gata să utilizați borcanul de zidar decorat unic!
  • Metoda 3 din 4:
    Înfășurarea unui borcan de zidar cu țesătură, panglică sau șir
    1. Imagine intitulată Decoreaza un Jar Mason Pasul 15
    1. Adere la burlap la borcanul tău pentru o vibrație rustică. Măsurați în jurul circumferinței celei mai bune părți borcanul dvs. de zidar și de sus în jos. Folosind foarfece de țesături, tăiați țesătura într-o bandă de aproximativ 1 inch (2.5 cm) mai mult decât circumferința borcanului de zidar pentru a vă asigura că țesături se împrăștie tot drumul și aproximativ 1 inch (2.5 cm) la 3 inci (7.6 cm) mai puțin decât înălțimea corpului borcanului. Utilizați un pistol de lipici fierbinte pentru a aplica adeziv la banda de burlap și a-l adera la borcanul de zidar prin împachetarea în jur și ținând-o în poziție până când țesătura este sigură.
    • Dacă doriți să acoperiți mai mult din borcanul Mason, tăiați tesatura mai largă pentru a vă potrivi gustului. Dacă doriți mai mult de borcan pentru a arăta, tăiați banda de subțire de țesături.
    • De asemenea, puteți utiliza sfoară sau șir pentru a adera la burlapul la borcanul dvs. de zidar. Pentru a face acest lucru, tăiați o bucată de sfoară sau șir de două ori mai mare decât circumferința borcanului. Înfășurați burlapul în jurul borcanului de zidar, urmat de sfâșul sau șirul deasupra țesăturii din mijloc. Sigur cu un nod sau arc.
  • Imagine intitulată Decorează un jar de zidar Pasul 16
    2. Adăugați o dilata sau dantelă pentru un borcan de pregătire pentru prestarea de cabană sau vază de flori. Folosind Doily sau Lace de alegere, începeți prin așezarea țesăturii pe o suprafață protejată. Folosind un pistol de lipici, aplicați un strat subțire de adeziv în mod egal peste toate marginile și cea mai mare parte a țesăturii. Cu grijă, ridicați țesătura și plasați-o acolo unde doriți pe borcanul dvs. de zidar. Țineți-l în poziție timp de cel puțin 30 de secunde pentru a vă asigura că este în siguranță în poziție. Lăsați-l să se usuce în conformitate cu instrucțiunile pentru lipici.
  • Asigurați-vă că utilizați o dică sau dantelă care este de dimensiuni adecvate pentru borcanul dvs. de zidar. În general, cea mai bună dimensiune este una care acoperă borcanul complet fără a fi tăiat. Doilies și țesături de dantelă sunt foarte delicate, deci este mai bine să tăiați cât mai puțin posibil pentru a evita dezvăluirea.
  • În timp ce este recomandat să utilizați un pistol de lipici fierbinte pentru a adera în siguranță țesăturile la borcanul de zidar, puteți utiliza, de asemenea, un adeziv artizanal potrivit pentru sticlă. Aplicați cu atenție cu o pensulă mică de vopsea.
  • Imagine intitulată Decorează un jar de zidar Pasul 17
    3. Înfășurați cu șir, panglică sau sfoară pentru o decorare rapidă și ușoară de zidar. Măsurați circumferința părții borcanului de zidar pe care doriți să le împodobiți (acest lucru ar putea fi gâtul borcanului de zidar, partea dreaptă de mai jos, unde capacul se șlefuiește sau corpul borcanului, cea mai groasă parte a borcanului). Tăiați șirul, panglica sau sfoară aproximativ de două ori mai mult decât circumferința măsurată. Înfășurați în jurul borcanului și asigurați-vă strâns cu un nod decorativ sau arc.
  • Poate doriți să tăiați șirul, panglica sau sfoară după ce ați asigurat-o în jurul borcanului de zidar dacă prea mult excesul se blochează.
  • Dacă doriți o vibrație rustică, dar doriți o opțiune mai groasă, luați în considerare tăierea unui 1 inch (2.5 cm) la 2 inci (5.1 cm) bandă de burlap sau dantelă de utilizat în loc de șir, panglică sau sfoară.
  • Metoda 4 din 4:
    Decorarea unui borcan de zidar cu decupaj
    1. Imagine intitulată Decorează un vas de zidar Pasul 18
    1. Curățați și uscați borcanul masonului. Utilizați săpunul și apa pentru a curăța bine. Lăsați-vă la aer uscat sau uscați complet cu un prosop. Mod Podod este un adeziv relativ puternic care funcționează bine cu sticla, dar numai dacă sticla este complet uscată.
  • Imagine intitulată Decorează un jar de zidar Pasul 19
    2. Selectați materialele de decupaj. Alegeți un material de decupaj comun, inclusiv pagini de reviste, hârtie de înfășurare, hărți, hârtie grafică sau fotografii personale imprimate pe hârtie sau creați cu o idee nouă.Aproape orice produs de hârtie va funcționa pentru un proiect de decupare de zidar Jar, deci aveți multe opțiuni pentru materialele dvs. de decupare.
  • Indiferent ce alegeți, asigurați-vă că aveți suficient material pentru a acoperi toate borcanul dvs. de zidar sau, la fel de mult din borcanul dvs. pe care doriți să-l decupați.
  • 3. Vopsea borcanul de zidar cu un strat uniform de Mod Podod. Folosind o perie de vopsea, scufundați peria în Mod Poodge și aplicați imediat borcanului. Dacă doriți să acoperiți întregul borcan în decupaj, veți dori, de asemenea, să pictați interiorul gâtului borcanului, astfel încât să vă puteți plia materialul peste partea de sus și să-l adăugați în interiorul gâtului pentru a acoperi marginea borcan.
  • 4. Aplicați materialul de decupaj la borcanul de zidar. Începeți aplicarea materialelor dvs. la borcanul de zidar imediat, astfel încât Modul Poodge să nu înceapă să se usuce. Când materialul este sigur în jurul corpului borcanului, apăsați hârtia în jurul gâtului, asigurându-vă că aderați materialul în toate crevii.
  • Dacă aplicați o bucată mare de hârtie, împachetați materialul pe tot parcursul borcanului de zidar, apăsând strâns astfel încât să adereze la geam. Dacă utilizați mai multe bucăți de hârtie mai mici, plasați fiecare piesă unde doriți pe borcan și apăsați ferm în jos.
  • Folosind foarfece, tăiați câteva fante în jurul oricărui material în excesul de sus și de jos, astfel încât să se întoarcă ușor. Pliați orice material în exces peste partea de sus și de jos și apăsați pentru a vă asigura.
  • 5. Aplicați un strat de Mod Podge în mod egal peste borcanul de zidar. Odată ce materialul dvs. este în vigoare și respectat în siguranță la borcanul de zidar, aplicați un alt strat de Mod Podod peste exteriorul întregului hârtie. Lăsați modul să se usuce în conformitate cu instrucțiunile.
  • Imagine intitulată Decoreaza un jar de zidar Pasul 23
    6. Îndepărtați orice hârtie în exces. Odată ce Modul PODGE este complet uscat, utilizați foarfece tăiați orice hârtie excesivă care se blochează sau nu se află plat. Dacă nu puteți tăia destul de aproape pentru a tăia la fel de curat cât doriți, puteți adăuga un alt strat de MOD Podod pentru a asigura orice biți încăpățânați în poziție. Fie ca orice atingere să se usuce complet înainte de utilizare.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Purtați întotdeauna ochelari de protecție și mănuși atunci când lucrați cu sticlă sau alte materiale ascuțite.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    Pictura unui borcan de zidar

    • Mason Jar
    • Carton sau Tarp
    • Spray cu vopsea
    • Bandă de mascare (dacă faceți un design)

    Crearea unui design mozaic

    • Mason Jar
    • Material mozaic (cum ar fi scoici, roci, seaglas, sau dale rupte)
    • Mozaic adeziv
    • Mosaic Grout
    • Grout de etanșare
    • Cutter de sticlă sau ciocan (dacă creați materialele mozaice mici dintr-un element mai mare)
    • Burete

    Înfășurarea unui borcan de zidar cu țesătură, panglică sau șir

    • Mason Jar
    • Fabric de driel sau dantelă
    • Pensulă
    • Țesături de burlap
    • Adeziv fierbinte și pistol de adeziv fierbinte
    • Foarfece de țesături

    Decorarea unui borcan de zidar cu decupaj

    • Mason Jar
    • Hârtie de alegere
    • Foarfece
    • Mod Podod
    • Pensulă
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar