Cum de a culori gout pentru proiecte de mozaic

Culoarea gout-ului dvs. este foarte importantă - poate face sau întrerupe continuitatea și aspectul general al unei plăci de mozaic pe podea și pe alte proiecte mozaice pe care le aveți în lucrări. Grout servește ca o funcție de proiectare care creează umplutură între plăci și protejează plăcile prin prevenirea crăpărilor sau tăierii. Există o serie de culori diferite de goală, făcându-le și o caracteristică de proiectare a plăcilor dvs. de mozaic.

Pași

Metoda 1 din 4:
Colorarea și aplicarea groutului umed
  1. Imagine intitulată Grout de culoare pentru proiectele mozaice Pasul 1
1. Estimați cât de mult gout veți avea nevoie pentru proiect. Pe baza zonei mozaicului (lungime x lățime), grosimea plăcilor și golurile dintre gresie, calculează cât de mult gout aveți nevoie. Setați mozaicul pe o bucată de plastic sau o perdea de duș veche pentru a prinde orice grout umed care poate cădea, pe măsură ce îl răspândiți, un truc care va fi util dacă doriți să reutilizați orice mortar abandonat pe măsură ce îl aplicați la proiect.
  • Placi bine distanțate, cu lacune sub un sfert de inch, apoi întregul mozaic (estimat a fi de 18 "18") pot fi acoperite cu 2 kilograme de grout.
  • Pentru lacunele dintre plăcile de mozaic care sunt mai mari decât o opt de un centimetru, este posibil să trebuiască să o gândiți cu o grotă care conține nisip. Nisipul ajută la întărirea groutei și ajutați-o să fie rezistentă la crăpare.
  • Imagine intitulată Grout de culoare pentru proiectele mozaice Pasul 2
    2. Configurați o zonă pentru a începe să lucrați la gout dvs. Zona pe care o alegeți să lucrați ar trebui să fie în mod ideal în aer liber pentru a minimiza curățarea gout-ului umed și a contaminării de praf. Proiectul Mozaic trebuie să fie uscat complet înainte de a începe să mă îmbogățească. Adună o găleată de apă, o tavă de amestecare, un baston de amestecare, mănuși de cauciuc, un burete, un prosop de hârtie sau cârpe vechi și o mască de praf.
  • Utilizați mănuși de latex pentru mozaic format din plăci netede.
  • Pentru plăci cu muchii mai clare, purtați mănuși de cauciuc care sunt mai puțin predispuse la rupere decât mănuși de latex în timp ce vă răspândiți în jurul valorii.
  • Imagine intitulată Grout de culoare pentru proiectele mozaice Pasul 3
    3. Se amestecă groapa pentru proiectul mozaic. După estimarea cât de mult gout aveți nevoie pentru proiect, turnați mortarul în tava de amestecare. Se amestecă 2 lire sterline pentru a începe, iar dacă proiectul are nevoie de mai mult, puteți să amestecați mai târziu mai târziu pe măsură ce continuați să vă gât. Containerul de groapă trebuie să vă spună cât de multă apă aveți nevoie.
  • Dacă vă colorați grotul prin vopsirea acestuia, există coloranți minerali de beton vândute în magazinele de materiale de construcție într-o gamă limitată de culori, cum ar fi negru, maro, gri, teracotă, etc.
  • Alternative la adăugarea de vopsea la mortarul dvs. în timp ce se amestecă includ utilizarea de colorare a alimentelor și vopsea acrilică. Adăugați coloranți la mortarul dvs. în timp ce îl amestecați.
  • Imagine intitulată Grout de culoare pentru proiectele mozaice Pasul 4
    4. Culoare Grout pentru proiecte de mozaic. Strângeți o cantitate mică de vopsea acrilică în găleata dvs. de grout. Amestecați mortarul mai mult, până când ați observat că vopseaua este absorbită în mod egal în grout.
  • Continuați să adăugați vopsea în cantități egale până când groutul apare ușor mai întunecat decât umbra pe care o doriți să fie. Pe măsură ce amestecul se usucă, culoarea gout-ului va apărea mai ușoară.
  • O metodă alternativă de cultivare a colorat ar folosi mixul de culoare cumpărat de magazin (culoarea uscată a gootului). Utilizați două recipiente de amestec de culoare (de aceeași culoare) și adăugați-o la mortarul dvs.
  • Amestecați mortarul timp de două minute, lăsați-l să setați timp de 10 minute, apoi amestecați-l din nou pentru un minut suplimentar.
  • Imagine intitulată Grout de culoare pentru proiectele mozaice Pasul 5
    5. Aplicați groapa la proiectul dvs. mozaic. În timp ce purtați mănușile de protecție, luați o mână mare din amestecul de măcinare și faceți-o pe proiectul mozaic. Acoperă piesa în diferite secțiuni până când toate zonele au fost acoperite de grout.
  • Inspectați mozaicul și asigurați-vă că fisurile dintre plăcile de mozaic sunt complet umplute de grout.
  • Rulați degetele de-a lungul fisurilor pentru a împinge în jos și fixați-l în spații chiar mai departe. Pe măsură ce inspectați, nu ar trebui să existe bule între grout și lemn.
  • Imagine intitulată Grout de culoare pentru proiectele de mozaic Pasul 6
    6. Curățați excesul de gout din proiect. După mitingul de murdărie pe piesa mozaică, va exista o foaie de garnitură care acoperă întreaga suprafață a mozaicului. Ștergeți o grătar în exces cu cârpe sau un prosop de hârtie pentru proiecte mai mici și un burete de groșire pentru proiectele de 1 picior pătrat în zonă sau mai mari.
  • O grătar subțire de ceață va fi lăsată peste după ce excesul de mortar a fost curățat. Permiteți-i să se usuce timp de câteva minute pentru a face ca stratul subțire să fie mai ușor de văzut și de curățat.
  • Dați proiectului mozaic o ultima ștergere folosind un prosop de hârtie curat sau o cârpă uscată. Ultimul strat de grout în exces ar trebui să fie ridicat în acest moment.
  • Înfășurați o cârpă sau un prosop de hârtie în jurul degetului și scoateți orice grupă care apare construită pe orice plăci de pe suprafața piesei de mozaic. Terenul terminat trebuie să fie spălat împotriva plăcilor în sine sau puțin mai mici decât înălțimea plăcilor din jurul lui.
  • Metoda 2 din 4:
    Colorarea garniturii uscate
    1. Imagine intitulată Grout de culoare pentru proiectele mozaice Pasul 7
    1. Curățați gootul din plăcile dvs. de mozaic. Înainte de a putea începe să vopsiți mitingul, trebuie să vă curățați spațiul între plăci pentru a vă asigura că culoarea pe care o aplicați va adera la mortar și nu murdăria care a rămas acolo. Aceasta promovează starea de ședere pentru coloranți.
    • Utilizați un degresator pentru a vă curăța groutul. Pulverizați degresorul de-a lungul liniilor de gout. Lăsați-o să stea timp de 10 minute și apoi să înceapă să-l curățească cu o periuță de dinți. Ștergeți gunkul îndepărtat între plăci cu un prosop de hârtie.
    • Repetați după cum este necesar până când mortarul este la fel de curat cum ai nevoie să fie. Când se face curățată, lăsați grout să stea peste noapte pentru a se usca complet.
  • Imagine intitulată Grout de culoare pentru proiectele de mozaic Pasul 8
    2. Se toarnă colorantul într-o sticlă de vârf. Deși este sigur să aplicați colorant folosind flaconul, acesta este vândut, folosind o sticlă cu vârful Squirt permite o aplicație mai ușoară. Strângeți colorantul cu vârful aplicației flaconului poziționat direct în liniile de urgență.
  • Faceți o linie subțire în mijlocul liniilor de țiglă și lucrați în zone mai mici de 6 "la un moment dat. Zonele mici sunt ideale din cauza modului în care coloranții rapizi tind să se usuce și să aplice colorantul un pic la un moment dat se va asigura că sunteți în stare să distribuiți coloranți în mod egal înainte de a se usina.
  • Utilizați un tampon de bumbac pentru a lucra în mod egal pe coloranți în linii de țiglă. Dacă un exces ajunge pe țiglă, curățați-l rapid cu un prosop de hârtie.
  • Imagine intitulată Grout de culoare pentru proiectele mozaice Pasul 9
    3. Aplicați un al doilea strat după aplicarea primului strat. Adăugarea gootului la întreaga suprafață va fi o lucrare lungă, astfel încât să fiți pregătiți să faceți o perioadă de timp completarea acesteia. După ce a fost aplicat primul strat, aplicarea unui al doilea strat ar putea fi necesară (mai ales atunci când tranziția mai întunecată a unui grout mai ușor). Permiteți două ore pentru fiecare strat de grout să se usuce.
  • Metoda 3 din 4:
    Selectarea culorii gout
    1. Imagine intitulată Grout de culoare pentru proiectele mozaice Pasul 10
    1. Determinați gura de culori potrivită pe care doriți să o utilizați. Rețineți că, deși culoarea poate fi furnizată de Grout, este mai bine să permiteți plăcile să furnizeze culoarea în modelele de mozaic. Majoritatea designerilor vă sfătuiesc să utilizați Grout care acționează ca o linie gri subțire pentru a face plăci distincte fără a se aventura pe prea îndrăzneț.
    • Groutul alb poate apărea foarte aspru, deoarece va atrage ochiul la goluri, mai degrabă decât gresie colorată. Cu toate acestea, poate fi o completare a tonurilor mai ușoare, astfel încât este foarte bun pentru a arăta mozaicele palide. Și când este folosit cu culori puternice puternice, va produce o senzație mediteraneană.
    • Gratisul gri îmbunătățește cele mai colorate Tesserae și are cel mai unificant efect al tuturor culturilor colorate.
    • Groutul întunecat unifică Tesserae colorate mai întunecate și segregatele mai ușoare.
  • Imagine intitulată Grout de culoare pentru proiectele mozaice Pasul 11
    2. Optați pentru o culoare de grâu care se amestecă cu țiglă de mozaic. Este imposibil să se potrivească cu o culoare la culoarea exactă a unei plăci datorită variațiilor de umbrire cele mai multe plăci posedă. Optați pentru o culoare de garnitură care se află în aceeași familie de culori sau amestecați cu țiglă. Aceasta este o selecție comună pentru persoanele care doresc să se concentreze asupra întregii etaje față de țiglă individuală.
  • Imagine intitulată Grout de culoare pentru proiectele mozaice Pasul 12
    3. Selectați o culoare de groază care contrastează culorile mozaicului. Alegerea unei culori grout care contrastează țiglă vă concentrează ochiul pentru a vedea placa ca individ în loc de o imagine întreagă, așa cum ați fi amestecat culorile. Acest lucru este minunat pentru persoanele care doresc un model alb-negru sau un efect de tablă pe podelele lor.
  • De exemplu, grout gri nu trebuie folosit cu o țiglă gri. Folosiți o groapă roșie-maronară Terra Cotta pentru țiglă gri.
  • Evitați potrivirea culorilor și gravitați spre culorile contrastante.
  • Imagine intitulată Grout de culoare pentru proiectele mozaice Pasul 13
    4. Alegeți o culoare de grotare care acționează ca un accent la țiglă. Culorile de accent sunt folosite de persoanele care doresc să complimenteze o culoare de accent pe care ar putea fi utilizarea în schema de design globală. Dacă mergeți cu această opțiune, înțelegeți că, dacă doriți vreodată să vă schimbați tema de design mai târziu pe drum, este posibil să trebuiască să schimbați culoarea groutului pe care l-ați utilizat inițial.
  • Metoda 4 din 4:
    Alegerea mortarului drept
    1. Imagine intitulată Grout de culoare pentru proiectele mozaice Pasul 14
    1. Decide între ciment sau grout pe bază de epoxid. Grout-ul bazat pe ciment este forma cea mai frecvent utilizată a gout-ului și este, de asemenea, cea mai rentabilă a groduselor disponibile pentru utilizare. Epoxidul este mai scump, mai greu de instalat și mai greu de găsit, astfel încât ar putea să nu merite efortul atunci când vă luați decizia. Dar pentru a-și contracaraz Contra, are oameni de a fi mai durabilă și are o rezistență mai mare la deteriorarea chimică și a apei.
  • Imagine intitulată Grout de culoare pentru proiectele de mozaic Pasul 15
    2. Adăugați nisip la grout. Adăugarea nisipului nu este o componentă crucială la Grout, dar este recomandată pentru plăci care au spații între ele mai mari de 1/8 inch. Ea face ca mortarul să fie mai rezistent la micșorarea și crăparea, care este o necesitate pentru zonele mai mari pentru spații de țiglă.
  • Imagine intitulată Grout de culoare pentru proiectele mozaice Pasul 16
    3. Includeți o groută de etanșare. Pentru o garnitură colorată mai ușoară pe podele, alegeți un colorant de grout care include un material de etanșare. Grata de etanșare Combatează traficul ridicat, iar bucătăria de umiditate și zonele de baie ar putea primi și proteja gout-ul mult mai mult. Stați departe de sealeri "care formează membrana" și investesc în sealeri respirabile "penetrant" în schimb.
  • Imagine intitulată Grout de culoare pentru proiectele de mozaic Pasul 17
    4. Alegeți între nuanțe luminoase și nuanțe întunecate. Cryker Grouts pot ascunde petele și murdăria mai ușor decât nuanțele mai ușoare, dar sunt mai susceptibile de a arăta colorarea și decolorarea de la curățitorii dur. Amestecurile mai ușoare tind să arate mai multă murdărie. Înclinați spre nuanțe care nu sunt ușor, dar nu sunt chiar întunecate.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    Colorarea grotului umed

    • Proiect de mozaic
    • Grout MIX
    • galeata de apa
    • Tavă de amestecare
    • Stick de amestecare
    • burete de burete
    • Mănuși de cauciuc sau mănuși de latex
    • masca de praf
    • Prosoape de hârtie sau cârpe vechi

    Colorarea garniturii uscate

    • Degresant spray
    • tampon de bumbac
    • Grout colorant și etanșant
    • servețele de hârtie
    • periuta de dinti

    sfaturi

    Avertizări

    Secțiunea de pardoseală atunci când se aplică colorant grout, astfel încât să puteți aborda loc de muncă o secțiune la un moment dat și să împiedicați munca obositoare să vă provoace să vă lipsiți de oboseală.
  • Păstrați materialele și instrumentele mozaice în siguranță de la copii.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar