Cum să decoreze cu borcane de sticlă

Șansele sunt că aveți niște borcane de sticlă neutilizate care stau în jurul casei dvs., așteptând să fie transformate. Încercați să le repuneți în unele decorațiuni noi pentru a vă actualiza zonele de locuit sau pentru a vă ajuta să vă organizați! Indiferent dacă pur și simplu folosiți un borcan ca o vază, pictați un borcan pentru a crea o decorare de accent sau pentru a utiliza borcane pentru a reorganiza toate consumabilele de copt sau mirodenii, există o multitudine de modalități de a crea creativ cu borcane de sticlă.

Pași

Metoda 1 din 3:
Pictura și modificarea borcanelor clareObosit de anunțuri? Upgrade la Pro
  1. Imagine intitulată Decorează cu borcane de sticlă Pasul 1
1
Vopsea borcane de sticlă pentru a face piese colorate de accent pentru spațiile dvs. de locuit. Fă-le toată aceeași culoare, sau alegeți mai multe culori complementare, cum ar fi verde închis, galben muștar și cremă. După ce le pictați, lăsați-i să se usuce complet și apoi să le folosească în jurul casei dvs. Adăugați flori uscate sau proaspete pentru o privire proaspătă, invitată.
  • De asemenea, puteți încerca stenciling sau folosind Chalk vopsele pe borcane.
  • Imagine intitulată Decorează cu borcane de sticlă Pasul 2
    2
    Înfășurați borcane cu fire sau sfoară Pentru a face decorațiuni colorate, rustice. Acest proiect este destul de simplu - tot ce aveți nevoie este un borcan curat, gol și o rolă de sfoară sau fire. Utilizați adezivul fierbinte pentru a fixa sfoară-ul la fundul borcanului și apoi a intrat în jurul borcanului până când este complet acoperit. Asigurați capătul sfâșii cu un alt punct de adeziv fierbinte, apoi utilizați borcanele ca piese de accent în jurul casei dvs.
  • Pentru un afișaj și mai unic, comutați culorile parțial prin filetare pentru a crea diferite straturi de culori.
  • Imagine intitulată Decorează cu borcane de sticlă Pasul 3
    3
    Spray cu vopsea borcane argint sau aur pentru a decora un eveniment festiv. Dusuri pentru copii, dușuri de nuntă, petreceri de absolvire și petreceri de ziua de naștere necesită unele decorațiuni distractive. Folosiți borcanele de argint sau de aur pentru a ține flori, favoruri de partid, bomboane sau alte elemente. Când evenimentul sa terminat, puteți să vă folosiți borcanele la domiciliu sau să le dați departe ca partid favoruri.
  • Dacă veți pune ceva comestibil în borcane, aveți grijă să nu obțineți nici o vopsea în interior. Vopseaua de pulverizare poate fi toxică dacă este ingerată.
  • Ați putea folosi chiar și bandă de mascare pentru a crea un design pe borcan. Așezați banda, pulverizați sticla, lăsați-o să se usuce, apoi scoateți banda pentru a dezvălui designul.
  • Imagine intitulată Decorează cu borcane de sticlă Pasul 4
    4
    Decupaj un borcan de sticlă pentru ao decora cu tăieturi de hârtie atractivă. Ați putea face un colaj din imagini tăiate din diferite reviste sau ați putea folosi hârtie decorativă pentru a vă proiecta borcanul. Veți avea nevoie de MOD PODGE sau un adeziv similar, purturile de uzură, și obiectele de hârtie pe care doriți să le puneți pe borcan. Puteți pune imaginile dvs. fie în interiorul borcanului, fie în exteriorul borcanului.
  • Modul Poodge se usucă clar, deci nu vă faceți griji că ați primit-o pe piesele de pe borcanul pe care nu-l dorești acoperite. De asemenea, se îndepărtează destul de ușor, astfel încât este simplu să-l curățați.
  • Dacă aveți probleme cu păstrarea borcanului dvs. în timp ce lucrați, încercați să o puneți pe o pungă de fasole uscată sau orez.
  • Metoda 2 din 3:
    Umplerea borcanelor clare cu articole decorativeObosit de anunțuri? Upgrade la Pro
    1. Imagine intitulată Decorează cu borcane de sticlă Pasul 5
    1. Puneți borcane pline de flori pe mantelul dvs. pentru decor ieftin. Alegeți flori proaspete din grădina dvs. sau cumpărați un buchet la magazin pentru a dispersa printre borcane. Schimbați florile în fiecare săptămână sau pentru a păstra lucrurile în căutarea și mirosul proaspăt.
    • De asemenea, ați putea cumpăra flori false dacă nu vă place întreținerea de a necesita flori proaspete.
  • Imagine intitulată Decorează cu borcane de sticlă Pasul 6
    2. Utilizați borcane pentru a găzdui lumânări și a crea o afișare atrăgătoare a luminii. Utilizați lumini de ceai în borcane mai mici și lumanari de stâlp liber în borcane mai mari. Puneți-le pe mese laterale, manta, centrul unei bucătării sau mesei de mese sau oriunde altundeva credeți că ar putea arăta frumos. Păstrați borcane de dimensiuni similare grupate împreună sau amestecați și potriviți pentru a crea o vibrație mai eclectică, eclectică.
  • Asigurați-vă că lumânările au ventilație și că nu vor arde ceva sau nu vor prinde focul și nu vor lăsa niciodată o flacără nesupravegheată.
  • Imagine intitulată Decorează cu borcane de sticlă Pasul 7
    3. Creați un afișaj foto unic prin punerea de imagini în borcane Mason. Ați putea pur și simplu să introduceți fotografia în borcan pentru o "cadru ușor de schimbat sau ați putea chiar să decodificați fotografia pe borcan pentru o decorare mai permanentă. O altă opțiune este de a umple borcanul cu ulei vegetal și apoi plasați imaginea înăuntru. Uleiul de legume nu va răsuci fotografia, dar va face să arate un pic ample și retro.
  • De asemenea, ați putea adăuga Flori uscate sau verdeață la borcane pentru o adăugare atractivă.
  • Imagine intitulată Decorează cu borcane de sticlă Pasul 8
    4. Asamblați A terrariu Într-un vas de sticlă dacă vă plac plantele vii. Terorii sunt minunați dacă vă plac lucrurile verzi, dar nu doriți să vă angajați să aveți grijă de o plantă de înaltă întreținere. Asigurați-vă că plasați terariul undeva, acesta poate primi o cantitate decentă de lumină în fiecare zi. Lăsați capacul de pe borcan, astfel încât plantele să poată obține aer curat.
  • Ați putea chiar să faceți o mică afișare a terariilor în borcane diferite. Ar fi o adăugare foarte frumoasă în camera dvs. de zi sau dormitor!
  • Nu uitați să vă dați plantelor un pic de apă o dată pe săptămână sau ori de câte ori solul sa uscat complet.
  • Imagine intitulată Decorează cu borcane de sticlă Pasul 9
    5. Face o diy lampă cu ulei Pentru o decorare de modă veche. Adună un borcan de sticlă cu un capac, o lampă fitil, ulei de măsline, un cui și un ciocan. Puneți o gaură prin capac folosind unghia și ciocanul. Fir de 6 centimetri (15 cm) de fitil prin gaură, umple borcanul 1/4 din calea cu ulei de măsline și pune capacul pe borcan. Lăsați aproximativ 1 inch (2.5 cm) a fitilului care iese din capac și lăsați restul fitilului să se odihnească în uleiul de măsline. Aprindeți fitilul și bucurați-vă de lampa de casă!
  • Verificați dublu că flacără este scos înainte de a pleca acasă sau du-te la culcare.
  • Metoda 3 din 3:
    Folosind borcane de sticlă ca stocare decorativăObosit de anunțuri? Upgrade la Pro
    1. Imagine intitulată Decorează cu borcane de sticlă Pasul 10
    1. Depozitați boabe, fasole și paste în borcane pentru a crea un aranjament practic, destul de frumos. Acest lucru vă va face cămară sau blaturile dvs. arata mai neatenta si mai curatare. În plus, va fi foarte ușor să vezi ce ajungeți când gătiți. Pentru cea mai mare unitate, alegeți containerele de sticlă care sunt de aceeași dimensiune, cum ar fi borcanele mari de zidoare. Dacă vă place un stil mai eclectic, amestecați și potriviți borcanele.
    • Asigurați-vă că ați curățat borcanele și lăsați-i să se usuce înainte de a transfera bunurile uscate în ele.
    • De asemenea, ați putea adăuga etichete (scris de mână sau tipărite) la fiecare container pentru a personaliza stilul dvs. organizațional chiar mai mult.
  • Imagine intitulată Decorează cu borcane de sticlă Pasul 11
    2. Păstrați elementele de copt organizate și ușor accesibile în borcane de sticlă. Utilizați borcane diferite în funcție de cât de mult volum de orice element dat trebuie să stocați. Chips-uri de ciocolată, nuci, zaharuri, flori, praf de copt, bicarbonat de sodiu și condimente în vrac vor arăta frumos și îngrijit când sunt stocate în recipiente de sticlă.
  • Efectuați o etichetă pentru fiecare recipient, astfel încât să nu amestecați accidental făina de pâine din făina universală!
  • Imagine intitulată Decorează cu borcane de sticlă Pasul 12
    3. Pune-ti Condimente în borcane mici de sticlă pentru a face un afișaj atrăgător de condimente. Deoarece condimentele sunt adesea cumpărate la momente diferite și din diferite locuri, containerele sunt stocate, de obicei, nu se potrivesc. Transferați toate condimentele în borcane identice de sticlă mici și etichetați-le pe toate pentru a vă actualiza rack-ul de condimente.
  • Găsiți containere mici la magazinul local de bunuri de origine, la un magazin de clift sau online.
  • Pentru etichetare ușoară, utilizați o mică bucată de bandă de spălare sau o bandă de mascare.
  • Imagine intitulată Decorează cu borcane de sticlă Pasul 13
    4. Organizați-vă de baie esențiale în borcane de sticlă pentru acces ușor. În loc să părăsiți sfaturile dvs. Q-Sfaturi, bilele de bumbac și elemente similare în recipientele lor originale, voluminoase, le transferă în borcane Mason. Lăsați capacul sau îndepărtați-le - indiferent de ce vă simțiți va fi mai ușor pentru rutina dvs. de dimineață. Simțiți-vă liber să vă lăsați borcanele pe tejghea, sau să luați un cabinet de baie cu ei pentru a păstra lucrurile organizate.
  • Ați putea chiar să faceți un borcan de sticlă într-un distribuitor de săpun, introducând o pompă în capacul unui borcan de zidar.
  • Imagine intitulată Decorează cu borcane de sticlă Pasul 14
    5. Plasați consumabilele de meserie în borcane de sticlă pentru a vedea cu ușurință ceea ce aveți la dispoziție. Indiferent dacă aveți copii sau doar iubiți-vă să faceți singuri arte și artizanale, aceasta este o modalitate foarte bună de a păstra lucrurile organizate în timp ce creați un afișaj atractiv în același timp. Markere, pixuri, creioane, creioane colorate, creioane, radiere, autocolante, Poms, margele, sclipici, pensule, ochi de gogoși, paiete, foarfece și conducători pot fi grupate în borcane proprii și au fost afișate pe un raft sau pe o crafting masa.
  • Dacă aveți copii, le ajută să vă separați consumabilele de către grup. Se vor bucura de organizarea de lucruri și se vor ocupa de propriul lor spațiu.
  • Imagine intitulată Decorează cu borcane de sticlă Pasul 15
    6. Ia-ți biroul în formă de Tiptop prin punerea consumabilelor de birou în borcane de sticlă. Pixuri și creioane, capse, cleme, cleme de liant, cartușe de cerneală, taci, bandă și o multitudine de alte consumabile pot găsi case noi în borcane de sticlă, în loc să aglomerează sertarele de birou sau să se răspândească peste suprafața biroului. Puneți cele mai utilizate articole de pe desktop și păstrați celelalte elemente într-un dulap sau pe un raft din apropiere.
  • Ați putea chiar să lipiți capacul borcanelor la partea inferioară a unui raft, astfel încât borcanele să fie accesibile fără a prelua niciun spațiu de birou.
  • Imagine intitulată Decorează cu borcane de sticlă Pasul 16
    7. Creați colecții prin gruparea împreună a articolelor similare în borcane. Butoane, cochilii, materiale de cusut, figurine de jucărie, autocolante și alte obiecte mici arată grozav când sunt depozitate într-un borcan de sticlă cu un capac. În plus, vă oferă un loc pentru a pune unele dintre acele elemente care adesea se împinse în spatele unui sertar.
  • În loc să încerce să mențină un sertar junk, să-și organizeze conținutul în recipiente mici de sticlă și să le puneți pe un raft.
  • Imagine intitulată Decorează cu borcane de sticlă Pasul 17
    8. Utilizați borcane din sticlă în garaj sau în sala de lucru pentru nuci, șuruburi și șuruburi. Organizați-vă materialele de reparare la domiciliu, astfel încât să puteți găsi întotdeauna ceea ce căutați. Etichetați fiecare borcan cu dimensiunea sau descrierea a ceea ce este înăuntru, astfel încât nu trebuie să pierdeți timpul Căutați ceva când aveți cu adevărat nevoie de ea.
  • Fiți atenți atunci când faceți acest lucru să nu zgâriați accidental sau să vă tăiați. Puteți chiar să doriți să purtați mănuși pentru a vă menține mâinile curate.
  • sfaturi

    Există un număr nelimitat de moduri pe care le puteți decora cu borcane de sticlă. Utilizați-vă creativitatea pentru a veni cu ceva unic sau extindeți-vă pe designul altcuiva.
  • Dacă aveți un borcan care are a etichetă lipicioasă, încercați să utilizați oțet alb și săpun pentru a vă curăța.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar